Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι θέμα γούστου!!!!

Εμένα δώσε μου ξερονήσια με σπιτάκια ασπρα μπλε και δεν θέλω τίποτα άλλο!!!;)

Να φανταστείς περυσι που είχαμε Κέρκυρα δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω!

Φέτος όμως που ήταν ζόρικη χρονιά, λέω διακοπές να'ναι κι ότι να' ναι!!!

Βέβαια είχαμε πάει με παρέα που δεν μας βγήκε και το σκυλομετάνιωσα,οποτε κι αυτό έπαιξε ρόλο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

τι κανετε κουκλες????εγω δουλεια ακι δεν εχει τιποτις σημερις...νεκρα!βαριεμαι και νυσταζωωωωωωωωω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κουκλες τι κανετε;Εμεις καλα,μπανιο και παιχνιδι.Αλλα καλα που ειστε κι εσεις και κρατατε το μαγαζι.

Αντε πουλακια μου,ελατε ολες προς Χαλκιδικη να βρεθουμε.Λενιωωω ημουν στα μερη σου την Κυριακη,αντε αν ερθετε Σ/Κ να βρεθουμε.

Φιλακια σε ολεςςςς!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρααααααααααα!

Αχ, πως σας ζηλεύω που φύγατε στα εξοχικά! Εμείς βράζουμε στα τσιμέντα και ψάχνουμε λίγη δροσιά!

Ελένη, ο μικρός χθες ΓΚΟΛ, σήμερα με το ζόρι τον έστειλα στον παιδικό. Τον λυπήθηκα τον καψερό, αλλά έχω δουλειά στον υπολογιστή να κάνω!

Παιδιά τι ζέστη είναι αυτήηηηηηηηηηηηηηηηη;;;;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρααααα!!!!

Κουκλες τι κανετε;Εμεις καλα,μπανιο και παιχνιδι.Αλλα καλα που ειστε κι εσεις και κρατατε το μαγαζι.

Πάντως να ξέρετε θα σας χρεώσουμε ακριβό ενοίκιο!!:tongue::tongue:

Αντε πουλακια μου,ελατε ολες προς Χαλκιδικη να βρεθουμε.Λενιωωω ημουν στα μερη σου την Κυριακη,αντε αν ερθετε Σ/Κ να βρεθουμε.

Φιλακια σε ολεςςςς!!!!!

Και γιατί δεν πήρες τηλ αγάπη μου; Κι εμείς εκεί είμασταν!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρααααααααααα!

Αχ, πως σας ζηλεύω που φύγατε στα εξοχικά! Εμείς βράζουμε στα τσιμέντα και ψάχνουμε λίγη δροσιά!

Ελένη, ο μικρός χθες ΓΚΟΛ, σήμερα με το ζόρι τον έστειλα στον παιδικό. Τον λυπήθηκα τον καψερό, αλλά έχω δουλειά στον υπολογιστή να κάνω!

Παιδιά τι ζέστη είναι αυτήηηηηηηηηηηηηηηηη;;;;;;

Καλά η δικιά μου ντούρασελ!!!!:tongue: Την έκανα μπάνιο, γαλα, ετοίμασα τα του σχολείου της και την κατέβασα με τα χίλια ζόρια!

Τέλειο μέρος και το ευχαριστήθηκαν κι αυτά!

Πάντως Μαράκι είναι πολύ καλό παιδάκι ο Γιάννος!! Φτου φτου!!!

Υπερβολική ζέστη κι εδώ δεν έχουμε κλιματιστικό και λιώνωωωωω!!!!

4Suap3.png

Πάντως Μαράκι είναι πολύ καλό παιδάκι ο Γιάννος!! Φτου φτου!!!

Αχ, ευχαριστώ! :oops::-D

Αν και με κλάματα φύγαμε, γιατί ήθελε να κρατάει το τιμόνι και δεν καθόταν να του βάλουμε τη ζώνη στο καρεκλάκι του! :rolleyes:

Υπερβολική ζέστη κι εδώ δεν έχουμε κλιματιστικό και λιώνωωωωω!!!!

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! :shock::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσια! Χαθηκα αλλα πολυ γυρα βρε παιδι μου, μονο σε μπαρ δε το χω παει ακομα το παιδι χαχαχα. Ελπιζω να ειστε ολες καλα, τα μωρακια σας εξω και μεσα στην κοιλιτσα....σας ειπα περναω φαση επιθυμιας κοιλιτσας απο εγκυμοσυνη χαχαχα δε παω καλα!

Χτες εμαθα και κατι αλλο και βλεπω πλεον με αλλο ματι τη καισαρικη.... Ο λογος που εκανα καισαρικη ηταν γιατι μετα απο 8 ωρες που ειχε ξεκινησει η διαδικαδια της γεννας το μωρο γυρισε και κοιτουσε μπροστα, η μια η μαια μου ελεγε οτι δε γεννας ουτε σε 3 μερες και η αλλη οτι αν κατσει μαζι μου και με γυρνει δεξια-αριστερα ισως καταφερω να γεννησω την επομενη μερα φυσιολογικα αν δεν πεσουν οι παλμοι και μπω μετα εκτακτως με ολικη αναισθησια για καισαρικη, αυτη φιλη της μανας μου και μετα μου λεει βεβαια καλητερα να μπεις για καισαρικη γιατι και το μωρο ειναι πανω απο 4 κιλα και θα ξεσκιστεις και αλλα ωραια τρομακτικα...τελικα λεω οκ επειδη ειχα τραυματικη εμπειρια απο ολικη αναισθησια ας ετοιμαστουμε σιγα σιγα για καισαρικη με επισκληριδιο...Μεχρι και χτες το βραδυ ειχα τυψεις γιατι ελεγα πως δεχθηκα τοσο ευκολα και αβιαστα τη καισαρικη και επρεπε να το προσπαθησω και και και, μεχρι που μου λεει η μανα μου δεν ειχες αλλη επιλογη, δεν ειχες πειθωριο μεχρι την επομενη μερα γιατι ειχαν αρχισει να εμφανιζονται αλλιωσεις στους παλμους του μικρου και ειπαμε σε ολους να σε πεισουν για καισαρικη χωρις να σε τρομαξουν...κοριτσια σοκαριστικα!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσι γεροί είστε κι αυτό φτάνει, γιατί να 'χεις τύψεις; Όπως κι αν γεννηθεί το μωρό, γεροί να 'στε!!! :D

Καλά κάνεις και γυρνάς κι εγώ του 'χω δώσει και καταλαβαίνει!

Νωρίς πεθύμησες εγκυμοσύνες εσύ πουλάκι μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε κορίτσι γεροί είστε κι αυτό φτάνει, γιατί να 'χεις τύψεις; Όπως κι αν γεννηθεί το μωρό, γεροί να 'στε!!! :D

Καλά κάνεις και γυρνάς κι εγώ του 'χω δώσει και καταλαβαίνει!

Νωρίς πεθύμησες εγκυμοσύνες εσύ πουλάκι μου!

Χαρα στο κουραγιο σου πολυ power εγκουλα σε βλεπω! Ναι οντως σημασια εχει να ειμαστε γεροι!

Φιλακια ξυπνησε ο ταλιμπαν μου!

Αχ, ευχαριστώ! :oops::-D

Αν και με κλάματα φύγαμε, γιατί ήθελε να κρατάει το τιμόνι και δεν καθόταν να του βάλουμε τη ζώνη στο καρεκλάκι του! :rolleyes:

χαχαχα!!!! Αγόρι παιδί μου! Πρέπει από τα γεννοφάσκια του να οδηγεί!!!:P:p

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! :shock::tongue:

Λες ε;;; Μήπως να φωνάξω τους κουκουέδες να διαμαρτυρηθούν μπας και δούμε κανένα κλ/κό;;;:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...