Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαρή, γκαστρούτσω γυναίκα που πας στα όρη στα άγρια βουνα;:tongue::tongue:

Μπράβο σου πάντως...και αφού περάσατε και ωραία χαλάλι η κουραση!

Η αλήθεια είναι ότι κώλο δεν έχω βάλει κάτω. Αλλά σκέφτομαι τι κλεισούρα θα φάω το χειμώνα Ελένη - και δεν αντέχω την κλεισούρα - και παίρνω δυνάμεις!!! :D

Καμπύλη γιατί θα κάνεις πουλάκι μου; Έχετε ιστορικό;

Όχι, δεν έχω πρόβλημα. Και στον Γιάννη έκανα όμως, η γιατρός μου είναι λίγο ψείρας με τις εξετάσεις. :mrgreen:

Ε, αφού μου την έγραψαν και στο ΙΚΑ, δε θα πληρώσω, οπότε ας την κάνω για καλό και για κακό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια είναι ότι κώλο δεν έχω βάλει κάτω. Αλλά σκέφτομαι τι κλεισούρα θα φάω το χειμώνα Ελένη - και δεν αντέχω την κλεισούρα - και παίρνω δυνάμεις!!! :D

Φαντάζομαι το ίδιο έκανες και στην πρώτη εγκυμοσύνη, ε;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όχι, δεν έχω πρόβλημα. Και στον Γιάννη έκανα όμως, η γιατρός μου είναι λίγο ψείρας με τις εξετάσεις. :mrgreen:

Ε, αφού μου την έγραψαν και στο ΙΚΑ, δε θα πληρώσω, οπότε ας την κάνω για καλό και για κακό.

Τελικά σε παρακολουθεί εξωτερική γιατρός, δική σου;

Ελένη που κάνατε μπάνιο; Κλείσατε και δωμάτιο;

Εδώ κοντά Μαράκι, στην Ν.Ηράκλεια έχουμε σπίτι οπότε την αράζουμε εκεί!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τον Γιάννη τον γέννησα 17 Ιανουαρίου, με 8-9 μέρες καθυστέρηση να φανταστείς. Πρωτοχρονιά είχα πάει σινεμά, με χιόνι έξω!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

(ναι, το ίδιο έκανα, γιατί λόγω ανηψιών, ήξερα τι με περίμενε)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλά είναι σήμερα μωρέ. Πάλι με κλιματισμό είμαι, αλλά πιο χαμηλά.

Αχ, εσύ έχεις εξοχικό, αλλά δουλεύεις, εγώ δε δουλεύω αλλά δεν έχω εξοχικό.

Μήπως να κάναμε τράμπα; ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σπαστή άδεια θα πάρει. Την άλλη βδομάδα έχει, θα πηγαίνουμε λίγο αυθημερόν, γιατί να σου πω βαρέθηκα να φτιάχνω βαλίτσες. Και μετά τέλη του μήνα φεύγουμε, έχει την 1η εβδομάδα του Αυγούστου, θα πάμε διακοπές.

Και μετά ... εγώ και ο μικρός (τέλος ο παιδικός) μέσα στο διαμέρισμα, στην πόλη, καλοκαιριάτικα.

Τι ωραία, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μ'αρέσει που τα σκ γύρισες όλη την Ελλάδα και για διακοπές πας χαλκιδική!!!Είσαι άπαιχτη!!!!:tongue::tongue::P

Κλείσατε Μαράκι ή θα πάτε χύμα;

Σιγά καλέ, τώρα ήταν μακρινό. Τα προηγούμενα ήταν Χαλκιδική - πάλι - και Καρδίτσα, ε, και εκεί δεν μπορείς να πας διακοπές.

Να σου πω θα ήθελα να πάω προς Ιόνιο διακοπές, αλλά κοιτάξαμε τελευταία ώρα και δε βρήκαμε κάτι, ε, και βρήκαμε αυτό Χαλκιδική, οπότε κλείσαμε, να τελειώνουμε.

Εσύ στο εξοχικό; Πότε παίρνεις άδεια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Mάλλον το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και μόλις αποφασίσαμε να φύγουμε λίγες μέρες, και μια βδομάδα στο εξοχικό.

Μάλλον για Ιονιο ή βόρειο Αιγαίο γιατί ΔΥΣΤΗΧΩΣ για Κυκλάδες που κόβω φλέβα είναι πολύ ακριβά!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...