Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τέλεια!!!! Δεν μππορείτε να μείνετε λίγες μέρες να ξεκουραστείτε κιόλας; Αφού θα τα κάνετε που θα τα κάνετε τα έξοδα!

Δεν έχει αυτή τη βδομάδα άδεια ο χάζμπαντ, τη μεθεπόμενη.

Μαράκι πόσο πήρατε την κουκέτα;

1300? μαζί με τα στρώματα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχει αυτή τη βδομάδα άδεια ο χάζμπαντ, τη μεθεπόμενη.

Κρίμα ρε συ! Μήπως να αρρώσταινε 1-2 μέρες;:P:p;)

1300? μαζί με τα στρώματα.

Εχω την εντύπωση ότι η τιμή είναι σούπερ!!!!

Μια φίλη που έψαχνε μου λέγε κάτι 2500-3000 και μου είχε φύγει το κεφάλι....

Από πόυ;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τι κανετε πουλακια μου;

Μαεστρια μου καλοριζικη κουκετα σας κι ευχομαι εκει να κανει τα πιο ομορφα ονειρα το αγορακι σου.Αντε παλι βαφτιση,αμαν παιδακι μου εγκυος γυναικα εχεις γυρισει την Ελλαδα....καλα να περασετε.

Ελενη2008 περστικα στη Λουκιτσα,αντε καλα να περασετε κι εσεις στην παραλια,που θα πατε;

Μπουκι μου εννοειται οτι θελουμε πολυ να βρεθουμε,εγω εχω κι ενα λογο παραπανω,χρωσταω κερασμα σε σενα και στην κολλητη σου(για τη βοηθεια και το ενδιαφερον)

Παστακια μου να μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου,ολα θα γινουν,μονο να ειστε καλα εσυ κι η οικογενεια σου.Φιλακια στο Γιωργακη σου(ε κι ακομα περιμενω φωτος απο βαφτιση)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Θα μείνουμε σήμερα και θα επιστρέψουμε άυριο γιατί ο χαζμπαντ δουλευει, και ίσως ξαναπάμε Κυριακή, οπότε αν είναι θα σε παρω τηλέφωνο να βρεθούμε!

Η μικρή εννοείτα πως θα είναι εκεί μα τη γιαγιά!

4Suap3.png

Εχω την εντύπωση ότι η τιμή είναι σούπερ!!!!

Μια φίλη που έψαχνε μου λέγε κάτι 2500-3000 και μου είχε φύγει το κεφάλι....

Από πόυ;

Απ' το Μοντέρνο Σπίτι κορίτσι έχουν μαγαζί εδώ κοντά μου, έχουν κι εκτός, ανατολικά.

Δες --> http://www.moderno-spiti.gr/

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μπουκι μου εννοειται οτι θελουμε πολυ να βρεθουμε,εγω εχω κι ενα λογο παραπανω,χρωσταω κερασμα σε σενα και στην κολλητη σου(για τη βοηθεια και το ενδιαφερον)

γλυκια μου μανουτιτα το πιο σημαντικο ειναι οτι ολα πηγαν καλα :D:D:D:D;);););););)

xpcZp2.png

Καλημέρα!!!!! Καλή εβδομάδα...

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Γυρίσατε;

Επιτέλους κάναμε μπανάκια!!!!!

Το τι το ευχαριστήθηκα κορίτσια, δεν λέγεται!!!!

Η Λουκία την πρώτη μέρα δεν έμπαινε μέσα στην θάλασσα και τις επόμενες φορές δεν έβγαινε με τίποτα!!!:-P:razz:

Μαθαίνουμε και να ψιλοκολυμπάμε τώρα!!:rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Καλημερα σας ομορφες!

Λιωνω απο τη ζεστη και για μπανιο ακομα δε με βλεπω...ψαχνουμε να βρουμε κανα μερος που να εχει και καφε μαγαζι και οχι beach bar για να ειναι ο μικρος προστατευμενος απο ηλιο και ζεστη γιατι ακομη ειναι μικρουλης για παραλια.... Κατα τ΄αλλα καθε βραδυ ειμαστε βολτες στην παραλια, αρχισαμε να λεμε μπλουμπλουμπλου με τη γλωσσα εξω και ειναι πολυ αστειος χαχαχαχα, το μπρουμητα επισημως το σιχαινομαστε και δε μας βλεπω να μπουσουλαμε...αλλα τρελαινομαστε να μας εχουν ορθιους και να περπαταμε στον αερα.

Φιλακια σ΄ολες!!!!

Καλημέρα σααααααααααας!!!

Eγώ πέρασα ένα κουραστικό αλλά ωραίο σαβ/ριακο, καθότι πήγαμε δυτικά, στον Αμβρακικό κόλπο, στα βαφτίσια μιας φίλης! Πανέμορφα ήταν σ' ένα εκκλησάκι στο βουνό, όπου ήθελε 4Χ4 να πας, κάναμε και τα μπάνια μας, γυρίσαμε, κουραστήκαμε, κόπηκα και τρελά απ' τη ζέστη, αλλά σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.

Πρωί πρωί πήγα στο ΙΚΑ, έγραψα και την καμπύλη σακχάρου - την Πέμπτη θα την κάνω, πρέπει να πάω απ' τις 7.30 εκεί! - έγραψα και χάπια, κατά τις 11+ γύρισα σπίτι και κλείστηκα στη δροσιά!!!

Αυτά τα νέα από εμένα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οχι beach bar για να ειναι ο μικρος προστατευμενος απο ηλιο και ζεστη γιατι ακομη ειναι μικρουλης για παραλια....

Είναι μικρός για μπάνιο στη θάλασσα, στην παραλία όμως μπορείς άνετα να τον έχεις και να κάνετε κι εσείς τα μπανάκια σας! Κανονίστε να πηγαίνετε απόγευμα και θα είναι μια χαρά!

Όσο για το μπρούμυτα, και η δικιά μου δεν καθότανε με τίποτα και όντως δεν μπουσούλησε!

Καλημέρα σααααααααααας!!!

Eγώ πέρασα ένα κουραστικό αλλά ωραίο σαβ/ριακο, καθότι πήγαμε δυτικά, στον Αμβρακικό κόλπο, στα βαφτίσια μιας φίλης! Πανέμορφα ήταν σ' ένα εκκλησάκι στο βουνό, όπου ήθελε 4Χ4 να πας, κάναμε και τα μπάνια μας, γυρίσαμε, κουραστήκαμε, κόπηκα και τρελά απ' τη ζέστη, αλλά σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.

Πρωί πρωί πήγα στο ΙΚΑ, έγραψα και την καμπύλη σακχάρου - την Πέμπτη θα την κάνω, πρέπει να πάω απ' τις 7.30 εκεί! - έγραψα και χάπια, κατά τις 11+ γύρισα σπίτι και κλείστηκα στη δροσιά!!!

Αυτά τα νέα από εμένα!

Μαρή, γκαστρούτσω γυναίκα που πας στα όρη στα άγρια βουνα;:tongue::tongue:

Μπράβο σου πάντως...και αφού περάσατε και ωραία χαλάλι η κουραση!

Καμπύλη γιατί θα κάνεις πουλάκι μου; Έχετε ιστορικό;

Καλά σήμερα έχει να πέσει κλιματιστικό που θα πάει σύννεφο!!!!:rolleyes:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...