Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα στις 30αρες κουκλες του καφε(που ειναι και ευαισθητουλες....)

Ελενη2008 σημερα εχει γενεθλια η κουκλτσα σου;Να τη χαιρεσαι,γερο και καλοτυχο να ειναι.Οσο για τον παιδικο μην ανησυχεις,τα παιδια προσαρμοζονται ευκολα.Και ερχομαι φιλεναδα να δηλωσω συμπαρασταση,(οσον αφορα το κλαμααα)εγω ακομα κλαιω σε οτιδηποτε της κορης μου...........)

Τι εγινε με τον αντρα σου βρε κοπελα μου;Δεν πειραζει τα σιδερα φτιαχνουν,αρκει που ειναι ο ανθρωπος σου καλα.Περαστικα κι αγυριστα.

Κουφετακι μου καλη δυναμη και καλο κουραγιο και σε'σενα και στη μανουλα.Υπομονη πουλακι μου και που θα παει θα περασει η μπορα,ακι μη ξεχνας,ελα και απο εδω κανενα απογευμα,εντακει.Μας λειπεις φιλεναδα.

Μαεστρια μου καλα κουραγια και εσυ με τη διατροφη,αν και ολα θα στρωσουν και θα εισαι και κορμι;) Ειδα ετοιμαζεστε για διακοπες,καλα να περασετεεεεε!!!!

Κισακι μου τι κανεις κι εσυ,πως παει η εγκυμοσυνη;Απ'οτι ειδα δεν εχεις τα συμπτωματα της προηγουμενης και χαρηκα.Η κουκλτσα σου τι κανει;Να της δωσεις πολλα φιλακια.

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου,δεν το πιστευωωωωωω,ακους εκει να σε παρουν τα κλαμματα μπροστα στη δασκαλα....δεν το περιμενα αυτο απο εσενα:tongue:

Μια χαρα δωρο της πηγες βρε κοριτσι μου,δεν καταλαβα τι επρεπε να της ειχες παει δηλαδη;;;Αντε καλη αρχη και μακαρι να ξεμπερδεψετε γρηγορα απο την πανα στο βρακακι.Να χαιρεσαι και το κοριτσακι σου για προχθες,σε πηρα και στο κινητο σταθερο αλλα δε σε βρηκα.Θα σου στειλω με πμ.το τηλ.απο το εξοχικο να παρεις να τα πουμε κανενα απογευμα.

Εγω κορες ειμαι ακομα εδω,Χαλκιδικη εννοω.Κι αυτη τη βδομαδα που ελειπε ο αντρας μου,ηταν ζορι....ειχα και την ακατανομαστη,οποτε βρασα κι αστα.Εχω αρχισει να βαριεμαι,αλλα και τι να κανω,μενω για το χατιρι των δικων μου....(τωρα θα με κραξει η ελενηκ,αλλα ετσι ειμαι,τωρα θα αλλαξω;)

Φιλια σε ολες,καλες διακοπες σε οσες ετοιμαζεστε για ταξιδακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε πόσες κυρίες δλδ? Εγώ που πήρα δώρο μόνο στην κυρία μας είμαι γαϊδούρα?

Όχι βρε κι εσύ. Εγώ ρώτησα πόσες μείνανε, ήταν τρεις, πήρα και μία (κούπα, κούπες με ωραία σχέδια πήρα σ' όλες) και για τη διευθύντρια κι εντάξ. Ούτως ή άλλως φράγκο δεν έδωσα απ' την τσέπη μου όλο το χρόνο, χαλάλι. :D

Ωραία διατροφή... Ξεκινάς με το να βρεις τρόπους να τρως αυτά που έτρωγες μαρή!!! Κάνε υπομονή κοριτσάκι, τι έμεινε?

Υπομονή κάνω, τι άλλο;!

Μαεστρια μου καλα κουραγια και εσυ με τη διατροφη,αν και ολα θα στρωσουν και θα εισαι και κορμι;) Ειδα ετοιμαζεστε για διακοπες,καλα να περασετεεεεε!!!!

Ναι θα διατηρήσω την "κορμάρα"! :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστούμε! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χρονια πολλααααααααααααααααα!!!να το χαιρομαστε το μικροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Μαεστρια μου εχω κι εγω λικνο,σε χρωμα κιτρινο ανοιχτο,οποτε διαλεγεις και παιρνεις.

Κισακι μου και'μενα μου λειψατε.....αντε βρε κοριτσια να μαζευτουμε επιτελους μετα τις διακοπες να βγαλουμε τα σπασμενα.

Παω στο προφιλ να δω τις φωτο της μικρης.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημέρααααααα!!!!!!

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου... Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια αντίκρυσα για πρώτη φορά το προσωπάκι της πριγκιπέσσας μου!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Εύχομαι να καμαρώσουμε τα παιδάκια μας όπως επιθυμεί η καθεμιά μας και το βασικότερο...να είναι πάντοτε γερά!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Μαεστρια μου εχω κι εγω λικνο,σε χρωμα κιτρινο ανοιχτο,οποτε διαλεγεις και παιρνεις.

Μανούυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυυυυυυυ ευχαριστώ!!!!! :D:D:D

ΟΚ, θα δω και θα διαλέξω :tongue::tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να τη χαιρεσαικοπελα μου!!!!να ειναι γελαστη και χαρουμενη καθε μερα κιε συ μαζι της!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Λενακι μου να σου ζησει και απο εδω η πριγκηπισσα σου,να ειναι γερη και εσυ να την καμαρωνεις μια ζωηηηηηη!!!

Καλα κισακι τα σχολια μου τα εκανα στις επι μερους φωτο,ενα μονο εχω να πω,ομως,φτου-φτου στην ομορφη οικογενεια σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανούυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυυυυυυυ ευχαριστώ!!!!! :D:D:D

ΟΚ, θα δω και θα διαλέξω :tongue::tongue:.

Με πουλάς μαρή;;;;;;;;; Φτου σου!!!!:tongue::tongue:

να τη χαιρεσαικοπελα μου!!!!να ειναι γελαστη και χαρουμενη καθε μερα κιε συ μαζι της!

Ευχαριστώ κισάκι! Κι εσείς οι γκαστρούλες με το καλό!

Καλημέρα Λενάκι!

Βρε κέρνα τίποτα, έστω και cyber τούρτα καλά θα είναι. Να τη βγάλω με οφθαλμόλουτρο! ;)

Επειδή εγώ είμαι και λίγοάσχετη δεν βρίσκεις εσύ μί να βάλεις και να σας την κεράσω εγώ;;;;:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Ax θα εβαζα εγω ελενιτσα μου,αλλα εδω με το καρτοιντερνετ εχει γινει λιγο καβουρντιστηρι το μηχανημα..........:tongue:

Ε οχι βρε η κοπελα δε σε πουλαει,ειπε ευγενικα θα δει και θα διαλεξει......:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Με πουλάς μαρή;;;;;;;;; Φτου σου!!!!:tongue:

Απλά τσεκάρω τις επιλογές μου καλό μου. Άλλωστε δε μου 'πες, το 'χεις όντως;;;;

Επειδή εγώ είμαι και λίγοάσχετη δεν βρίσκεις εσύ μί να βάλεις και να σας την κεράσω εγώ;;;;:tongue::tongue::tongue:

Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

245899,xcitefun-happy-birthday-cakes-1.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...