Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kι εσύ είχες υψηλή τιμή σακχάρου ε, Κισάκι; Κάτι σαν να θυμάμαι τώρα.

Δε χρειάστηκες ινσουλίνες όμως ε; Αχ, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω! Κάνει η μαμά μου κι ο άντρας της μιας αδελφής μου χρόνια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oxi eytyxvw ekana th diatrofh opvw eprepe kaikapoiew forew etrvga ligotero apo th xesa moy kai de xreiasthke!tvra τσιμπηθηκα καποιες φορες με τα απο γλυκα και δεν εχω καθολου ανεβασμενη τιμη αλλα μαλλον μετα ερχεται τοπροβλημα γιαυτο και γινεται σε συγκεκριμνεες εβδομαδες ηκαμπυλη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ναι πηγα σε διαβητολογο καιμου εδωσε μηχανακι και διατροφη,μετριομουν 4 φορες μερα παραμερα-ποναν τα δαχτυλα αλλιως γιατι δνεεχιεκαθε φορα τοσο αιμα αρκετο για την ενδειξη καιξανατρυπιεσαι- και πηγαινα τις μετρησεις οι οποοιες γινονταν ω βρες μετα το γευμα,οπου το 2ωρο ξεκινουσε απο την αρχη του γευματος!αν ηταν πανω απο 120 επρεπεν αγραψω τι εφαγα ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μεχριτον 5ο μηνα ειχ απαρει 10 κιλα και με αυτα εφτασα στον 7ο,βεβαια αργησανα κανω καμπυλη σακχαρου γιατι νοσηλευτηκα και επρπεεπνα προσεχω με τις συσπασεις...τωρα πρεπεινα κανω 20ηη 25η εβδομαδα δε θυμαμαι ποτ εμου ειπε παντως νωριτερα απο το κανονικο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αν δεντ ακαταφερναμε τη διατροφη θα περνουσε σε ινσουλινη αλλα ευτυχως δ εχρειαστηκε!ειχ ακανει και γλυκοζιομενη καντην κιεσυ!ειναιμαι εξεταση που σου δειχνει τοτελευταιο 4μηνο πως κυμανθηκε το σακχαρο σου,εμενε αυτη ηταν φυσιολογικη αρα κατι εγινε τοτε και ανεβασα ζαχαρο. η διαβητολογος θεωρησε οτι εφταιγαν τ αγιουτοπαρ για τις συσπασεις και οι ενεσει ςκορτιζονης πουεκανα προληπτικα για την πρωορη ωριμανση των πνευμονων του μωρου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εγώ μια τιμή έχω ανεβασμένη ρε γμτ. ΜΙΑ τιμή, στο 60λεπτο. Τώρα θ' ανοίγω ιστορίες και μου τη δίνει.

Στον μεγάλο έκανα ολόκληρη εγχείρηση στον 4ο μήνα. Σ' αυτό το μωρό τρελή ανακατωσούρα μέχρι και τον 4ο, μετά ηρέμησα και χάρηκα - το ζώον - είπα αυτό είναι.

Τώρα πλάκα θα 'χει ν' ανοίξω δουλειές με διαβητολόγους και σακχαρόμετρα. Πωωωω και η μάνα μου λέει ότι χειρότερο είναι το μέτρημα, παρά το τρύπημα με την ινσουλίνη, γιατί εκεί είναι πολύ λεπτή η βελόνα και δεν καταλαβάινει τπτ, ενώ του σακχαρόμετρου είναι χοντρή βελόντα.

Σιχτίρ!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ, δυο μήνες είναι, θα περάσουν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κισάκι εσύ είχες πολλές τιμές υψηλές όταν έκανες καμπύλη κι άρχισες διατροφή;

Ουφ, άντε να 'ρθει το απόγευμα, μ' έχει αγχώσει ΠΟΛΥ αυτό το θέμα.

Πως τα πας με τη νέα γκαστριά; Ανακατεύεσαι; Ζαλίζεσαι; Πως είναι να 'σαι έγγυος ξανά τόσο σύντομα; Σα να μην πέρασε μια μέρα, ε; ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι αλλα τζαμπα ενεση...στο δαχτυλο δνε υπαρχειθεμα...τη βελονα την κανονιζει ςεσυ εχει δεικτες...απλα ποναν τα δαχτυλα παο τα τρυπηματα...και πρεπει αν ειναι ημερ αν αμετρηθεις να κουβαλας παντου μαζι σου το μηχανακι...εμενα αυτη η εγκυμοσυνη καμια σχεση με την προηγουμενη!στηνπρωτη ειχα πολλες ταχυκαρδιες,πονοκεφαλους , πολλες ζαλαδες,ανακατωσουρες,εμετους, καθολου υγρα και καθολου συχνοουρια.τωρα δνεεχω καθολου ζαλαδες,καθολου εμετους,πολυ συχνοουρια καιπολλα υγρα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΚΑλημερα κοριτσια!

Μαεστρια ελπιζω να μη χρειαστει ν΄ανοιξεις ιστοριες με διαβητολογους κλπ....

Κισα λενε οτι οταν ειναι διαφορετικες οι εγκυμοσυνες, ειναι και αλλο φυλο το μωρακι...

Εμας δε μας εφταναν, η εγχειρηση της γιαγιας, τα δοντια του μικρου. το οτι ξεκινησαμε κρεμα και τη φτυνουμε ολη πανω στη μανουλα, αλλα αποφασισαμε, ο φρονημητης μου δηλαδη να κανει συμπαρασταση στον γιο μου και να προσπαθησει να βγει...αποτελεσμα εχω να φαω απο χτες, να κοιμηθω απο χτες το πρωι, το κεφαλι μου ειναι λες και μου το βαραν απο παντου με σφυρια και προκοπη δε βλεπω και φυσικα λογω γιαγιας τ΄απογευματα δε μπορει να μου κρατησει το μικρο να παω οδοντιατρο...ελπιζω να τελειωνω γρηγορα...Εβαλα και απο την αλοιφη του μικρου για τα δοντια, αλλα αποτελεσμα δεν ειδα και χτυπησα ενα μεσουλιντ νυστικη και την εχω ακουσει!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ρε Μαρακι τι έγινε; Τώρα το είδα και αγχώθηκα κι εγώ...

Πόσο σου έβγαλε; Πάντως αυτό που λέει η κισα είναι πολύ σωστό. Να κάνεις γλυκοζηλιομένη. Είναι η πιο αξιόπιστη εξέταση που υπάρχει! Η καμπύλη μπορεί να είναι και πλασματική από διάφορα που έφαγες το τελευταιο διάστημα.

Το απόγευμα έχεις γυναικολόγο;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Έλεν, τι έγινε τελικά με την εεταα? Είσαι ΟΚ? Σε έπαιρνα χτες μήπως είχες άγχος κι ήθελες να σε τσεκάρω αλλά δεν...

Ελενάκι μου είμασταν στην μετακόμιση και την κληση σου να φανταστείς την είδα στις 11 το βράδυ!!! Τότε θυμήθηκα και την εεταα αλλα δεν σε πήρα γιατί το πρωί θα τα έβλεπα στο γραφείο!

έχω βαφτίσει και την Μυρτώ-Παρασκευή... Οπότε γιορτάζει αύριο (σήμερα δλδ) το κοριτσάκι μου, τουλάχιστον για μένα είναι Παρασκευή!!!

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να την δεις όπως επιθυμείς!!!

Στις διακοπές περάσαμε εξαιρετικά ήσυχα, απελπιστικά θα έλεγα...

Αυτή είναι και η έννοια των διακοπών! Να ξεφύγεις από την ένταση της χρονιάς!

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά, μακάρι μόνο να είμαστε όλοι γεροί!!! Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία γκέρλς... άσε μην τα συζητάμε τώρα...

Αυτό Λενάκι επιθυμώ κι εγώ! Να είμαστε γεροί! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

4Suap3.png

Ναι σήμερα θα πάω και βλέπουμε, αναλόγως τι θα μου πει, θα πράξω. Μάλλον θα με στείλει σε κατάλληλο γιατρό, λογικά.

Πάντως είναι συνήθες φαινόμενο τελευταία!

3 στις 4 εγκυμοσύνες που έμαθα είναι με καμπύλη υψηλή!

Αντε τουλάχιστον να δεις την κουκλίτσα το απογευμα να αλλάξει η διάθεσή σου!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...