Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Και ναι,μπορειτε ανετα με αποκαλειται,"κλαψο........",γιατι ομολογω οτι μετα τα τελευταια ποστ(ελενη2008,ελενη κ,κουφετακι)με πηραν τα ζουμια...πια ζουμια δηλαδη,τα'μπηξα κανονικα.Τωρα ισως να οφειλεται στο γεγονος οτι αδιαθετησα μετα απο 40 μερες:shock:πραγμα που σημαινει οτι οι ορμονες μου δεν ειναι καθολου καλα,για την ακριβεια εχουν βαρεσει μπιελα........

Ελενη2008,να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου κι ευχομαι,η καθε μερα της στο σχολειο,να ειναι παντα χαρουμενη και δημιουργικη!Οσο για το συζυγο τι να πω,μακαρι να ειναι περαστικα βρε κοπελα μου.Ειναι τουλαχιστον καλυτερα τωρα;

Κουφετακι μου,σιγουρα το γεγονος οτι θα χασεις το μισθο σου,ειναι σιγουρα σημαντικο μειον στον προυπολογισμο του σπιτιου σας,αλλα να εισαι σιγουρη οτι θα κερδισεις πολλες σημαντικες στιγμες με τα παιδια σου,κυριως με το μικρο που νομιζω οτι φετος(λογω του σχολειου)θα σε χρειαζεται πραγματικα ο μικρουλης σου.Ασε που θα εχεις και περισσοτερο ελευθερο χρονο για να περνας με τις φιλεναδες σου,εεεε ή κανω λαθος;

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου,οσον αφορα την ακατανομαστη,δεν θα αναφερθω καθολου,γιατι πραγματικα πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε μαζι της,κυριως οταν γινονται τοσο σημαντικα πραγματα με τα παιδακια σου.

Να τα χαιρεσαι κοριτσακι μου,και τα δυο,οπως ειδες μια χαρα μεγαλωνουν κι ολα μπαινουν σε μια σειρα και παιρνουν το δρομο τους,ζησε την καθε στιγμη μαζι τους και απολαυσε την,χωρις να φανεις κανεναν και τιποτα να σου το χαλαει.

Αχ κοριτσια γερα να ειναι τα πουλακια μας,καλη σχολικη χρονια να εχουμε,παιδια και μανουλες.

Εμας απο την 1η αρχισαν να ερχονται οι φακελοι με ολα τα σχετικα,που θα πρεπει να αγορασουμε,και αρχιζω απο αυριο το τρεξιμο,θα πρεπει να συντονισω και τα μαθηματα μπαλετου κι ολα τα σχετικα.Να σας πω την αληθεια το βαρεθηκα το καλοκαιρι,θελω να μπουμε λιγο σε προγραμμα.

Αυτα κοριτσακια μου,και αντε κανονιστε να βρεθουμε,μου λειψατε......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου, εγω δηλωνω μια ευτυχισμενη αλλα εξαντλημενη μανουλα...να δω πως θα τη παλεψω τωρα που θα γυρισω και θα μαι ολη μερα μονη...

Ο μικρος ειναι αποθεωση οταν ασχολεισαι μαζι του και του κανεις παιχνιδια και οταν κοιμαται...αν δε του δινεις σημασια ή δε του δινεις αυτο που εχει βαλει στο ματι αρχιζει να τσιριζει και αν δε δει αποτελεσμα κλαιει στην αρχη σαν νιαουρισμα με μιρλα μαζι και μετα με το στομα ορθανοιχτο, χωρις φωνη, με δακρυ και δεν παιρνει ανασα, χτες μου το κανε την ωρα που παλευα να του δωσω κρεατοσουπα, δε την πολυ θελει και επειδη ηθελε το τηλεκοντρολ ηρθε και μελανιασε απο το πεισμα του, τον βουτηξα και γω και κατεβηκα μια βολτα το τετραγωνο και μετα σαν να μη τρεχει τιποτα γελια και φωνουλες, αχ τι να πω μου το κανει αυτο εδω και κανα 4ημερο, πως να το αντιμετωπισω? λετε να τον εχω κακομαθει απο τωρα, ή φταιει το ζορι με τα δοντια?

Κατα τ΄αλλα ολη την ωρα γελαει και με χαιδευει, με κοιταει μες στα ματια και λιωνω...αχ συγνωμη που δεν αναφερομαι στα δικα σας κοριτσια αλλα δεν εχω διαβασει τα τελευταια μηνυματα....

Κοπελιές, άντε, να κανονίσουμε τον καφέ τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, γιατί μετά ξεχάστε με που τώρα με μάθατε, θα χάσω τον κόσμο μέχρι την άνοιξη. ΦΥΣΙΚΑ, θα δέχομαι επισκέψεις κατ' οίκον, κοντά είστε όλες, να 'ρχεστε να μου κάνετε παρέα την έρμη τη λεχώνα.

ΓΙΑΤΙ δεν υποχωρεί η υγρασία και η ζέστη επιτέλους; ΓΙΑΤΙ;;;

Εγώ είχα τις δυο μεγάλες ανηψιές μου εδώ το σαβ/ριακο (ακόμα εδώ είναι), ωραίες ήταν οι βόλτες, αλλά κουράστηκα ΠΟΛΥ! Αύριο σκοπεύω να τις έχω ν' ασχολούνται με το Τζόνυ κι εγώ να ξεραθώ όλη μέρα!!!

Καλή εβδομάδα κορίτσια μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έλα Patras' calling!!!

Τελευταία νεά από το παστακόσπιτο...ο πάστας έχει χάσει 16 κιλά σε 2 μήνες:-(:sad::-(, έχει φάει το χ#σιμο του από εμένα και μετα απότ ηλέφωνο μου(εμ, δεν καταλαβαίνε αλλιώς) στην διατροφολόγο του(σημειωτέον πάνε και τα πεθερικά μπυ εκί μη χεσ...) μπήκε ξανά σε κανονικά φαγητά για να αποκτησει κιλά μην μου πέσει πυθενα...το θεματακι με το σακχαρο δεν είναι τόσο σημαντικό όταν γίνεται κάποιος εντελώς ανορεξικός.'εχουν μπει τα μαγουλάκια του μέσα και τα πήρα μια μέρα αγρίως(γιατί οι δικοί του σου λένε "τι; να τσακωθούμε μαζί του¨αν είναι δυνατόν!) και του τα έχωσα κανονικά οτι εάν έχει βάλει σκοπό να κάνει κακό στον εαυτό του να σηκωθεί και να πάει στην μάνα του...έβαλα και λίγο τα κλάματα(οχι από πουτ...το εννούσα δεν κοιμόμουν τις νύχτες) και σηκώθηκε και πήγε στη γιατρό ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....του έβαλε ένα πλήρες διατροφολόγιο και έχουμε ηρεμησει...

Ο Γιωργάκος βγάζει το 5ο δόντι μες σε 2 εβδομάδες και μας έχει τσακίσει...αλλά σαν τον πατέρα του δεν είναι....

Η ακατανόμαστη μας άφησε συξυλους ένα βράδυ να μην κρατησει ο παιδί για το επόμενο πρωίνο και έψαχνα συνυφάδες και αδερφές, γιατί είχα κλείσιμο μήνα και δεν μπορούσα να λείψω από την δουλειά...το έκανε γιατί έμαθε οτι θα πάει παιδίκο(τυχαίο;) και μας είπε οτι η κουνιάδα μου (22 χρονων μλκισμ) ήταν άρρωστη και φοβόταν μην της το γυρίσει σε πενυμονία....καλοκαιριάτικα...ο πάστας έγινε τουρμπο...εγώ; απλά, του είπα οτι αυτή δν ξαναβλέπει το παιδί, ούτε το ξανακρατάει, ουτε την μυρωδια του.....ααααμα πια....Αυτά

Κατα τα άλλα, ξεκινάμε παιδικό την Πέμπτη, εγώ πήρα 7 μέρες άδεια από την δουλειά, για να ξεκινήσουμε όσο πιο ομαλά γίνεται....αμάν σεντόνι κι εγώ...σόρυ κορίτσια

Kαλημέρα όμορφες!!!!!

Η πρώτη μας μέρα χθες στον παιδικό πήγε εξαιρετικά!

Δεν έκλαψε, δεν μας ζήτησε και έπαιζε συνεχώς!

Από την άλλη ο χαζμπαντ από τα πολλά αντιφλεγμονώδη ανέβασε πίεση...

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!:mad::x:x:tongue:

Ε, φυσικά και θα βαρεθείς...εγώ απορώ με την καρδιά σου παιδάκι μου...άντε καλό κουράγιο...ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα ο άνθρωπος...

καλημερα στα ομορφοτερα κ καλυτεροτερα κοριτσια του φορουμ κ γενικος!!!λενι να πεις του χαμπι σου να πει στο πενταμορφο να τον ξαναπαρει τηλ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙς ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.πολυ χαρηκα για τον βαγγο τι ωραια περιγραφη ρε λενι μου.κ το κοριτσακι σου ακου δεν θελω εμβολιο χαχαχα το κοριτσι ξερει τι θελει κ το δηλωνει σωωωστη!!!να τυχαινε καμια φορα να καναμε κ κανα διαλογο ...ισως που το χουμε κανει αλληλογραφια το πραμα εδω μεσα!!!λεω τωρα!!!κ ναι την δευτερα επισημος θα ειμαι κ παλι ανεργη.εχω δυφορουμενα συναισθηματα απο χτες βασικα μου την εχει δωσει γτ 18 μηνες δεν ηταν κ λιγο,απο την αλλη σκεφτομαι τον μικρο κ την προσαρμογη,το οτι θα παω γυμναστηριο τα πρωινα που θα ναι στο σχολειο κ φυσικα την ποδηλαταδα τις καλες μερες του χειμωνα που μου χει ταξει η φιλεναδα μου η γιωργια στην παραλια μετα που θα αφηνουμε τα τεκνα μας στο σχολειο.πραγματα που αν δουλευα δεν θα τακανα με τπτ.δεν γραφω αλλο το γραμμα τα λεμε κορες φιλια σε ολες.

καλά ρε κουφετάκι μπράβο σου που είσαι έτσι αισιόδοξη...όλοι έχουμε υποχρεωσεις και ξέρουμε τι πάει να πει ανεργία μεσα σε σπίτι που τρέχουν τα έξοδα...εύχομαι να πάνε όλα καλα...άρχισε να βολταρεις, τις λαικές σου, τα γυμναστηρια σου..μια χαρα σε βλέπω φιλενάδα....

Μανουτιτάκι μου εσείς πότε ξεικινάτε; στις 12;Είσαστε καλά; Γυρίσατε από την Βασιλίτσα;

ΜΑεστριάκι υπομονή λέμεεεεεεεε....εμείς εδώ μια ζέστη κάνει μια βρεχειμια φυσάει....δεν βρίσκεις άκρη τι να φορέσεις...κάνει και μικρο-σεισμούληδες, τα κάνουμε πάνω μας, μας αφήνει, χαλαρωνουμε, μετά ξανακουνάει....ελπίζω να μείνει έτσι και να μην έχουμε τα του 2009, μακρυα από εμάς....

Κισάκι; πώς πάει η μικρή; κάνει τα δικά της εεεε; η κοιλίτσα;

Ελένη 2008 όπως βλέπεις, κάθε σπίτι έχει και μία μλκισμενη και από την άλλη και τις χαρές του...κλείστε την πόρτα σας σε όλους και καθίστε μαζί και όλα θα βγουν εις πέρας....

Σαντυ1980 και που είσαι ακόμα...άνδρες παιδί μου...μετά λένε οτι έμείς έχουμε την πουτ.. μέσα μας..δεν κοιτάνε τα δικά τους τα χαϊρια....αααχχχχ το γουργουρίνι να δείς τι μου κάνει τώρα που καταλαβαίνει περισσότερα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σου ρε λενηηηηηηηηη! κουφετο μουυυ θα περναει ευχαριστα η μερα σου αλαρωνε το πρωι γι να εεις αντοχες μετα!καλημερ ακουκλες η μικρη κατι ειχε παλι στις 4 ,την εδωσα λιγο γαλαν ακοιμηθει καιμετα δεν μπορουσ ανα κοιμηθω εγω!ειμαι ξυπνια απο κεινη την ωρα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

σαντυ,παστακαι μανου μου!!!!κιεγω βαρεθηκα το καλοκαιρι...να δροσισει βρε παιδι μου!το σαβ-κο χαρηκα το σπιτι μου!σφουγγαρισα,σιδερωσα,ξεσκονισα,ηλετρικεςμπαλκονια!ψοφησα αλλα το χαρηκα!ειχ ακαι τη μικρη επαιζε και ηταν καλο παιδακι!σημερα επιστρατευσα τη θεια μου γιατι η πεθεραμου ειχε κηδεια....τα δευτεραπαιδακια ειναι αοντως παραμελημενα,το κακομοιρο το σπορακιμου ουτε που το προσεχω καθολου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημέρα κούκλες!

Καλή εβδομάδα!

Το σκ κάναμε τα μπανάκια μας (ελπίζω όχι τα τελευταία)!!!

Καλη σχολικη χρονια να εχουμε, χωρις ιωσεις και παρατραγουδα (τουλαχιστον να εχουμε το λιγοτερο δυνατον)!

Απ'το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!!!

Ο κακομοιρης ρε συ! Και κανει υπομονη απο οτι εχω καταλαβει, ετσι Ελεν? Πρεπει να υποφερει ο ανθρωπος! Περαστικα και παλι!

Υπομονή δεν θα πεις τίποτα!! Αν και είναι πολύ γκρινιάρης όταν αρρωσταίνει, στους δυνατούς πόνους είναι σκυλί!

Η ακατανομαστη, που αν την ειχα μπροστα μου θα την εβριζα... Αλλα περιμενω... Θα βρισω τον κουνιαδο πρωτα...

Αφού δεν τους πλάκωσες στις σφαλιάρες μανα και γιο, πάλι καλά...έχεις αντοχές!!!!;)

Απο την αλλην ομως... Τα παιδακια μου με κανουν τοσο ευτυχισμενη τις τελευταιες μερες... Ο μικρος μου εχει γινει αντρακι πραγματικα!

Χτες και σημερα κοιμηθηκε χωρις πιπιλα...

Μπράβο μωρέ... Την συνταγή την θέλω κι εγώ γιατί μας βλέπω να πηγαίνει δημοτικό με την πιπίλα!:(:(

Η γιατρος ξεσπασε σε γελια οταν της ειπε "δεν θελω κυλια Βασω να μου κανεις εμβολιο"!!! Μου ειπε κι εκεινη οτι εχει γινει αντρακι, εχει ξεφυγει το στομα του εντελως, λεει τα παντα, προτασεις κανονικες (δεν το ειχα ζησει αυτο με την κορη μου και δεν ηξερα τελικα τι εχανα),

Είναι απόλαυση Λενάκι! Η δικιά μου δεν βάζει γλώσσα μέσα:tongue::tongue:

Το ηθελε τρελλα, αλλα δεν ηθελε να μου "φορτωσει" τον μπαμπα μου...

Αχ, οι μανούλες μας....Πάντα σκέφτονται πρώτα εμάς και τελευταίους τους εαυτούς τους!

ι την δευτερα επισημος θα ειμαι κ παλι ανεργη.εχω δυφορουμενα συναισθηματα απο χτες

Κουφέτο μου άμα σου πω πως και στενοχωρέθηκε που θα χάσεις την δουλίτσα σου και χαρηκα που θα κάνεις πράγματα που γεμίζουν την Μαριάννα;

Και ναι,μπορειτε ανετα με αποκαλειται,"κλαψο........"

Μεγαλύτερη από 'μένα; Χαίρομαι που έχω σύμμαχο!!!:tongue::tongue:

Ελενη2008,να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου κι ευχομαι,η καθε μερα της στο σχολειο,να ειναι παντα χαρουμενη και δημιουργικη!Οσο για το συζυγο τι να πω,μακαρι να ειναι περαστικα βρε κοπελα μου.Ειναι τουλαχιστον καλυτερα τωρα;

Λίγο καλύτερα μανού μου!

Σήμερα πάει για επανεξέταση και βλέπουμε!

Να σας πω την αληθεια το βαρεθηκα το καλοκαιρι,θελω να μπουμε λιγο σε προγραμμα.

Εγώ πάλι καθόλου!!!! Ευχαρίστως το ξαναπήγαινα μια επανάληψη!!!:tongue::tongue:

Ο μικρος ειναι αποθεωση οταν ασχολεισαι μαζι του και του κανεις παιχνιδια και οταν κοιμαται...αν δε του δινεις σημασια ή δε του δινεις αυτο που εχει βαλει στο ματι αρχιζει να τσιριζει και αν δε δει αποτελεσμα κλαιει στην αρχη σαν νιαουρισμα με μιρλα μαζι και μετα με το στομα ορθανοιχτο, χωρις φωνη, με δακρυ και δεν παιρνει ανασα,

Σε δουλεύει κανονικότατα ο γιόκας σου!!!!:D:D

Μα πως καταλαβαίνουν τα σκατούλια και μας παίζουν στα δάχτυλα;

Κοπελιές, άντε, να κανονίσουμε τον καφέ τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, γιατί μετά ξεχάστε με που τώρα με μάθατε, θα χάσω τον κόσμο μέχρι την άνοιξη. ΦΥΣΙΚΑ, θα δέχομαι επισκέψεις κατ' οίκον, κοντά είστε όλες, να 'ρχεστε να μου κάνετε παρέα την έρμη τη λεχώνα.

Ότι προλάβεις και γυρίσεις τώρα!!!!;)

Ναι ρε, τώρα που μαζευτήκαμε να το κανονίσουμε!

Τελευταία νεά από το παστακόσπιτο...ο πάστας έχει χάσει 16 κιλά σε 2 μήνες:-(:sad::-(,

Πλάκα κάνεις!!! :shock::shock:Τον έρεψες μαρή τον άνθρωπο!:P

Η ακατανόμαστη μας άφησε συξυλους ένα βράδυ να μην κρατησει ο παιδί για το επόμενο πρωίνο και έψαχνα συνυφάδες και αδερφές,

Τι ρ.....ες που είναι ρε συ.... Καλά την έκανες την άτιμη!

Κατα τα άλλα, ξεκινάμε παιδικό την Πέμπτη, εγώ πήρα 7 μέρες άδεια από την δουλειά, για να ξεκινήσουμε όσο πιο ομαλά γίνεται....αμάν σεντόνι κι εγώ...σόρυ κορίτσια

Αντε, καλη προσαρμογή να έχει Κατερίνα!

Ε, φυσικά και θα βαρεθείς...εγώ απορώ με την καρδιά σου παιδάκι μου...άντε καλό κουράγιο...ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα ο άνθρωπος...

Μωρέ τέτοια περαστικά να είναι και δεν πειράζει...Αυτά τα αντέχουμε μια χαρά!

Ελένη 2008 όπως βλέπεις, κάθε σπίτι έχει και μία μλκισμενη και από την άλλη και τις χαρές του...κλείστε την πόρτα σας σε όλους και καθίστε μαζί και όλα θα βγουν εις πέρας....

Μα κανένας δεν γλιτώνει από δαύτες;;;;;:rolleyes:

καλημερ ακουκλες η μικρη κατι ειχε παλι στις 4 ,την εδωσα λιγο γαλαν ακοιμηθει καιμετα δεν μπορουσ ανα κοιμηθω εγω!ειμαι ξυπνια απο κεινη την ωρα!

Μήπως κανένα δοντάκι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κοπελιές!

ΓΙΑΤΙ δεν φεύγει αυτή η ζέστη;;;;; Ελένη τι λέει οι πέτρες; Πέσανε;

Κίσα έτσι είναι τα καημένα τα δεύτερα, θυσιάζουμε πολλά για τις ανάγκες των πρώτων, μη τα παραμελήσουμε.

Ελένη κι εμείς την κόψαμε την πιπίλα, εντελώς αναπάντεχα! Ωραία είναι, μόνο η βραδινή πάνα μας έμεινε τώρα, αλλά δεν μπορώ ν 'αγχώνομαι και γι' αυτό.

Απ' το Σάββατο έχω τις δυο μεγάλες ανηψιές μου εδώ, καλά είναι, έχω παρέα. Τώρα λέω να κάνουμε μια μάσκα καθαρισμού!

Καλή εβδομάδα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπόν... τα νέα μας έχουν ως εξής. Μόλις τελείωσε ο χαζμπαντ από Ιπποκράτειο.Θα πρέπει να κάνει πυελογραφί για να δουν που είναι η πέτρα και δυστυχώς έχει αρχίζει να κουράζεται το νεφρό οπότε μάλλον θα χρειαστει να γίνει ουρητηριοσκόπηση για να βγάλουν την πέτρα...

Κοινώς την π.......σαμε!!!!

4Suap3.png

Λοιπόν... τα νέα μας έχουν ως εξής. Μόλις τελείωσε ο χαζμπαντ από Ιπποκράτειο.Θα πρέπει να κάνει πυελογραφί για να δουν που είναι η πέτρα και δυστυχώς έχει αρχίζει να κουράζεται το νεφρό οπότε μάλλον θα χρειαστει να γίνει ουρητηριοσκόπηση για να βγάλουν την πέτρα...

Κοινώς την π.......σαμε!!!!

ΩΧ!!!!!

Δηλαδή θα τον κρατήσουν;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Hello girls,τι κανετε;

Ελενη 2008 καλα αποτελεσματα να εχετε με τις εξετασεις και αντε να ξεμπρδευει ο ανθρωπος και να μην υποφερει.

Σαντυ νομιζω οτι σε "παιζει" μια χαρα ο γιοκας σου,για κοιτα λιγο να τον βαλεις σε προγραμμα οσο μπορεις,γιατι μετα θα σε τρεχει....

Μαεστρια τι εγινε,κανεις παρεα με κοριτσοπαρεα,για να συνηθιζεις μου φαινεται;)Καλα φιλεναδα,αλλη φαση το κοριτσι,κι οσο θα μεγαλωνει και θα κανετε πραγματα μαζι,τοσο πιο ομορφα θα αισθανεσαι,αντε με το καλο να ερθει.

Κισακι μου φιανεται η κορη σου θελει να κανει αισθητη την παρουσια της που και που,γι'αυτο και σου κανει γυμνασια.Κοιτα με ρεγουλα τις δουλειες εσυ,να προσεχεις τον εαυτο σου και το μπεμπε.

Παστακια μου,για κοιτα κοπελα μου,και τριξτου λιγο τα δοντια το mr παστα,γιατι δεν θα τα παμε καλα......θα πρεπει να προσεξει τον εαυτο λιγο περισσοτερο.Μηπως να ερθετε μια βολτα προς τα πανω,να δεις τι ευκολα που θα τα παρει τα κιλακια;)

Εμεις καλα,σημερα αρχισα τις επαναληψεις στη μικρη,γιατι φετος το καλοκαιρι,σε σχεση με αλλες χρονιες το εριξε στο σορολοπ,οποτε ειναι η εβδομαδα της προσαρμογης αυτη.

Αυτα εν ολιγοις,φιλακια και πεστε ποτε θα κανουμε το reunion,kisses:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλησπερα κοριτσια ελενη καλο κουραγιο κ γρηγορη αναρωση στον χαμπι σου.ειναι πολυ δυσκολο γμτ σκατα!!!!πατρινια μου φιλακια φιλακια φιλακια.κλ ξηγηθηκες στην ακατανομαστη μπραβο.κοριτσακια μου εγω σημερα εφυγα απο το σπιτι μου 7 το πρωι για καρτες κ ταμειο απολυσεις κ τελιωσα 1 το μεσσημερι κλ το ξερα οτι θα μας βγαλουν την ψυχη αλλα αυτο που τραβηξαμε δεν το περιεμνα με τπτ τοση ανοργανωσια κ μλκια ....τι να πω ο δημος μας εστειλε μονο με την απολυση ο οαεδ ηθελε τους 3 τελευταιους μηνες ενσημα απο το ικα το ικα μας εστειλε ξανα στον δημο κ ο δημος μας εδωσε μονο τον ιουλιο κ οταν ξαναπηγαμε οαεδ επεσε το συστημα κ ηρθε μετα απο 1.30 ωρα κ στην διαρκεια αναμονης μας βλεπω τα χαρτια μου κ ανακαλυπτω οτι η βεβαιωση ενσημων ειναι της συναδελφισας μου η μλκω του δημου την εβγαλε δυο φορες ομως ευτυχως δρομολογηθηκε το ταμειο απλα πρεπει να ξαναπαω στον δημο κ μετα οαεδ για να δωσω την βεβαιωση Ozzy-Scream-Pic.jpgεγω ειμαι μετα απο ενα πρωινο στις κλασικες υπηρεσιες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...