Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!!!

Καλό μήνα, καλή χρονια θρησκευτικά και κυρίως

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στα μαναράκια μας!!!!!

Εμείς ξεκινήσαμε πρώτη μέρα σήμερα, την ξύπνησα αρκετα νωρίς γιατί ήμουν σίγουρη πως θα έχουμε γκρινίτσα-όπως κι έγινε-, αλλά όταν ήρθε η ώρα πήρε την τσαντούλα της βγήκαμε έξω και φώναζε "άντε, μια ώρα κάνει το σχολικό να έρθει":tongue:!!! Το μόνο που είχαμε ήταν όταν μπήκε στο σχολικό και μας χαιρετούσε βούρκωσε το πουλάκι μου αλλά όλα καλά!!!

Τώρα πήρα και ρώτησα πως τα παει και μου είπανε όλα καλά! Εγκλιματίστηκε κατευθείαν!

Ο χαζμπαντ έκανε τις εξετάσεις και έχει κατέβει αρκετά η πέτρα οπότε μέχρι το Σαββατο θα περιμένουμε να δούμε αν θα την κάνει τσισάκια!!!:-D:grin:

Mπράβο Μαράκι!!!! Το σακχαρο οκ;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mπράβο Μαράκι!!!! Το σακχαρο οκ;

73 παρακαλώ!

Με σχολικό θα πηγαίνει φέτος; Ωραία, να 'στε πιο ξεκούραστα.

Ε, αν ξεκίνησαν να κατεβαίνουν οι πέτρες Ελένη, λογικά πάει καλά. Λίγο ζόρι ακόμα και θα ξεκουραστεί, καλύτερα να γίνει με φυσικό τρόπο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

73 παρακαλώ!

Μπρααααβοοο!!!!! Αστέρι, δεν το συζητώ!

Με σχολικό θα πηγαίνει φέτος; Ωραία, να 'στε πιο ξεκούραστα.

Και περυσι με σχολικό πήγαινε.

Ε, αν ξεκίνησαν να κατεβαίνουν οι πέτρες Ελένη, λογικά πάει καλά. Λίγο ζόρι ακόμα και θα ξεκουραστεί, καλύτερα να γίνει με φυσικό τρόπο.

Και ο ουρολόγος αυτης της άποψης είναι, να γίνει με φυσικό τρόπο, γι'αυτό και το τρενάρει!

Τον πήγες καθόλου τον Τζόνυ να δει το καινούριο του σχολείο;

4Suap3.png

Τον πήγες καθόλου τον Τζόνυ να δει το καινούριο του σχολείο;

Όχι, την Τρίτη θα πάμε μαζί, θα μιλήσω με τις δασκάλες και θα τον αφήσω για μια δυο ώρες, οπότε θα δει το χώρο.

Ε, μετά για καμιά βδομάδα δεν τον κρατάνε όλο το ωράριο, οπότε θα προσαρμοστεί.

Καλέ αυτός δε θα θέλει να φεύγει, είναι μαθημένος να κάνει πολλά. Αλλά ας προσαρμοστεί σιγά σιγά κι έχει καιρό να πηγαίνει.

Σαβ/ριακο αν είστε καλά, θα πάμε Τρίλοφο, έχει Καραγκιόζη μου φαίνεται, κάτι τέτοιο. Μια φίλη που μένει εκεί μου είπε, θα πάμε με το τσουρμο (παιδιά, ανήψια, κλπ). Πάρε τηλ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι, την Τρίτη θα πάμε μαζί, θα μιλήσω με τις δασκάλες και θα τον αφήσω για μια δυο ώρες, οπότε θα δει το χώρο.

Ε, μετά για καμιά βδομάδα δεν τον κρατάνε όλο το ωράριο, οπότε θα προσαρμοστεί.

Καλέ αυτός δε θα θέλει να φεύγει, είναι μαθημένος να κάνει πολλά. Αλλά ας προσαρμοστεί σιγά σιγά κι έχει καιρό να πηγαίνει.

Σαβ/ριακο αν είστε καλά, θα πάμε Τρίλοφο, έχει Καραγκιόζη μου φαίνεται, κάτι τέτοιο. Μια φίλη που μένει εκεί μου είπε, θα πάμε με το τσουρμο (παιδιά, ανήψια, κλπ). Πάρε τηλ.

Αν δεν πάμε Χαλκιδική θα σε πάρω!

Ούτως ή άλλως ο χαμπυ θα δουλεύει το Σ/κ οπότε θα είμαι φρι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Αν δεν πάμε Χαλκιδική θα σε πάρω!

Ούτως ή άλλως ο χαμπυ θα δουλεύει το Σ/κ οπότε θα είμαι φρι!

Για το απόγευμα λέω ρε, όλη τη μέρα δουλεύει ο άνθρωπος;;;

Πάει δουλειά τώρα; Την παλεύει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για το απόγευμα λέω ρε, όλη τη μέρα δουλεύει ο άνθρωπος;;;

Πάει δουλειά τώρα; Την παλεύει;

Κι εγώ για το απόγευμα λέω μαρή!

Γιορτάζει το μπος του και θα είναι πρωί απόγευμα!

Πάει γιατί ξεχνιέται και ανεβοκατεβαίνει σκάλες!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα όμορφες!!!!!

Η πρώτη μας μέρα χθες στον παιδικό πήγε εξαιρετικά!

Δεν έκλαψε, δεν μας ζήτησε και έπαιζε συνεχώς!

Από την άλλη ο χαζμπαντ από τα πολλά αντιφλεγμονώδη ανέβασε πίεση...

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!:mad::x:x:tongue:

A, ωραίο "κέρασμα" τους κάνει το μπος! :tongue:

Ουφ, πέρασε και η μέρα σήμερα. Άντε, να λιγοστεύουνεεεεεεε!!!

Ελα ρε, τελειώνουν...Πότε θα πας για να μάθεις και ημερομηνία;

Κοιμήθηκες καθόλου;

4Suap3.png

ααααααα καλη σχολικη χρονια κοπελιτσεςςςςςςςςςςςς!!!περαστικα ρε λενηηηηηηηηηηη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερουδια τσουπρεςςςςςςςςςςςςςςςς!τι κανουτεεεεεεεεεε?

Ευχαριστώ ρε κορίτσι!

Τι κάνεις κισάκι; όλα καλά είδα με την αυχενική!

Δεν είδατε τίποτα ακόμη, έτσι;

4Suap3.png

Καλημέραααα!!!!!

Καλό μήνα, καλή χρονια θρησκευτικά και κυρίως

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στα μαναράκια μας!!!!!

Εμείς ξεκινήσαμε πρώτη μέρα σήμερα, την ξύπνησα αρκετα νωρίς γιατί ήμουν σίγουρη πως θα έχουμε γκρινίτσα-όπως κι έγινε-, αλλά όταν ήρθε η ώρα πήρε την τσαντούλα της βγήκαμε έξω και φώναζε "άντε, μια ώρα κάνει το σχολικό να έρθει":tongue:!!! Το μόνο που είχαμε ήταν όταν μπήκε στο σχολικό και μας χαιρετούσε βούρκωσε το πουλάκι μου αλλά όλα καλά!!!

Τώρα πήρα και ρώτησα πως τα παει και μου είπανε όλα καλά! Εγκλιματίστηκε κατευθείαν!

Ο χαζμπαντ έκανε τις εξετάσεις και έχει κατέβει αρκετά η πέτρα οπότε μέχρι το Σαββατο θα περιμένουμε να δούμε αν θα την κάνει τσισάκια!!!:-D:grin:

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!

Καλη σχολικη χρονια να εχουμε, χωρις ιωσεις και παρατραγουδα (τουλαχιστον να εχουμε το λιγοτερο δυνατον)!

Α, μωρε το κοριτσακι μου που δακρυσε! Τι να σκεφτονται αραγε οι ψυχουλες μου?

Πωπω ρε συ (pvpv κισακι!!!) τι τραβαει ο αντρας σου! Μακαρι να τελειωνει εκει και να μην χρειαστει τιποτα αλλο!

Kαλημέρα όμορφες!!!!!

Η πρώτη μας μέρα χθες στον παιδικό πήγε εξαιρετικά!

Δεν έκλαψε, δεν μας ζήτησε και έπαιζε συνεχώς!

Από την άλλη ο χαζμπαντ από τα πολλά αντιφλεγμονώδη ανέβασε πίεση...

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!:mad::x:x:tongue:

Μπραβο στην Λουσυ, να ειναι ολες οι μερες στο σχολειο οπως η σημερινη!

Ο κακομοιρης ρε συ! Και κανει υπομονη απο οτι εχω καταλαβει, ετσι Ελεν? Πρεπει να υποφερει ο ανθρωπος! Περαστικα και παλι!

Ουφ, πέρασε και η μέρα σήμερα. Άντε, να λιγοστεύουνεεεεεεε!!!

Εχεις λυσσαξει μαρη, ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ! Τελειωσες κοριτσακι, τι εμεινε?

Σημερα, απο την μια ειμαι τοσο χαρουμενη και απο την αλλην τοοοοοσο τσαντισμενη! Μην ρωτατε πως γινεται, ολα γινονται, θεληση να υπαρχει... Κι εξηγω γιατι πρεπει καπου να τα πω.... Ο λογος που ειμαι παρμενη: ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ??? Η ακατανομαστη, που αν την ειχα μπροστα μου θα την εβριζα... Αλλα περιμενω... Θα βρισω τον κουνιαδο πρωτα...

Λοιπον... Αφου η κυρια πηγε δυο μηνες διακοπες οπως καθε χρονο αλλωστε, εριξε μαυρη πετρα πισω της (και πολυ καλα εκανε φυσικα), δεν ενδιαφερθηκε για τιποτα, ακομα και οταν ο μικρος ηταν στο νοσοκομειο ΔΕΝ πηρε η @!@#@!@#΅΅!@ ουτε ενα τηλεφωνο για τα ματια του κοσμου, ΓΥΡΙΣΕ! Και γυρισε με ορεξη και ξαναθυμηθηκαμε τα παλια, πετρινα χρονια! Αρχες της εβδομαδας, πηγε σε οφθαλμιατρο που ειχε κλεισμενο ραντεβου και της ειπε οτι εχει καταστραφει ο βυθος απο το ζακχαρο (μεσες - ακρες αυτο, αναμεταδοση εκανε ο πενταμορφος κουνιαδος μου που δεν φημιζεται για την εξυπναδα του)... Τσαντιστηκε λεει (μην απορειτε, εχει κανει και χειροτερα, ΠΟΥ να τα συζηταω) και σηκωθηκε κι εφυγε απο το νοσοκομειο με μεγαλη φασαρια (πενταμορφος speaking)... Και πηρε λοιπον ο πενταμορφος τον αντρα μου, να του αναφερει το γεγονος και να του πει οτι σε δυο εβδομαδες που εχει ξανα ραντεβου, να την παει ο αντρας μου μηπως την ηρεμησει!!!!!!!! (σαν οικογενεια δεν φημιζονται για την κοινη λογικη τους και το πρακτικο τους μυαλο γενικοτερα)... Ο Τακης, παρολο που δεν μπορει να παρει αδεια ευκολα μιας και ειναι περιεργα τα πραγματα στην δουλεια του, παρολο που δεν πηρε αδεια ουτε οταν ο μικρος ηταν στο νοσοκομειο, παρολο που δεν προκειται να παρει αδεια την επομενη εβδομαδα που αποφασισαμε οτι θα ειναι εβδομαδα προσαρμογης για τον Βαγγελη στον παιδικο σταθμο (ειναι πολυ μικρουλης μωρε), ειπε ΟΚ.... Ειπε ΟΚ αντι να της τριξει τα δοντια και να της πει οτι εχει σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθει απο την μαλ@κια που την δερνει! Που ποτε δεν μας εχει βοηθησει πουθενα και που ΠΑΝΤΑ μονο τετοιες καταστασεις ηξερε να δημιουργει και να κανει τους παντες ανω κατω και που φυσικα μονο τοτε θυμαται τον μικρο γιο της! Τελος παντων, τα ειπαμε χοντρα κι εκει...

Σημερα λοιπον, πηγαμε παιδιατρο για εμβολιο. Πηρε τηλεφωνο ο πενταμορφος την ωρα που ημασταν στον δρομο... Για να του πει οτι ο μπαμπας τους δεν ειναι καλα... Εχει ταση για εμετο... Και απο μεσα η !@@@#@!#@ να φωναζει "πεθαινειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"... Του Τακη του εκοψε και ρωτησε αν φωναξαν γιατρο και ειπε το ζωντανο ναι... Του ειπε οτι οταν τελειωσουμε με την παιδιατρο θα παει απο εκει... Φυσικα εγινε χαμος (δεν ξερω αν ειμαι αδικη, τους εχω σιχαθει τοοοοσο πολυ, ειναι τοσο παρτακηδες που με κανουν εξαλλη απλα και μονο που αναπνεουν)... Ξαναπαιρνει τηλ. ο πενταμορφος οσο εξεταζε η γιατρος τον μικρο για να του πει οτι εχει ιωση το "μωρο" (84+ λεμε).... του ειχα πει μεσα σε αλλα στο πρωτο τηλεφωνημα "Να πας να κανεις τι???? Κι αν εχει καμμια ιωση και μας την κουβαλησεις σπιτι???" και φυσικα μου το ειπε αυτο με τα χιλια ζορια...

ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ... Ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι? Και αυτο το ζωντανο, ο πενταμορφος, γιατι δεν μπορει να σκεφτει τιποτα? Πριν ειχε την συνυφαδα που τον "κραταγε", απο την ωρα που τον εστειλε (ποσο να αντεξει η κοπελα?) ολο κατι τετοιες βλακειες κανει!!!

Απο την αλλην ομως... Τα παιδακια μου με κανουν τοσο ευτυχισμενη τις τελευταιες μερες... Ο μικρος μου εχει γινει αντρακι πραγματικα!

Χτες και σημερα κοιμηθηκε χωρις πιπιλα... Ηρθε η νονα του χτες, καθησαν με τις ωρες, του διαβασε παραμυθια (ειναι απιστευτο το ποσο συγκεντρωνεται με ενα βιβλιο και ποσες ερωτησεις κανει!), αποχωριστηκαν με δυσκολια (χαχαχα ηταν μεσα στην κουνια του και της κρατουσε το χερι, "εδω νονακα μου, κ(ρ)ατα μου το χελακι μου να κοιμηθω!!!" - η νονα φυσικα ΕΛΙΩΣΕ -, καθισε λιγο μονος του να παιξει με το αυτοκινητακι του και οταν μπηκα να σβησω το φως ειχε γινει μουσκεμα απο τα σαλια που ετρεχαν απο την πιπιλα... "Ελα να σε αλλαξω βρε Βαγγο, κοιτα πως εγινες με την παλιοπιπιλα" του ειπα και τσουπ... "Να την πετατσεις την παλιοπιπιλα, δεν την θελω αλλο"... Κι αυτο ηταν ρε κορες! Την εξαφανισα φυσικα, κοιμηθηκε βεβαια μετα τις 11 αλλα ηταν ξαπλωμενος απλα μιλουσε. Σημερα το μεσημερι στην μαμα μου παλι το ιδιο, δεν την ζητησε απλα αργησε να κοιμηθει το μεσημερι... Και τωρα τον ακουω που μιλαει, μιλαει, μιλαει αλλα δεν την ζηταει!

Η παιδιατρος τον βρηκε παρα πολυ καλα, οι εξετασεις του ηταν φοβερες ως προς το σιδηρο κτλ αλλα θα ξανακανουμε γενικη μιας και τα αιμοπεταλια του ηταν εξαιρετικα χαμηλα. Οι εξετασεις εγιναν μια μερα πριν ξεκινησει η ιωση που μας εστειλε στο νοσοκομειο και ισως ο βασικος λογος για τα χαμηλα αιμοπεταλια να ηταν αυτος, εγω ομως θα του την επαναλαβω την εξεταση μεσα στον μηνα. Περασε το φραγμα του ενος μετρου και 14,5 κιλα... Η ΜΥΡΤΩ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 18 ΚΙΛΑ!!! Η γιατρος ξεσπασε σε γελια οταν της ειπε "δεν θελω κυλια Βασω να μου κανεις εμβολιο"!!! Μου ειπε κι εκεινη οτι εχει γινει αντρακι, εχει ξεφυγει το στομα του εντελως, λεει τα παντα, προτασεις κανονικες (δεν το ειχα ζησει αυτο με την κορη μου και δεν ηξερα τελικα τι εχανα), τρωει μονος του ακομα και σουπες, εχει ξεκινησει και ψιλοκαταφερνει να ντυνεται μονος του, γδυνεται ανετα μονος του, τα τσισα τα λεει πλεον και δεν εχουμε ατυχηματα (χτες στην εθνικη οδο "μαμα.... Σταματα τωλα... Θελω τσισα και δεν μπολω κ(ρ)ατηθω"!!! Αυτο το πουλι το εχουν δει παντου! Αλλα τα κακα... φροντιζει να τα κανει το μεσημερι "η το βραδυ οταν φοραει πανα...

Δευτερα παει σχολειο, εχω παρει αδεια για δυο ωρες, να τον παω και να τον παρω εγω... Με συγκινει αυτη η στιγμη, δεν ξερω πως θα το βιωσει ειδικα με τοσα παιδακια γυρω του να κλαινε... Ειναι πολυ μικρος, εκεινος φυσικα θελει να παει και το περιμενει πως και τι αλλα δεν ξερω αν εχει καταλαβει οτι θα ειναι ολομοναχος εκει (χωρις καποιον απο εμας)...

Μεγαλωσαν τα παιδακια μου, ειδικα ο μικρος μεγαλωσε και δεν πηρα χαμπαρι... Εχω αναθεωρησει πολλες αποψεις τελευταια...

Σαββατοκυριακο θα μεινουμε στην μαμα μου... Θα κανω baby sitting στον μπαμπα, η μαμα εχει εξοδο μετα απο τοσα χρονια... Θα παει στην αδερφη της μιας και παντρευεται μια ξαδερφη μου, την απειλησα για να παει στο τελος... Το ηθελε τρελλα, αλλα δεν ηθελε να μου "φορτωσει" τον μπαμπα μου... Κι εκεινος εχει παθει καταθλιψη που θα φυγει η μαμα μου για δυο μερες, ειναι ακρως εξαρτωμενος απο εκεινη... Στεναχωριεμαι και για τους δυο (αλλο πονεμενο θεμα... Και να εχεις την @#@#@#@#@ να γουσταρει να επιβαρυνει αλλους!!! Σιχτηρια τωρα που την ξαναθυμηθηκα!!!)

Αυτο ηταν το σεντονακι για αποψε, ηδη νιωθω καλυτερα...

Φιλια κορες και καλο Σ/Κ να εχετε!

καλημερα στα ομορφοτερα κ καλυτεροτερα κοριτσια του φορουμ κ γενικος!!!λενι να πεις του χαμπι σου να πει στο πενταμορφο να τον ξαναπαρει τηλ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙς ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.πολυ χαρηκα για τον βαγγο τι ωραια περιγραφη ρε λενι μου.κ το κοριτσακι σου ακου δεν θελω εμβολιο χαχαχα το κοριτσι ξερει τι θελει κ το δηλωνει σωωωστη!!!να τυχαινε καμια φορα να καναμε κ κανα διαλογο ...ισως που το χουμε κανει αλληλογραφια το πραμα εδω μεσα!!!λεω τωρα!!!κ ναι την δευτερα επισημος θα ειμαι κ παλι ανεργη.εχω δυφορουμενα συναισθηματα απο χτες βασικα μου την εχει δωσει γτ 18 μηνες δεν ηταν κ λιγο,απο την αλλη σκεφτομαι τον μικρο κ την προσαρμογη,το οτι θα παω γυμναστηριο τα πρωινα που θα ναι στο σχολειο κ φυσικα την ποδηλαταδα τις καλες μερες του χειμωνα που μου χει ταξει η φιλεναδα μου η γιωργια στην παραλια μετα που θα αφηνουμε τα τεκνα μας στο σχολειο.πραγματα που αν δουλευα δεν θα τακανα με τπτ.δεν γραφω αλλο το γραμμα τα λεμε κορες φιλια σε ολες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...