Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε θα γελάσω, θα κρατηθώ. :mrgreen:

Σε βλέπω που γελάςςςςς!!!!!:tongue:

Λοιπόν, η περίπτωσή μοου είναι ανίατη! Είμαι πολύευαισθητοκλαψιάρα!:rolleyes::rolleyes:

Συγνώμη εσύ δεν συγκινήθηκες που είσαι και γκαστρούτσω;:):)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Σε βλέπω που γελάςςςςς!!!!!:tongue:

Λοιπόν, η περίπτωσή μοου είναι ανίατη! Είμαι πολύευαισθητοκλαψιάρα!:rolleyes::rolleyes:

Συγνώμη εσύ δεν συγκινήθηκες που είσαι και γκαστρούτσω;:):)

Αισθάνθηκα μια ελαφριά μελαγχολία, ναι. Είναι ένα τέλος εποχής.

Αλλά ο μικρός δε θα θυμάται τίποτα, θα κάνει νέους φίλους και ΟΧΙ αγάπη μου, δε θα κλάψω κιόλας. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αλλά ο μικρός δε θα θυμάται τίποτα, θα κάνει νέους φίλους και ΟΧΙ αγάπη μου, δε θα κλάψω κιόλας. :tongue:

Σκληρή γυναίκα!!!:D:D

Αχ, δροσίστηκα! Μόλις χτυπησα λίγο καρπουζάκι...

Με την διατροφή τι θα κάνεις τελικά;

4Suap3.png

Όχι θα 'μαι χλεχλές! :tongue:

:mad:Εγώ είμαι αυτή;:lol::lol:

Τι εννοείς "θα"; Κάνω ήδη. (και μη μου μιλάς για καρπουζάκιιιιιιιιιιιι)

Σόρυ! Εγώ με την ιδέα ότι είναι φρούτο είπα να σου ανοίξω την όρεξη και μετά σκεφτηκα ποση ζάχαρη έχει!

Τι τρώς τώρα;

4Suap3.png

Σόρυ! Εγώ με την ιδέα ότι είναι φρούτο είπα να σου ανοίξω την όρεξη και μετά σκεφτηκα ποση ζάχαρη έχει!

Τι τρώς τώρα;

Aπό φρούτα; Έλα ντε; Βερύκοκα λέει και μήλα, αλλά δε βρήκα.

Ε, η αδελφή μου λέει καρπούζι φάε ένα δυο κομμάτια. Κι έχω πάρει ρε συ απο τον πατέρα μου, βιολογικά, αυτός τα φύτεψε! Και είναι πεντανόστιμο και δεν μπορώ να το τσακίσω!!!! :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aπό φρούτα; Έλα ντε; Βερύκοκα λέει και μήλα, αλλά δε βρήκα.

Ε, η αδελφή μου λέει καρπούζι φάε ένα δυο κομμάτια. Κι έχω πάρει ρε συ απο τον πατέρα μου, βιολογικά, αυτός τα φύτεψε! Και είναι πεντανόστιμο και δεν μπορώ να το τσακίσω!!!! :-(

Μπότσαρη στα φρουτάδικα ή στο carrefour!

Αλλά μήλο καλοκαιριατικα δε λεει...

Από φαγητά εκτός από τα ζυμαρικά πρέπει να κόψεις κι άλλα;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Μπότσαρη στα φρουτάδικα ή στο carrefour!

Αλλά μήλο καλοκαιριατικα δε λεει...

Από φαγητά εκτός από τα ζυμαρικά πρέπει να κόψεις κι άλλα;

Πατάτες, ρύζια, κλπ. Βασικά με μέτρο. Η μάνα μου τρώει λίγα και περισσότερη σαλάτα.

Ε, εγώ τώρα επειδή είναι για ορισμένο διάστημα, λεώ να τρώω ελάχιστα, δηλαδή χθες πήρα μια δυο πατάτες, γιατί μοσχοβολούσανε, αλλά έφαγα μόνο μπριζόλα και σαλάτα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχει κι ένα καλό αυτό! Κάνεις προκαταβολικά δίαιτα και όταν γεννήσεις χάνεις τα κιλά τσακ μπαμ!!!;)

Αλλά....πολύ ζόρι ρε συ! Όλα τα ωραία σου τα απαγορεύουν!

Ευτυχώς είναι για λίγο!

4Suap3.png

Κουφετάκι!!!! Κοριτσάρα, πόσες ακόμα θεραπείες έχουν μείνει για την μανούλα? Όσες και να έχουν απομείνει... θα περάσει βρε μωρό μου, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Κι ευχομαι πραγματικά να είναι αυτό ότι χειρότερο σας έχει τύχει! Και μας λείπεις!!!

Έλεν ελπίζω να έκανες λάθος υπολογισμούς... Αλλά και λάθος να μην έκανες, μην στενοχωριέσαι, η Λούσι μια χαρά θα προσαρμοστεί!

Άντε να βγουν αυτά τα αποτελέσματα, ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ!

Εγω σήμερα έδωσα δωράκια στις "κυρίες", είχα πάρει κάτι ωραίες κούπες, έφτιαξα και μια μικρή καρτούλα με τη φάτσα του Γιάννη και τα έδωσε ο Γιάννης.

Έτσι, για να μας θυμούνται. :D

Σε πόσες κυρίες δλδ? Εγώ που πήρα δώρο μόνο στην κυρία μας είμαι γαϊδούρα?

Έφτιαξε η Μυρτώ μια ζωγραφιά, έγραψε το όνομά της, έγραψα κι εγώ κάτι που την συγκίνησε σήμερα - κι εμένα, κι εμένα - την βάλαμε σε κορνίζα και της την έδωσε εκείνη. Της πήρα κι εγώ μια μπλούζα πόλο πικέ πολύ συγκεκριμένη (τα φοράει αυτά) ίδια ακριβώς με μία που έχει η κορούλα μου για να την θυμάται!

Ρε σεις, νόμιζα ότι αύριο τελειώνουν τα σχολεία κι ότι είχα χρόνο και μιλώντας προχθές το βράδυ με την μαμά της κολλητής της από το σχολείο, έμαθα ότι τελειώνουν σήμερα! Έτσι, πελαγωμένη ψώνισα μάλλον "πεζά" αλλά το έσωσα λέγοντας της ότι έχει και η μικρή ίδια μπλούζα, το έσωσα έτσι φανταστικές μου φιλενάδες????:P:p:p:p:p

Eγώ αυτό το έκανα τον προηγούμενο μήνα γιατί οι δασκάλες της σταμάτησαν τέλος Ιουνίου.

Μη γελάσεις πολύ...αλλά με πήραν τα ζουμιά όταν τις χαιρέτησα!:oops:

Καλέ κι εμένα!!! Δεν ξέρω τι μου κάνει αυτή η γυναίκα (η δασκάλα μας ντε), κάθε φορά που θέλω να συζητήσουμε κάτι σχετικά με την μικρή με πιάνουν τα ζουμιά!!! Στις γιορτές έκλαιγα επίσης! Γενικότερα, όσες φορές έκλαψα φέτος, το έκανα μπροστά της!!! Είμαι πολύ περίεργη για το τι γνώμη έχει για μένα!:P

Δε θα γελάσω, θα κρατηθώ. :mrgreen:

Λοιπόν, εσύ θα είσαι αυτή που θα με επαναφέρει σε τάξη! Μαράκι, σε χρειαζομαι αλήθεια!

Τι εννοείς "θα"; Κάνω ήδη. (και μη μου μιλάς για καρπουζάκιιιιιιιιιιιι)

Ωραία διατροφή... Ξεκινάς με το να βρεις τρόπους να τρως αυτά που έτρωγες μαρή!!! Κάνε υπομονή κοριτσάκι, τι έμεινε?

Εγώ πάντως στην Μυρτώ που είχα τσιμπημένο ζάκχαρο και τρυπιόμουν κι έπρεπε να κάνω διατροφή... μην σας πω τι έκανα... ακόμα έχω το τετράδιο που σημείωνα τις τιμές... και όταν ήταν υψηλές (τις περισσότερες φορές) έγραφα τι έφαγα... Συνήθως παγωτό! Τεσπα, εγώ είμαι και παράδειγμα προς αποφυγή βεβαίως βεβαίως!

Σήμερα πήγαμε τα παιδιά για εξετάσεις αίματος... Μας άκουσε όλη η πόλη... Ο μικρός χαλαρός, το μόνο που ήθελε ήταν "μαμά κι εγώ θα κάνω εξετάσεις" χωρίς να ξέρει καν περί τίνος πρόκειται, απλά δεν ήθελε να είναι εκτός! Η Μυρτώ έκλαιγε από χτες που της το είπα... Τελικά ΟΚ, πάει κι αυτό, ελπίζω να είναι όλα καλά και να κάνουμε πάλι τις καθιερωμένες εξετάσεις του χρόνου.

Ο πρώην μαλλιάς ξεκίνησε χτες το σλιπάκι... Κατούρησε τον κόσμο όλο! Ρε γμτ, δύο εβδομάδες στην παραλία, αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα που κατουρήθηκε, ερχόταν και έλεγε "τθίθα μαμά"και όλα καλά... Χτες με εξέπληξε, δεν το περίμενα τόσο δύσκολο. Σήμερα δεν κατουρήθηκε, έκανε όμως κακά... Τώρα τον έχω με το σλιπάκι και περιφέρεται... Φυσικά θα κλειστούμε μέσα για λίγο, δεν είναι ακόμα για να βγούμε έξω έτσι και δεν θέλω να του ξαναβάλω πάνα... Άντε να δούμε!

Αυτά κόρες, φιλιά πολλά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...