Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αχχχχχχχχχχ!εγω θα παω 16 αυγουστου για αυχενικη!κανει εκτακτο ιατρειο τοτε και θα παω μια και καλη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως είναι συνήθες φαινόμενο τελευταία!

3 στις 4 εγκυμοσύνες που έμαθα είναι με καμπύλη υψηλή!

Αντε τουλάχιστον να δεις την κουκλίτσα το απογευμα να αλλάξει η διάθεσή σου!!!

Ναι, να τη δω, που ΠΑΛΙ κώλο γυρισμένο είχε! Μα ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!! Αυτή θα μου αλλάξει τα φώτα, να μου το θυμιθείς!

Λοιπόοοοοοοοοοοον, οι τιμές της καμπύλης σακχάρου όντως είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά η γιατρός με καθησύχασε ότι με διατροφή θα τις ελέγξουμε. Η διαβητολόγος της λείπει αυτή τη βδομάδα, θα την πάρω την άλλη τηλέφωνο (που θα λείπω εγώ) να κλείσω ραντεβού αμέσως μόλις γυρίσω. Πάντως, δεν είναι τραγικά τα πράγματα, αλλά όπως είπε και η γιατρός "δεν είναι κάτι που θ' αγνοήσουμε". ΦΥΣΙΚΑ, μου είπε να τα κόψω όλα. ΠΟΙΑ ζουλιάρα με καταράστηκε να μην ξαναφάω μακαρόνια με κιμά; Αχ! :mad:

Καλό βράδυ!

Καλημέρα στις πρωινές!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια την πρωτη εβδομαδα ισως δε φας μακαρονια με κιμα απο τη δευτερη μπορεις να φας πιο μικρες ποσοστητες ομως απ'οτι υσνηθως!καλημερα!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαεστρια την πρωτη εβδομαδα ισως δε φας μακαρονια με κιμα απο τη δευτερη μπορεις να φας πιο μικρες ποσοστητες ομως απ'οτι υσνηθως!καλημερα!!!

Ποια εβδομάδα εννοείς καλό μου; Μετά τη γέννα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα είμαι ντάουν...

Εκατσα και μέτρησα τα μόρια και δεν περνάμε στον παιδικό μας για 5 θέσεις..:-(:-( Γμτ... Ημουν πολύ ευχαριστημένη και δεν ήθελα να αλλάξει περιβάλλον.. Τώρα (αν φυσικά περάσουμε στους υπόλοιπους που έχω δηλώσει) φτου κι απ'την αρχη προσαρμογη.

Και συν τοις άλλοις χθες τράκαραν τον χαζμπαντ(ευτχώς έφταιγε ο άλλος) και θέλει άλλαγμα η πόρτα!

Όπως καταλάβατε όλο ωραία νέα είμαστε!

Ναι, να τη δω, που ΠΑΛΙ κώλο γυρισμένο είχε! Μα ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!! Αυτή θα μου αλλάξει τα φώτα, να μου το θυμιθείς!

Α την μαϊμουδίτσα!! Στο κρατάει για έκπληξη!!!

Λοιπόοοοοοοοοοοον, οι τιμές της καμπύλης σακχάρου όντως είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά η γιατρός με καθησύχασε ότι με διατροφή θα τις ελέγξουμε. Η διαβητολόγος της λείπει αυτή τη βδομάδα, θα την πάρω την άλλη τηλέφωνο (που θα λείπω εγώ) να κλείσω ραντεβού αμέσως μόλις γυρίσω. Πάντως, δεν είναι τραγικά τα πράγματα, αλλά όπως είπε και η γιατρός "δεν είναι κάτι που θ' αγνοήσουμε". ΦΥΣΙΚΑ, μου είπε να τα κόψω όλα. ΠΟΙΑ ζουλιάρα με καταράστηκε να μην ξαναφάω μακαρόνια με κιμά; Αχ! :mad:

Κι εσύ δικιά μου είσαι!!!! Λίγο μακαρονού!!!

Μήπως να ρωτουσες για μακαρόνια ολικής; Πάντως εμένα αν θες να με τιμωρήσεις κόψε μου τα ζυμαρικά και το τσιγάρο!! Για το δεύτερο θα με κράξεις, το ξέρω!:tongue:

αχχχχχχχχχχ!εγω θα παω 16 αυγουστου για αυχενικη!κανει εκτακτο ιατρειο τοτε και θα παω μια και καλη!

Καλά αποτελέσματα κισάκι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Πάντως εμένα αν θες να με τιμωρήσεις κόψε μου τα ζυμαρικά και το τσιγάρο!! Για το δεύτερο θα με κράξεις, το ξέρω!:tongue:

Ε, μα να μη σε κράξω; Φουγάρα!

Δεν πειράζει ρε για τον παιδικό, ας πάει σε άλλον, τι έγινε; Τώρα θα προσαρμοστούν πιο εύκολα, θα δεις. Κι ο δικός μου θ' αλλάξει σίγουρα, δε νομίζω να μπαίνει σ' αυτόν που 'μασταν φέτος.

Μια χαρά θα 'ναι, μεγαλώνουνε! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλά η δικιά μου στην αρχή θα τσινίσει και θα ζητάει το σχολείο της και τους φίλους της αλλά εγώ δεν ήθελα να την αλλάξω γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά και την έμαθε και η δασκάλα που θα την είχε του χρόνου...

Και τα αποτελέσματα Σάββατο και αν μου είπανε στην εεταα!

4Suap3.png

μαεστρια μια εβδομαδα μετα τη διατροφη εννοω,την πρωτη ειναι λιγο αυστηρα μετα θα τρως μακαρονια-δενειναι αναγκη να ειναι ολικης...απλα πιο μικρες ποσοτητες και χωρις ψωμι εννοειται!!!!με αγγουρακι σαλατα για αν ριξει και το σακχαρο!μη σε ανησυχει!ελενημου κατσε ρε να δεις μπορει να γινει στο τελος και να σα ςπαρουν!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κισάκι έχω τον γαμπρό και τη μάνα μου διαβητικούς, οπότε παίρνω συνέχεια την αδελφή μου και μου δίνει τιπς διατροφής. Μου 'πε για κάτι μακαρόνια με φυτικές ίνες, μάρκα "Ζωγράφος" αν δεν κάνω λάθος. Θα πάρω κι απ' αυτά. Είμαι μακαρονού, τι να κάνω;

Προς το παρόν το μενού έχει σαλάτα αγγουράκι (θα πήξω στο αγγούρι!), με λίγο τυρί, πιπεριά και παξιμάδι και μπριζόλα ψητή.

Καλή συνέχεια παιδιά!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες μου!!!με το καλο κισακι οι εξετασεις λενι μου φιλια πολλα ελενακι μου ρωτας αγαπη μου με σκεφτεσε μωρε σε ευχαριστω κ πολλα φιλακια πατρινια μου μαεστρια μου πως πας?κορες δεν υπαρχει χρονος κ διαθεση ντιπ για ντερνετι καθησα σημερης να δω τα νεα σας γτ ειμαι γαιδουρα το ξερω εχει κανα μισαωρο που ρθαμε απο θαλασσα λογο του οτι φετος διακοπες δεν εχει ουτε για αστειο καθε απογευμα παμε θαλασσα ειτε με μια φιλη ειτε μονοι μας συνηθως με τον μικρουλη γτ ο μεγαλος μας σνομπαρει χονδρα κ η μικρη δεν ακολουθει παντα αδεια περνω 5 του μηνα αλλα στις 5 κανει η μαμα μου χημειοθ.οποτε τις επομενες 7 μερουλες θα ναι κομματια...δεν σκεφτομαι τπτ ουτε τα λεφτα ουτε το τι περναμε ειμαι σε αρνηση κ περανω την καθε μερα μου παγωμενη μεσα μου.....θα περασουν οι δυσκολες μερες που θα παει παλι με χρονους με καιρους παλι κλ θα μαστε ωωω ναιιι!!!κλ ξημερωμα σε ολες κ φιλακια πολλα πολλα

κισακι αν ειναι κοριτσακι κ το αλλο σου χω ετοιμο ρουχακι γτ μαρι θα τελιωσει το καλοκαιρι κ ακομη δεν σου δωσα αυτο που σου πηρα οχι τπτ να ταν κ τπτ σπουδαιο να πω παει στο διατανο χαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...