Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Θα την κοπανήσω γι' αλλού, έχω μια βάφτιση στην άλλη άκρη!!! Συνεχίζεται η πανελλαδική τουρνέ. :tongue:

Που θα πας πάλι βρε γυρίστρω;;;;;:P:p

Αχ, βρε έρμη μωρομάνα τι τραβάς κι εσύ; Τουλάχιστον τα 'χεις φρέσκα. Εμένα θα μου φανεί κάπως!!! Καλή συνέχεια Κισάκι.

Ελένη κι εγώ το ουζάκι για μετά τις διακοπές το βλέπω, γιατί σκορπάμε σιγά σιγά.

Κι εγώ γι'αυτό είπα καφέ.Είναι πιο άρπα κόλα κατάσταση και κανονίζεται πιο εύκολα!!

Εγώ σήμερα πήγα κομμωτήριο και τώρα ήρθα, έβαλα την ανηψιά να σκουπίσει κι εγώ έφτιαξα γεμιστά.

Καλή συνέχεια. :D

Είδες τι είναι τα κορίτσια;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπερα,χαθηκα μιας και ετοιμαζομαι για αναχωρηση το Σαββατο.Η μικρη ειναι στην πεθερα μου θα την παρω αυριο,οποτε και θα ειμαστε σχεδον ετοιμοι.Κουφετακι μου οσον αφορα το μπαμπα μου,ειναι στην αναρρωση,αλλα το καλαοκαιρι προβλεπεται δυσκολο κοριτσια......θα πρεπει να ειναι καποιος μαζι τους,γιατι ειμαστε απομονωμενα εκει που μενουμε,κι επισης καλο θα ειναι να αποφυγει την οδηγηση.

Θα μου αρχισει εμενα μαθηματα ο συζυγος εκει στα χωραφια,τωρα στα γεραματα θα γινω σωφερινα(λεμε τωρα.....)Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια διαθεση,για τιποτααααααα.

Παντως για καφεδακι ειμαι μεσα,και αυριο ακομα αν θελετε.

Κισακι ζορικα τα πραγματα,αλλα κανε το καλυτερο για το κοριτσακι σου,αλλα και για το μπεμπε που ερχεται,ειμαι κι εγω της γνωμης να της δωσεις μπιμπερο,δεν θα ειναι και το καλυτερο να κοψει το γαλα.

Αυτα κουκλιτσες,αν κανονισετε τιποτα,ενημερωστε κι εμενα,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

koyklew phga xtew kai phra noylak etoimo (thw edina ton nan2 σκονη)kai th wpra noyla sympyknvmeno to brady thw ebala sto mpimpero καιτο ηπιε μονητ της 150 μλ!το πρωι ηπιε μονο 70!νερο απο το ποτηρακι πινει και της επιμενω για να μαθει καλυτερα το ποτηρι και να κοψει ευκολα το μπιμπερο!σημερ αθα δω μια καινουρια παιδιατρο ο αλλος δ εμου εμπνεει πια καμια εμπιστοσυνη!μανου μου περασρικα στον μαπμπα να περασεις καλα καινα ξεκουραστεις οσο μπορεις!καλημερ ακουκλες μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μαεστρια εχεις δικιο αυτο σκεφτομουν λεω αν ξεπαιδιαζα θα το αξαναεπαιρνα ευκολα αποφαση για δευτερο...ξανα μανα αυπνια,θηλασμο,κτλ κτλ,πονακια,δοντακια....κουραγιο κουκλα !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιές!

ΤΙ ΖΕΣΤΗ;;;;;; Γιατί;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;; Πήγα τον μικρό στο "κολείο", έκανα λίγα ψώνια στη λαϊκή και τώρα κλείστηκα σπίτι με το a/c!

Ζεστάθηκες πουλάκι μου;

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έχει αρκετή ζέστη και θα χειροτερέψει!

Οπότε βουρρρρρ για βουτιες!!!!!

Πω πω Μαράκι... τώρα που το σκέφτομαι τέτοια εποχή είχα μπει στο μήνα μου με κάργα καύσωνες!!! Μεγάλη πίκρα η ζέστη!

Μανου μέχρι ποτε θα μείνετε στο εξοχικό; Αμα βολέψει να βρεθούμε για κανα μπάνιο ή κανα καφεδέκι!

Κισα το ότι πίνει έστω και λίγο είναι θετικό! Σιγά σιγά θα το συνηθησει!

Πάντως αν θες την γνώμη μου απέφυγέ το το νουλακ. Εχει πολύ λιγότερα συστατικά από τα γάλατα σε σκόνη και ακόμη είναι πολύ μικρή.

4Suap3.png

Hello girls,τι κανετε;Σε γενικες γραμμες καλα βλεπω,αν εξαιρεσω τη μαεστρια μας που την επιασε η ζεστη....εγω παντως βρε κοριτσια δεν εχω ζεσταθει ακομα,ιδιαιτερα.

Ελενη2008 2 βδομαδες θα καθησουμε,οποτε πολυ θα χαρω,αν βολεψει να ερθετε,αν ειναι παρε με ενα τηλεφωνακι,ετσι και το αποφασισετε.

Φιλακια κουκλες,καλα να περντατε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Koπελιές ήρθε η κουκέτα μας σήμερα! Είναι πανέμορφη, ταίριαξε ΕΝΤΕΛΩΣ με την ντουλάπα και τα χρώματα του δωματίου και ο μικρός όταν την είδε φώναζε "ΤΕΛΕΙΑ"!!! Φυσικά του φαινόταν περίεργο όταν ξάπλωσε, αλλά ήταν τόσο κουρασμένος (τον είχα στείλει στα πεθερικά μετά τον παιδικό για να καθαρίσω, στρώσω, κλπ) που κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα!

Ελπίζω να μην πέσει απ' το κρεβάτι - έχει καγκελάκι αλλά στο μισό μόνο, φοβάμαι μην στρυφογυρνάει και φτάσει στην άλλη άκρη και πέσει - κι επίσης ελπίζω να μην το κάνει συνήθειο να σηκώνεται το βράδυ και τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι!!! :D

Aυτά τα ευχάριστα. Κατά τ' άλλα ΟΛΗ μέρα με το a/c μέσα στο σπίτι, κατά τις 9 το έκλεισα κι άνοιξα τα πάντα και ΠΑΛΙ μούσκεμα στον ιδρώτα είμαι!

Ωχ, υπομονή, δυο μήνες είναι, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε;

Εγώ σήμερα είμαι off λόγω μειωμένου...είχαμε κλείσιμο μήνα και 3μηνα(για το χρηματιστήριο) και πάλι μου βγηκε η ψχ στην δουλειά, γνωρίζοντας οτι παίζεται παρασκήνιο για να με δι'ωξουν....γκρρρρρρρρρ...αυτά...

Κατα τα άλλα, θα πάμε τον Γιωργάκο σήμερα στον παιδικό, για να κάτσει λίγο, άμα μείνω στην δουλειά, να πάει εκεί, αλλιώς....με την μαμούκα(κι ένα θετικό της κατάστασης)

Από την άλλη μετράμε μέρες για τις διακοπές μας(πάμε Ρόδοοοοο)...έχουμε ξαναπάει, αλλά αυτή τη φορά πιστεύω θα είναι καλύτερα, γιατί έχουμε το γουργουράκι μας(τζάμπα τα βαφτίσια χιχιχιχιχι) μαζί και στο κάτω κάτω ξέρουμε πώς να κινηθούμε και πόυ να πάμε....τέλεια πιστεύω θα είναι...

Διαβάζω τα νεάκια σας, αλλά πολλές μέρες τώρα λόγω ψυχολογικού της δουλειάς δεν έχω όρεξη για τίποτα....ίσα που υπάρχω μέσα στο σπίτι και ο πάστας μου φωνάζει....καλά που πάμε και βόλτες και είναι καλοκαιράκι και ξεφεύγουμε λίγο....αυτά

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια τι κανετε??? ηρθαμε για 1-2 μερες για να κανουμε εμβολιο και να μας δει η παιδιατρος!!! δεν παλευται η ζεστη εδω στην Θεσ/νικη τι κανετε??? λιγο διαβασα δεν προλαβαινω με το ζιζανιο να διαβασω τα παντα αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!εμεις δοξα τον θεο ειμαστε μια χαρα μας ταλαιπωρουν τα δοντια τωρα σιγα σιγα αλλα μονο με λιγη γκρινια προς το παρον ευτυχως ο υπνος το βραδυ καλα κρατει!!!καναμε και το 3ο εμβολιο μας και ειμαστε αισιως 71 ποντους και 8 κιλα μεγαλωσε το πουλακι μου!!!!!φτου φτου!!!κοριτσια ελπιζω καποια μερα να μπορεσω και εγω να ερθω για κανενα καφεδακι μαζι σας να γνωριστουμε αν βεβαια ειναι οκ απο σας!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά είμαστε αν εξαιρέσουμε μια αλλεργία που έκανε η Λουκία και παίρνουμε αέριους και και βάζουμε αλοιφούλα!

Κατά τα άλλα, το απόγευμα θα την κοπανήσουμε για Χαλκιδική για να κάνουμε και κανένα μπάνιο επιτέλους!

Ελενη2008 2 βδομαδες θα καθησουμε,οποτε πολυ θα χαρω,αν βολεψει να ερθετε,αν ειναι παρε με ενα τηλεφωνακι,ετσι και το αποφασισετε.

Μανου ελπίζω να τα καταφέρουμε να βρεθούμε! Καλά να περάσετε!!!!

Koπελιές ήρθε η κουκέτα μας σήμερα! Είναι πανέμορφη, ταίριαξε ΕΝΤΕΛΩΣ με την ντουλάπα και τα χρώματα του δωματίου και ο μικρός όταν την είδε φώναζε "ΤΕΛΕΙΑ"!!! Φυσικά του φαινόταν περίεργο όταν ξάπλωσε, αλλά ήταν τόσο κουρασμένος (τον είχα στείλει στα πεθερικά μετά τον παιδικό για να καθαρίσω, στρώσω, κλπ) που κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα!

Ελπίζω να μην πέσει απ' το κρεβάτι - έχει καγκελάκι αλλά στο μισό μόνο, φοβάμαι μην στρυφογυρνάει και φτάσει στην άλλη άκρη και πέσει - κι επίσης ελπίζω να μην το κάνει συνήθειο να σηκώνεται το βράδυ και τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι!!! :D

Μεγια σας!!!!!!! Δεν είναι λίγο μικρός για κουκέτα; Ή κοιμάται ύσηχα;

Εγώ μαθημένη από την δικιά μου που κόβει βόλτες στο κρεβάτι, νόμιζω ότι όλα τα παιδιά έτσι είναι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Aυτά τα ευχάριστα. Κατά τ' άλλα ΟΛΗ μέρα με το a/c μέσα στο σπίτι, κατά τις 9 το έκλεισα κι άνοιξα τα πάντα και ΠΑΛΙ μούσκεμα στον ιδρώτα είμαι!

Ωχ, υπομονή, δυο μήνες είναι, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Γιατί δεν την κοπανάς καμιά βδομάδα στην μανούλα σου να δροσιστείς και να πάιξει κι ο Τζόνυ1;

Τουλάχιστον θα δροσιστείς το σκ!!!!

Κατα τα άλλα, θα πάμε τον Γιωργάκο σήμερα στον παιδικό, για να κάτσει λίγο, άμα μείνω στην δουλειά, να πάει εκεί, αλλιώς....με την μαμούκα(κι ένα θετικό της κατάστασης)

Είδες; Εχει και τα θετικά του!!!!

Από την άλλη μετράμε μέρες για τις διακοπές μας(πάμε Ρόδοοοοο)...έχουμε ξαναπάει, αλλά αυτή τη φορά πιστεύω θα είναι καλύτερα, γιατί έχουμε το γουργουράκι μας(τζάμπα τα βαφτίσια χιχιχιχιχι) μαζί και στο κάτω κάτω ξέρουμε πώς να κινηθούμε και πόυ να πάμε....τέλεια πιστεύω θα είναι...

Πότε φεύγετε; Άντε τέλεια θα περάσετε!!!!

Διαβάζω τα νεάκια σας, αλλά πολλές μέρες τώρα λόγω ψυχολογικού της δουλειάς δεν έχω όρεξη για τίποτα....ίσα που υπάρχω μέσα στο σπίτι και ο πάστας μου φωνάζει....καλά που πάμε και βόλτες και είναι καλοκαιράκι και ξεφεύγουμε λίγο....αυτά

Ανέβα!!!!! Ξέρω ότι είναι στενάχωρο, αλλά πίστεψέ με δεν αξίζει!

Εσεις να είστε καλά κι όλα τα αλλα....θα φτιάξουν!

κοριτσια ελπιζω καποια μερα να μπορεσω και εγω να ερθω για κανενα καφεδακι μαζι σας να γνωριστουμε αν βεβαια ειναι οκ απο σας!!!!

Εννοείται πως είναι οκ!

Αρκεί να καταφέρουμε να συντονιστούμε!!!;);)

4Suap3.png

Γιατί δεν την κοπανάς καμιά βδομάδα στην μανούλα σου να δροσιστείς και να πάιξει κι ο Τζόνυ1;

Τουλάχιστον θα δροσιστείς το σκ!!!!

ΠΟΥ να δροσιστώ παιδάκι μου; Στον κάμπο; Άσε, καλύτερα εδώ.

Άντε, να κάνεις μπανάκιααααααααααααα! Εγώ σ/κ πάω δυτικά, έχω - ω, ναι - βάφτιση!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΠΟΥ να δροσιστώ παιδάκι μου; Στον κάμπο; Άσε, καλύτερα εδώ.

Άντε, να κάνεις μπανάκιααααααααααααα! Εγώ σ/κ πάω δυτικά, έχω - ω, ναι - βάφτιση!!! :tongue:

Στα Γιαννιτσά δεν είναι η μαμά σου;

Όταν λες Δυτικά;:confused::confused:

4Suap3.png

Ιόνιο. :tongue:

Η μαμά μου είναι στον ΚΑΜΠΟ των Γιαννιτσών κορίτσι. Φωτιά! Βράζει ο τόπος!!!

Τέλεια!!!! Δεν μππορείτε να μείνετε λίγες μέρες να ξεκουραστείτε κιόλας; Αφού θα τα κάνετε που θα τα κάνετε τα έξοδα!

Όσο για την μαμά, άστο καλύτερα....

Μαράκι πόσο πήρατε την κουκέτα;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...