Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

εεεεεπ...εδώ είμαι κι εγώώώώώώ΄....

τι κάνετε καλέ..εμείς γυρίσαμε από την Ρόδο, καλά μιλάμε περάσαμε τόσο όμορφα...τόσο ήρεμα...το γουργουρίνι(τζάμπα τα λεφτά για τα βαφτίσια χαχαχχαχαχ)ήταν τόσο καλό παιδάκι, δεν γκρίνιαξε τόσο όσο περιμέναμε....΄το μόνο που ακούστηκε ήταν κατά τον γυρισμό μας, αεροπορικώς, που είχε καθυστερηση 1 ώρα το αεροπλάνο και πετάγαμε βράδυ και ξέφυγε του ωραρίου του και τα έπαιξε ο καψερούλης...αλλά όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο στην Αθήνα(κάτσαμε και μια μέρα Αθήνα να δούμε τη νονά μας) έπεσε φαρδύς πλατυς στο κρεβάτι...μόνο η ανασούλα του ακουγόταν...ωχ μωλέ το μωλάκι....

Αυτά...τώρα μέσα τα κεφάλια..γυρνάει και ο πάστας στην δουλειά και τελικά παιδικό δεν θα μπούμε γιατί παίζει σενάριο να με διώξουν από Σεπτέμβρη, άρα ποιος ο λόγος να πληρώνω και να κραταω την θέση από άλλο παιδάκι που μπορεί να ξεβολεύω τους γονεις του που να μην έχουν κάποιον να τους το κρατάει...και έπεσα πάλι στην αναγκη της ακατανόμαστης που λόγω του καυγά το "παίζει αρνάκι"...τεσπα..αυτά

Εσείς πώς είσαστε;πώς περνάτε...οι mothers to be again πως πάνε με τις κοιλίτσες τους;Μεαεστράκι όλα ΟΚ;Κισάκι;Φιλάκια γκαστρούλες...αλήθεια σας ζηλεύω...θέλω αδερφάκι για το παστακόπαιδοοοοο.....

Μανού μου τι κάνει η μικρή;πώς τα περάσατε;

ΕλένηΚ μου τι έπαθες; ήταν κάτι άσχημο;

Η Ελένη2008 γύρισε;πώς να τα πέρασε άραγε κι αυτή..ελπίζω όλα καλά!

Το κουφετάκι το απάντησε κανείς;

Εάν ξέχασα καμμία ζητώ συγνώμη εγώ η ταπεινή Πατρινιά(χαχαχαχαχ)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο πατρινή μου! Καλοφωτιστο. Ταλαιπωρήθηκε λίγο αλλά οκ. Κι εγώ καλά παω στη δουλειά με τη μικρή αγκαζέ αυτή την εβδομάδα αλλά οκ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σου Πατρινιά, καλή προσαρμογή. Κι εσύ στο "κλαμπ" του ΟΑΕΔ απο Σεπτέμβρη; Εύχομαι όχι!

Εμένα 5 τσεκ μείνανε και μετά ... το χάος! Αχ, αφραγκίες που θα πέσουνε!!!

Εντωμεταξύ σήμερα άρχισα να μετριέμαι (το σάκχαρο) και όντως έχει δίκιο η μάνα μου, ΠΟΝΑΕΙ η ρημάδα η βελονιτσα (μια σταλιά η άτιμη) του μετρητή. Τέσπα, μετρήθηκα 2 ώρες μετά το πρωινό (74), μετά το μεσημεριανό (108 ) και μετά το βραδινό (115). Νηστική το πρωί δεν πρόλαβα, καθότι δεν είχα πάρει ακόμα τον μετρητή.

Καλά τα βλέπω τα νούμερα, ε; Τώρα μετά από 2, 3 μέρες, να συνέλθουν λίγο και τα δάχτυλα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Welcome πάλι Πατρινό καρναβάλι (χαχαχα, η χαρά της ζωής είσαι βρε παστάκια μου)!!!

Χαίρομαι που περάσατε σούπερ! Και το παστάκι το μικρό φοβερός, ΤΙ ΚΥΡΙΟΣ!!!

Κισάκι!!! Τι κάνουν τα μωρά? Μέσα κι έξω από την κοιλίτσα εννοώ!

Ο μικρός μου νοσηλεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα με το πρώτο του επεισόδιο πυρετικών σπασμών. Όσο ακίνδυνο και αν είναι θεωρητικά... Όσο συνηθισμένο από ότι μας είπαν... Η εικόνα του παιδιού σου να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, έστω και για λίγα λεπτά - που σου φαίνονται αιώνας- δεν ξεπερνιέται...

Ο μικρός μου νοσηλεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα με το πρώτο του επεισόδιο πυρετικών σπασμών. Όσο ακίνδυνο και αν είναι θεωρητικά... Όσο συνηθισμένο από ότι μας είπαν... Η εικόνα του παιδιού σου να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, έστω και για λίγα λεπτά - που σου φαίνονται αιώνας- δεν ξεπερνιέται...

Αχ, κοριτσάκι μου, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!

Σε καταλαβαίνω, ο δικός μου είναι 2,5 χρονών και δύο φορές ήδη έχουμε πάει νοσοκομείο. Πως άντεχα όταν τον έβλεπα πριν και μετά την αναισθησία, εκεί να δεις.

Τέσπα, ας μην κάνω σαν τις γιαγιάδες που τις λες τον πόνο σου κι αρχίζουν αυτές την κλάψα! :tongue:

Πως είναι τώρα; Καλά; Τι το προκαλεί αυτό; ΑΜΑΝ καλοκαιριάτικα το παιδί!!! Περαστικά του!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!παστακαι μου ευχομαινα μη συμβει αυτο αλλα μου αρεσιεο τροπος που σκεφτεσαιιιιιιιιι!λενηηηηηηηηηη δενε χω λογια δ ενομιζω να ξανασυμβει...μαεστριαμου... τι να πω....φροντισε να θηλασεις-τεραστια οικονομια αν μπορεις εννοειται. εμενα ητνα και πρωτο παιδακι καιμου τα εδωσε ολα η ελενη!μπειμπυ σητ,πορτ μπεμπε,μπανιερα,ασε μεγαλη υποθεση!ευτυχως τα εχει ςπαοτοπρωτο εσυ.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερουδια στις απανταχου 30αρες!!!!!

Παστακια μου καλοσωρισατε,πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα,οσο για το αντρακι σου,τι να πω,κυριος!!!!!Τωρα για τη δουλεια,μακαρι να κανεις λαθος και να μη βγεις αληθινη,κι ας χρειαστεις την πεθερα στο τελος.Σημασια εχει να εχεις δουλιτσα.

Μαεστρια μου νομιζω οτι καλες ειναι οι τιμες σου,αλλα το κισακι θα ξερει περισσοτερα να σε ενημερωσει.Ο κουκλος σου τι κανει;

Κισακι μου εσυ τι κανεις,συνεχιζεις ελπιζω να μην εχεις ανακατωσουρες.Η Ηλιαννα σου καλα ειναι,φανταζομαι ποσο θα εχει μεγαλωσει.

Ελενη κ ακομα περιμενω αγαπακι μου,μηπως χρειαστηκε να βαλεις και το μεγαλο "μωρο" για υπνο;;) χιχιχιχιχι.Δεν πειραζει γιατι με πηρε και μενα ο υπνος κατα τις 11,θα τα πουμε σημερα.

Φιλακια τσουπρες,οσο για το κουφετακι επικοινωνησαμε με sms,και υποτιθεται οτι την ειχα ψησει να ερθουν καμια μερα Χαλκιδικη για μπανιο,αλλα ακομα την περιμενωωωωωω...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!

Έχω περάσει τα τριάντα εδώ και 2 χρόνια, έχω γίνει μανούλα εδώ και 5 μήνες, μένω και θεσσαλονίκη και αναρωτιέμαι μήπως σε αυτο το καφέ θα έπρεπε να συμμετέχω κι εγω;

Φιλιά σε όλα τα γνωστά κορίτσια και χαιρετώ όσες δεν γνωριζόμαστε....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!χαου μπουγιου μπου νταρλινγκ????κουκλε ςαπο δω το μαρακι!τι κανει ο μπεμπης μας?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Μεγαλωνουμε Κισακι και όλο κάνουμε καινούρια πράγματα και τρελαινουμε τη μαμά και το μπαμπά. Σου εστειλα μειλ, όπως και στη Μανού. Αν δεν τα πήρατε πείτε μου γιατί εστειλα απο το κινητο και έχω μια αμφιβολία για το αν εστειλα τίποτα...

Εσυ πως τα πας; Καλύτερα απο την ηλιάνα;άρχισε να φαίνεται η κοιλιτσα;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαεστρία, εσείς δεν έχετε νοσηλευτεί για πυρετικούς σπασμούς, έτσι δεν είναι?

Όχι, δεν είχαμε αυτή την τιμή. Μία εγχείρηση και μία πνευμονία παρακαλώ!

Εντάξ Ελένη δεν ήταν σοβαρό, καλά έκανες και ήσουν ψύχραιμη, μια χαρά θα 'ναι το μωρό!!!

Μαεστρια μου νομιζω οτι καλες ειναι οι τιμες σου,αλλα το κισακι θα ξερει περισσοτερα να σε ενημερωσει.Ο κουκλος σου τι κανει;

Καλά είναι! Διακοπές, σπίτι με τη μαμά. :D

Σήμερα έκανα την τουρνέ Ιπποκράτειο, ΟΑΕΔ και μέσα στη βδομάδα έχω ΚΑΙ ΙΚΑ! Αχ, τι ωραία που περνάμε στο Ελλάντα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Mariath καλωσορισες κοριτσακι μου,νομιζω οτι ηρθες στο καταλληλο μερος;).Καλα τις πηρα τις φωτο και σου απαντησα,αλλα ημουν κι εγω απο το netbook και δεν ξερω αν ηρθε,για τσεκαρε το.Παντως ειναι ενας γλυκας ο μικρος,και νομιζω οτι σου μοιαζει κιολας.Να σου ζησει και παλι.

Μαεστρια μου πολυ τρεξιμο βρε κοριτσι,πως τα βγαζεις περα με τη ζεστη;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...