Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να είστε καλά κοριτσάκια μου, με έκανε πάλι άνω κάτω ο σκασμένος! Μα τι θέλω και του μιλάω?

Ευχαριστώ Ελενάκι μου, να χαίρεσαι τον Αλεξανδρούλη σου και σύντομα να του χαρίσεις ένα γερό αδερφάκι (αφού λυσσάς κι εσύ!!!)

καλε τι ηθελες και του το ειπες? οι αντρες δεν ξερουν απο αυτα! και δεν ξερουν και δεν ασχολουνται και ολο κριτικη ειναι!!!

αντε να του χαρισω επιτελους αυτο το αδερφακι να ξελυσσαξω κι εγω γιατι δεν παει αλλο!!! εσυ ελενιτσα κανενα τριτο δε σκεφτεσαι???:tongue:

αυτα τα κιντερ bueno ειναι πολυ γευστικα! κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου το καλοκαιρι επαιρνα "και καλα" για τον Αλεξανδρο και τα ετρωγα εγω!!!

καλέ σιγά την αμαρτία... Εμείς παίρνουμε όλες τις αηδίες (πατατάκια, ποπ κορν, ξηροκάρπια, σοκολάτες) και τα τρώμε αφού κοιμίζουμε τα μωρά! Στα παιδιά δεν δίνουμε ούτε για αστείο!

Ελενη ακους τρεχοντας μου λεει η τζελενα,εσυ τι λες;;;;;)

ειπα να μην το σχολιάσω, αλλά πάς γυρεύοντας!!! Τι να πω κι εγώ, σε φόρουμ για γονείς είμαστε, μπορώ να είμαι ο εαυτός μου????

καλε τι ηθελες και του το ειπες? οι αντρες δεν ξερουν απο αυτα! και δεν ξερουν και δεν ασχολουνται και ολο κριτικη ειναι!!!

αντε να του χαρισω επιτελους αυτο το αδερφακι να ξελυσσαξω κι εγω γιατι δεν παει αλλο!!! εσυ ελενιτσα κανενα τριτο δε σκεφτεσαι???:tongue:

Ρε συ Ελενάκι, πως τα λες έτσι? Μιλάμε ότι μου κόπηκε το γέλιο! Ούτε για αστείο δεν το σκέφτομαι, έχω αρχίσει και μοιράζω και ρούχα των παιδιών!

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο κανω! και πολλες φορες οταν με πιανουν οι υπογλυκαιμιες μου, κρυβομαι για να μη με δει αλλα το ατιμο ολα τα καταλαβαινει και μου φωναζει μαμα τοει κοκολαταααα!!!!

Καλα ελενη απο οτι ειδες απο το ποσταρισμα που εκανα,για την προταση του 3ου μπεμπε,εχεις καταλαβει οτι σε ξερω πολυυυυυυυ καλα,κι ας μην εχουμε γνωριστει ποτεεεεεεε απο κοντα:oops:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Παστάκια μου, μωρομάνα είσαι!!! Από την μία (και για λίγο) μου λείπει λίγο αυτή η περίοδος αλλά από την άλλην, ανυπομονώ για την στιγμή που θα τα πάμε στην εκκλησία να τα παραδώσουμε νύφη και γαμπρό!

Κισάκι!!! Πήρε φόρα η μπουμπού έτσι? Γιατί όμως να κόψεις τα χάπια για τις συσπάσεις την επόμενη εβδομάδα? Θα είσαι μόλις 34w σωστά?

Καλησπέρα κοριτσάκια....

Γαμπρόόόό; Παναγία μου, το παιδί μου!!!! Μα είναι μπέμπης ακόμα μην με κάνεις και στεναχωριέμαι......Πωωωωωωωωωω:?:???::?:???: Πλάκα πλάκα, μακάρι να είναι καλά και να μας αξιώσει ο Θεός να τα δούμε να πηγαίνουν μπροστά στη ζωή τους.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Τζελενα ουτε για αστειοο,μη λες στην ελενη για 3ο,γιατι θα τη δεις καπως ετσι :twisted::twisted::twisted:

μαρή είναι απίστευτο, το άλτερ έγκο μου είσαι... Τελικά γνωριζόμαστε πολύ καλά πλέον...

κι εγω το ιδιο κανω! και πολλες φορες οταν με πιανουν οι υπογλυκαιμιες μου, κρυβομαι για να μη με δει αλλα το ατιμο ολα τα καταλαβαινει και μου φωναζει μαμα τοει κοκολαταααα!!!!

χαχαχαχα, όταν η Μυρτώ ήταν μικρότερη και πήγαινα να την φιλήσω πριν πέσω για ύπνο, ξυπνούσε και με μύριζε η σκατούλα και έλεγε "τι έφαγες πάλι???"

Διαφημίσεις

ααααααα καλα τοτε, δεν το ηξερα! τοσο δυσκολα ειναι με 2 ε? ειπα μηπως και σε κολλησαμε με τη μανου γι αυτο!

Μπα αυτη δεν κολαει με τιποτα,λεμε,εδω φοβαμαι μην ξεκολλησω κι εγω....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα ελενη απο οτι ειδες απο το ποσταρισμα που εκανα,για την προταση του 3ου μπεμπε,εχεις καταλαβει οτι σε ξερω πολυυυυυυυ καλα,κι ας μην εχουμε γνωριστει ποτεεεεεεε απο κοντα:oops:

(πωπω γελοίο έχει καταντήσει, γράφουμε τα ίδια!!!):tongue:

Μπα αυτη δεν κολαει με τιποτα,λεμε,εδω φοβαμαι μην ξεκολλησω κι εγω....

οχι οχι μην ξεκολλησεις!!! μετα ποιον θα εχω να μοιραζομαι τον πονο μου??? θελουμε μπεμπε, θελουμε μπεμπε, θελουμε μπεμπε!!!!!!!!!!

(πωπω γελοίο έχει καταντήσει, γράφουμε τα ίδια!!!):tongue:

Μα δεν ειναι κριμα να μη συναντηθουμε επιτελους εμεις οι δυο;;;;;;Πρεπει να το βαλουμε στο προγραμμα,ρε συ,ειναι κριμα τετοια χημεια,να πηγαινει χαμενη:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να τον χαιρεσαι παστακια μου το μπεμπη σου,καλα τι μου θυμισες τωρααααα,η δικη μου γεννηθηκε 4,050 και δεν το πιστευααα....ολοκληρο παιδι μου φαινοτανννν:rolleyes:

Τι; γεννήθηκε 4050....Τι λές τώρα! Πως την γέννησες; Φυσιολογικά ή με καισαρική; πω πω, να'ναι καλα! Μεγάλο μωρό !!!!!Εμένα γεννήθηκε 2815! Λιλιπούτειος!!!!χιχιχι...αλλά μην μας βλέπετε έτσι μικρούς, εμείς είμαστε σκληρά ανδράκια!!!!:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...