Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είμαι ένα ερείπιο! Ζέστη, κουνούπια, 8ος μήνας, ΠΟΥ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος;

Ευτυχώς ο μικρός καταλαβαίνει ότι είμαι χάλια και είναι σχετικά ήσυχος!

Καλή εβδομάδα σε όλες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(κλ μετα τα 85 δεν τελιωνει η εγγυηση?που να ρωτησω να μαθω?!!!!!)

χαχαχα μου 'ρχεται να απαντησω αλλα ΔΕΝ θα το κανω! Καθε φορα που με αναγκαζεις να μιλησω ασχημα για πεθερες, κατι συμβαινει και δυστυχως σε εμας! Οποτε.... το βουλωνω!:tongue:

Βρε μαεστρια μου, εγω εδω κοντευω να γεννησω με την ζεστη, ποσο μαλλον εσυ! Ποσο εχεις ακομα πουλακι μου? Ποσο πιθανο ειναι να γεννησεις 16/09? Αν βγει κοριτσακι και στις 16/09 ΕΓΩ θα το βαφτισω! Και θα το βγαλω κι Ελενη!:tongue:

Μανου μου γυρισες??? Αντε κοριτσακι μου, τωρα αρχιζουν οι διακοπες!

Περιμενω να φανε Μυρτω και Τακης και να παμε για ποδηλατο... Καμμια ορεξη δεν εχω αλλα τι να κανω?

Στην δουλεια επεστρεψαν οι περισσοτεροι, ΤΙ καλα που ειμασταν την προηγουμενη εβδομαδα! Μπορει να εσκασαν ενας σκασμος στραβα και να ημουν σχεδον μονη μου αλλα πολυ γουσταρα την ησυχια!

Σας εχω πει οτι εχω πολυ κακη διαθεση αυτες τις μερες? Τα νευρα μου μιλαμε!

ama ειναι κοριτσι κ εχει λαδι απο τα χερακια της λενης αυτο το μωρο μεχρι κ πλανηταρχισσα το βλεπω το παιδι αυτο!!!γτ ρε λενι τα περνεις ετσι τα πραγματα λεγε εσυ για αλουνου μπαξε τσιφλικι εμεις θα καταλαβαινουμε κ δεν θα μας πιανει το ματι να πεφτουν τα κακα φτου φτου πανω μας!!!χαχαχαα!!!!εγω αμα ειχα αυτη την πεθερα παντος giagia+1.jpgθα την εκαμα μουμιοποιηση για να την εχω για παντα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα όμορφες...μου μαζεύευστε βλέπω σιγούλια σιγούλια εεεεε;....να πώ καλό χειμώνα ή ού; ουουουουουουουου;ότι και να λέτε ο κεφαλικός φόρος κοντόζυγώνει, γι' αυτό κοπιάστε.....

Το γουργουρίνι (βλ.Γιώργος!!!) έχει ηρεμήσει από τα δόντια του κι εχθές μπορεσα να σιδερώσω το βουνό από ρούχα(δεν βάζω στεγνωτήριο με τέτοια ζέστη...και οικονομία, αλλά και βλακεία θα ήταν αφού τα ρούχα στεγνώνου σε 10 λεπτά!!!) που είχε αρχίσει να πιάνει κι εκτός του χώρου που το εναποθέτησα...χαχαχαχαχα

Καλημερα κοριτσια!

Ειχα το συζηξ εδω, εφυγε χτες και σε κανα 15νθημερο επιστρεφω και γω Σαλονικα!

Σημερα καναμε εμβολιο ο μικρος εχει γινει γομαρι, 71 ποντους και 9020 κιλα, μ΄εχει βγαλει τα χερια...το καινουργιο μας κατορθωμα ειναι το κουπεπε, μ΄εχει ριμαξει στις δαγκωνιες παντου, το πιγουνι δε μου το χει κανει χαλια χαχαχα!Αντε να μαζευομαστε στη πολη και να κανουμε καμια μαζωξη επιτελους!

Χαχαχαχα Sandy μου..τα ίδια κι εμείς...78 πόντους, 10500 κιλά και κάνει σαν βρυκολάκακι από τα δόντια...σου την "ανάβει" στην στιγμή...δεν ξέρω μην μου κόψει κρέας και από τον πόνο δεν το κατάλαβα...χααχαχα..αχ μεγαλώσαν τα σκατάκια μας....

Παστακια μου χρονια πολλααααα,να σας ζησει ο γουργουρης-Γιωργακης σας,κι ευχομαι οτι επιθυμειτε.

Καλέ ευχαριστώ...πώς περνάτε; φίλα μου το παιδί...πω με τα δόντια όντως μπορεί να μπλέξεις...γιααααα έχε το νού σου!

καλημερα κορες!!!σημερα σερνομουν στην δουλεια να πω οτι πρωτη φορα μου συμβαινει.......τελος παντον τωρα πρεπει να μαγειρεψω ενω το μονο που θελω ειναι να κοιμηθωωωωωωω!!!!ναι κοριτσια παντος αναθεωρω τα παντα στο θεμα διακοπες κ ξανα δεν την παταω λεμε.μανου πως εκατσε παλι ρε γμτ πρεπει να καλυψουμε το κενο τον δυο καλοκαιριων του χρονου θα ρθω να κατσω μια βδομαδα στο εξοχικο σου με τον μικρο μονο γτ ημαστε κ πολλοι παναθεμα μας.ουτε μηχανιωνα δεν πηγαμε ρε κοριτσι μου φετος κ που πηγαμε λιγες μερες σαρτη τι να πω γι αυτο δεν το χωραει το συστημα μου το οτι δεν περασα κλ γτ αυτο ηταν μονο φετος.φετος το χειμωνα αν δεν ημαστε πολυ χαλια οικονομικα θα χωσω τον χαμπι να κανουμε κανα μερεμετι στο σπιτι της πεθερας γτ το καλοκαιρι που θα ρθει ανεργη θα με λεω να παω να κατσω εκει 3 μηνες κ να μην το κουνησω απο κει.ΑΝ κανουμε ομως το σπιτι για να μπορω να ειμαι αυτονομη κ να μην εχω την γρια 24ωρες το 24ωρο στα ποδια μου να την εχω 14 μουαχαχαχαχα(κλ μετα τα 85 δεν τελιωνει η εγγυηση?που να ρωτησω να μαθω?!!!!!)

χαχαχαχα...εγώ κουφέτο μου σου το είπα το καλό..μένουμε με τα κουνιάδια μου σε πολυκατοικία μόνοι μας, η οικογένεια...και ο μικρότερος που έχει το ρετιρέ φεύγει, γιατί η γυναίκα του έχει αλλού και το πουλάει για να ξεχρεωθεί, μην τους βρεί κανα κακό, γιατί έιναι μεγάλο το δανειο τους....και για να μην μπει ξένος ποιος έρχεται από πάνω μου ακριβώς(είμαι στον προ-τελευταίο όροφο);;;;;;; ΤΑ πεθερικά μου....ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είμαι ένα ερείπιο! Ζέστη, κουνούπια, 8ος μήνας, ΠΟΥ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος;

Ευτυχώς ο μικρός καταλαβαίνει ότι είμαι χάλια και είναι σχετικά ήσυχος!

Καλή εβδομάδα σε όλες.

Καλέ γκαστρούλα υπομονή..την ουρά έχεις μόνο τώρα...πώπω κι εγώ πέρισυ τέτοια εποχή γέννησα και είχε 40 βαθμούς...σε καταλαβαίνω απολυτότατα.....

Φιλάκια κούκλες!πάω στην παλιοδουλειά πάλι σήμερις.....άχ ρε ΤΖΟΚΕΕΕΕΕΡ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα κορες!!!!ακουσες παστακι μου γλυκο τον γδουπο ειμαι εγω που πεσα.....εαν εισαι μεσα στον πινακα πρεπει να λαβεις μετρα πριν την ελευση της φιλτατης πεθερας σου.pinakas100310.jpg

και τα μετρα πρεπει να ναι ΔΡΑΣΤΙΚΑ.4.jpg

εδω θα μαστε να σε στηριζουμε να σε ακουμε να...να....να....τωρα παω να βαλω τα γεμιστα μου στον φουρνο κ μετα να κανω τις σαλτσες με την μανα μου που πηραμε 100κ ντοματες να κανει για τους γιους τις μη χ@σω κ δεν μπορω να την αφησω μοναχη της γμτ!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα ομορφες!

Κουφετακι, εννοεις οτι φτιαχνετε χυμο καλοκαιρινης ντοματας για τον χειμωνα? Πως τον φτιαχνεις και το κυριοτερο, πως τον διατηρεις?

Θελω σαφεις οδηγιες χρησης, με ξερεις, τιποτα δεν εννοειται για μενα!

παστακι μου γλυκο καλυτερα να εισαι η κακια νυφη που αυτη εχει τον ελενχο της οικογενειας της γτ στο τελος οι κακιες νυφες ειναι παντα καλες κ τρεχουν οι καλτακες δεν ξερω πως γινετε,παρα να εισαι η καλη που ποτε δεν θα ναι καλη κ παντα κατι λαθος θα χεις κ θα εισαι κ αχρηστη γτ η πεθερα μεγαλωσε παιδια κ ξερει....απο την αρχη κομενα ολα αυτα προσεξε πολυ σε παρακαλω.λενι μου επεσε το ανοσοποιητικο κ ειμαι χαλια απο χτες μα ποσο να αντεξει ενας οργανισμος εχω καταρροη βηχα κομαρες κτλ χ@σε με σαλτσες δουλεια σπιτι(τον χαμπι να λεει ελα να σε ριξω ενα να ιδρωσεις να γινεις αμεσως περδικι)ουτε να τον βλεπω δεν θελω αυτες τις μερες μου χει σπασει τα νευρα τον μικρο φιλες της μικρης να κοιμουνται εδω τον μεγαλο να χτυπιετε γτ μια βλαμενοπιτσιρικα του πε οτι η δικια του εκανε κατι με εναν φιλο της,την δικια του να με περνει καθε λιγο κ λιγακι να μου λεει κ.μαριαννα δεν εκανα τπτ πειτε κατι μπουχου:

kai τωρα η συνταγη για τις ντοματες.πλενουμε ντοματες τις κοβουμε σε κοματακια σε βαθυ σκευος,τις αλατιζουμε,τις αφηνουμε ενα βραδυ,εαν εχουμε στην συσκευη που τις πολτοποιει εχει καλος αλλιως στο μουλτι,τις βαζουμε σε τουλμπανι μεσα σε μια λεκανιτσα βγαζουν τα υγρα τους αρκετα αστες 2 ωριτσες,τις βραζουμε,εαν θες βαζεις μαιντανο ψιλοκομενο βασιλικο πιπερια οτι μπαχαρι σας αρεσει εμενα με αρεσει σκετη η σαλτσα για να βαζω οτι θελω στο φαγητο αργοτερα,εχεις βρασει βαζα οπως καναμε τα μπιμπερο παλια βαζεις μεσα την βρασμενη σαλτσα κ τα γυρνας αναποδα σε αλλη κατσαρολα σε πολυ σιγανη φωτια(στο πατο βαλε ενα χοντρο βιτεξ)κ τις βραζεις παλι,ετσι γινετε η λεγομενη αποστειρωση οποτε κραταει παρα πολυ καιρο ενα βαζο εαν δεν ανοιχτει,κ ετοιμη η σαλτσα σου.βεβαια υπαρχει κ το πουμαρο που ειναι μια χαρα,στα λιγα συντηρητικα θα κολησουμε τωρα εδω τρωμε κ τρωμε,γι αυτο καλο ειναι να χουμε γιαγιαδες γερες που κανουν τετοια πραγματα γτ καποια στιγμη θα μεγαλωσουν τα παιδακια μας κ θα χουμε πολυ χρονο στην ζωη μας οποτε τοτε θα κανουμ κ σαλτσες κ τραχαναδες.εαν δεν με εννοεισες(θυμησου πατατες στον φουρνο καλυτερα να σε παρω τηλ.να στα πω γτ το γραπτο εμεις σε φαγητα δεν το χουμε χαχαχαχαχχααχα)

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κοπελιές.

Σήμερα η μέρα είχε τουρνέ στο ΙΚΑ, για εξετάσεις, επιδόματα, κλπ όμορφα. Τουλάχιστον τελείωσα, μετά τη γέννα τώρα!

Είμαι ένα ερείπιο και δεν την παλεύω άλλο μ' αυτή τη *%^^&$*%^$( ζέστη!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χχαχαχα κουφετακι, το πρωι πηγα να αναφερω τις πατατες στον φουρνο αλλα εχω αποσυντονιστει που δεν εχω τονους και δεν μπορω να γραψω πολυ!!!

Και ναι... μια χαρα ειναι το πουμαρο, αυτο σκεφτηκα μολις διαβασα την πρωτη σειρα των οδηγιων!!!

Λαβ γιου κοριτσακι μου!!!!

Καλησπερα κουκλες απο την ομορφη και δροσερη Βασιλιτσα.Αχ κοριτσια ειναι πολυ ομορφα και πολυ ησυχα,επισης εχει δροσουλα.Να φανταστειτε οτι το μεσημερι κοιμηθηκαμε με το παραθυρο στην ανακληση και το βραδυ βλεπω να παιρνουμε κουβερτουλα.

Ευτυχως δεν ηρθε ακομα η ακατανομαστη,κι ελπιζω να καθυστερησει λιγο ακομα,τουλαχιστον μεχρι την Κυριακη που θα φυγουμε.

Κατα τ'αλλα ολα καλα,ολα ανθηρα,οσο για τις σαλτσες,θα συμφωνησω απολυτα με το κουφετακι μου,εχουμε χρονια μροστα μας,(μεχρι να γινουμε γιαγιαδες για να φτιαχνουμε σαλτσες και ολα τα συναφη....)

Προς το παρον μπορουμε να ασχοληθουμε με τον εαυτο μας και να κανουμε beaute,ετσι δεν ειναι φανταστικες μου φιλεναδες,εεεε;;;;;;;;)

Φιλακια σε ολεςςςςςςς!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

παστακι μου γλυκο καλυτερα να εισαι η κακια νυφη που αυτη εχει τον ελενχο της οικογενειας της γτ στο τελος οι κακιες νυφες ειναι παντα καλες κ τρεχουν οι καλτακες δεν ξερω πως γινετε,παρα να εισαι η καλη που ποτε δεν θα ναι καλη κ παντα κατι λαθος θα χεις κ θα εισαι κ αχρηστη γτ η πεθερα μεγαλωσε παιδια κ ξερει....απο την αρχη κομενα ολα αυτα προσεξε πολυ σε παρακαλω.λενι μου επεσε το ανοσοποιητικο κ ειμαι χαλια απο χτες μα ποσο να αντεξει ενας οργανισμος εχω καταρροη βηχα κομαρες κτλ χ@σε με σαλτσες δουλεια σπιτι(τον χαμπι να λεει ελα να σε ριξω ενα να ιδρωσεις να γινεις αμεσως περδικι)ουτε να τον βλεπω δεν θελω αυτες τις μερες μου χει σπασει τα νευρα τον μικρο φιλες της μικρης να κοιμουνται εδω τον μεγαλο να χτυπιετε γτ μια βλαμενοπιτσιρικα του πε οτι η δικια του εκανε κατι με εναν φιλο της,την δικια του να με περνει καθε λιγο κ λιγακι να μου λεει κ.μαριαννα δεν εκανα τπτ πειτε κατι μπουχου:

hello tsoupes!!!

Κουφετάκι μου 1ον συμφωνω απολυτότατα μαζί σου για την ακατανόμαστη...είναι βλαμένες παιδάκι μου..το έχει η φάρα τους...εγώ ξεκανόνισα μαζί της κι έβαλα τον Γιώργο παιδικό..εχουμε κλείσιμο μήνα και μετά πήρα 'αδεια για να πάμε μαζί παιδικό μην μου τσινιξει....και μόλις το κανόνισα ρε φιλαράκι μου έφυγε ένα βάρος που δεν θα το κρατάει αυτή!!!ΠΩωωωωωωωωωωωωω...και δεν θα το κρατούσε όλες τις μέρες...ΜΟΝΟ 2!!!τις υπόλοιπες θα τον κρατούσαν οι αδερφές μου και η μάνα μου...και είπαμε με τον Πάστα, να μην τρελάνουμε το παιδί από εδώ και από εκεί...να πάει βρεφονηπιαγωγικό....και τα σκάς(μας έπιασε τον ποπό αυτή με το συγνώμη) και στον προσέχουν...και εδώ στην Πάτρα ο συγκεκριμένος είναι από τοτς καλύτερους...ελπίζω να μου βγεί σε καλό..τώρα εάν θα κολλάει ιώσεις, τι να πώ...αυτός αρρωσταίνει συνέχεια από μόνος του...τα υπόλοιπα παιδάκια θα μας πειράξουν; ...τι να πώ το βλέπω θετικά....θα δείξει

όσο για τις καταρροές κι αυτά κι εμείς τα ίδια...κυκλοφορεί ίωση από ότ,ι ξέρω...και ο χάμπι σου; αδέρφια είναι με τον δικό μου;τα ίδια λέει και ο πάστας..τώρα τους πιάνουν τα γούτσου-γούτσου τους;θέλουν να μας βλέπουν αδύναμες ρε παιδί δεν ξέρω τι ναπώ;.....πάντως γελάω και με αυτό που λές με τον μεγάλο σου..χαχαχα..είσαι καλή πεθερά πάντως

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπερα κουκλες απο την ομορφη και δροσερη Βασιλιτσα.Αχ κοριτσια ειναι πολυ ομορφα και πολυ ησυχα,επισης εχει δροσουλα.Να φανταστειτε οτι το μεσημερι κοιμηθηκαμε με το παραθυρο στην ανακληση και το βραδυ βλεπω να παιρνουμε κουβερτουλα.

Nα' ρθω κι εγώ; Εεεεεεεε; ΝΑ 'ΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Δεν την μπορώ άλλο αυτή την αφόρητη ζέστη ρε παιδιά, ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! :cry::cry::cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ ξεκανόνισα μαζί της κι έβαλα τον Γιώργο παιδικό..εχουμε κλείσιμο μήνα και μετά πήρα 'αδεια για να πάμε μαζί παιδικό μην μου τσινιξει....

Την καλύτερη δουλειά έκανες, έτσι δεν θα 'χει κανένας λόγο πάνω στο παιδί σου, και θα μπορείς να τον παρκάρεις λιγάκι αν θέλεις να πηγαίνεις καμιά βόλτα, σαβ/ριακο, βράδυ, κλπ, χωρίς να αισθάνεσαι ότι τους επιβαρύνεις.

Άσε που θα μάθει ένα σωρό πράγματα και θα του αρέσει, ειδικά αν μεγαλώσει λίγο ακόμα! :D

Ο δικός μου έχει 4 εβδομάδες που δεν πάει κι έχει αρχίσει όλο το "σχολείο" αναφέρει, του 'λειψαν οι παρέες, τα τραγούδια, τα παραμύθια, οι κούνιες, ωραία περνάνε μωρέ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...