Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Έλεος βρε κουφέτο κι αυτοί του Δήμου. Πρώτοι φορά τελειώνουν συμβάσεις, δεν έχουν μάθει ακόμα ότι θέλει τα τελευταία ένσημα; Μια βεβαίωση κάνουν, την πας στο ΙΚΑ και τη σφραγίζουν και τη δέχεται ο ΟΑΕΔ.

Αδιαφορία τρελή πια!!!

Εδώ εγώ ένα πρωί στο Ιπποκράτειο που ήθελα μια βεβαίωση για το γιατρό του ΙΚΑ (για να πάρω ημερομηνία για το επίδομα κύησης) κι έτρεχα σε 5-6 γραφεία για μια σφραγίδα στρόγγυλη. Και με βλέπουν ρε παιδιά γκαστρωμένη φουλ, ΕΝΑΣ δε λέει, κάτσε κοπέλα μου, να πάω εγώ να βρω σφραγίδα, να σου κάνω τη δουλειά. Έτρεχα μισή ώρα απ' το ένα γραφείο στο άλλο. Αναισθησία! Τι να πω;

Αύριο αρχίζουμε κολείο. Έτοιμα τα πράγματά μας, καλά για προσαρμογή θα πάμε, στους δημοτικούς δε δέχονται αμέσως φουλ ωράριο, αλλά ωραία θα 'ναι. Έκανε κάτι νερά τελευταία ώρα, αλλά τον έπεισα ότι πρέπει να πάει να γνωρίσει τη καινούρια κυρία και τις κούνιες και τσουλήθρες του μεγάλου σχολείου!!!

Νεότερα αύριο!

Καλό βράδυ κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχχα ελλαδισταν το μεγαλειο σου!καλημερα ομορφεςςςςςςςςςςςς 30αρεςςςςςςςς!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

σημερα εχω γιατρο,ο καλος μου ανησυχειποιυ δενεχω ουτε εναν εμετο!παλι δε θελει να μαθει φυλο ...νομιζει κοριτσι,εγω νομιζω αγορι,θα δειξει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελενη μου ζορικε ςαυτε ςποι πετρες!και η μανα τηςκουμπαρας μου ταλαιπωρειτε εκανε επεμβαση 2 φορες λιθοτριψιες,,,τι ν απω,ελπιζω να ειναι περαστικα και αγυριστα!

βαλαμε τη γιαγια μου στο νοσοκομειο ειχε δυσπνοια...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αμα μπαινουν στο δημοσιο μια ζωη η κορες οι ανηψιοι τα ξαδερφια πολυ περισσοτερο στον δημο αφου ειναι πολυ κλειστο περιβαλλον,τι περιμενουμε?ολοι ηλιθιοι εκπαιδευμενοι τεμπελιδες,με σπανιες παντα περιπτωσεις υπευθυνων κ καλων υπαλληλων.κλ ητανε σημερα σηκωθηκα λιγο αργα αγκαλιτσες με το μικρουλη μου εχει κ ρεπο ο χαμπι,νταξει.μαεστρια εγω θα καθομουν σε μια καρεκλα κ θα τους ελεγα να κανονισουν το χαρτι μου στα νοσοκομεια θελει θρασος κ βεβαιοτητα για του τι ζητας,εχω ριξει καυγαδες ουυυυ!!!ελενη μου αντε κι εγω μερες μετραω για το κολειο χαχαχαα!!!κισακι ειδες ρε που περασε το καλοκαιρι κ δεν σου δωσα τα ρουχαλακια που πηρα για την κισοκουκλιτσα!!!!κι εμενα αγουρ μου ρχετε παντος κισα!!!!!περαστικα στην γιαγια μωρε.α!κανα φτηνο ομφαλμιατρο για να παρω το χαρτι για το κολειο ξερετε?μεχρι 30ε δεν τον πηγα κ πρεπει να το παρουμε το χαρτι μαμωτο!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!!!

Επιτέλους κατουρήσαμε την πετρα!!!!!!!

Τις άλλες εξετάσεις δεν θα τις κάνει, απλώς την άλλη βδομάδα θα κάνει έναν υπέρηχο.

Εμοτικον που χοροπηδάει έχουμε;;:tongue::tongue:

Ελενη 2008 καλα αποτελεσματα να εχετε με τις εξετασεις και αντε να ξεμπρδευει ο ανθρωπος και να μην υποφερει.

Ελπίζω ότι ξεμπερδέψαμε μανού μου!

Εμεις καλα,σημερα αρχισα τις επαναληψεις στη μικρη,γιατι φετος το καλοκαιρι,σε σχεση με αλλες χρονιες το εριξε στο σορολοπ,οποτε ειναι η εβδομαδα της προσαρμογης αυτη.

Ωχ ωχ ωχ! Την έριξες στα βαθεια την καημενούλα!;)

Αυτα εν ολιγοις,φιλακια και πεστε ποτε θα κανουμε το reunion,kisses:tongue:

Αντε ντε! Να το κανονίσουμε!

καλησπερα κοριτσια ελενη καλο κουραγιο κ γρηγορη αναρωση στον χαμπι σου.ειναι πολυ δυσκολο γμτ σκατα!!!!

Πολύ δυσλολο κουφέτο μου! Τα είδε όλα νομίζω!

κοριτσακια μου εγω σημερα εφυγα απο το σπιτι μου 7 το πρωι για καρτες κ ταμειο απολυσεις κ τελιωσα 1 το μεσσημερι κλ το ξερα οτι θα μας βγαλουν την ψυχη αλλα αυτο που τραβηξαμε δεν το περιεμνα με τπτ τοση ανοργανωσια κ μλκια ....

Μα τόσο ανεύθυνοι οι του δήμου;

Υστερα έχουν άδικα ρε κοριτσια που ζητάνε απολύσεις οι ξένοι;

Ή θα μάθεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου ή τράβα σπιτάκι σου...

Φόρτωσα πάλι...:twisted::twisted::twisted: Ε, μα! Το δημόσιό μου μέσα!

Κάνουν το παν για να σου βγάλουν την ψυχή...

Αύριο αρχίζουμε κολείο. Έτοιμα τα πράγματά μας, καλά για προσαρμογή θα πάμε, στους δημοτικούς δε δέχονται αμέσως φουλ ωράριο, αλλά ωραία θα 'ναι. Έκανε κάτι νερά τελευταία ώρα, αλλά τον έπεισα ότι πρέπει να πάει να γνωρίσει τη καινούρια κυρία και τις κούνιες και τσουλήθρες του μεγάλου σχολείου!!! Νεότερα αύριο!

Καλή αρχή και καλή προσαρμογή Μαράκι!

Περιμένουμε νεούλια!!!!

παλι δε θελει να μαθει φυλο ...νομιζει κοριτσι,εγω νομιζω αγορι,θα δειξει!

Δεν πειράζει, μαθε εσύ και κράτα το για έκπληξη!:rolleyes::rolleyes:

ελενη μου ζορικε ςαυτε ςποι πετρες!και η μανα τηςκουμπαρας μου ταλαιπωρειτε εκανε επεμβαση 2 φορες λιθοτριψιες,,,τι ν απω,ελπιζω να ειναι περαστικα και αγυριστα!

Ευτυχώς προς το παρόν τη γλιτώσαμε κισάκι!

βαλαμε τη γιαγια μου στο νοσοκομειο ειχε δυσπνοια...

Περαστικά της! Κάτι σοβαρό;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

α!κανα φτηνο ομφαλμιατρο για να παρω το χαρτι για το κολειο ξερετε?μεχρι 30ε δεν τον πηγα κ πρεπει να το παρουμε το χαρτι μαμωτο!!!

Οφθαλμίατρο γιατί ρε κορίτσι; Νήπια θα ξεκινήσετε;

4Suap3.png

Σήμερα ο Γιάννος πήγε σχολείο, μη φανταστείτε για 1 ωρα, δεν τον κρατούσανε παραπάνω, αν και είναι παλιά καραβάνα.

Ο χώρος είναι ΠΟΛΥ ωραίος, παλιό κτίριο, ψηλοτάβανο, ωραίες αίθουσες, τραπεζαρία, κλπ. Έχουν αρκετά παιδιά στην τάξη του, αλλά είναι και 3 βρεφονηπιοκόμοι, οπότε φαντάζομαι θα τα καταφέρνουνε.

Όταν τον πήρα ήταν άνετος, ήρθε βέβαια τρέχοντας στη μαμά, αλλά του είπα αύριο πάλι και είπε "ναι".

Στην ερώτηση δε "σ' άρεσε το σχολείο;", απαντάει το θεικό "μ' άρεσε, αλλά είχε λίγο πολύ φασαρία". :-D

Έχει πολλά παιδιά εκεί και τα καινούρια κλαίγανε με μαύρο δάκρυ, άμαθα στον παιδικό!

Αυτά.

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ειναι πολυ τυχερος ο χαμπι σου κ δοξα τον Θεο ελενη μου.τωρα μπορω να σε πω γτ δεν ηθελα να σε ανχωσω η αδερφη της μαμας μου χρονια παλευει με επεμβασεις λυθοτρυψιες κτλ το ζω το ξερω.κατσε να βρω εγω κατι να χοροπηδηξουμε απο την χαρα μας.

kWkrX2nAIt0&feature=fvwrel

θελουν το χαρτι αυτο ξερω γω?!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Στην ερώτηση δε "σ' άρεσε το σχολείο;", απαντάει το θεικό "μ' άρεσε, αλλά είχε λίγο πολύ φασαρία". :-D

:D:D:D Καλά θεϊκός ο Γιάννος! χαχαχα!!!!

Μπράβο πάντως! Δεν περίμενα να είναι έτσι ωραίο! Ευγε τέκνον μου!

Εκανες καλή επιλογή!

ειναι πολυ τυχερος ο χαμπι σου κ δοξα τον Θεο ελενη μου.τωρα μπορω να σε πω γτ δεν ηθελα να σε ανχωσω η αδερφη της μαμας μου χρονια παλευει με επεμβασεις λυθοτρυψιες κτλ το ζω το ξερω.κατσε να βρω εγω κατι να χοροπηδηξουμε απο την χαρα μας.

Αχ, δεν μπορείς να φανταστείς τι βάρος μου'φυγε!

Κυρίως με τον ίδιο που φοβήθηκε και μου έλεγε δεν την κάνω αυτη την επέμβαση πάρα μόνο αν φάω ολική νάρκωση.

4Suap3.png

Ήταν όλα τα άμαθα εκεί, πρωτη φορά πηγαίνανε, κι έπεφτε μαύρο δάκρυ σου λέω!

Ας μην θυμηθω καλύτερα τα περσινά τα δικά μας που επί 3 μέρες ήμουν μέσα στην τάξη μαζί με μια άλλη μαμά και κάναμε όλες μαζί προσαρμογη!!!:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Καλημερουδιααα.

Ελενη2008,αντε βρε κουκλα μου,περαστικα κι αγυριστα να ειναι,καλη αναρρωση να εχει ο ανθρωπος.

Μαεστρια μου,καλη σχολικη χρονια και μπραβο στο Γιαννο σου,μια χαρα τα περασε,ουτε προσαρμογη δε θα χρειαστει το παιδακι.

Κουφετακι μου γιατι δε πας στο ΙΚΑ,εχω εκει την ειχα πει περσι.

Κισακι περαστικα στη γιαγια σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ας μην θυμηθω καλύτερα τα περσινά τα δικά μας που επί 3 μέρες ήμουν μέσα στην τάξη μαζί με μια άλλη μαμά και κάναμε όλες μαζί προσαρμογη!!!:tongue::tongue::tongue:

Απαπαπαπαπαπαπα!

Εγώ δε θα μπορούσα, είμαι πιο "σκληρή" μαμά, θα την άφηνα καμιά ώρα κι ας έκλαιγε λίγο.

Ο Γιάννης ούτε πέρσι, που ήταν πρωτάρης και νινί, ούτε φέτος έκλαψε. Πιο πολύ έκλαιγε μέσα στη χρονιά, ανά διαστήματα, αλλά μόλις τον άφηνα ηρεμούσε.

Άσε που σ' αυτόν που πήγα πέρσι, δεν σ' άφηναν μέσα στην τάξη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...