Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχα μανου μου ενημερωσε οταν κυκλοφορεις πληζ!!!!αχαχαχαχ!φιλακαι καλημερα σε ολες!καηκαμε λεμεεεεεεεεεεεεεε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε; Εγώ είμαι μέσα στα νεύρα...:twisted::twisted:

Η Λουκία είναι και πάλι με ωτίτιδα και βήχα και ξεκινήσαμε αντιβίωση!

Αλλο ένα 10ήμερο με κυνηγι για να πιει το σιρόπι...

Το μόνο θετικό είναι ότι το πάλεψε πολύ αυτή τη φορά, που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό της άρχισε λίγο να ανακάμπτει!

Κατά τα άλλα, προετοιμάζομαι για το ΣΚ... Μετακομίζουν τα πεθερικά μου όποτε καταλαβαίνετε....:rolleyes::rolleyes:

Αντε να τελειώσει κι αυτό να ήρεμήσουμε λίγο...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ρε συ ελενηηηηηηηηη περαστικα στο παιδι και καλα κουραγια τι να πω!καλημερα κουκλες!ειπε λιγο δροσια σημερα για να δουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ασε ρε το παιδι λυπασαι εννοειται!τι να κανουν κι αυτα και καλοκαιριατικα αρρωστα υποφερουν!ναι οπως χτες δεν ειναι...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλησπερααα,τι ερημιες ειναι αυτες;;;

Ελενη2008 περαστικα στην κουκλα σου και καλα κουραγια με τη μετακομιση της πεθερας.......

Κισακι μου μην ανησυχεις και προς το παρον σας λυπαμαι και κυκλοφορω μονο σε ενα παρκινγκ απο ενα κλαμπ που δε λειτουργει πλεον.....οποτε δεν κινδυνευετε.....χιχιχιχχιχι.Αληθεια βρε γιορταζε η κορη σου του Προφητη Ηλια,γιατι εγω εστειλα sms με ευχες αλλα δεν απαντησες.Αν γιορταζε παντως πολυχρονο να ειναι το πουλακι μου.Η εγκυμοσυνη πως παει,ολα καλα;Να προσεχεις με το ζαχαρο τωρα,εντακει;φιλακια

Μαεσστρια μου εσυ τι κανεις,φουσκωνεις;;;;Ο Γιαννος σου καλα ειναι;

Εμεις εδψω ησυχα,σημερα θα παμε με τη μικρη να δουμε STAVENTO που θα ερθουν σε ενα beach bar,αχ τι τραβαω η δολια μανα...........:tongue:

Φιλακια σε ολεςςςςςςς.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Παιδιά εγώ έχω παρέα τον χάζμπαντ αυτή τη βδομάδα και το 'χουμε ρίξει στις βόλτες.

Ελένη εντάξ με τα μόρια;;; Εγώ όσα περίμενα πήρα, να δούμε τώρα την άλλη εβδομάδα, ΜΠΑΣ και μπούμε πουθενά. Εγώ δηλαδή, εσύ θα μπεις σίγουρα κάπου!

ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΡΙΑΚΟ κορίτσια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου! Αυριο επιστρεφω και θα επανελθω δυναμικα! Σας εχω πει οτι τελικα δεν την αντεχω την φυση; Να μου το θυμισετε σας παρακαλω του χρονου πρωτα ο Θεος! Μαρακι χιλια θενκς μπειμπ! Φιλια!

Καλημερα κοριτσια, ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμενα επεσε η γιαγια μου, η μαμα της μαμας μου που μενει μαζι μας και εσπασε γοφο και ωμο, αυριο θα την κανουν χειρουργειο, η μανουλα μου τα εχει παιξει, εχει πολυ δουλεια και τωρα εγινε κι αυτο και γαμ@... τα, τη γιαγιουλα μου δε τη βλεπω καλα, εχει επιβαρυμενη υγεια, ειναι με βηματοδοτη, με ινσουλινες και δε ξερουμε πως θα παει το χειρουργειο, ελπιζω παντως οτι ειναι να γινει να γινει γρηγορα γιατι το χειροτερο σεναριο ειναι να μεινει κατακοιτη και μετα δε ξερω πως θα τη παλεψει η μανα μου και τη λυση θα βρεθει....

Τα αλλα μας νεα, καλα αυτη τη φορα ειναι οτι χτες πηγαμε για εμβολιο και ειμαστε 8070 κιλα και 68 ποντους!!!! Δευτερα ξεκιναμε ρυζαλευρο και μετα απο 3 μερες φρουτακια! Επισης εσκασε μυτη το πρωτο μας δοντακι κατω μπροστα, πολυ νωρις ο καημενουλης....

Κούκλες τι κάνετε;...βλέπω διακοπές η μία, βολτούλες η άλλη...ε, καλά είναι όπου και να'ναι, έτσι είναι το καλοκαιράκι....και τώρα που είμαστε σε μ@@@@@ χρεωκοπία ή όπως αλλιώς θα μας την ονοματίσουν οι ξένοι που μας διοικούν τώρα πια, πιστεύω οτι είναι από τα τελευταία καλοκαιράκια που μπορούμε να πάμε διακοπές....όχι δεν θέλω να σας μαυρίσω την ψχ, απλά αυτό πιστεύω οτι είναι η πραγματικότητα...τεσπα...έχει ο ΘΕός....

Τα νέα μας; Ο Γώγος μου μεγαλώνει...ΕΙΠΕ "ΜΑΜΜΜΑΑΑΑΑΑ"...και αλλάζανε σε εμένα πάνες...σε λίγο θα φύγουμε από τα αλεσμενα και θα λιώνουμε με το πηρούνι τα φαγιά μας...μεγάλωσε το παιδί μου...σνιφ!

Ο Πάστας καλά κρατεί με το σάκχαρο...παίρνει ένα χάπι το βράδυ και οι μετρήσεις του το πρωι είναι 89-100 και το μεσημέρι 2 ώρες μετά το φαγητό είναι από 1,10 εως 1,45....θα δείξει....η διατροφή μας είναι καθαρα στεγνά, πολλα΄φρουτα, σαλάτες και μία στο τόσο γουρουνίζουμε γιατί το σάκχαρο είναι ύπουλο μεν αλλά δεν θέλω να αισθάνεται κι άρρωστος...αυτά...το καλό είναι οτι πίνουμε και πολύ νερό και έχουμε κόψει σάλτσες, αλα κρεμ , τηγανητά κτλ κτλ και η κυτταρίτιδα 'εχει υποχωρήσει πολύ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ...αλλά πίνουμε πολύ νερό...2-2,5 λίτρα την ημέρα...όλα μια συνήθεια είναι τελικά κορίτσια...το μόνο "αρνητικό" είναι οτι μου έχει αδυνατίσει ο παστούλης (έχασε 10 κιλά σε ένα μήνα) και ήταν ωραιούλης μπουλούκος....αλλά κι έτσι γλύκας είναι...αυτα..

αύριο φεύγουμε για Ρόδο...τέλεια...και πολύ δούλεψα...αυτά τα νεάκια μας...σόρυ για το μεγάλο πόστ...

Σας φιλώ όλες....Σι γιου νέξτ γουίκ...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

σαντυ μου περαστικα!μανου μου ιανοταν χαμος εκεινη τη μερα με το ζορι την κοιμισα κιανεβηκα στον μπαμπαμου η μαναμου ειχε τραπεζει!τοπηρα το μηνυμα αλλα δε μου ειναι ευκολο ν απαπανταω το τηλ μου εχιε περιορισμενο αριθμο χαρακυηρων καιπολυ μικρα γραμματακια!παστακια το αγγουρακι ριχνει το ζαχαρο!μπορει ν α τρωει οτι θελει αλλα πολυ μικρες ποσοτητες και οχι σε συνδυασμο!πχ οχι μακαρονια με ψωμι...και σοκολατα μαλτιτολης.φρουτα περιορισμενα...μανου μου εχω παλκωσει τα γλυκα τωρα ψιλοηρεμησα δενειναι στο χεριμου το σακχαρο ειναι καθαρα θεμα οργανισμου!εμετο δενεχω κανει ακομη.λαχανιαζω και κουραζομαι,εχω υπνηλια αλλ αλογω της αυπνης μικρης δεν μπορωνα το εκμεταλλαευτω!η οποια σημειοτεον χτες ειχε τοση γκρινιαααααααααααααα απαπαπαππαα απο τις 9 το πρωι κοιμηθηκε 9,30 το βραδυ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα και καλη βδομαδα,ηρθα απο χθες το πρωι Θεσ/νικη για μια υποχρεωση και σημερα το απογευμα θα ξαναφυγω....

Σαντυ μου περαστικα βρε κοπελα μου,καλα ο μικρος ομως εχει παρει την ανιουσαααα,ειδες ποσο γρηγορα μεγαλωνουν οταν ειναι μικρα;

Παστακια μου καλο ταξιδι και καλες διακοπες,να περασετε πολυ ομορφα!!Να το προσεχετε το ζαχαρο με τον παστα,αληθεια δε θυμαμαι,ειπες αν ειναι κληρονομικο;Γιατι αν ειναι,μηπως θα πρεπει να κανει ο γουργουρης καμια εξεταση;

Κισακι μου,δεν πειραζει πουλακι μου που δεν απαντησες,απλα δεν ημουν σιγουρη αν γιορταζε το κοριτσακι σου.Πολυχρονο λοιπον να το χαιρεστε.Οσο για τους εμετους,που ξερεις μπορει να μην ερθουν ποτε,καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.Κοιτα κανε κρατη με τα γλυκα,εντακει;

Φιλακια σε ολες να περνατε τελεια,α κι ευχομαι να εισετε ολες ΟΚ με τους παιδικους που δηλωσατε και μακαρι να εξασφαλισατε μια θεση για τα παιδακια σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...