Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαεστρια μου πολυ τρεξιμο βρε κοριτσι,πως τα βγαζεις περα με τη ζεστη;

Τι να κάνω κορίτσι; Πρέπει να πηγαίνω Ιπποκράτειο, γιατί έχω καρτέλα και με παρακολουθούν τακτικά.

Επίσης ΟΑΕΔ για το ταμείο.

Επίσης ΙΚΑ για να γράφω και να κάνω εξετάσεις και τώρα και για τα επιδόματα.

Τι να κάνεις; Το γραφειοκρατικό μας σύστημα δε διευκολύνει κανέναν.

Με τη ζέστη, άσε, μη τα συζητάς!!! Τους έχω ψοφήσει τους άντρες με το a/c. Τώρα τον φόρτωσα στον χάζμπαντ τον μικρό και βγήκανε, για να βγει λίγο απ' το a/c, γιατί του ξεραίνεται ο λαιμός του καψερού. Αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Δεν αντέχω χωρίς κλιματισμό!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαέστρια οι τιμές σου είναι σούπερ.

Πες μου τέτοια να παιρνω θάρρος και να μη βλέπω γλυκά και λιγώνομαι. :tongue:

Τις γλυτώνω τις ινσουλίνες, ε; Μωρέ το 'χα παρακάνει η μοσχάρα με τα γλυκά η αλήθεια! :roll::oops:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπερα κορες!!!εχει καμια ωρα που ηρθαμε απο τας πεθερας καναμε κ την βουτια μας βεβαια στην θαλασσα αποχαιρετησα κ την ανηψοκουμπαρα μου που φευγει αυριο για νορβηγια εφερε κ την 1η τσαντα στον μικρο που θα παει προνηπιο κλαψαμε κ λιγο ολα κλ!!!λενι καλο κουραγιο ουφ θυμαμε που τα λεγαμε για τους σπασμους γμτ.πατρινια μου ωραια η ροδος ε?μπραβο στον γουρφουρακο που ειναι κυριος.ελενι μαεστρια μακια κισακι μου πηγες κιολας 12βδ.?!!!!!!!!!!!!μανου αν θες το πιστευεις παμε παντου αλλα ο δρομος μου δεν βγαινει προς τα κει κ μ'αρεσει που το πα κ του χαμπι κ ειπε ναι να παμε στα παιδια!!!!!παντος για 15υγουστο θα παμε καμπινκγ κ ψιλοφτιαχνω τα πραματα που πρεπει,εφοσον θα αφησω τον μεγαλο να προσεχει την μανα μου.κλ αυτος θα ειναι με φιλους ομως θα εχει τον νου του κ του χω εμπιστοσυνη...αυτααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

έλα θα κραταω το μαγαζι το βράδυ..χιχιχιχι

μπράβο πατρινή μου! Καλοφωτιστο. Ταλαιπωρήθηκε λίγο αλλά οκ. Κι εγώ καλά παω στη δουλειά με τη μικρή αγκαζέ αυτή την εβδομάδα αλλά οκ.

θενκς συνονόματη..πώς πάει το μεγάλο κισομωρό;έχει αρχίσει τις τσαχπινιές της η κυρία;μαθαίνει την δουλειά;κάθεται καλά ήήήήή΄;

Γεια σου Πατρινιά, καλή προσαρμογή. Κι εσύ στο "κλαμπ" του ΟΑΕΔ απο Σεπτέμβρη; Εύχομαι όχι!

Εμένα 5 τσεκ μείνανε και μετά ... το χάος! Αχ, αφραγκίες που θα πέσουνε!!!

Εντωμεταξύ σήμερα άρχισα να μετριέμαι (το σάκχαρο) και όντως έχει δίκιο η μάνα μου, ΠΟΝΑΕΙ η ρημάδα η βελονιτσα (μια σταλιά η άτιμη) του μετρητή. Τέσπα, μετρήθηκα 2 ώρες μετά το πρωινό (74), μετά το μεσημεριανό (108 ) και μετά το βραδινό (115). Νηστική το πρωί δεν πρόλαβα, καθότι δεν είχα πάρει ακόμα τον μετρητή.

Καλά τα βλέπω τα νούμερα, ε; Τώρα μετά από 2, 3 μέρες, να συνέλθουν λίγο και τα δάχτυλα!

ΧΣ μέσα Μαεστράκι μου...ελπίζω να την γλυτωσω..τους περιμένω να γυρίσουν από τις άδειες τους για να αποφασίσουν...σιχτιρ...

Καλές είναι οι τιμές σου πάντως...και η αδερφή μου είχε όταν ήταν έγκυος...δεν είναι τίποτα προσοχη θέλει...να δω και με τον πάστα τι θα γίνει που μου εμφάνισε τόσο μικρος σάκχαρο και έχει χάσει μέσα σε 1 1/2 μήνα 12 κιλα! Μου'χει σουρώσει ρε γμτ!

Welcome πάλι Πατρινό καρναβάλι (χαχαχα, η χαρά της ζωής είσαι βρε παστάκια μου)!!!

Χαίρομαι που περάσατε σούπερ! Και το παστάκι το μικρό φοβερός, ΤΙ ΚΥΡΙΟΣ!!!

Κισάκι!!! Τι κάνουν τα μωρά? Μέσα κι έξω από την κοιλίτσα εννοώ!

Ο μικρός μου νοσηλεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα με το πρώτο του επεισόδιο πυρετικών σπασμών. Όσο ακίνδυνο και αν είναι θεωρητικά... Όσο συνηθισμένο από ότι μας είπαν... Η εικόνα του παιδιού σου να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, έστω και για λίγα λεπτά - που σου φαίνονται αιώνας- δεν ξεπερνιέται...

Ρε ΛενιώΚ μου τι λές το μπεμπονάκι! πωπω....περαστικά σας ρε...εγώ δεν θα αντέχω σε τέτοια πράγματα, είμαι σίγουρη..οχι οτι αντέχεις εσύ, απλά σε βλέπω πιο δυναμική σε αυτα;άντε μακάρι να'ναι πάντα καλά το παιδί να μην ξανα-αντιμετωπίσει τίποτα

καλημερα κουκλες!παστακαι μου ευχομαινα μη συμβει αυτο αλλα μου αρεσιεο τροπος που σκεφτεσαιιιιιιιιι!

και εγώ το εύχομαι....θα δείξει..

Καλημερουδια στις απανταχου 30αρες!!!!!

Παστακια μου καλοσωρισατε,πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα,οσο για το αντρακι σου,τι να πω,κυριος!!!!!Τωρα για τη δουλεια,μακαρι να κανεις λαθος και να μη βγεις αληθινη,κι ας χρειαστεις την πεθερα στο τελος.Σημασια εχει να εχεις δουλιτσα.

Γεια σου Μανουτίτα μου...σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...ναι για την δουλειά βλέπουμε...με έχουν κουράσει πολύ ψυχολογικά όμως...

Καλημέρα!

Έχω περάσει τα τριάντα εδώ και 2 χρόνια, έχω γίνει μανούλα εδώ και 5 μήνες, μένω και θεσσαλονίκη και αναρωτιέμαι μήπως σε αυτο το καφέ θα έπρεπε να συμμετέχω κι εγω;

Φιλιά σε όλα τα γνωστά κορίτσια και χαιρετώ όσες δεν γνωριζόμαστε....

ΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ...καλως ήρθες από την Πάτρα...Σαλονικιά κι εσύ εεεε; α ρε καρντάσια..μές στην καρδιά μου σας έχω....

Πες μου τέτοια να παιρνω θάρρος και να μη βλέπω γλυκά και λιγώνομαι. :tongue:

Τις γλυτώνω τις ινσουλίνες, ε; Μωρέ το 'χα παρακάνει η μοσχάρα με τα γλυκά η αλήθεια! :roll::oops:

Μωρε πηγαίνανε οι βάφλεες με σοκολάτα παγωτο και έρχονταν...καλαματιανό χόρευε ο γουργούρης μες στην κοιλιά!!!χαχαχαχαχαχ

καλησπερα κορες!!!εχει καμια ωρα που ηρθαμε απο τας πεθερας καναμε κ την βουτια μας βεβαια στην θαλασσα αποχαιρετησα κ την ανηψοκουμπαρα μου που φευγει αυριο για νορβηγια εφερε κ την 1η τσαντα στον μικρο που θα παει προνηπιο κλαψαμε κ λιγο ολα κλ!!!λενι καλο κουραγιο ουφ θυμαμε που τα λεγαμε για τους σπασμους γμτ.πατρινια μου ωραια η ροδος ε?μπραβο στον γουρφουρακο που ειναι κυριος.ελενι μαεστρια μακια κισακι μου πηγες κιολας 12βδ.?!!!!!!!!!!!!μανου αν θες το πιστευεις παμε παντου αλλα ο δρομος μου δεν βγαινει προς τα κει κ μ'αρεσει που το πα κ του χαμπι κ ειπε ναι να παμε στα παιδια!!!!!παντος για 15υγουστο θα παμε καμπινκγ κ ψιλοφτιαχνω τα πραματα που πρεπει,εφοσον θα αφησω τον μεγαλο να προσεχει την μανα μου.κλ αυτος θα ειναι με φιλους ομως θα εχει τον νου του κ του χω εμπιστοσυνη...αυτααα

κουφετάκι μουουουουουο...αααχ..πώς είσαι; τι κάνεις; η μαμούκα σου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα τρελοτριανταρες!

Βλεπω μαζευτηκατε σιγα σιγα!

Ελενη πω πω τι επαθε ο μικρουλης σου, παντως μπραο για την ψυχραιμια σου...εγω δε το χω καθολου σ΄αυτα τα θεματα....

Οι εγκυουλες μας τι κανουν, μαεστρια αρχισες τα τρυπηματα ε? υπομονη!

Παστακια, ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια και αν οχι θα χαρεις τον μικρουλι σου!

Να καλοσορισω και το νεο μελος που ω ναι ειναι κ΄αυτη Θεσσαλονικια!

Κουφετακι, Μανουτιτα, Ελενη φιλακια σ΄ολες σας!

Δε νομιζω να ξεχασα καμια και αν ναι συγχωρεστε με, ο μικρος εχει ξεσαλωσει και δε θελει να κοιμαται ποτε και γω τα χω παιξει...ειναι και η γιαγιακα ακομα νοσοκομειο και τ΄απογευματα η μανα μου ειναι εκει και το πρωι στη δουλεια οποτε δεν εχω ιδιαιτερη βοηθεια, σκ περιμενω τον συζηξ που μου χει λειψει αρκετα και δυστυχως θα εχω και περιοδο τη τυχη μου μεσα!

Κατα τ΄αλλα ο μικρος δεν θελει να καθεται πουθενα, θελει να το κρατας απο τις μασχαλες ορθιο και να κανει οπα οπα χαχαχα,ολη την ωρα τσιριζει και μιλαει στα παντα, στη λαμπα, στο σκυλακι στα παιχνιδια στο μπιμπερο....ειναι αποθεωση....επισης αν του πεις κανε ναζακια, γυρναει τη μουρη το και κοιταει λοξα ...ουφ αυτα τα νεα μας

Φιλια σ΄ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maestria θ απαοναν τα δαχτυλακαι αλλα δε γιενται αλλιως. ναι οι τιμες ειναι σουπερ αληθεια!ετσι συνεχισε!αυχενικη 16/8 . κουφετενιαααααααααααααααααα!!!! καλημερα σε ολες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

maestria θ απαοναν τα δαχτυλακαι αλλα δε γιενται αλλιως. ναι οι τιμες ειναι σουπερ αληθεια!ετσι συνεχισε!αυχενικη 16/8 . κουφετενιαααααααααααααααααα!!!! καλημερα σε ολες!

Άντε, με το καλό!!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χει γκερλς!

Σάντυ, ο μικρός είναι μόνο 5 μηνών και θέλει να είναι συνέχεια όρθιος??? Πωπω, βοήθειά σας!!! Είναι όμως.... φοβερός!

Ρε σεις κορίτσια, μήπως έχετε ρυθμίσει την βελόνα του στυλό που τρυπιέστε στην μεγαλύτερη κλίμακα? Εγώ - όταν ήμουν έγκυος στην Μυρτώ είχα θεματάκι και μετριόμουν τρεις φορές την ημέρα, βασικά τώρα που το σκέφτομαι, απορώ γιατί το έκανα, ό,τι ήθελα έτρωγα, το ζάκχαρο πάντα υψηλότερα, εγώ απλά το κατέγραφα) - και το είχα στο 1, ίσα ίσα που με ακουμπούσε η βελόνα, έσφιγγα εγώ το δάχτυλο, έβγαζε μία στάλα αίμα και τσουπ να η μέτρηση... Αυτό που πονάτε δεν το καταλαβαίνω! Μα είστε μαζόχες?

Κουφετάκι, τι κάνει η μαμά? Τελειώνετε επιτέλους?

Μαριάθ καλως ήρθες... 5 μηνων και ο δικός σου μπέμπης... Πως πέρασε ο καιρός!

Σήμερα έλεγα ότι θα κοιμόμουν νωρίς αλλά σέρνομαι δεξιά κι αριστερά...

Άντε λοιπόν, καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη ενταξει δεν ειμαστε 5 μηνων, την Κυριακη μπαινουμε στους 6 μηνες, παντως αν το βλεπατε μονο για τοσο δε φαινεται...αφου στο δρομο οταν με ρωτανε ποσο ειναι και τους λεω μενουν λιγο καγκελο, ρουχα του φοραω 9μηνα και μας ειναι ισα ισα...αφου τον λεω γκοτζιλακο, απο χτες ξεκινησαμε το κουπεπε, μας το εμαθε ο παππους, επισης οταν του λες ποιον κοροιδευεις βγαζει τη γλωσσα και μας κανει προυουου χα χα χα φιλακια σ΄ολες ξυπνησε το καμαρι μου...

Ρε σεις κορίτσια, μήπως έχετε ρυθμίσει την βελόνα του στυλό που τρυπιέστε στην μεγαλύτερη κλίμακα? Εγώ - όταν ήμουν έγκυος στην Μυρτώ είχα θεματάκι και μετριόμουν τρεις φορές την ημέρα, βασικά τώρα που το σκέφτομαι, απορώ γιατί το έκανα, ό,τι ήθελα έτρωγα, το ζάκχαρο πάντα υψηλότερα, εγώ απλά το κατέγραφα) - και το είχα στο 1, ίσα ίσα που με ακουμπούσε η βελόνα, έσφιγγα εγώ το δάχτυλο, έβγαζε μία στάλα αίμα και τσουπ να η μέτρηση... Αυτό που πονάτε δεν το καταλαβαίνω! Μα είστε μαζόχες?

NAI, είμαστε μαζόχες! :tongue:

Μαρή στο μεσαίο το 'χω, πάλι πονάει!

Εσύ που ενώ έτρωγες ότι σου κάπνιζε μετριόσουνα, τι ακριβώς είσαι;;;:twisted:

Σήμερα η πρωινή μέτρηση, νηστική, ήταν 77, νομίζω ότι πάω καλά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Σήμερα είμαι λίγο γκολ και δεν πάω πουθενά, θα βάλω τώρα ταινία να δούμε με τον μικρό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

NAI, είμαστε μαζόχες! :tongue:

Ε, μα!!! Στα λόγια μου έρχεσαι!!!:tongue:

Μαρή στο μεσαίο το 'χω, πάλι πονάει!

Είπαμε στο 1... Εκεί που δεν χαμπαριάζεις τίποτα! Και μετά, πιέζεις λίγο το δαχτυλάκι και βγάζει αίμα... Τόσο όσο... Εεεε, δεν σου ζητάει ποσότητα αίματος για αιμοδοσία!

Εσύ που ενώ έτρωγες ότι σου κάπνιζε μετριόσουνα, τι ακριβώς είσαι;;;:twisted:

Προνοητική! Αφού τελικά δεν χρειάστηκε να πάρω ινσουλίνη και ήμουν οριακά ανεβασμένη λόγω των αηδιών που έτρωγα... Για σκέψου να πρόσεχα... Τσάμπα προσπάθεια! Ενώ τώρα!!!!

Σήμερα η πρωινή μέτρηση, νηστική, ήταν 77, νομίζω ότι πάω καλά.

Μην σου πω ότι έχεις υπογλυκαιμία!!!:tongue::tongue::tongue:

Στο μεταξύ όλες σου λένε ότι έχεις καλές τιμές αλλά δεν μπορώ να βρω που τις είχες αναφέρει!

Το 77 όμως είναι χαμηλό μη σου πω!

Πώς σου έκατσε ότι ντε και καλά έχεις θέμα διαβήτη στην εγκυμοσύνη?

Μόλις μπήκα... Τι ωραία που είναι η Αθήνα τον Αύγουστο! Κι εμείς είμαστε κλεισμένοι γιατί αποφασίσαμε να κόψει την πάνα ο μικρός. Δεν γίνεται δουλειά έτσι, μάλλον θα το αφήσουμε...

Ρε κόρες, τα φώτα σας. Την Τετάρτη πριν μπούμε στο νοσοκομείο, ξεκινήσαμε το σλιπάκι. Τις πρώτες δύο μέρες κατούρησε τον κόσμο όλο, δεν τον απασχολούσε καν το θέμα. Πάνω που είπαμε ότι άντε και θα το καταλάβει, άρχισαν οι πυρετοί και μετά το νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο ήθελε βρακί (Ναιιιιιιιι το έζησα κι αυτό!!!!)!!! Δεν του έβαλα φυσικά με αποτέλεσμα να μην κατουράει! Ούτε κακά του δεν έκανε, αναγκάστηκα και του έβαλα υπόθετο μετά από 4 μέρες (ποιος να μου το έλεγε, από όταν γεννήθηκε κάνει κακά τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα)! Τεσπα, στο νοσοκομείο, πρωί - μεσημέρι - βράδυ τον πήγαινα στην τουαλέτα κι έκανε τσίσα... Μετά, επειδή πήρε αντιβίωση λόγω ενός κουνουπιού που τον τσίμπησε εκεί στην εξοχή (ΝΑΙ!!! γλύτωσε την αντιβίωση για την ίωση και τελευταία μέρα μας συνταγογράφησαν λόγω του σπυριού που πήγαινε για μόλυνση από κουνούπι) και έκανε πολύ μαλακά κακά του βάζαμε πάνα - βρακάκι.

Τεσπα, το θέμα τσίσα το έχει, ακόμα και το πρωί ξυπνάει στεγνός... Δεν έχει κάνει όμως ποτέ του κακά στο γιογιο, ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ με τίποτα... Και η Μυρτώ είχε δυσκολευτεί με τα κακά της, όμως προσπαθούσε... Αυτός ούτε για αστείο! Ξέρω ότι το δύσκολο είναι να κάνει την πρώτη φορά κακά στο γιογιό, μετά όλα ΟΚ... Τι να κάνω?

Eλένη τι θα πει ΠΩΣ μου 'ρθε μαρή; Έκανα καμπύλη σακχάρου και είχα σχεδόν όλα τα νούμερα υψηλά.

Λες να μην είχα τι να κάνω και να πήρα μια βελόνα και ν' άρχισα να τρυπιέμαι. Τς, τς, τς, ούφο! ;)

Τα κακά θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω. Βασικά θέλει μάλλον να τον καθησυχάζεις, γιατί νομίζω ότι τους φοβίζει έτσι όπως πέφτουν στην τουαλέτα, με θόρυβο.

Εγώ έχω άλλο θέμα. Τη βραδυνή πάνα. Ρε κορίτσια θα την κόψει μόνος του με τον καιρό ή ν' αρχίσω να τον ξυπνάω μέσα στη νύχτα, το ξενύχτι μου μέσα;

Καλό βραδάκι! ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria νομιζω θα πρεπει νατον ξυπνας νεσα στη νυχτα....καλημερα κουκλες ημικρη ηταν ανησυχη το βραδυ και δεν κοιμηθηκαμε !αλλα οκ!παω χαλκιδικη σημερα θα ερθω τριτη για αυχενικη και ξανα τεταρτη χαλκιδικη ,μετα θα ερθει καιο καλοςμου και μεχρι τελη αυγουστου θα ειμαστε εκει!κι εμεν αμουαρεσειαυτος ο καιρος!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...