Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σίγουρα, αλλά όποιος πάει τόσο νωρίς κορίτσι, πάντα ρισκάρει.

Μπα...Μη το λες! Τα τελευταία χρόνια ο Ιουνιος ήταν ο καλύτερος μήνας για διακοπές και ο Αύγουστος ψιλοχάλια, οπότε μαλλον είναι κατά πόσο κ....φαρδος είσαι!!!!:tongue::tongue:

Τι θα κάνετε σκ;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι θα κάνετε σκ;

Ο χάζμπαντ θα πάει Αθήνα, έχει δουλειά-διασκέδαση και θα τον "αφήσω", είμαι μεγαλόψυχη. :tongue:

Εγώ ήδη άρχισα να καλώ κόσμο, για να 'χω παρέα, μην κυνηγάω όλη μέρα μόνη μου το μικρό.

Το καλό είναι ότι θα 'χει δροσούλα, οπότε χαλάλι που δε θα πάμε για μπάνιο!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο χάζμπαντ θα πάει Αθήνα, έχει δουλειά-διασκέδαση και θα τον "αφήσω", είμαι μεγαλόψυχη. :tongue:

Εγώ ήδη άρχισα να καλώ κόσμο, για να 'χω παρέα, μην κυνηγάω όλη μέρα μόνη μου το μικρό.

Το καλό είναι ότι θα 'χει δροσούλα, οπότε χαλάλι που δε θα πάμε για μπάνιο!!

Πάλι στην Αθήνα;:rolleyes::rolleyes:;) Ύποπτο...... Μήπως να βάλουμε την Ελενηκ να το ψάξει λίγο μια και θα είναι κοντά;:tongue::tongue::tongue:

Άσε να τον κυνηγάνε άλλοι Μαράκι! Εσυ όσο μπορείς να αράζεις γιατί μετά με τα 2 προβλέπεται πολύ κούραση!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Κακούργα, γκαστρωμένη γυναίκα δε με λυπάσαι; :twisted:

τσουκουυυ!!!!!:tongue: Αμα τολμάει ας κάνει τίποτα με ένα στην κοιλιά και ένα απ'έξω!!!:mrgreen::mrgreen:

Κορίτσι φεύγω! Πάω να κάνω μαλλί και μετά έχω να κάνω μπάνιο την μικρή κι εμένα:tongue:, να ετοιμάσω πράγματα, και το πουρνό να την κοπανήσουμε!

Α! Και πρέπει να της βρω και παπούτσια.... Ούτε ο Βέγγος τέτοιο τρέξιμο!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Μπα μη το λες μανού μου, ξέρεις τί ταξίδια έχουμε κάνει τις τελευταίες μέρες με τα τηλέφωνα? Όλη την Ελλάδα έχουμε γυρίσει! Αύριο έχω να πάρω τηλέφωνο σε Σκύρο, Χανιά και Χαλκιδική!!! Μην ρωτάς πως τα συνδυάζουμε!!! Μάλλον αλφαβητικά!!! Ααααα, είδαμε και αυτό που μου είχες πει σε ανύποπτο χρόνο αλλά το είχα αγνοήσει τότε. Κι εκεί θα πάρω τηλ. αύριο... Θα σου πω τηλεφωνικά! Κατά τ' άλλα... θεωρητικά, 10/07 εμείς πάμε διακοπές!!! Φετος δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και να που φτάσαμε...

Αννιώ!!!! 27 εβδομάδων! Και το ταϋλανδέζικο δεν το (ξανά)φάγαμε ακόμα!!! Έλα κοριτσάκι, μόλις γυρίσω από τις διακοπές και πριν γεννήσεις (τέλος Ιουλίου) να πάμε!

Κίττυ, πώς τα περνάς με τον μικρό? Είναι ήσυχος? Προσαρμοστήκατε?

Ελενάκι2008 δημόσιοι υπάλληλοι είστε και έχετε μείωση?

Κόρες, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν διαβάζω ειδήσεις, χτες το βράδυ κατά λάθος άκουσα κάποια πράγματα και μαύρισε η ψυχή μου... Είμαι σε φάση άρνησης, δεν θέλω να ξέρω...

Τελευταίο μάθημα στην λογοθεραπεία, χαιρετήσαμε την Λεμονιά Κισάκι μου κι ευχηθήκαμε να μην την συναντήσουμε ξανά! Πάει κι αυτό, πλάκα πλάκα 15 μήνες ήταν αυτοί!

Αυτά... Χάρηκα που σας είδα και να σας βλέπουμε συχνότερα κούκλες (Αννιώ και Κίττυ εννοώ, οι λοιπές βόρειες, η μία Πατρινή και η επίσης μία ακόμα Αθηναία - Γλυφαδιώτισσα - είναι μόνιμο παρεάκι)!!!

Φιλιά και καλό ξημέρωμα!

Γεια σου Ελενάκι !!!!

καλά είμαστε, ο μικρός ήσυχος ειναι , εκτός απο τους κολικούς που μας παιδεύουν λιγο ,αλλά ευτυχώς όχι συχνά. Εγω το πρωι παω μαγαζι και τον κρατάει η μαμα μου. Την νυχτα κοιμαται 6-7 ωρες σερί, οποτε ειμαστε μια χαρα. κατα τα άλλα καλά , κανουμε τις βολτες μας , γελάει συνέχεια..........

Η Μυρτώ , ο Βαγγελάκος τι κάνουν ? εσείς , όλα καλά ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κουκλες καλησπερα,ευχαριστω πολυ για τις ευχες να ειστε καλα,και του χρονου να ειμαστε γεροι.Ωραια περασαμε εκεινο το βραδυ,βγηκαμε για μπυριτσα με την κουνιαδα μου και τον αδερφο μου,οικογενειακως,ομορφα ηταν.

Χθες ομως κοριτσια,ημουν χαλια....δεν ξερω αν με επηρρεαζε η εκλειψη ή εφταιγαν τα δικα μου ψυχοσωματικα,αλλα σερνομουν,ειχα μια ατονια,κατι νευρα αλλο πραγμα.Αφου να φανταστειτε πηγα κομμωτηριο για βαφη,κι ελεγα ποτε θα τελειωσω να φυγω....τελοσπαντων το βραδυ πηγαμε στο χωριο του αντρα μου για φαγητο με φιλους,για καποιο εθιμο που εχουν,καλα περασαμε.

Σημερα πηραμε τους δικους μου και πηγαμε μια βολτα Καλλικρατεια,να αλλαξει κι ο μπαμπακας μου λιγο περιβαλλον.Εκανα λιγες δουλεις,κι ο αντρας μου με τη μικρη πηγαν θαλασσα,αλλα ηταν κρυα απ'οτι μου ειπαν....

Λοιπον κουκλιτσες,γυριστε απο το Σ/Κ και κανονιστε απο βδομαδα πρεπει να οργανωσουμε την ουζοκατανυξη,γιατι μετα παιρνουμε αδεια,και σε χανω,με χανεις ,χανομαστε....που λενε.Πειτε ποτε βολευει για να το κανονισουμε.

Κιτυ μου τι κανεις κοριτσακι;Πω πω,μεγαλωσατε κι εσεις βρε παιδι μου,μια χαρα ο μπεμπουλης,μια χαρα μου ακουγεται το προγραμμα σας.Γερος να ειναι και να τον χαιρεστε.

Φιλακια τσουπρες τα λεμε απο βδομαδα,μπαιιιιιιιι:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πάλι στην Αθήνα;:rolleyes::rolleyes:;) Ύποπτο...... Μήπως να βάλουμε την Ελενηκ να το ψάξει λίγο μια και θα είναι κοντά;:tongue::tongue::tongue:

ναι ναι, να τον ψάξω! Εγώ Μαράκι θα σου ανοίξω τα μάτια πουλάκι μου!:tongue:

Γεια σου Ελενάκι !!!!

καλά είμαστε, ο μικρός ήσυχος ειναι , εκτός απο τους κολικούς που μας παιδεύουν λιγο ,αλλά ευτυχώς όχι συχνά. Εγω το πρωι παω μαγαζι και τον κρατάει η μαμα μου. Την νυχτα κοιμαται 6-7 ωρες σερί, οποτε ειμαστε μια χαρα. κατα τα άλλα καλά , κανουμε τις βολτες μας , γελάει συνέχεια..........

Η Μυρτώ , ο Βαγγελάκος τι κάνουν ? εσείς , όλα καλά ?

6-7 ώρες τη νύχτα σερί και είναι δύο μηνών???? Φτου φτου το αγόρι μου, αυτό είναι μωρό! Θέλω να δω φώτο!!!!

Πάντως είναι πολύ βασικό να κοιμάσαι τη νύχτα, μπορείς να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ημέρας με άλλον αέρα!

Καλά είναι τα μικρά μου, μεγαλώνουν και ευτυχώς ηρεμούν!

Μην χάνεσαι μπουμπού, να σε βλέπουμε!

Ξεκινάω το σίδερο βουνό που έχω, λυπηθείτε με!!!

ναι ναι, να τον ψάξω! Εγώ Μαράκι θα σου ανοίξω τα μάτια πουλάκι μου!:tongue:

6-7 ώρες τη νύχτα σερί και είναι δύο μηνών???? Φτου φτου το αγόρι μου, αυτό είναι μωρό! Θέλω να δω φώτο!!!!

Πάντως είναι πολύ βασικό να κοιμάσαι τη νύχτα, μπορείς να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ημέρας με άλλον αέρα!

Καλά είναι τα μικρά μου, μεγαλώνουν και ευτυχώς ηρεμούν!

Μην χάνεσαι μπουμπού, να σε βλέπουμε!

Ξεκινάω το σίδερο βουνό που έχω, λυπηθείτε με!!!

Καλημέρα :P

κι εγώ έλιωσα χθες στο σίδερο...καλέ στις 7 του μηνός γινεται 3 μηνων !!!!!!

αμ τι νόμιζες ? χαχχαχαχαχαχ

ναι , κοιμαται το καλο μου....το βράδυ κοιμηθηκε κατα τις 22 00 και ξυπνησε 6 15:shock::shock:

θα βαλω στον υπολογιστή και θα σου στείλω με e mail

Φιλιά !

Κουκλες καλησπερα,ευχαριστω πολυ για τις ευχες να ειστε καλα,και του χρονου να ειμαστε γεροι.Ωραια περασαμε εκεινο το βραδυ,βγηκαμε για μπυριτσα με την κουνιαδα μου και τον αδερφο μου,οικογενειακως,ομορφα ηταν.

Χθες ομως κοριτσια,ημουν χαλια....δεν ξερω αν με επηρρεαζε η εκλειψη ή εφταιγαν τα δικα μου ψυχοσωματικα,αλλα σερνομουν,ειχα μια ατονια,κατι νευρα αλλο πραγμα.Αφου να φανταστειτε πηγα κομμωτηριο για βαφη,κι ελεγα ποτε θα τελειωσω να φυγω....τελοσπαντων το βραδυ πηγαμε στο χωριο του αντρα μου για φαγητο με φιλους,για καποιο εθιμο που εχουν,καλα περασαμε.

Σημερα πηραμε τους δικους μου και πηγαμε μια βολτα Καλλικρατεια,να αλλαξει κι ο μπαμπακας μου λιγο περιβαλλον.Εκανα λιγες δουλεις,κι ο αντρας μου με τη μικρη πηγαν θαλασσα,αλλα ηταν κρυα απ'οτι μου ειπαν....

Λοιπον κουκλιτσες,γυριστε απο το Σ/Κ και κανονιστε απο βδομαδα πρεπει να οργανωσουμε την ουζοκατανυξη,γιατι μετα παιρνουμε αδεια,και σε χανω,με χανεις ,χανομαστε....που λενε.Πειτε ποτε βολευει για να το κανονισουμε.

Κιτυ μου τι κανεις κοριτσακι;Πω πω,μεγαλωσατε κι εσεις βρε παιδι μου,μια χαρα ο μπεμπουλης,μια χαρα μου ακουγεται το προγραμμα σας.Γερος να ειναι και να τον χαιρεστε.

Φιλακια τσουπρες τα λεμε απο βδομαδα,μπαιιιιιιιι:P

Καλημέρα Μανουτίτα μου !!!

Ευχαριστούμε πολύ !!!

καλά ειμαστε, εδω χαζεύουμε με τον μικρό.......χθες του ελεγα ΄ξερεις ποσο σε αγαπάω΄και με πηραν τα κλαματα και με κοίταζε με απορία..........σου λεει τι λέει αυτή η τρελή πάνω απο το κεφάλι μου ?

Η κοριτσάρα σου τι κάνει ? απο διακοπές τι λεει το προγραμμα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...