Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γαμπρόόόό; Παναγία μου, το παιδί μου!!!! Μα είναι μπέμπης ακόμα μην με κάνεις και στεναχωριέμαι......Πωωωωωωωωωω:?:???::?:???: Πλάκα πλάκα, μακάρι να είναι καλά και να μας αξιώσει ο Θεός να τα δούμε να πηγαίνουν μπροστά στη ζωή τους.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ μάλλον μιλάνε οι ορμόνες σου ακόμα κουκλίτσα!!!

Ή μάλλον εγώ κάτι κάνω λάθος...

Μπα αυτη δεν κολαει με τιποτα,λεμε,εδω φοβαμαι μην ξεκολλησω κι εγω....

χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι οχι μην ξεκολλησεις!!! μετα ποιον θα εχω να μοιραζομαι τον πονο μου??? θελουμε μπεμπε, θελουμε μπεμπε, θελουμε μπεμπε!!!!!!!!!!

Να σου πω την αληθεια,με εχει κουρασει λιγο το ολο θεμα,ωρες ωρες νιωθω να μην εχω καθολου ενεργεια,θα δειξει πλεον....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μα δεν ειναι κριμα να μη συναντηθουμε επιτελους εμεις οι δυο;;;;;;Πρεπει να το βαλουμε στο προγραμμα,ρε συ,ειναι κριμα τετοια χημεια,να πηγαινει χαμενη:tongue:

Για σκέψου να βρεθούμε και να σιχτηρίσουμε την ώρα και την στιγμή! Να πηγαίνουμε σε ιντερνετ καφέ και να βρίζει η μία την άλλην!!!!!:tongue:

Παστακια μου γεννησα φυσιολογικα,με προκληση και χωρις επισκληριδιο.Μπορω να πω οτι τον πονο τον αντεξα,αλλα 40 μερες,δεν μπορουσα να καθησω,παρα μονο στην ακρη της καρεκλας και αυτο μονο με μαξιλαρι.......:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τώρα χωρίς πλάκα, να κάνετε ένα ακόμα μπεμπέ (αυτό είναι σαδισμός εκ μέρους μου, και καλά να δείτε κι εσείς την γλύκα) εφόσον το θέλετε... Αλλά μην τρελλαίνεστε κιόλας, δόξα τω Θεώ να είναι πάντα γερά τα παιδάκια σας και να τα δείτε να μεγαλώνουν...

Διαφημίσεις

Για σκέψου να βρεθούμε και να σιχτηρίσουμε την ώρα και την στιγμή! Να πηγαίνουμε σε ιντερνετ καφέ και να βρίζει η μία την άλλην!!!!!:tongue:

Αχ οχι μη μου το χαλας τωραααα:?:-?

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σίδερο??? Κι όλο έλεγα "τι ξεχνάω, τι ξεχνάω!!!" Μπα, τίποτα, απλά από 8 πλυντήρια έχουν γίνει τουλάχιστον 10! Κάθε πρωί σιδερώνω τα ρούχα της ημέρας! Αυτό το Σ/Κ θα γίνει του σιδερώματος!!!

Κι εγώ πρέπει να την κάνω, πάω να κάνω μπάνιο και να ξεραθώ...

Πολύ χάρηκα που σας πέτυχα σήμερα, δεν είμαι και στα καλύτερα μου γενικότερα τελευταία...

Φιλιά κοριτσάκια, καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

αχ μάλλον μιλάνε οι ορμόνες σου ακόμα κουκλίτσα!!!

Ή μάλλον εγώ κάτι κάνω λάθος...

χαχαχαχαχα

λές;παίζει κι αυτό!!!! Πάντως το έχω πει : θα του πηγαίνω ταπερακια με φαγητό στο στρατό !!!! χαχαχαχα!!! σαν κάτι θειές!!!χιχιχι...."μπούληηηηη!!!!έλα αγόρι μου, το αυγό σουουουουουου!!!!" ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

δικιο εχεις ελενιτσα μου! δοξα τω Θεο εχουμε τα παιδακια μας! και αφου ηρθε το πρωτο, θα ερθει και το δευτερο καποια στιγμη!

μανου μου καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

Καλα μη μου μιλατε για bueno οταν ημουν εγκυος στη μικρη τα ετρωγα 2-2,δηλαδη 4 στο συνολο:rolleyes:

Εγώ σοκοφρέτες και τυρογαριδάκια.

ΤΡΕΛΟ κόλλημα!

Τώρα χωρίς πλάκα, να κάνετε ένα ακόμα μπεμπέ (αυτό είναι σαδισμός εκ μέρους μου, και καλά να δείτε κι εσείς την γλύκα) εφόσον το θέλετε... Αλλά μην τρελλαίνεστε κιόλας, δόξα τω Θεώ να είναι πάντα γερά τα παιδάκια σας και να τα δείτε να μεγαλώνουν...

Αχ, όλο και το σκέφτομαι.

Σε φάσεις βέβαια που είναι άρρωστος, όπως τώρα, το αναβάλλω.

Καλό βράδυ βρε κορίτσια, δεν σας πρόλαβα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...