Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερααα,τσουπρες μου τι κανετε;

Εμεις μια χαρα.Αχ μαεστρια μου μακαρι να ησουν,ειναι πραγματικα πολυ ομορφα,μεσα στα δεντρα και τα βουνα.Αχ βρε κοριτσια μακαρι να μπορεσουμε καποια στιγμη να παμε ολες μαζι οικογενειακως μια εκδρομη,νομιζω οτι θα ειναι σουπερρρρρρρρρ!!!!!!!!!

Παστακια μου εκανες την καλυτερη δουλεια,πιστεψε με,θα ειναι καλυτερα και για το παιδακι σου και για σενα που δεν θα εχεις και καμια υποχρεωση στην "πεθερουλα" σου.

Κουφετακι μου περαστικα σας κοριτσακι μου,αντε να συνελθετε,και να κανονισουμε ουζακι οι σαλλονικιες.Ποσο καιρο το συζηταμε,αλλα καλυτερα,να δροσισει και λιγο.

Οσο για τους αγαπητους συζυγους μας,ολοι ιδιοι ειναι κοριτσια μου,δεν τους πτοει τιποτα,365 μερες το χρονο και 24 ωρες το 24ωρο,ειναι σε ετοιμοτητα;)

Φιλακια σε ολες.:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές!

Αυτό το σαβ/ριακο έχω τα τελευταία κοινωνικά ιβέντ (γάμο ΚΑΙ βάφτιση), αλλά ευτυχώς είναι στο χωριό μου, μην κόβω πάλι χιλιόμετρα.

Κατά τ' άλλα κοιτάω το δελτίο καιρού κι απελπίζομαι! ΟΥΦ, 6 εβδομάδες μείνανε!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σαααας...αααα..πάλι μονη...αααα

Σήμερα έκανα μποτέ!!!(βλ.beaute)..!έβαψα το μαλλί από καστανό σκούρο που ήταν....με ΄πολλές εκρου-ξανθιές ανταυγιες πάνω στο φυσικό μου....έχει έρθει κι εγω γίνει κι εγώ μια συγκρατημένη ξανθιά...μην βλέπετε που σας το περιγράφω έτσι βλαμένα...είναι πολύ ωραία..ας είναι καλά η αδερφούλα μου που είναι κομμώτρια, με έκανε κούκλα, ω ναι, μπορώ να το πώ!Φτου μου φτου μου.....

Nα' ρθω κι εγώ; Εεεεεεεε; ΝΑ 'ΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Δεν την μπορώ άλλο αυτή την αφόρητη ζέστη ρε παιδιά, ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! :cry::cry::cry:

υπομονή κοπελιάααααα...σε καταλαβαίνουμε όλες κι όλοι.....κάνε ντουσάκιααααα όσο πιο πολλά μπορείς...θα βγει πέρα κι αυτό το καλοκαίρι που θα πάει...υπομονήήήήήήή

Την καλύτερη δουλειά έκανες, έτσι δεν θα 'χει κανένας λόγο πάνω στο παιδί σου, και θα μπορείς να τον παρκάρεις λιγάκι αν θέλεις να πηγαίνεις καμιά βόλτα, σαβ/ριακο, βράδυ, κλπ, χωρίς να αισθάνεσαι ότι τους επιβαρύνεις.

Άσε που θα μάθει ένα σωρό πράγματα και θα του αρέσει, ειδικά αν μεγαλώσει λίγο ακόμα! :D

Ο δικός μου έχει 4 εβδομάδες που δεν πάει κι έχει αρχίσει όλο το "σχολείο" αναφέρει, του 'λειψαν οι παρέες, τα τραγούδια, τα παραμύθια, οι κούνιες, ωραία περνάνε μωρέ.

΄

ναι, μωρέ....μα δεν θα προχωραγε το θέμα με την ακατανόμαστη...πιο πολύ θα βουτιόμαστε παρά θα μας βοηθούσε....ευτυχώς που ο πάστας πατάει καλά στα πόδια του και ξέρει να αναγνωρίζει καταστάσεις και αφού πήραμε οτι ΟΚ με την δουλειά μου συνεχίζω, το γραψαμε κατευθείαν...άσε με δεν το συζητώ...μια χαρα θα περνλαει το παιδάκι μου μωλέέέέ...πήρα κι άδεια να τον ξεκινήσω εγώ να τον πηγαίνω και σιγά σιγά να χάνομαι από τα μάτια του....άχ!πόσες θυσίες θα κάνω η μανούλα για να φέρνω φαί στο σπίτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Καλημερααα,τσουπρες μου τι κανετε;

Εμεις μια χαρα.Αχ μαεστρια μου μακαρι να ησουν,ειναι πραγματικα πολυ ομορφα,μεσα στα δεντρα και τα βουνα.Αχ βρε κοριτσια μακαρι να μπορεσουμε καποια στιγμη να παμε ολες μαζι οικογενειακως μια εκδρομη,νομιζω οτι θα ειναι σουπερρρρρρρρρ!!!!!!!!!

Παστακια μου εκανες την καλυτερη δουλεια,πιστεψε με,θα ειναι καλυτερα και για το παιδακι σου και για σενα που δεν θα εχεις και καμια υποχρεωση στην "πεθερουλα" σου.

Κουφετακι μου περαστικα σας κοριτσακι μου,αντε να συνελθετε,και να κανονισουμε ουζακι οι σαλλονικιες.Ποσο καιρο το συζηταμε,αλλα καλυτερα,να δροσισει και λιγο.

Οσο για τους αγαπητους συζυγους μας,ολοι ιδιοι ειναι κοριτσια μου,δεν τους πτοει τιποτα,365 μερες το χρονο και 24 ωρες το 24ωρο,ειναι σε ετοιμοτητα;)

Φιλακια σε ολες.:-P

Ναι μανουτιτάκι μου, ναι...απλά οτι αρρωσταίνει εύκολα και το'χω λίγο το θεματάκι μου...τι να πώ; θα δείξει...όσο αυτό για τους συζύγους που λές ναι ρε παιδάκι μου...αμαν!δεν κουράζονται με τίποτα...άλλη δουλειά δεν έχουν να κανουν.....πωπωπωωωωωωωωωωωωωω:-):smile::-)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα!

Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου όλο το βράδυ, είμαι ένα ερείπιο!

Εύχομαι ο μικρός να κοιμηθεί το μεσημέρι, για να ξεραθώ κι εγώ! Θα δείξει.

Καλή εβδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα μαεστρια μουτ,τι κανεις,σε ταλαιπωρει το μπεμπε;

Υπομονη κοριτσακι,που θα παει θα δροσισει,αντε μακαρι να μπορεσεις να ξεκουραστεις τουλαχιστον το μεσημερακι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από'μένα!

Είμαι ένα κινητό πτώμα....

Πρώτη μέρα στη δουλειά, βγάζουμε μισθοδοσία και κοιμάμαι όρθια γιατί από την Τρίτη έχουμε γυρίσει όλα τα νοσοκομεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης καθότι ο χαζμπαντ έχει κολικό νεφρου!

Όπως καταλαβαίνετε η άδειά μου ήταν υπέροχη και ξεκούραστη!!!

Είχα και την μικρή που δεν μπορούσε να κάνει κακά και έφαγε κλίσμα, της κάναμε και 2 εμβόλια και το χέρι της έγινε τούμπανο....

Κοινώς γ......ε τα!!!!

Κατά τα άλλα όμως μια χαρά!!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Πωωωωωω, πω, περαστικά σας βρε Ελένη!!! Που είναι τώρα; Νοσηλεία ή στο σπίτι; Και γιατί έγινε αυτό; Έχει πέτρα;

Κι έλεγα να 'ρθούμε αυτή τη βδομάδα, αλλά συνέλθετε πρώτα.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ κοπελιά!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πωωωωωω, πω, περαστικά σας βρε Ελένη!!! Που είναι τώρα; Νοσηλεία ή στο σπίτι; Και γιατί έγινε αυτό; Έχει πέτρα;

Κι έλεγα να 'ρθούμε αυτή τη βδομάδα, αλλά συνέλθετε πρώτα.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ κοπελιά!!!!

Ευχαριστώ Μαράκι!

Στο σπίτι είμαστε προς το παρόν...Περιμένουμε να γυρίσει ο γιατρός αύριο για να δει αξονικές και τα σχετικά και να μας πει τι θα κάνουμε...

3 πετρες είναι οπότε μπορεί να μπει και χειρουργείο. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί ρε γμτ....

Εσύ εκτός από τη ζέστη πως τα πας;

Η μπεμπούλα μας καλά;

Φαντάζομαι σε έχει ταράξει στην κλωτσιά!!!!

4Suap3.png

Ελενη2008 περαστικα σας βρε κοπελα μου,τι ηταν κι αυτο....συνηλθε τουλαχιστον λιγο τωρα ο αντρας σου;

Η μικρη σου ειναι καλυτερα τωρα;Μακαρι να γινουν καλα γρηγορα κι οι δυο τους.Παντως αν χρειαστει(πραγμα που απευχομαι)εχω γνωστο χειρουργο που εκανε χολη και στη μαμα μου και στην κουνιαδα μου.Οτι χρειαστεις παντως μη διστασεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ρε Ελένη2008; γαμώτο!!!!

Καλά ο κολικός νεφρού δεν παλέυεται λέμε...το πάθαινα κι εγώ στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, γιατι ήμουν ξάπλα και δεν λειτουργούσα καλά γενικά...έλα περαστικά ρε στον χάμπι...

Και το παιδί; το παιδί τι έπαθε...έλα Παναγίτσα μου...περαστικάκια σας ρε ΓΑΜΩΤΟ!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!ελενη περαστικα σας κοπελα μου.ο κολικος του χαμπι ειναι απο πετρα?γμστ εγω παθαινω κολικους στο εντερο κ πεθαινω σκατουλες.οσο για την μικρη με τα εμβολια ο δικος μου το παθαινε αυτο οταν καναμε το συγκεκριμενο εμβολιο τον εκανα σταντραρ τις επομενες 2 ωρες κομπρεσες με μολυβδονερο κ δεν ειχαμε θεμα μετα.οποτε στο επομενο επαναληπτικο κομπρεσουλα οποσδηποτε.το 4τραπλο νομιζω ητουνε.πω πω σαν να μου μεγαλωνει κ δαυτο το παιδακι μου αφου αρχισα να ξεχνω!!!!

εδιτ.μανου η νυφη γυρνα στην δουλεια 8 του μηνα τοτε θα κλεισει ραντεβου κλ θα τα πουμε κ τηλεφωνικος μωρο μου κλ?

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα.

Πάλι αγρύπνια είχα χθες. Με πήρε ο ύπνος μάλλον μετά τις 4 και ξύπνησα στις 7, γιατί είχα ραντεβού για αιμοληψία στο ΙΚΑ. Φυσικά τώρα σέρνομαι. Να δω πως θα βγει κι αυτή η μέρα και - κυρίως - η επόμενη νύχτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα!!!

Σήμερα επιτέλους θα τον δει ο ουρολόγος να μας πει τι θα γίνει. Χθες την βγάλαμε καλύτερα ,μόνο με υπόθετα και χωρίς νοσοκομείο!

Η μικρή είναι καλά και έρχεται σήμερα από Χαλκιδική!

Και επιτέλους κοιμηθήκαμε ένα 6ωρο!!!!:D:D

Παντως αν χρειαστει(πραγμα που απευχομαι)εχω γνωστο χειρουργο που εκανε χολη και στη μαμα μου και στην κουνιαδα μου.Οτι χρειαστεις παντως μη διστασεις.

Ευχαριστώ μανου! Αν χρειαστώ κάτι θα σου πω!

Ρε Ελένη2008; γαμώτο!!!!

Καλά ο κολικός νεφρού δεν παλέυεται λέμε...το πάθαινα κι εγώ στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Όντως Κατερίνα, δεν παλεύεται μιλάμε!!!

ο κολικος του χαμπι ειναι απο πετρα?γμστ εγω παθαινω κολικους στο εντερο κ πεθαινω σκατουλες.

Κι εγώ στο έντερο παθαίνω αλλά του νεφρού είναι πιο δυνατός!

κομπρεσες με μολυβδονερο κ δεν ειχαμε θεμα μετα.

Εμ, έλα που είμασταν Χαλκιδική και δεν το είχα μαζί το αλουμινόνερο και ήρθε και τουμπάνιασε!

Εσύ πότε θα έχεις νέα για την δουλειά;

Καλημέρα.

Πάλι αγρύπνια είχα χθες. Με πήρε ο ύπνος μάλλον μετά τις 4 και ξύπνησα στις 7, γιατί είχα ραντεβού για αιμοληψία στο ΙΚΑ. Φυσικά τώρα σέρνομαι. Να δω πως θα βγει κι αυτή η μέρα και - κυρίως - η επόμενη νύχτα!

Αμάν βρε πουλάκι μου... πάλι δεν κοιμηθηκες;

Προθέρμανση για τα ξενύχτια κάνεις;:rolleyes:

4Suap3.png

Αμάν βρε πουλάκι μου... πάλι δεν κοιμηθηκες;

Προθέρμανση για τα ξενύχτια κάνεις;:rolleyes:

Άσε Ελένη, εγώ καλό Δεκέμβρη - κι αν - θα χορτάσω ύπνο τώρα.

Θέλω τη μαμά μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! :cry::cry::cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε Ελένη, εγώ καλό Δεκέμβρη - κι αν - θα χορτάσω ύπνο τώρα.

Θέλω τη μαμά μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! :cry::cry::cry:

χαχαχα!!!!:D:D

Μη το λες... μπορεί η κόρη σου να είναι υπναρού και να κοιμάσαι από την πρώτη στιγμή!;)

Αλήθεια γιατί δεν κάθησες στην μανουλα σου καμιά βδομάδα ακόμη;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...