Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

kalhmera κοριτσακιααααααααααα!στη δουλεια ειμαι,πηζω.χτες η μικρη κοιμηθηκε 8 το απογευμα μεχρι 8 το πρωι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χει γκερλς...

Μολις γυρισα απο την γυναικολογο, ειχα να κανω τεστ παπ απο οταν γεννησα τον αντρουλη μου...

Ελεν, περαστικα σε αντρα και κορη, καλα αποτελεσματα να εχετε... Τελικα δεν καταλαβα, ΠΕΡΑΣΑΤΕ μεσω εεταα?

Κισακι, δεν μας ειπες αποτελεσματα αυχενικης! Ολα καλα?

Ειδες που το φτασατε το 8-8? Μπραβο στην μικρη λουλου και στην μαμα της! Πως νιωθεις τωρα που κοιμασαι 12ωρα???

Μαεστρια, δεν θελεις να γεννησεις 16/09, τι να σε κανω? Παντως βρε μπουμπου σε καταλαβαινω, οταν εχεις ηδη ενα μωρο δεν τελειωνουν οι μερες για να γεννησεις...

Αχ.... αυτα προς το παρον!

eleni ναι ρε συ ποναει περισσοτερο ο κολικος νεφρου.αντε περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σας.το μολυβδονερο ειναι το ιδιο με το αλουμυνονερο?αν οχι εσυ καταλαβες για ποιο νερο ελεγα α ρε λεναρα!!χαχαχαα!!μαεστρια μου βαστα γερα κοριτσι μου στις 28 αυγ.ειχε ο μεγαλος μου γενεθλια ξεεεερω τι ειναι να εχεις την κοιλαρα κ την ζεστη μαριααααααα μουυυυυυυ τον αυγουστο.κισακι καλος ηρθες απο τις 8-μεχρι της αλλες 8 ουαου!!!αυτα ειναι γουστα λεμε ομως!!!!πως πας εσυ?αντε την παρασ. τελιωνω κ μετα κανα δυο μερες τα χαρτια(θυμασε που εψαχνα για τα ενσημα?!!!)εσυ κ η λενι μου ειστε αστερια ρε κοριτσια δεν το ξεχνω.οποτε μετα ειμαι free.α!ελενη με την δουλεια τπτ ασφαλ.δεν κανω γτ με οσους εργατολογους εχουμε μιλησει μας ειπαν οτι ειναι μεγαλη πατατα αυτο κ μονο ο μεγαλοδικηγορος απο την αθηνα περνει απο τον κοσμακη 615ε.κ λεει οτι ελατε να τα κανουμε κ θα δουλεψετε ομως δεν ειναι ετσι.τοσος κοσμος πως δεν σκεφτετε λιγο πως μπορει να ναι τοσο χαζοι απορω ρε γμτ.τελος παντον αντε να βρισκομαστε σιγα σιγα κοριτσια.

921477wc2fyvv2y2.gif

Αλήθεια γιατί δεν κάθησες στην μανουλα σου καμιά βδομάδα ακόμη;

Δεν την παλεύει η διαβητικιά μανούλα με κόσμο στο σπίτι συνέχεια μωρέ, πρέπει να ξεκουράζεται. Άσε που 'χω γιατρούς, εξετάσεις, προετοιμασίες, κλπ.

kalhmera κοριτσακιααααααααααα!στη δουλεια ειμαι,πηζω.χτες η μικρη κοιμηθηκε 8 το απογευμα μεχρι 8 το πρωι!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ! :D:D:D

Μαεστρια, δεν θελεις να γεννησεις 16/09, τι να σε κανω?

Είδες, είδες τι πεισματάρα είμαι; :tongue:

μαεστρια μου βαστα γερα κοριτσι μου στις 28 αυγ.ειχε ο μεγαλος μου γενεθλια ξεεεερω τι ειναι να εχεις την κοιλαρα κ την ζεστη μαριααααααα μουυυυυυυ τον αυγουστο.

Θένκιου, θένκιου κοπελιά μου!

Εσύ γιατί ψάχνεις εργατολόγο; Χαμπάρι δεν έχω πάρει!

Κορίτσια ευτυχώς κοιμήθηκα 2-3 ώρες το μεσημέρι, αλλιώς δεν την πάλευα. Τώρα να δούμε το βράδυ τι θα κάνω, προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι, γιατί μετά δεν θα κοιμάμαι απ' το άγχος και μόνο!

Ευτυχώς ήρθε ένας φίλος του χάζμπαντ με το γιόκα του σ' ένα πάρκο εδώ κοντά, πήρε κι ο χάζμπαντ τον δικό μας και είμαι σόλο στο σπίτι, να πάρω μιαν ανάσα.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάρες!

Τα νέα μας είναι ντεμί..Χθες πήγαμε στον ουρολόγο, είδε αξονικές και τα σχετικά και σήμερα θα κάνει καινούριες εξετάσεις για να δούμε πόσο κατέβηκαν οι πέτρεςκαι θα μας πει αν μπορεί να γίνει λέιζερ εξωτερικά και ανώδυνα ή αν θα πρέπει να πρέπει να γίνει ουρητηριοσκόπηση!(μπρρρρρ!!!)

Κατά τα άλλα, άυριο ξεκινάμε παιδικό!!

Αντε και είς ανώτερα!!!;);)

Μολις γυρισα απο την γυναικολογο, ειχα να κανω τεστ παπ απο οταν γεννησα τον αντρουλη μου...

Καλά αποτελέσματα!

Ελεν, περαστικα σε αντρα και κορη, καλα αποτελεσματα να εχετε... Τελικα δεν καταλαβα, ΠΕΡΑΣΑΤΕ μεσω εεταα?

Ευχαριστώ Λενάκι!

Περάσαμε μέσω εεταα και χθες πήγα και είδα τον σταθμό..

Απογοητεύτηκα γιατί δεν έχει ουτε τραπεζαρία, έχει μόνο 2 λεκανίτσες στις τουαλέτες οι οποίες είναι κοινές με τα νήπια και μόλις το ακουσες η πεθερά μου σηκώθηκε η τρίχα της κάγκελο!!!:tongue:

Έτσι λοιπόν θα συνεχίσει στον παιδικό που ήταν και θα καλύψουν και τα πεθερικά μου ένα μεγάλο μέρος από τα δίδακτρα!

eleni ναι ρε συ ποναει περισσοτερο ο κολικος νεφρου.αντε περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σας.

Αστα κουφετού μου! Η γυναικα του γιατρού που πήγαμε μου είπε πως πονάει πιο πολύ κι από γέννα! (το έχει πάθει και η ιδια και μπορεί να συγκρινει τους πόνους)

το μολυβδονερο ειναι το ιδιο με το αλουμυνονερο?αν οχι εσυ καταλαβες για ποιο νερο ελεγα α ρε λεναρα!!χαχαχαα!!

Το μολυβδόνερο έχει απαγορευτεί και την θέση του έχει πάρει το αλουμινόνερο!;)

α!ελενη με την δουλεια τπτ ασφαλ.δεν κανω γτ με οσους εργατολογους εχουμε μιλησει μας ειπαν οτι ειναι μεγαλη πατατα αυτο κ μονο ο μεγαλοδικηγορος απο την αθηνα περνει απο τον κοσμακη 615ε.κ λεει οτι ελατε να τα κανουμε κ θα δουλεψετε ομως δεν ειναι ετσι.τοσος κοσμος πως δεν σκεφτετε λιγο πως μπορει να ναι τοσο χαζοι απορω ρε γμτ.τελος παντον αντε να βρισκομαστε σιγα σιγα κοριτσια.

Μαρή με μπέρδεψες έτσι όπως τα γράφεις!:tongue:

Δεν την παλεύει η διαβητικιά μανούλα με κόσμο στο σπίτι συνέχεια μωρέ, πρέπει να ξεκουράζεται. Άσε που 'χω γιατρούς, εξετάσεις, προετοιμασίες, κλπ.

Κρίμα ρε συ! Ήταν μια καλή ευκαιρία να αράξεις λίγο!

Κορίτσια ευτυχώς κοιμήθηκα 2-3 ώρες το μεσημέρι, αλλιώς δεν την πάλευα. Τώρα να δούμε το βράδυ τι θα κάνω, προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι, γιατί μετά δεν θα κοιμάμαι απ' το άγχος και μόνο!

Παιδάκι μου χαλάρωσε λίγο... Όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;!!!

Πότε ξεκινάτε;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα καλα τα αποτελεσματα πολυ καλα μου ειπε!χτες δε οιμηθηκε η μικρη!ολο κατι ειχε ξυπνουσε και κατι την ενοχλουσε, 3 μπουκαλια γαλα ηπιε συνολοοοοοο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημερουδια τσουπρες τι κανετε;

Μαεστρια μου υπομονη βρε κοριτσι μου,καλα 1 Σεπτεμβριου δεν αρχιζει ο παιδικος;Αντε να παει ο μικρος,για να μπορεις να κοιμασαι και τις ωρες που λειπει,να ξεκουραζεσαι.

Ελενη2008 τι να πω,ευχομαι να εχετε καλα αποτελεσματα και να γλιτωσετε την επεμβαση.Οσο για τη μικρη,αφου θα βοηθησουν και τα πεθερικα,καλα εκανες και θα συνεχισεις τον παλιο παιδικο,τοσο χαλια ηταν αυτος που περασατε τωρα,βρε παιδι μου;

Κισακι μου,αρχισε να μεγαλωνει το κοριτσακι σου,μακαρι να συνεχισει ετσι να κοιμαται,οσο για χθες,μπορει να ετυχε,αλλα 3 μπουκαλια...:shock:

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου ειδα οτι πηρες,αλλα ειχαμε βγει κι αργησα να γυρισω,οποτε θα σε παρω τηλ.σημερα.

Κουφετακι μου να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου το μεγαλο,πολυχρονο.Οσο για τη νυφη σου,ΟΚ θα περιμενω νεοτερα,και παλι σε ευχαριστω πολυ.

Εχω εγω αφησει τη μικρη στα πεθερικα,και θα τη φερει αυριο το απογευμα ο αντρας μου.Το Σ/Κ θα παμε Καλλικρατεια για τα τελευταια μπανακια,γιατι απο βδομαδα αρχισει το τρεξιμο με τα σχολικα.......

OPYIp3.png

vez3p2.png

ΚΑλημερα κοριτσια!

Ελενη περαστικα! ΜΙα φορα εχω παθει κολικο στο νεφρο και πραγματικα νομιζα οτι πεθαινα!

Εγω επιστρεφω 10/09 Θεσ/νικη για να ετοιμαστουμε σιγα σιγα για τη βαφτιση, 16/10 βαφτιζομαστε και το ονομα Ιωαννης σαν τον μπαμπουλη μου! Αντε να κανονισουμε καμια μαζωξη να σας γνωρισω!

Ο μικρος εχει γινει αποθεωση, οταν του λεω μη με εντονο τονο, μου κανει κουπεπε και ελα ελα με το χερακι για να με καλοπιασει, σημερα τον εβαλα να πιαστει απο το κεφαλαρι του κρεβατιου και σταθηκε ορθιος μονος του για μισο λεπτο, ειναι πολυ δυνατο αντρακι και μ΄εχει ρημαξει στη σφαλιαρα και στη κλωτσια, τρωω πολυ ξυλο χαχαχα.

Φιλια σ' ολες!

Πότε ξεκινάτε;

Αν σταματήσει ποτέ να μιλάει το τηλέφωνο του Αγίου Στυλιανού και μάθω κι εγώ, θα σου πω. :tongue:

Τα νεύρα μου με τον παιδικό που έμπλεξα φέτος!

Καλημέρα. Ευτυχώς κοιμήθηκα λίγο καλύτερα το βράδυ.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ!

Μόλις μίλησα με παιδικό και μου 'φτιαξαν τη διάθεση. Θα 'χει προσαρμογή, αυτά που κάνουν οι δημοτικοί και σ' αναγκάζουν να τον πηγαίνεις για λίγη ώρα στην αρχή, αλλά κάνανε το ωράριο 7-4 που βολεύει τον χάζμπαντ, στο να προλαβαίνει να τον παίρνει το μεσημέρι!

Αχ, επιτέλους κάτι ευχάριστο!!!!

Την Τρίτη 6/9 ξεκινάμε προσαρμογή!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα κορες.αντε καλη προσαρμογη μαρια μου το κουτσικακι σου.σαντυ μην τον αφηνεις να παταει πολυ στα ποδαρακια του μονο του ειναι μικρουλης ακομη,αν κ απο οτι βλεπω τωρα τελευταια οι παιδιατροι λενε να τα βαζουν τα μωρα ποιο νωρις να καθονται κ να παταν.εγω το φοβαμε αυτο δεν ξερω.να σας ξεμπερδεψω ομως ρε κοριτσια λιγο με την δουλεια.εδω κ κατι μηνες ηρθε ενας μεγαλοδικηγορος κ επιασε 8μηνους για να κανουν ασφαλ.μετρα οπως κανανε στην αθηνα που δεν κερδισαν τπτ εκει,κ αρχισε ενα πραγμα ολοι να υπογραφουν κ να σταζουν πριν κανει τπτ ο τυπος 615ε κ υπογραφουν ενα χαρτι με ρητρες οτι αν κερδισουν να του δωσουν κ αλλα 1250ε πανε σαν τα προβατα με μια πληροφοριση του κ@λου κ κερδιζουν προσωρινα ασφαλιστικα (μηνες δουλειας δηλ.)το ιδιο κανει τωρα κ στα 4ωρα με τα ιδια λεφτα,ομως ρωτησαμε καποιες διαφορους εργατολογους κ ολοι λενε οτι ειναι πατατα το ολο θεμα ασε δε που φαινετε κ δημαρχος πολυ ενεργος στην ολη υποθεση -οποιος καταλαβε καταλαβε-μιλαμε για πολλα λεφτα,κ εχει κ το δικαιωμα ο φορεας μετα να σταματησει τα ασφαλιστικα ανα πασα στιγμη κ να μην παρει κ κανενας ταμειο αφου δεν θα υπαρχει απολυση.τι πανε ομως να διεκδικησουν απο την στιγμη που οι συμβασεις σε οποια μορφη της ειναι παρανομη?κ πως θα μπει ενας συμβασιουχος με ενα 8μηνο θητια οταν εγω εχω περισσοτερα κ πισω απο μενα αλλοι με ακομη περισσοτερα?δεν θα κανω εγω αγωγη προσβολη αν κερδισουν κατι αυτοι?τπτ κορες αρπακτη του κερατα ειναι κ εχει ποσους μηνες μας βαλανε στο τρυπακι να τρεχουμε κ παρα πολλα κοροιδα δωσαν κ λεφτα.αυτο ειναι το θεμα,εδω η τροικα προχτες ειπαν στις ειδησεις θελουν να σταματησουν ολες οι συμβασεις κ εμεις στον κοσμο μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ελενη2008 τι να πω,ευχομαι να εχετε καλα αποτελεσματα και να γλιτωσετε την επεμβαση.Οσο για τη μικρη,αφου θα βοηθησουν και τα πεθερικα,καλα εκανες και θα συνεχισεις τον παλιο παιδικο,τοσο χαλια ηταν αυτος που περασατε τωρα,βρε παιδι μου;

θενκιου!

Μανου είναι ενα παλιο εργοστάσιο όπου τον ισόγειο χώρο τον έχουν κάνει παιδικό σταθμό και έσα έχει και ασοβαντιστα σημεία!

Είχα πάει με σκοπό να την πάω εκεί αν είναι καλός χώρος αλλά με το που τα είδα αυτα φρίκαρα και όταν γνώρισα την δασκάλα που θα την έχει μου έφυγε κάθε ενδοιασμός.

Ένα άβουλο πλάσμα που δεν ήξερε τι να μας πει.

Τεσ πα...΄Θα ζοριστούμε φέτος αλλά το σχολείο της σφυρίζει και μαθαίνουν πάρα πολλά πράγματα!

Εχω εγω αφησει τη μικρη στα πεθερικα,και θα τη φερει αυριο το απογευμα ο αντρας μου.Το Σ/Κ θα παμε Καλλικρατεια για τα τελευταια μπανακια,γιατι απο βδομαδα αρχισει το τρεξιμο με τα σχολικα.......

Μάλλον κι εμείς θα πάμε!

Τα νεύρα μου με τον παιδικό που έμπλεξα φέτος!

Πόσα μόρια έχεις Μαράκι;

Αλήθεια αν σε κανα μήνα σε πάρουν από το εσπα τι θα κάνεις;

ΔΙΟΡΘΩΣΗ!

Μόλις μίλησα με παιδικό και μου 'φτιαξαν τη διάθεση. Θα 'χει προσαρμογή, αυτά που κάνουν οι δημοτικοί και σ' αναγκάζουν να τον πηγαίνεις για λίγη ώρα στην αρχή, αλλά κάνανε το ωράριο 7-4 που βολεύει τον χάζμπαντ, στο να προλαβαίνει να τον παίρνει το μεσημέρι!

Αχ, επιτέλους κάτι ευχάριστο!!!!

Την Τρίτη 6/9 ξεκινάμε προσαρμογή!!!

Αντε τουλάχιστον σου έφυγε αυτό το βάρος!

Καλή αρχή!

.αυτο ειναι το θεμα,εδω η τροικα προχτες ειπαν στις ειδησεις θελουν να σταματησουν ολες οι συμβασεις κ εμεις στον κοσμο μας.

Νομίζω αυτη σου η φράση τα λέει όλα...δυστηχώς!

4Suap3.png

Ελένη εξαρτάται για ποιο σταθμό θα μου πούνε, αν είναι ο περσινός, έφυγα τρέχοντας!!!! Αλλά με 27 μόρια, δεν περιμένω εναγωνίως στο ακουστικό μου.

Πως είναι ο χάζμπαντ; Καλύτερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τώρα να πω καλύτερα, ψέμματα θα είναι...

Από τις 4 η ώρα είναι όρθιος και μια πονάει, μια ηρεμεί..

Τι να πω... Τώρα θα πάει ξανά στο γιατρό.. Για να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...