Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σάντυ σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ο τρόπος!

Καλέ εσύ ακόμα λεχούδι έχεις και θές άλλο;;;:shock::shock:

Καλε οχι απο τωρα απλα μια στιγμη γλυκιας αναμνησης περασε απο το μυαλο μου χαχαχα, σοβαρα τωρα αν δε φτασει 3 ο μικρος να ξεπεταχτει χλωμο για δευτερο και ετσι οπως ειμαι μονη μου στη Θεσσαλονικη αφηστε τα.Η αληθεια ειναι οσο και αν θελω δευτερο παιδακι, θελω πρωτα να χαρω το αγορι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικούς, κάνε κάτι, το θέμα είναι σοβαρό!!! :shock::tongue:

Στην τηλεόραση θα με δεις!!!:tongue::tongue:

Ζέστηηηηηη!!!!!

Καλε οχι απο τωρα απλα μια στιγμη γλυκιας αναμνησης περασε απο το μυαλο μου

Είπα κι εγώ!!!!:confused::confused::tongue:

Η αληθεια ειναι οσο και αν θελω δευτερο παιδακι, θελω πρωτα να χαρω το αγορι μου!

Πίστεψέ με, όσο και να μεγαλώσει δεν πρόκειται να τον χορτάσεις!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Έλααααααααααα το βάλαμε το λουκέτοοοοοοο;

Τι έγινε καλέ...περονόσπορος έπεσε;...εμείς εδώ πήζουμε στη ζέστη και στη δουλειάααα. και μετράμε τις μέρες σαν τους στρατιώτες για την Ρόδο....άάάάάχχχχ....τι κάνετε καλέ; οι γκαστρούλες μας καλά;...οι ξε-γκαστρούλες;εγώ πάντως με τον γουργούρη και τον πάστα καλά!

Στη δουλεια΄τα πράγματα στάσιμα...δν ξέρω θα δείξει....στο κάτω κάτω χστηκα!!!....ααααχ διακοπούλες...φιλάκια κορίτσια...μου λέιπετε!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Λενιώ τι κάνεις;

Εγώ έχω τον χάζμπαντ αδειούχο αυτή τη βδομάδα και θα τριγυρνάμε, λίγο δουλειές, λίγο βόλτες! :D

Zεσταίνομαι Μαράκι μου!!!!!

Δεν παλεύεται αυτή η ζέστη χωρίς κλιματιστικό!!!

Τέλεια!!! Αυτή τη βδομάδα θα έχει πολλές ζέστες, οπότε βουρ στις παραλιες!!!;);)

4Suap3.png

Μα είναι δυνατόν να ΜΗΝ έχετε ρε σεις; Είναι βάρβαρο αυτό!!!

Ναι, είπανε μέχρι Παρασκευή ζέστη. Σήμερα κατέβηκε ο χάζμπαντ για δουλειές κι εγώ σπίτι κλεισμένη, με τα πατζούρια κατεβασμένα και το κλιματιστικό ανοιχτό!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τον Γιάννη τον στέλνεις κανονικά στον παιδικό;

Α! Ξέχασα να σου πω ότι η Λουκία έγινε σούπερ κολυμβήτρια από σούπερ κλάσας που ήτανε!!:tongue::tongue::tongue:

Ξεψάρωσε η μαϊμου και δεν την προλαβαινω!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ουυυυυυ!!!! 1 τιρκουαζ, 1 ροζ και 1εμπριμέ!!!!:tongue:

Αυτή τη βδομάδα θα δω και για κολυμβητήριο μπας και γλιτώσουμε καμιά αντιβίωση!!!

Σήμερα δεν έχει μπανάκι, ή θα πάτε απογευματάκι;

4Suap3.png

ΚΟΥΚΛΕς ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΑΒ-ΚΑ χαλκιδικη με τη μικρη καιολη την εβδομαδα εδω σαλλλλλλλλλλλονικη πηζω!μαεστριαααααααα!τι κανει ςμε εξετασεις?εφυγε η γυναικολογοα ςπαο το κεντρο μανας και παιδιου δελφων και τωρα πρπεει ν απαω τουμπα η τριανδρια η αμπελοκηποι...αι σιχτιρ δηλαδη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΚΟΥΚΛΕς ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΑΒ-ΚΑ χαλκιδικη με τη μικρη καιολη την εβδομαδα εδω σαλλλλλλλλλλλονικη πηζω!μαεστριαααααααα!τι κανει ςμε εξετασεις?εφυγε η γυναικολογοα ςπαο το κεντρο μανας και παιδιου δελφων και τωρα πρπεει ν απαω τουμπα η τριανδρια η αμπελοκηποι...αι σιχτιρ δηλαδη!

Toύμπα να πας. Ο γιατρός είναι λίγο άφαντος, αλλά οι νοσοκόμες στις γράφουν τις εξετάσεις.

Λενιώ σήμερα χαλάρωση, αύριο μάλλον μπανάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κουκλες τι κανετε,οι εγκυουλες μας,ζεστενεστε;

Καλα και σημερα εδω εκανε ζεστη,οποτε μη νομιζετε οτι ειμαστε καλυτερα...

Ελενη2008 κριμα που δεν καταφεραμε,να συναντηθουμε μωρε στην παραλια,ελπιζω σε αλλη φορα.

Κουκλες σημερα πηγα με τον αντρα μου για μαθημα οδηγησης,καλα δεν εχω λογια....για πρωτη επαφη παντως,ειπε πως ημουν καλη,αφου δε μου εσβησε η μηχανη.....

Καλα να περνατε,φιλακιααα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...