Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Έλααααααααααα, είμαστε πολλοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! :tongue:

Να κάνεις κορίτσι, μην το αφήσεις, έχω ακούσει ότι αρχίζουν και κάνουν διευκολύνσεις, γιατί απ' το να τα χάσουνε και να τους μείνουν τ' απούλητα σπίτια, το προτιμούν και οι τράπεζες. Άσε που πάλι κερδίζουν αυτοί από τους τόκους.

Κι εγώ το έχω ακούσει γι'αυτό και το σκέφτομαι!

Αυτό το σπίτι (αν το κρατήσουμε) προβλέπεται να το ξεπληρώνει η Λουκία!!!:shock:

Ααααα!!! Και κράτα μου θέση! Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το σπίτι (αν το κρατήσουμε) προβλέπεται να το ξεπληρώνει η Λουκία!!!:shock:

Αχ, από μικρό στα βάσανα!

Στης Γερμανίας τις φάμπρικες και του Βελγίου τις στοές μας βλέπω κι εμάς! (λέμε και καμιά μπούρδα, να περάσει η ώρα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να σαικαλα μανου!σοκ και οι 2 αλλα οκσυνηθιζουμεσ την ιδεα!

Κισάκι, μπήκα να σου ευχηθώ και γώ...μπράβο μπράβο τέλεια. Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη και όλα να πάνε και πάλι καλά. Μπράβο. Όλες τις ευχές μου

mIdZp3.png

Αχ, από μικρό στα βάσανα!

Στης Γερμανίας τις φάμπρικες και του Βελγίου τις στοές μας βλέπω κι εμάς! (λέμε και καμιά μπούρδα, να περάσει η ώρα)

Λες;;;;:tongue::tongue:

Να ακούμε Καζαντζίδη και να τρώμε κρεμμύδια;;

Α λα Ξανθόπουλος...:P:p

Πλάκα πλάκα ξερεις πόσος κόσμος φεύγει έξω;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες!!!τα ε αμου τα βλεπετε....μονο ο αντρας και η μαια το ξερουν....ακομη να το συνειδητοποιησω.............εχω να φαω κραξιμο απο ολους τους συγγενεις!καλα ποτε θα ξεκουραστεις?ηταν ααναγκητωρα?ποτε θα ηρεμησεις...κτλ κτλ...αυτο δεν μπορω ν ανατιμετωπισω....

Κισάκι , πολλά συγχαρητήρια !!!!!!!!!!! με το καλό να αποκτήσει το αδερφάκι της η μικροούλα σας !!!!! πως την βαφτίσατε καλέ ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Σε καταλαβαινω απολυτα Κισακι!!! Ειναι οντως γλυκα τα ατιμα που παρολη την κουραση θελεις κι αλλα!!! Δεν εχεις αναγκη εσυ, νεα εσαι θα τα καταφερεις!

Ελενιτσα2008 μενω Γλυφαδα αλλα εχουμε εξοχικο Χαλκιδικη οπου πηγαινουμε καθε χρονο τον Αυγουστο.

Τζελενα μου το λενιω δεν το βλεπω να ανεβαινει,της πεφτουμε λιγο μακρυα μωλε.....παντως εμεις σιγουρα θα βρεθουμε.

Ερη εδω ειμαστε εμεις,εδω και καιρο,μιας κι εχουμε τριανταρισει,προ πολλου....τι κανουν τα παιδακια σου.Καπου πηρε το ματι μου,οτι εχεις κυκλοφορησει θαυματουργη διαιτα,αν δε σου κανει κοπο,για στειλε την και προς τα εδω ;)

Καληνυχτα τσουπρες μου,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μπα μη το λες μανού μου, ξέρεις τί ταξίδια έχουμε κάνει τις τελευταίες μέρες με τα τηλέφωνα? Όλη την Ελλάδα έχουμε γυρίσει! Αύριο έχω να πάρω τηλέφωνο σε Σκύρο, Χανιά και Χαλκιδική!!! Μην ρωτάς πως τα συνδυάζουμε!!! Μάλλον αλφαβητικά!!! Ααααα, είδαμε και αυτό που μου είχες πει σε ανύποπτο χρόνο αλλά το είχα αγνοήσει τότε. Κι εκεί θα πάρω τηλ. αύριο... Θα σου πω τηλεφωνικά! Κατά τ' άλλα... θεωρητικά, 10/07 εμείς πάμε διακοπές!!! Φετος δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και να που φτάσαμε...

Αννιώ!!!! 27 εβδομάδων! Και το ταϋλανδέζικο δεν το (ξανά)φάγαμε ακόμα!!! Έλα κοριτσάκι, μόλις γυρίσω από τις διακοπές και πριν γεννήσεις (τέλος Ιουλίου) να πάμε!

Κίττυ, πώς τα περνάς με τον μικρό? Είναι ήσυχος? Προσαρμοστήκατε?

Ελενάκι2008 δημόσιοι υπάλληλοι είστε και έχετε μείωση?

Κόρες, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν διαβάζω ειδήσεις, χτες το βράδυ κατά λάθος άκουσα κάποια πράγματα και μαύρισε η ψυχή μου... Είμαι σε φάση άρνησης, δεν θέλω να ξέρω...

Τελευταίο μάθημα στην λογοθεραπεία, χαιρετήσαμε την Λεμονιά Κισάκι μου κι ευχηθήκαμε να μην την συναντήσουμε ξανά! Πάει κι αυτό, πλάκα πλάκα 15 μήνες ήταν αυτοί!

Αυτά... Χάρηκα που σας είδα και να σας βλέπουμε συχνότερα κούκλες (Αννιώ και Κίττυ εννοώ, οι λοιπές βόρειες, η μία Πατρινή και η επίσης μία ακόμα Αθηναία - Γλυφαδιώτισσα - είναι μόνιμο παρεάκι)!!!

Φιλιά και καλό ξημέρωμα!

Καλημέρα από τη μοναδική Πατρινή της παρέας(τυχερές είσαστε δεν θέλετε άλλη!!!)

Τι κάνετε καλέ;

ΈΡη μου πως είσαι; όλα καλά με τα πιτσιρικάκια σου;εμείς βαφτιστήκαμε και περάσαμε πάρα πολύ ωραία..

Μανού μου και διαδικτυακά να χαίρεσαι τον άντρα σου, να 'ναι γερός και πάντα καλά.

Μαεστρία μου μην το γελάς καθόλου με τις φάμπρικες....πάμε σκ@τ@!!!

Οι΄υπόλοιπες βόρειες, όπως λέει και η Ελένη μας καλά είσαστε;ΗΓλυφαδιώτισσααα;

Εγώ κορίτσια ψιλοχάλια είμαι...άρχισαν τα όργανα στην δουλειά..δεν μου είπαν κάτι επίσημα, αλλά ο προιστ μου είπε οτι πάλι παίζεται η θέση μου...εγώ πήγα σε εργατολόγο και ρώτησα...μπορούν να με διώξουν με το που χρονίσει το παιδί, αλλά μπορώ να τους τρέξω γιατί προσλάβανε άτομο στην τιμολόγηση και θα το μονιμοποιησουν(επειδή ο άντρας της είναι στην Coca Cola...μη χσ!) και δεν με αφομοιώσανε εκεί...και αυτή δεν είναι παντρεμένη ούτε έχει παιδιά...να δούμε και τους λόγους που θα επικαλεστούν....εκείνος ο π@π@ρας π δ/ντης μου την κάνει, αλλά θα τους κυνηγήσω τους γελοίους, γιατί έχω φτύσει αίμα εκεί μέσα 4 χρόνια τώρα!!!...ξέρετε πώς είμαι;...η μάλλον ξέρετε πως είμαι....και τους κάλεσα και στα βαφτίσια και τους πλήρωσα τους παλιομ......αλλά με έφαγε ο πάστας να είμαστε τυπικοι...σιχτίρ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλημέρααααα!!!!!

Καλό μήνα!!!!

Μανου κι εγώ τώρα το είδα! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και συντομα να αυξήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας!!!;)

Παστάκια δεν σε φοβάμαι εσένα! Είσαι σκληρό καρύδι και θα τους χορέψεις αναλόγως!!!:mrgreen::mrgreen:

Μαράκι παραέχει δροσιά σήμερις!

Για μας που είμαστε Σαλόνικα καλά είναι, αλλά όποιος τυχερός έχει άδεια αυτές τις μέρες του'φεξε!

4Suap3.png

Μαράκι παραέχει δροσιά σήμερις!

Για μας που είμαστε Σαλόνικα καλά είναι, αλλά όποιος τυχερός έχει άδεια αυτές τις μέρες του'φεξε!

Σίγουρα, αλλά όποιος πάει τόσο νωρίς κορίτσι, πάντα ρισκάρει.

Αχ, ξέχασα να χαιρετίσω την Πατρινιά! ΚΟΥΡΑΓΙΟ κορίτσι και υπομονή, θέλει γερά νεύρα η κατάσταση στη δουλειά σου. Δες λίγο τη νομοθεσία, νομίζω έχει αλλάξει και πρέπει να συμπληρώσει 15 ή 18 μήνες το μωρό για να μπορούν να σε διώξουνε!!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...