Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ΚΑλημερα και καλη εβδομαδα!

Τελικα η γιαγιακα μου, εγχειριστηκε χτες και πηγε πολυ καλα, τωρα θα παρουμε γυναικα για τα βραδια στο νοσοκομειο και οταν με το καλο βγει βλεπουμε, παντως θα τη σηκωσουν σε τρεις μερες ν΄αρχισει να περπαταει με π....

Τωρα το αλλο το κουφο, πεταχτηκε και δευτερη μυτη απο δοντακι κατω παλι το διπλανο, οποτε απο κουτσοδοντη θ΄αρχισω να τον λεω καστορα χαχαχαχα!

Σημερα ξεκιναμε ρυζαλευρο και τη Πεμπτη φρουτακια μιαμιαμ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sandy περαστικά της κοριτσάκι.

Η πρώτη εβδομάδα της άδειας του χάζμπαντ τελείωσε. Τώρα επιστρέψαμε, αυτός στη δουλειά, ο μικρος στον παιδικό (τελευταία εβδομάδα, μετά Σεπτέμβρη πάλι, ωχ μανούλα μου!) κι εγώ στην απομαγνητοφώνησή μου, στην καθημερινή ρουτίνα και στο "νοικοκυριό" μου. (λέμε τώρα)

Ωραία ήταν που είχα τον χάζμπαντ παρεούλα και βολτάραμε. Να μπορούσε να πάρει ένα μήνα άδεια, αμάν! Τέσπα, δουλειά να υπάρχει.

Εντωμεταξύ προχθές έμαθα ότι οι δυο συναδέλφισες που μείνανε στο γραφείο (και άτομα απο το πάνω γραφείο, έχουμε το ίδιο αφεντικό) παίρνουνε πέντε εβδομάδες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ άδεια άνευ αποδοχών και μάλλον επίδομα άδειας γιοκ. Και βλέπουμε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρααα!!!!

Είμαι ένα κινούμενο πτωμα, και έχω και πολύ δουλειά στο γραφείο...

καλη επιτυχια ελενηηηηηηηηηηηηηηη!

Θενκ κιου!!!:rolleyes:

Να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!

Ελενη2008 περαστικα στην κουκλα σου και καλα κουραγια με τη μετακομιση της πεθερας.......

Ευχαριστώ μανου...

Εμεις εδψω ησυχα,σημερα θα παμε με τη μικρη να δουμε STAVENTO που θα ερθουν σε ενα beach bar,αχ τι τραβαω η δολια μανα...........:tongue:

Φιλακια σε ολεςςςςςςς.:P

Ε, μεγάλωσε το κοριτσάκι σου... Από δω και πέρα τέτοια θα ζητάει!

Παιδιά εγώ έχω παρέα τον χάζμπαντ αυτή τη βδομάδα και το 'χουμε ρίξει στις βόλτες.

Ελένη εντάξ με τα μόρια;;; Εγώ όσα περίμενα πήρα, να δούμε τώρα την άλλη εβδομάδα, ΜΠΑΣ και μπούμε πουθενά. Εγώ δηλαδή, εσύ θα μπεις σίγουρα κάπου!

Μαράκι τώρα τα βλέπω.

Αν και είναι πολλές με υψηλα μόρια... Για να δούμε!

Τα νέα μας; Ο Γώγος μου μεγαλώνει...ΕΙΠΕ "ΜΑΜΜΜΑΑΑΑΑΑ"...και αλλάζανε σε εμένα πάνες...σε λίγο θα φύγουμε από τα αλεσμενα και θα λιώνουμε με το πηρούνι τα φαγιά μας...μεγάλωσε το παιδί μου...σνιφ!

χαζομαμαααααα!!!!!!!

Ο Πάστας καλά κρατεί με το σάκχαρο...

Θέλει αρκετη προσοχη, αλλα απότι βλέπω κάνεις ότι πρέπει!

αύριο φεύγουμε για Ρόδο...τέλεια...και πολύ δούλεψα...αυτά τα νεάκια μας...σόρυ για το μεγάλο πόστ...

Σας φιλώ όλες....Σι γιου νέξτ γουίκ...

Να περάσετε τέλεια!!!!

Ωραία ήταν που είχα τον χάζμπαντ παρεούλα και βολτάραμε. Να μπορούσε να πάρει ένα μήνα άδεια, αμάν! Τέσπα, δουλειά να υπάρχει.

Δυστηχώς όλα τα ωραία τελειώνουν γρηγορα!

Εντωμεταξύ προχθές έμαθα ότι οι δυο συναδέλφισες που μείνανε στο γραφείο (και άτομα απο το πάνω γραφείο, έχουμε το ίδιο αφεντικό) παίρνουνε πέντε εβδομάδες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ άδεια άνευ αποδοχών και μάλλον επίδομα άδειας γιοκ. Και βλέπουμε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

Τελικά για καλό σου ήταν ότι έγινε Μαράκι...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Kαι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έκανες και είσαι ένα πτώμα, εεεεεεεεε; :tongue:

Καλέ τίποτα.... Εγώ μόνο κοιτουσα!!!:tongue::tongue::tongue:

Πλάκα πλάκα νόμιζα ότι θα ήταν πιο ε΄κολα τα πράγματα αλλά πέσαμε σε μ.....νο και ανίδει συνεργείο και τα κάναν όλα σαν τα μουτρα τους!

Εσεις τι κάνατε σκ; Πήγατε για μπανάκι;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τίποτα.... Εγώ μόνο κοιτουσα!!!:tongue::tongue::tongue:

Πλάκα πλάκα νόμιζα ότι θα ήταν πιο ε΄κολα τα πράγματα αλλά πέσαμε σε μ.....νο και ανίδει συνεργείο και τα κάναν όλα σαν τα μουτρα τους!

Εσεις τι κάνατε σκ; Πήγατε για μπανάκι;

Συνεργείο; :confused::confused:

Εμείς το σαβ/ριακο σαπίσαμε στον ύπνο!!! Δυο φορές είπαμε να πάμε για μπάνιο και τις δυο παρακοιμηθήκαμε. Ε, εντάξ, είχαμε πάει μέσα στη βδομάδα, θα πάμε και την άλλη, οπότε καλύτερα η ξακούραση.

Η μικρή πως είναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Συνεργείο; :confused::confused:

Ε$, πως τους λένε αυτούς που κάνουν μετακομίσεις καλέ;:tongue::tongue:

Εμείς το σαβ/ριακο σαπίσαμε στον ύπνο!!! Δυο φορές είπαμε να πάμε για μπάνιο και τις δυο παρακοιμηθήκαμε. Ε, εντάξ, είχαμε πάει μέσα στη βδομάδα, θα πάμε και την άλλη, οπότε καλύτερα η ξακούραση.

Η μικρή πως είναι;

Καλά είναι, μόνο που έχει πολλά φλέμματα και την πιάνει βήχας....

Την άλλη βδομάδα ξεκινάει η άδεια χάζμπαντ;

4Suap3.png

Καλά είναι, μόνο που έχει πολλά φλέμματα και την πιάνει βήχας....

Την άλλη βδομάδα ξεκινάει η άδεια χάζμπαντ;

Α, μετακόμιζε η πεθερά, ε;

Ποιος την κρατάει τη μικρή τώρα; Μετά, χωρίς παιδικό, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; :shock::tongue:

Ο χάζμπαντ είχε την περασμένη και έχει και την επόμενη, ναι. Το Σάββατο την κάνουμε για 2ο πόδι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, μετακόμιζε η πεθερά, ε;

Ο,γιες!!!

Ποιος την κρατάει τη μικρή τώρα;

Ο παιδικός!!!:tongue:

Μετά, χωρίς παιδικό, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; :shock::tongue:

Μετά έχουμε την άδεια και τον μπαμπάκα μου!;)

Ο χάζμπαντ είχε την περασμένη και έχει και την επόμενη, ναι. Το Σάββατο την κάνουμε για 2ο πόδι. :D

Τέλεια!!! Κι εμείς Παρασκευή την κάνουμε για Ηράκλεια, το Σάββατο θα κάνουμε τα γενέθλια της Λουκίας και Δευτέρα πρωί(πρώτα ο Θεός, να μη λέω και μεγάλες κουβεντες:shock:) την κάνουμε με ελαφρά!!!:rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Τέλεια!!! Κι εμείς Παρασκευή την κάνουμε για Ηράκλεια, το Σάββατο θα κάνουμε τα γενέθλια της Λουκίας και Δευτέρα πρωί(πρώτα ο Θεός, να μη λέω και μεγάλες κουβεντες:shock:) την κάνουμε με ελαφρά!!!:rolleyes::rolleyes:

Αχ, τι καλά, στην παραλία θα τις κάνετε γενέθλια; Καλέ που θα πάτε; Μου 'χες πει;

Ξέχασα η γκαστρωμένη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χέι γκέρλς!!!

Έλεν, τι έγινε τελικά με την εεταα? Είσαι ΟΚ? Σε έπαιρνα χτες μήπως είχες άγχος κι ήθελες να σε τσεκάρω αλλά δεν...

Ρε κορίτσια, αν και τα μόρια μου δεν είναι πολλά (45,56) στραβώνομαι και ξαναξεστραβώνομαι και νομίζω ότι περνάμε! Έχω φτιάξει σε λίστες και τους 7 παιδικούς που έχει η περιοχή (κι όλο έβρισκα μπροστά μου), μπορώ κάλλιστα να δώσω την τελική λίστα ανά δομή στην εεταα και να τους βγάλω από τον κόπο!

Ρε Μαράκι, εσύ που είσαι η ψυχρή δύναμη, παίζει να μην λαμβάνω υπόψη μου κάτι? Στις απορριφθήσες, είναι 5, τελικά η μία δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ποτέ ωφελούμενη (δελτίο ανεργίας σε ισχύ μετά τις 19/06), μία έχει ως αιτιολογία "η αίτηση έχει συμπληρωθεί από άεργο" (τι σημαίνει αυτό? Μπορεί να κάνει ένσταση?) και μία άλλη που έχει στείλει λάθος εκκαθαριστικό - ανάμεσα σε άλλα, ένα σκασμό λάθη έχει κάνει... Κοίτα να δεις τρελλό άγχος που κατάφερα να έχω τελικά!

Κατα τ' άλλα, σήμερα πρώτη μέρα στην δουλειά, η Μυρτώ σχολείο για την τελευταία της εβδομάδα εκεί και ο μικρός στην μαμά μου... Ήταν ζόρικος ο αποχαιρετισμός μετά από δύο εβδομάδες μαζί για τον γιο μου, αλλά το ξεπέρασε με... φαϊ! Αδιαθέτησα κιόλας από τα ξημερώματα και είχα πονοκέφαλο και ήμουν κάπως όλη μέρα... Το απόγευμα πήγαμε στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής μιας και κάνουμε κάθε χρόνο (με εξαίρεση πέρισυ) αρτοκλασία προς χάρην της... Είναι η προστάτιδά μου, έχω βαφτίσει και την Μυρτώ-Παρασκευή... Οπότε γιορτάζει αύριο (σήμερα δλδ) το κοριτσάκι μου, τουλάχιστον για μένα είναι Παρασκευή!!! Πήραμε και σοκοφρέτες για το σχολείο, θα πάμε και άρτο στις δασκάλες και γλυκά...

Στις διακοπές περάσαμε εξαιρετικά ήσυχα, απελπιστικά θα έλεγα... Τα παιδιά λύσσαξαν, για πρώτη φορά στην ζωη μου χαλάρωσα μιας και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόγραμμα (αφύσικο για μένα!)... Τα περισσότερα βράδια βγαίναμε κατά τις 9μιση και φτάναμε να κοιμηθούν το βράδυ γύρω στις 12! Τεσπα, το καταευχαριστηθήκαμε πλέον... Η θάλασσα αφόρητα ρηχή αλλά τα παιδιά την καταβρήκαν, πήρε θάρρος και ο μικρός και μπαινόβγαινε με χάρη!

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά, μακάρι μόνο να είμαστε όλοι γεροί!!! Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία γκέρλς... άσε μην τα συζητάμε τώρα...

Κισάκι, να χαίρεσαι μπαμπά και κόρη , πάντα γεροί και τυχεροί...

Σάντυ, περαστικά στην γιαγιάκα, να σηκωθεί γρήγορα όρθια!

Παστάκια καλά να περάσετε!

Φιλιά κοριτσάκια μου και καλό ξημέρωμα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κουκλες μου!ελενη μου καλωσορισες,χαλαρωσες μαι χαρα περασες σου χρειαζοταν!περασαν και τ απαιδια τελεια κι αυτο μετραει περισσοτερο!να τη χαιρομαστε τη μικρη σου!ευχαριστω και για τις ευχεσ αου!δνε ξερω τι παιζει με τα μορι απου συζητατε, ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ρε Μαράκι, εσύ που είσαι η ψυχρή δύναμη, παίζει να μην λαμβάνω υπόψη μου κάτι? Στις απορριφθήσες, είναι 5, τελικά η μία δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ποτέ ωφελούμενη (δελτίο ανεργίας σε ισχύ μετά τις 19/06), μία έχει ως αιτιολογία "η αίτηση έχει συμπληρωθεί από άεργο" (τι σημαίνει αυτό? Μπορεί να κάνει ένσταση?) και μία άλλη που έχει στείλει λάθος εκκαθαριστικό - ανάμεσα σε άλλα, ένα σκασμό λάθη έχει κάνει... Κοίτα να δεις τρελλό άγχος που κατάφερα να έχω τελικά!

Αυτή που 'χει κάνει λάθος εκκαθαριστικό, αν πάρει χαμπάρι τη βλακεία της, μπορεί να στείλει διόρθωση.

Άεργος σημαίνει χωρίς κάρτα ανεργίας, οπότε σουυυυυυυυυτ! :D

Θα' λεγα ότι έχεις ελπίδες. :D:D:D

Εγώ ούτε κοίταξα λεπτομερώς, γιατί έχω πολύ λίγα μόρια, οπότε ότι βρέξει ας κατεβάσει την Παρασκευή.

Ελένη έτσι είναι οι ωραίες διακοπές ρε συ, χύμαααααααα!!! Εγώ φεύγω Σάββατο!

Σήμερα είμαι κουρασμένη κι έχω και γιατρό το απόγευμα. Θα τις δείξω την καμπύλη σακχάρου (είχα μια τιμή αρκετά υψηλή) και σίιιιιιιιιιιιιγουρα θ' αρχίσω διατροφή. Γμτ, και ήθελα να γουρουνιάσω, γιατί μετά τη γέννα έχει αυστηρή διατροφή για να ξαναγίνω άνθρωπος. Τέσπα, μιαν ώρα αρχύτερα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

KANEI KAI KALO H DIATROFH MΑΕΣΤΡΙΑΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ 6 ΚΙΛΑΚΙΑ + ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΑ 9!τωρα γουρουνιαζω μεχρι λογικα να αρχιδω κι εδω διατροφη οποτε θα λεμε ποσες κουταλιες φακες και ποσα κολοκυθια τρωμε τη μερα!αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...