Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Aχ, βρε Κίσα λες; Πως βαριέμαι!!! Που να σηκώνομαι η φακλάνα νυχτιάτικα; Και λυπάμαι τον χάζμπαντ που δουλεύει πολύ νωρίς. Τέσπα, θα δούμε, πρέπει μέχρι Σεπτέμβριο που θα δροσίσει για τα καλά, να το λύσουμε κι αυτό.

Άντε, ΤΕΛΕΙΑ, να πάτε να ξεσκάσετε!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαεστρία μου, για την βραδυνή πάνα, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά πράγματα... Είναι νομίζω περισσότερο θέμα παιδιού. Απλά αν για κάποιο διάστημα ξυπνάει στεγνός, βγάλτου την. Στην Μυρτώ την έβγαλα την βραδυνή πάνα κοντά δύο μήνες από όταν έκοψε γενικότερα την πάνα, ήμουν τυχερή σε αυτό γιατί από μωρό ξυπνούσε σχεδόν στεγνή το πρωί. Ο Βαγγέλης όμως... δεν τον νοιάζει ρε γμτ, δε πα να είναι μούσκεμα! Σήμερα το πρωί είχε κατουρήσει στην πάνα, μόνο στο νοσοκομείο το σκατούλι δεν κατουρούσε πουθενά.

Πάντως, κι αυτό με το βραδυνό ξύπνημα για να τον βάλεις στην τουαλέτα μπορεί να μην παίξει, μην τρελλαίνεσαι δλδ. Άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να του δίνεις νωρίτερα το βραδυνό γάλα και να κάνει τσίσα πριν πάει για ύπνο. Αλλά και πάλι...

Το να κόψει την βραδυνή πάνα είναι όνειρο μακρινό για μένα, ΠΩΣ θα τον πείσω να κάνει έστω και μία φορά κακά στο γιογιό? Σήμερα, τον κατάλαβε η μαμά μου την ώρα που προσπαθούσε, τον έβαλε, τον ξεγέλασε μπας και κάτσει λίγο παραπάνω αλλά τίποτα. Σηκώθηκε και τα έκανε στο σλιπάκι του κανονικά...

Κισάκι καλά να περάσετε ντίαρ!

Λατρεύω δροσούλα! Αλλά ρε γμτ, σκοτεινιάζει νωρίτερα!

Γεια σας όμορφες !!!!!

Τι κάνετε; Μου λείψατε!

Γύρισα στη δουλειά για μια βδομάδα και έφαγα μεγάλη πίκρα....Τα χαρτιά μια στίβα...ΝΑ μετα συγχωρήσεως!!!:tongue:

Την πρώτη μέρα των διακοπών μας κάναμε το πάρτυ της Λουκίτσας, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και περάσαμε τέλεια κι εμείς και τα μικρά!

Αχ! Ωραίο πράγμα οι διακοπές ρε κορίτσια...

Πήγαμε Σύρο και περάσαμε τέλεια!!!! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αν δεν είχε κι αυτόν τον αέρα που λυσσομανούσε θα ήταν όνειρο!

Μετά γυρίσαμε Χαλκιδική, η δε Λουκία κόλλησε επάνω μου και δεν με άφηνε ούτε για κατούρημα να πάω!:D:D

Παρασκευή πάμε Αλεξ/πολη και την αλλη βδομάδα θα πάμε λίγες μέρες ακόμη στη Χαλκιδικη!

Απ'ότι βλέπω είστε όλες καλά και χαίρομαι!

Λενάκι τι περάσες κοριτσάκι μου... Πολύ άσχημο πράγμα να μη μπορείς να βοηθήσεις το παιδί σου... Περαστικά κι αγύριστα!

Συγχαρητηρια και για τον παιδικό!

Απ'ότι είδα περάσατε, ετσι;

Μανού δεν έχεις σκοπό να γυρίσεις;;)

Μαέστρο τελείωσες με τους γιατρούς; Όλα καλά με το μπεμπέ;

Κισακι καλά αποτελέσματα! Τα περιμένουμε!

Κουφετου ξεκουράσου όσο μπορείς γιατί έρχεται ζόρικος χειμώνας!

Σαντυ τι έγινε; Ο μπόμπιρας σε έχει ξετινάξει;:tongue:

Παστάκια δεν μας είπες καλά νέα για τη δουλειά.... Ευτυχώς προλάβατε να περάσετε καλά!

Ελπίζω να μην ξέχασα καμια! Φιλάκια κοριτσάρες μου!

Περιμένω νέα σας!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γειά σαααας...

Πρώτα από όλα..άν και καθυστερημένα...χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίες, Μαριάννες, Δέσποινες, Παναγιώτες κτλ κτλ κτλ...και όπως έλεγα κι εχθές και στην Κουτσή Μαρία και στον Δεσπότη ΠΑναγιώτη χιχχιχιχιχ...

Ελενάκι μου2008 μην ανχώνεσαι με τη χαρτούρα..τα ίδια βρήκα κι εγώ όταν γύρισα...2 βουνά για τσεκάρισμα και αρχειοθέτηση..μη χσ!

Περασατε ωραία στη Σύρο ε;..΄μπράβο να είσαστε καλά και του χρόνου...Τίποτα μωρέ με την δουλειά τρέχω...μόλις έμαθα κι οτι θα προσλάβουνε κι άλλο άτομο στο άλλο υποκ/μα στο λογιστήριο, άρα για την ώρα την γλυτώνω την απόλυση.....ο γουργουρίνης έχει ζωηρέψει αρκετά...έκλεισε και χρόνο εχθές...πω πω πέρασε ένας χρόνος...το μωρό μου...αυτά

Εσείς; τα νέα σας;

Κισάκι πως πάτε; Μαέστράκι;Κουφετάκι; Η Μανού μας τικάνει; είχε κανείς νεάκια της;Σάντυ τι κάνεις;

Α!αυτό που λέγατε για την βραδυνή πάνα..να δω τι θα κάνω όταν είναι η 'ωρα μας να την κόψουμε..εμείς κατουράμε κυρίως το βράδυ.....χιχιχιχιχι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Κοπελιές τι κάνετε; Εγώ αυτή τη βδομάδα έχω κενό από γιατρούς, ΙΚΑ, νοσοκομεία, κλπ, και ήρθα να την αράξω στο χωριό μου με τον μικρό (ο χάζμπαντ δουλειά και λίγο προσωπικό χρόνο), όπου ζω στιγμές βουκολικής ευτυχίας, τριγυρνάω, πίνω καφέ με τις παιδικές μου φίλες, κλπ ωραία, αλλά έχω ΚΑΙ ασύρματο ίντερνετ, προσφορά του αγαπημένου μας Δήμου.

Ευτυχώς έχω φέρει τον φορητό, γιατί έχω να κάνω απομαγνητοφώνηση.

Λενιώ μόλις επιστρέψω και συμμαζευτώ (τη Σαλονικιά λέω), θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε για καφέ και παραλαβή των προμηθειών για το μωρό!!!

Κισάκι γιατί την Πέμπτη; Την Τρίτη δεν έκανες αυχενική; Εννοείς τ' αποτελέσματα και για το papA, τα αιματολογικά; Να μας πεις, ναι;

Οι υπόλοιπες ακόμα τριγυρνάτε; ΠΟΛΥ καλά κάνετε. Κι εδώ σχετικά καλά από ζέστη (έχει ωραίο αεράκι τ' απόγευμα), αλλά ΓΙΑΤΙ να μην είναι παραθαλάσσιο γμτ;;;

Καλή συνέχεια! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!!!!

Ελενάκι μου2008 μην ανχώνεσαι με τη χαρτούρα..τα ίδια βρήκα κι εγώ όταν γύρισα...2 βουνά για τσεκάρισμα και αρχειοθέτηση..μη χσ!

Βρε, τι μου θυμίζει......

Περασατε ωραία στη Σύρο ε;..΄μπράβο να είσαστε καλά και του χρόνου..

Τέλεια Κατερινάκι! Ότι πρέπει για μωρό!

Τίποτα μωρέ με την δουλειά τρέχω...μόλις έμαθα κι οτι θα προσλάβουνε κι άλλο άτομο στο άλλο υποκ/μα στο λογιστήριο, άρα για την ώρα την γλυτώνω την απόλυση....

Όλα καλά λοιπόν με την δουλειά!

ο γουργουρίνης έχει ζωηρέψει αρκετά...έκλεισε και χρόνο εχθές...πω πω πέρασε ένας χρόνος...το μωρό μου...αυτά

Αχ μωρέ μωρέ...Το γουργουρίνι μεγάλωσε!!

Να τον χαίρεστε και να είναι πάντα γερός!

Λενιώ μόλις επιστρέψω και συμμαζευτώ (τη Σαλονικιά λέω), θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε για καφέ και παραλαβή των προμηθειών για το μωρό!!!

Επειδή μάλλον θα έχω άδεια αυτη τη βδομάδα, άρα δεν θα έχω ιντερνετ, πάρε με τηλέφωνο!

Κίσα που είσαι καλε να μας πεις τα νέα σας;

Φιλάκια κοριτσάρες!!!

4Suap3.png

Χει γκερλς!

Μαρακι μου Χρονια Πολλα, Πολυχρονη, Πολυχρωμη, παντα γερη κι ευτυχισμενη! Με το καλο να ερθει το μωρακι σου κουκλιτσα μου! Ολα καλα!

(κοιτα να δεις, δεν μπορω να βαλω τονους!!!)

Επιστρεψαμε σιγα σιγα? Αντε να μαζευομαστε, απο την μια θελω να ερθει ο χειμωνας να μπουμε σε μια σειρα κι απο την αλλην φοβαμαι τοοοοοσο πολυ πως θα παει παλι φετος! Για τις ιωσεις και τις αρρωστιες μιλαω... Θα ειναι και περισσοτερο αγχωτικη η χρονια μιας και με τον ελαχιστο πυρετο του Βαγγελη θα τρεχουμε πανικοβλητοι... Ουφ, αντε να δουμε!

Ελενιτσα, ναι περασαμε τελικα με επιδοτηση! Εσεις τι κανατε? Δεν εχω καταλαβει αν περασατε η οχι...

Πωπω, πρεπει να παρουμε αλλο πληκτρολογιο... Δεν μπορω...

Και τωρα παω να μαγειρεψω! Πως με κοβετε? 12μιση και η καλονοικοκυρα (για μενα μιλαω, μην μπερδευεστε) δεν εχει κανει τιποτα... Καλα, το φαγητο της τεμπελας θα κανω (μακαρονια με σαλτσουλα) και επειδη ο αντρας μου ηθελε μεσα χιλια δυο (λουκανικο, πιπεριες κτλ που δεν ειχα) περιμενα να παει να ψωνισει... Μολις ηρθε το στεφανι μου, τσακιζομαι να μαγειρεψω!

Φιλια πολλα!

και ναι μολις ειδα οτι ειμαι η μονη που δεν βαζω καθολου τονους....αμαν!!!!!σημερα πηγαμε στην εδεσσα,μολις πριν λιγη ωρα γυρισαμε κλ ητανε ειχαμε να παμε χρόνια(εβαλα εναν τονο χαχαχαα)λενι μην το πολυλες το θεμα του τσισα μπροστα στον μικρο,κ αστο να ρθει φυσικα απλα συχνα να τον βαζεις να κανει τσισακια πηγαμε για 15Αυγουστο καμπινκγ κρυωσε ο δικος μου εκανε κ πυρετο κ απο τοτε δεν τρωει σχεδον τπτ του δωσα ενα μπουκαλι κλαρισιντ με εντολη γιατρου.το πηγα το παιδι 19.200κ κ εφτασε 18 γμτ.περασαμε σκατα κ απο παρεα κ απο φασαρια αλλη φορα δεν παω καμπινκγ κ τι το θελω μεγαλη γυναικα κουρασμενη,για μενα διακοπες ειναι να μην μαγειρευω κ να κοιμαμε(σας τα πα δεν θυμαμε!!!)παω να κανω ενα ντουζακι φιλια σε ολες τα λεμε κορες!!!

FkGyfz0ilDw&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχα Κουφετακι, εγω καμπινγκ (με σκηνη) εκανα κατα λαθος (πολυ μεγαλη ιστορια) οταν ημουν 19 χρονων για 2 βραδια και ακομα δεν μπορω να συνελθω!!! Μα τι σκεφτοσουν?:tongue::tongue::tongue:

Εχασε το παιδι 1,2 κιλα σε τοσες λιγες μερες? Τι λες ρε συ? Ελπιζω να συνερχεται τωρα το πουλακι μου, περαστικα κι αγυριστα!!!

Εχω ξυπνησει πολυ ωρα τωρα, βγηκα με καφε και περιοδικο στο μπαλκονι να χαρω την ησυχια αφου ολοι ηταν ξεροι στα κρεβατια τους και ειδα μια γουρουνοκατσαριδα και φυσικα μπηκα μεσα! Ευτυχως ειναι η πρωτη που βλεπουμε φετος και ηταν και ψιλοζαλισμενη (εχουμε ψεκασει) αλλα δεν μπορουσα να βρω το ΤΕΖΑ και δεν ηθελα να ξυπνησω τον Τακη να την σκοτωσει! Κι εχω σκασει εδω μεσα τωρα ρε γμτ!!!

Ασε που τωρα ξυπνησαν τα παιδια... Αντιο ησυχια!

Φιλια κορες, τα λεμε οταν παρω αλλο πληκτρολογιο (τα νευρα μου!!!)

Διαφημίσεις

ax!lenaki μου πριν κατι χρονια ημουν φαν του καμπνγκ καναμε κ ελευθερο αγρια πραματα ομως τωρα δεν το χω απο οτι καταλαβα.κλ περασαμε κ σκατα βεβαια γενικος κ σημερα απο το πρωι με επιασε κριση με το εντερο κ εχω χ@σει ολο τον θερμαικο με τα συνχωρισεως κατι τετοιες μερες δεν αντεχω με καθολου.καλε τι πειραζει αν δεν βαζεις τόνους(εβαλα και αλλον χαχαχαχα)γραφε ετσι εσυ!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα...

άλλη μια εβδομάδα ξεκινάει και εγώ φεύγω για την κ@#!@δουλειά...ο γουργουρίνης μας έχει βγάλει το λάδι γιατί έβγαλε 3 δοντάκια στο πίσω μέρος(το σύνολο 11) και τώρα που σας μιλάω κλαίει...άρα σας αφήνω...

Λενιώ πώς είναι η Έδεσσα σεν έχω πάει ποτε...εμείς που ειμαστε χαμηλά το βλέπουμε ολόκληρο ταξίδι!!!

Κουφετάκι μου άστα...δεν είμαστε για καμπινγκ..απόρω με μερικούς που το κάνουν ρε παιδί μου...απαπαπα εγώ έχω καλομάθει τον εαυτό μου επίτηδες...διακοπές σημαίνει μου στρώνει άλλος το κρεβάτι, πληρώνω για να φάω, αλλά δεν μαγειρεύω(εκτός παό φέτος που μαγείρευα για τον Γιώργο), δεν σιδερώνω δεν δεν δεν...είμαι σε φάση άρνησησ χαχαχαχαχα

Αυτά...οι υπόλοιπες είσαστε καλά;

Φιλακια από την ζεστότατη μιλάμε σκάσαμε..Πάτρα...μμουάτς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα κοριτσια!

Ειχα το συζηξ εδω, εφυγε χτες και σε κανα 15νθημερο επιστρεφω και γω Σαλονικα!

Σημερα καναμε εμβολιο ο μικρος εχει γινει γομαρι, 71 ποντους και 9020 κιλα, μ΄εχει βγαλει τα χερια...το καινουργιο μας κατορθωμα ειναι το κουπεπε, μ΄εχει ριμαξει στις δαγκωνιες παντου, το πιγουνι δε μου το χει κανει χαλια χαχαχα!Αντε να μαζευομαστε στη πολη και να κανουμε καμια μαζωξη επιτελους!

Καλημερα και καλη βδομαδα,να'μαι κι εγω.Τι κανετε κουκλιτσες μου;

Μαεστρια μου πολυχρονη να ζησεις και να χαιρεσαι το αγορακι σου και το κοριτσακι που ειναι στο δρομο.Σου εστειλα και sms εκεινη τη μερα,αλλα δεν ξερω αν ηρθε.

Παστακια μου χρονια πολλααααα,να σας ζησει ο γουργουρης-Γιωργακης σας,κι ευχομαι οτι επιθυμειτε.

Ελενη 2008 επεστρεψα κι εγω,αλλα για λιγο....θα φυγω ενα 4ημερο Βασιλιτσα,ειπαμε να αφησουμε τη θαλασσα και να πιασουμε τα βουνα:tongue:

Σαντυ μου μια χαρα μεγαλωνει το αγορακι σου,τι ωραια τα παιδακια σ'αυτη την ηλικια αλλαζουν μερα με τη μερα.

Κουφετακι μου περαστικα στο αγορακι σου,ελπιζω να αρχισει να παιρνει τα πανω του,τι να σε κανω καπμπινγκ μου ηθελες,κι εμενα με πουλησες παλι φετος......τι φιλεναδα εισαι εσυ,εεεεε;Θα σου τηλεφωνησω να τα πουμε.

Αγαπακι,ελενη κ τι κανεις πουλακι μου;Καλα μαρη μια κατσαριδουλα φοβηθηκες;;;;;Επρεπε να σε εχω στην εξοχη να δεις καθε λογης ζωυφια...τα παιδια καλα,ετοιμζεστε για τα σχολεια σας;

Κισακι μου εμεις τα ειπαμε και χθες,οποτε φιλακια στην Ηλιαννα,και χαδακια στην κοιλιτσα.

Θελω να ελπιζω οτι απο βδομαδα θα εχουμε μαζευτει σιγα-σιγα,οποτε και θα πραγματοποιηθει η συναξη;)

Κοριτσια αυριο εχω παιδοοντιατρο για τη μικρη.Εβγαλε ενα δοντι,που ειναι πανω στα ουλα και δεν εχει χωρο να κατεβει,οποτε θα παμε να δουμε τι συμβαινει.Φοβαμαι οτι θα ανοιξουμε ιστοριες αλλα τι να κανουμε μες το προγραμμα ειναι κι αυτα.Αυτο το καλοκαιρι το κοριτσακι μου μεγαλωσε,αποτομα...........πρεπει να αρχισει να φοραει μπουστακια,γιατι ξεφυγε πια απο το παιδακι........

φιλια κορες,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κορες!!!σημερα σερνομουν στην δουλεια να πω οτι πρωτη φορα μου συμβαινει.......τελος παντον τωρα πρεπει να μαγειρεψω ενω το μονο που θελω ειναι να κοιμηθωωωωωωω!!!!ναι κοριτσια παντος αναθεωρω τα παντα στο θεμα διακοπες κ ξανα δεν την παταω λεμε.μανου πως εκατσε παλι ρε γμτ πρεπει να καλυψουμε το κενο τον δυο καλοκαιριων του χρονου θα ρθω να κατσω μια βδομαδα στο εξοχικο σου με τον μικρο μονο γτ ημαστε κ πολλοι παναθεμα μας.ουτε μηχανιωνα δεν πηγαμε ρε κοριτσι μου φετος κ που πηγαμε λιγες μερες σαρτη τι να πω γι αυτο δεν το χωραει το συστημα μου το οτι δεν περασα κλ γτ αυτο ηταν μονο φετος.φετος το χειμωνα αν δεν ημαστε πολυ χαλια οικονομικα θα χωσω τον χαμπι να κανουμε κανα μερεμετι στο σπιτι της πεθερας γτ το καλοκαιρι που θα ρθει ανεργη θα με λεω να παω να κατσω εκει 3 μηνες κ να μην το κουνησω απο κει.ΑΝ κανουμε ομως το σπιτι για να μπορω να ειμαι αυτονομη κ να μην εχω την γρια 24ωρες το 24ωρο στα ποδια μου να την εχω 14 μουαχαχαχαχα(κλ μετα τα 85 δεν τελιωνει η εγγυηση?που να ρωτησω να μαθω?!!!!!)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...