Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχ κιττυ μου αυτες οι στιγμες που περιγραφεις ειναι μοναδικες.Και να εισαι σιγουρη πως συντομα ο γιοκας σου θα καταλαβει το ποσα πολλα σημαινει για σενα!!!Το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,δοξα το Θεο,ξεκουραζεται.Απο το αλλο Σ/Κ παιρνει αδειο ο αντρας μου και θα παμε Χαλκιδικη στο εξοχικο,εχω ομως το μπαμπα μου λιγο αρρωστο(θα δεις σε προηγουμενα ποστ) και φετος θα ειμαστε καπως....ελπιζω να περασει ησυχα το καλοκαιρι....

Α και θελω κι εγω φωτο του μπεμπουλη σου,αν θελεις κι ειναι ευκολο,φιλακια!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!!!

Καλη εβδομάδα να έχουμε κοριτσάρες!!!

Εμεις πήγαμε τελικά Καστοριά και πέράσαμε αρκετά καλά..Λόγω του ότι η μικρά το Σάββατο το μεσημέρι δεν κοιμήθηκε(όσο κι αν το προσπαθήσαμε..:rolleyes:) το βράδυ στην δεξίωση 22.30 κατέβασε ρολά και αναγκαστήκαμε να φύγουμε και νηστικοί και αχορευτοι!!!!:tongue::tongue: Να φανταστείτε ότι πήγαμε στο ξενοδοχείο και την αράξαμε στο μπαλκόνι με τον Χ. και ερχόντουσαν κάτι μυρωδιές από γύρους....άλλο πράγμα!!!!:-P:razz:

Παρ'όλα αυτά ήταν ωραία και η κόρη μου στο σπίτι που ετοιμάζαμε την νύφη έσερνε πρώτη τον χορό!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!:tongue::tongue::tongue: Η ίδια λέει ότι ντύθηκε νυφικάκι!!!:lol:

Χθες πήγαμε μια βόλτα στην Βλάστη και ρίξαμε κατι μάσες σπέσιαλ!!!!

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Είναι τέλειο μέρος, άκρως παραδοσιακό και ενδύκνειται για ξεκούραση!!!

Μανου ετοιμάζεστε για μπανάκια σιγα σιγά βλέπω!!!

Κιττυ έτσι υπναρού ήταν και η κόρη μου και εξακολουθεί να μην μας ταλαιπωρεί στον ύπνο οπότε μπορείς να ελπίζεις και για το μέλλον!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερούδια!!!!

Καλη εβδομάδα να έχουμε κοριτσάρες!!!

Εμεις πήγαμε τελικά Καστοριά και πέράσαμε αρκετά καλά..Λόγω του ότι η μικρά το Σάββατο το μεσημέρι δεν κοιμήθηκε(όσο κι αν το προσπαθήσαμε..:rolleyes:) το βράδυ στην δεξίωση 22.30 κατέβασε ρολά και αναγκαστήκαμε να φύγουμε και νηστικοί και αχορευτοι!!!!:tongue::tongue: Να φανταστείτε ότι πήγαμε στο ξενοδοχείο και την αράξαμε στο μπαλκόνι με τον Χ. και ερχόντουσαν κάτι μυρωδιές από γύρους....άλλο πράγμα!!!!:-P:razz:

Παρ'όλα αυτά ήταν ωραία και η κόρη μου στο σπίτι που ετοιμάζαμε την νύφη έσερνε πρώτη τον χορό!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!:tongue::tongue::tongue: Η ίδια λέει ότι ντύθηκε νυφικάκι!!!:lol:

Χθες πήγαμε μια βόλτα στην Βλάστη και ρίξαμε κατι μάσες σπέσιαλ!!!!

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Είναι τέλειο μέρος, άκρως παραδοσιακό και ενδύκνειται για ξεκούραση!!!

Μανου ετοιμάζεστε για μπανάκια σιγα σιγά βλέπω!!!

Κιττυ έτσι υπναρού ήταν και η κόρη μου και εξακολουθεί να μην μας ταλαιπωρεί στον ύπνο οπότε μπορείς να ελπίζεις και για το μέλλον!

αααα.....πολύ ωραία !!!! γιατί κι εγώ είμαι υπναρού...ο μπαμπάς του ξενύχτης:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ κιττυ μου αυτες οι στιγμες που περιγραφεις ειναι μοναδικες.Και να εισαι σιγουρη πως συντομα ο γιοκας σου θα καταλαβει το ποσα πολλα σημαινει για σενα!!!Το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,δοξα το Θεο,ξεκουραζεται.Απο το αλλο Σ/Κ παιρνει αδειο ο αντρας μου και θα παμε Χαλκιδικη στο εξοχικο,εχω ομως το μπαμπα μου λιγο αρρωστο(θα δεις σε προηγουμενα ποστ) και φετος θα ειμαστε καπως....ελπιζω να περασει ησυχα το καλοκαιρι....

Α και θελω κι εγω φωτο του μπεμπουλη σου,αν θελεις κι ειναι ευκολο,φιλακια!!!

κατι ειχα διαβάσει για τον μπαμπά σου , πριν λίγο καιρό , αλλά δεν εχω και πολύ χρόνο να μπαίνω. ελπίζω να είναι καλύτερα κι οτι κι αν είναι να το ξεπεράσει:P

καλά να περάσετε και να χαλαρώσετε όσο μπορείτε:P:p:p

εμείς δεν το βλέπω να παμε καπου.γενικά περάσαμε πολύ δύσκολο χειμώνα -δεν εννοώ την εγκυμοσύνη- και θα ηθελα να ξεφυγουμε.αλλα κι ο μπεμπούλης ειναι πολύ μικρός για ταξίδια κλπ και αντε να κουβαλας ενα σωρό πραγματα .......ισως για λιγες μερες , εδω κοντά θα δουμε.

Βεβαια ειναι ευκολο , απλα πρεπει να βαλω φωτο στο λαπτοπ , γιατι αυτες που εχω ειναι απο νεογέννητο. για στειλε μου για σιγουρια παλι το e mail σου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Γεια σας κοριτσακια!

Μπηκα για μια γρηγορη καληνυχτα!!!

Ο μικρος μ΄εχει ξετιναξει, δε μαζευεται με τιποτα και εχει και τον ακοιμητο.....νομιζει πλεον οτι υπαρχει μονο το κουνια μπελα, οι τσιριχτες φωνουλες και τα αγκου αμπου και ολα τα σχετικα χαχαχα.... και θελει να ειναι συνεχεια καθιστος και εχουν πιαστει τα χερακια μου να τον στηριζω και δεν ειναι και κανα ελαφρυ μωρακι... Εν τω μεταξυ οποιο γνωστο συνανταμε στη βολτα και λεμε οτι ειναι 4.5 μηνων μας κοιταει σαν εξωγηινους χαχαχαχα..

Σας φιλω ολες και απαιτω τσιπουρο οταν γυρισω με το καλο Θεσ/νικη χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελιές. Έχω στο σπίτι την ανηψιά μου (στα 14) εδώ και μερικές μέρες και είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια. :D Καλά είναι, η αλήθεια έιναι ότι με βοηθάει ΠΟΛΥ με τον μικρό!!! Κατεβήκαμε σήμερα και αγορά και ήταν ωραία, κοριτσοπαρέα.

Αχ, γιατί ζέστανε, ε;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα!!!

Μαράκι πάνω που άρχισα να ανυσηχώ....Εξαφανίστηκες τόσες μέρες και αναρωτιόμουν τι συνέβη!

Αλλά με την ανηψούλα καλοπερνάς, έτσι;;)

Κανόνισε να την κοπανίσεις σε κανένα χωριό αυτές τις μέρες γιατί θα έχει πολλή ζέστη!!!

Το νινάκι μας τι κάνει;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Την κοπανήσατε για διακοπές;

Κουφετού που είσαι;

4Suap3.png

kitty τι κανει ο μικρος????καλημερα σε ολες.πηγα δευτερα ειδα το νινι,ειχε καρδιακη λειτουργια .τωρα θα παω πεμπτη την αλλη.πρεπει να κοψω το θηλασμο λογω συσπασεων να μην αποβαλλω και γινεται μαχη,η μικρη ουτε να διε μπιμπερο ουτε να φαει ξενο γαλα,με τοποτηρακι της δοκιμασα με κουταλακι...θα δειξει!εκλαιγι την πρωτη μερα 1 ωρα με αναφιλητα και λυγμους σπαραξε η κακομοιρα!αλλα κοιμαται το βραδυ πλεον εστω και νηστικια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kitty τι κανει ο μικρος????καλημερα σε ολες.πηγα δευτερα ειδα το νινι,ειχε καρδιακη λειτουργια .τωρα θα παω πεμπτη την αλλη.πρεπει να κοψω το θηλασμο λογω συσπασεων να μην αποβαλλω και γινεται μαχη,η μικρη ουτε να διε μπιμπερο ουτε να φαει ξενο γαλα,με τοποτηρακι της δοκιμασα με κουταλακι...θα δειξει!εκλαιγι την πρωτη μερα 1 ωρα με αναφιλητα και λυγμους σπαραξε η κακομοιρα!αλλα κοιμαται το βραδυ πλεον εστω και νηστικια!

Αχ, μωρε η καημενούλα...

Αυτό θα πει να σου παίρνουν την μπουκιά μέσα από το στόμα!

Κισάκι δεν ήξερα ότι ακόμα θηλάζεις! Μπράβο σου!

Μη στενοχωριέσαι, θα μάθει και το μπιμπερό και θα συνηθίσει...

Θέλει όμως υπομονή!

4Suap3.png

milhsa με μαι καινουρι απαιδιατρο,,,μου λεει τωρα να τη μαθεις μπιμπερο και να τοκοψεις παλιμετα?μαθε την ποτηρακικατευθειαν!το ειχε μαθει κι επεινε νερακι απο κει απο το ποτηρακι, τωρα μ ετο γαλα μηνκοψει και το νερο φοβαμαι....ουφ!θα το συνηθισει φανταζομαι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ειδες ελενακι μου φωναξες και ηρθα...βασικα πεταχτηκα χααχαχα!!τρεχω ρε κορες μια εξοχικο μαμας για τον μπαξε μια πεθερα(πηγαμε χτες)δουλεια παιδια κτλ βαρεμαρα οκ ολα κλ.κισα γμτ μην ακους μλκιες απο τους γιατρους.τι θα πει θα μαθει μπιμπερο κ θα το κοψει εδω αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να γινει η αλλαγη οσο ποιο ηρεμα κ σωστα για το παιδι!!!ποιο παιδακι δεν εκοψε το μπιμπερο?η την πιπιλα?ειναι πολυ μικρη ακομη για ποτηρια καλαμακια μου φαινετε κ το ζητουμενο ειναι να μην κοψει το γαλα τελιος κατι που ετσι μπορει να γινει.εαν δεν πινει τον καιρο της προσαρμογης το γαλα βαζε το σε κρεμα αραιωμενη εγω ακομη τον δινω το βραδακι συνηθως κρεμα με γαλα και κατσε προσπαθησε να δεις πως θα αλλαξετε το πραγμα παρε με κανα τηλ αν θες να τα πουμε.μαεστρια μου ζεστανε κανε κουραγιο μανααααα.μανου πως ειναι ο μπαμπας?λενι ουερ αρ γιου ντιαρ πατρινια μου τι κανετε?κοριτσια φωναζει ο χαμπι παμε λαικη φιλουθια

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα κοριτσια ειδες ελενακι μου φωναξες και ηρθα...βασικα πεταχτηκα χααχαχα!!τρεχω ρε κορες μια εξοχικο μαμας για τον μπαξε μια πεθερα(πηγαμε χτες)δουλεια παιδια κτλ βαρεμαρα οκ ολα κλ.κισα γμτ μην ακους μλκιες απο τους γιατρους.τι θα πει θα μαθει μπιμπερο κ θα το κοψει εδω αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να γινει η αλλαγη οσο ποιο ηρεμα κ σωστα για το παιδι!!!ποιο παιδακι δεν εκοψε το μπιμπερο?η την πιπιλα?ειναι πολυ μικρη ακομη για ποτηρια καλαμακια μου φαινετε κ το ζητουμενο ειναι να μην κοψει το γαλα τελιος κατι που ετσι μπορει να γινει.εαν δεν πινει τον καιρο της προσαρμογης το γαλα βαζε το σε κρεμα αραιωμενη εγω ακομη τον δινω το βραδακι συνηθως κρεμα με γαλα και κατσε προσπαθησε να δεις πως θα αλλαξετε το πραγμα παρε με κανα τηλ αν θες να τα πουμε.μαεστρια μου ζεστανε κανε κουραγιο μανααααα.μανου πως ειναι ο μπαμπας?λενι ουερ αρ γιου ντιαρ πατρινια μου τι κανετε?κοριτσια φωναζει ο χαμπι παμε λαικη φιλουθια

Βρε σίφουνα!!!!! Πότε μπήκες, πότε βγήκες, χαμπάρι δεν πήρα!!!!

Ενας ο Βέγγος και μια εσύ!!!!:tongue::tongue:

Κισάκι θα συμφωνήσω με το κουφέτο! Σκοπός είναι να συνεχίσει να πίνει γάλα και δεν παθαίνει τίποτα αν μάθει με το μπιμπερό.

Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι για λίγες μέρες να αναμειγνυεις το δικό σου με ξένο και σιγά σιγά να αυξάνεις την ποσότητα του ξένου.

Να σας πω....

Μήπως το ουζάκι που λέγαμε, να το κάνουμε καφέ γιατί το κόβω κομματάκι δυσκολο να συντονιστούμε προ διακοπων, και το ουζάκι να το κανονίσουμε μόλις επιστρέψουμε όλες;

Τι λέτε;

4Suap3.png

koyfeto μιλαω για ποτηρι με ρυγχος στο οποιο εμαθε και πινει νερακι ηδη!κλεινει το στομιο κι εχει 2 τρυπιτσες σα ν αρουφαει στηθος η το ανοιγεις και τρεχει σανμπιμπερο!

σημερα το πρωι αυτο εκανα εβαλα λιγο κρεμα 2 κουταλιες αυτη που αναμιγνυεται στο γαλα...κι ετσι ειχε τη γευση απο το γαλα...το βραδυ ομως δ εθελει τιποτα να φαει. ελενημου δνε μπορω να βγαλω το δικο μου,ισα ισα για αποσυμφορηση προκειμενου να γινει απογαλακτισμος.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

koyfeto μιλαω για ποτηρι με ρυγχος στο οποιο εμαθε και πινει νερακι ηδη!κλεινει το στομιο κι εχει 2 τρυπιτσες σα ν αρουφαει στηθος η το ανοιγεις και τρεχει σανμπιμπερο!

σημερα το πρωι αυτο εκανα εβαλα λιγο κρεμα 2 κουταλιες αυτη που αναμιγνυεται στο γαλα...κι ετσι ειχε τη γευση απο το γαλα...το βραδυ ομως δ εθελει τιποτα να φαει. ελενημου δνε μπορω να βγαλω το δικο μου,ισα ισα για αποσυμφορηση προκειμενου να γινει απογαλακτισμος.

Δεν μπορείς να το καθυστερήσεις 1-2 μέρες; Είναι επικύνδυνο;

Το λέω για να μπει ομαλά στη γεύση του ξένου και να μη σου κόψει τελείως το γάλα!

4Suap3.png

Kαλημέρα!!!

Μαράκι πάνω που άρχισα να ανυσηχώ....Εξαφανίστηκες τόσες μέρες και αναρωτιόμουν τι συνέβη!

Αλλά με την ανηψούλα καλοπερνάς, έτσι;;)

Κανόνισε να την κοπανίσεις σε κανένα χωριό αυτές τις μέρες γιατί θα έχει πολλή ζέστη!!!

Θα την κοπανήσω γι' αλλού, έχω μια βάφτιση στην άλλη άκρη!!! Συνεχίζεται η πανελλαδική τουρνέ. :tongue:

Αχ, βρε έρμη μωρομάνα τι τραβάς κι εσύ; Τουλάχιστον τα 'χεις φρέσκα. Εμένα θα μου φανεί κάπως!!! Καλή συνέχεια Κισάκι.

Ελένη κι εγώ το ουζάκι για μετά τις διακοπές το βλέπω, γιατί σκορπάμε σιγά σιγά.

Εγώ σήμερα πήγα κομμωτήριο και τώρα ήρθα, έβαλα την ανηψιά να σκουπίσει κι εγώ έφτιαξα γεμιστά.

Καλή συνέχεια. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...