Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις καινούριες εξετάσεις περιμένουνε τις οποίες κάνει τώρα.

είναι φίλος ο γιατρός οπότε δεν παίζει κοροϊδία!

Εσυ πήρες αποτελέσματα;

Ε, απλές αιματολογικές έκανα, αύριο πάω να τα πάρω και από βδομάδα στους γιατρούς.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ να δίνω αίμα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ελένη την περασμένη εβδομάδα το είδα το μωρό. Απ' ότι είπε ο γιατρός, "Δε φύτρωσε τίποτα", οπότε παραμένουμε στα ροζ.

;)

Τώρα αρχίζω μαζεύω ρούχα, πράγματα, πλυσίματα, κλπ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Βουί!

Περιμένω την Τρίτη.

Την κάνω τώρα, να φάμε και να ξαπλώσουμε λίγο, μπας και κάνουμε καμιά βόλτα το απόγευμα, θέλω να του ψωνίσω φθινοπωρινά με έκπτωση, ΑΝ βρω τπτ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βουί!

Περιμένω την Τρίτη.

Την κάνω τώρα, να φάμε και να ξαπλώσουμε λίγο, μπας και κάνουμε καμιά βόλτα το απόγευμα, θέλω να του ψωνίσω φθινοπωρινά με έκπτωση, ΑΝ βρω τπτ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! :D

Φιλάκια!

Άμα βρεις τίποτα πες γιατί κι εμείς πάσχουμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπερα,ειδα οτι μιλουσατε για ρουχακια κι ειπα να ενημερωσω.Εγω πηρα πριν φυγω για Βασιλιτσα(δεν ξερω αν εχει ακομα)απο zara,H&M και Μarks&Spenser για τη μικρη πηρα παντελονακια σε πολυ καλες τιμες,για πατε μια βολτιτσα.Επισης εχετε στο νου σας και τα μαγαζια της γειτονιας σας,εμενα στην Τουμπα παντα βαζουν τα χειμερινα τα περσινα σε τιμες πολυ χαμηλες.Επισης χθες ειδα οτι ελεγε φορμες απο 12 ευρω,που ειναι μια χαρα για το σχολειο.Στα H&M ηταν νεα κολεξιον και σε πολυ καλη τιμη.Επισης πετυχα χθες στα Καρφουρ,που ειχε εκπτωση και της πηρα τζην με 5 ευρω και συνολακι Disney(κολαν-μπλουζακι) με 6 ευρω.

Επισης για ριξτε μια ματια και στο σαιτ sam0-13,αγορες on line,εγω εχω παρει πολλες φορες και το συνιστω ανεπιφυλακτα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...