Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

καλησπερα κουκλες!!!τα ε αμου τα βλεπετε....μονο ο αντρας και η μαια το ξερουν....ακομη να το συνειδητοποιησω.............εχω να φαω κραξιμο απο ολους τους συγγενεις!καλα ποτε θα ξεκουραστεις?ηταν ααναγκητωρα?ποτε θα ηρεμησεις...κτλ κτλ...αυτο δεν μπορω ν ανατιμετωπισω....

Μαρή κισομάνα, τι γρήγορο πιστόλι είσαι εσυ;:tongue::tongue:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου! Να έχεις μια ήρεμη και τελειώμηνη εγκυμοσύνη και μην ακους κανέναν!

Θα ζοριστείς κανα δυο χρόνια αλλά μετά θα ξεπεταχτούν και θα είσαι μια χαρά!

Επίσης να πω ότι προβλέπω αγόρι!!!! χιχιχι!!!!:P:p:p

Σ'ευχαριστω πολυ Ελενιτσα μου!!!

Οντως γεμισαμε λεχουδακια! Παντα τετοια! Να ερθεις κι εσυ προς Χαλκιδικη μερια οπως η Μανου να συναντηθουμε επιτελους για να τον μυρισεις οσο θελεις!!!

Να σου ζήσει ο Φιλιππάκος!

Καλέ τι χαλκιδική; Γλυφάδα δεν γράφεις;

, ενταξει δε λεω καλα ειναι αλλα αυτο το πανω κατω της μεζονετας δε το παλευω και αργοτερα πως θα χαιρεται ο μικρος το δωματιο του αν εγω θελω να ειμαι κατω να μαγειρευω...και αντε βαζω προστατευτικα στη σκαλα ποσο θα τον κρατησουν αφου καποια στιγμη θα σκαρφαλωνει.....και και και πολλα αλλα, προτιμω διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι...εμενα σ΄ενα στη καλαμαρια που ειχε 80 τμ μπαλκονι, ε αυτο ειναι καλητερο απο αυλη!

Εγώ θα προτιμήσω μπαλκόνι!!!!!;)

Έλα, Πάτρα is here!!!

Φιλάκια σε Ελένη2008 και κουφετάκι

Που είσαι μαρή; Μας ξέχασες;

Περιμένουμε φωτός γουργουρογιώργη!!!;)

Σαντυ μου εγω θα ερθω να συμφωνησω μαζι σου,εζησα και ζω σε μεζονετα και δεν παλευτεται......με το μωρο ηταν δυσκολο το πανω κατω,και αργοτερα μεχρι και προσφατα η κορη μου δεν πηγαινε για υπνο,αν δεν ημουν κι εγω στη δικη μου κρεββατοκαμαρα.

Δεν ξερω αλλα δε νιωθει ασφαλεια,ειναι σα να το νιωθει διαφορετικο σπιτι....για να μη μιλησω βεβαια για το παιδικο που οπως τα λες δεν το χαρηκε ιδιαιτερα.Μονο τα τελευταια χρονια που αρχισε το δημοτικο,που καθοταν και στο γραφειο της για διαβασμα.

Σιγουρα ειναι ωραιες οι αυλες και δινουν την ελευθερια στα παιδακια να παιζουν καλυτερα,αλλα αν δε τη ζησεις τη μεζονετα,κοριτσια,δεν μπορεις να καταλαβεις το ζορι της.....

Αυτα κουκλιτσες,οσο για τα ουζακια,οκ την αλλη βδομαδα ομως,σιγουρα γιατι μετα εχουμε αδεια,οποτε και θα χαθω,φιλακια.

Με κάλυψες πλήρως μανού!

Ερη καλώς μας ήρθες και πάλι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Μαράκι!

Επιτέλους τέλος με τα χαρτιά;

Αντε καλή επιτυχία να έχουμε!

Ρε κορίτσια η μικρή μου προχθές δάγκωσε τη γλώσσα της και έκτοτε είναι χάλια.. Δεν τρώει σχεδόν τίποτα και πονάει πολύ!:-( Αφού το καημένο χθες εκλαιγε και μου έλεγε μαμα δώσε μου ντεπονάκι! Αφήστε την γκρίνια και τα νεύρα!

Λέτε να είναι καμιά στοματίτιδα; Ξέρει καμιά πως είναι;

4Suap3.png

Φαίνεται κάτι σαν σκισιμο στην άκρη αλλά δεν μ'αφήνει να δω γιατί πονάει.

Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι λίγο πιο άσπρη απ'ότι συνήθως...

Εσυ πως τα πας;

Τελικά αποφάσισες που θα γεννήσεις;

4Suap3.png

Καλέ στο Ιπποκράτειο, απλά δεν ξέρω με "ποιον" ;).

Μήπως να την πας να τη δει ο παιδίατρος; Εμείς πήγαμε τις προάλλες, γιατί λόγω Πνευμονίας μας έχει μείνει μια φοβία, να του πούμε και για τον παιδοχειρούργο, κλπ, και γενικώς ένα τσεκ απ πριν το καλοκαίρι.

Πήγαινε να χεις το κεφάλι σου ήσυχο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Λες ε; Θα την δω πως είναι το μεσημέρι και αν εξακολουθεί να πονάει θα την πάω να την δει!

Δε σου είπα!

Χθες καναμε τα γενεθλιά της στον παιδικό(1 μήνα νωρίτερα) γιατί οι δασκάλες της και τα περισσότερα παιδάκια από την τάξη της σταματάνε.

Την τούρτα τελικά την παρήγγειλα από αγαπητό μιας και συνεργάζεται με τον παιδικό μας και έχουμε έκπτωση οπότε μου βγήε και λίγο φθηνότερα και την πήγαν οι ίδιοι. Από γεύση δεν ξέρω τι έλεγε...:tongue: Δεν τρώω γλυκά αγαπητού όποτε δεν ξέρω!

Πάντως περάσανε τέλεια!

4Suap3.png

Δε σου είπα!

Χθες καναμε τα γενεθλιά της στον παιδικό(1 μήνα νωρίτερα) γιατί οι δασκάλες της και τα περισσότερα παιδάκια από την τάξη της σταματάνε.

Την τούρτα τελικά την παρήγγειλα από αγαπητό μιας και συνεργάζεται με τον παιδικό μας και έχουμε έκπτωση οπότε μου βγήε και λίγο φθηνότερα και την πήγαν οι ίδιοι. Από γεύση δεν ξέρω τι έλεγε...:tongue: Δεν τρώω γλυκά αγαπητού όποτε δεν ξέρω!

Πάντως περάσανε τέλεια!

Ναι βρε, είδες; Όλα μαζί εκεί μια χαρά περνάνε! Φωτογραφίες σου βγάλανε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι βρε, είδες; Όλα μαζί εκεί μια χαρά περνάνε! Φωτογραφίες σου βγάλανε;

Βέβαια! Και φωτογραφίες και βίντεο και είναι τρέλλα!!!

Μόλις παρέλαβα το τελευταίο μηνιαίο ενημερώτικό του μισθού μου...

Από τον επόμενο μήνα θα είναι μειωμένο με τα μέτρα που επέβαλαν οι μακάκες!!!!! Λέω να το κάνω κορνίζα για να θυμάμαι ότι κάποτε έπαιρνα τόσα!!:mrgreen::mrgreen:

Ωρε τι μας περιμένει;

4Suap3.png

τζελενανατον χαιρεσαι κουκλα!!!!!!να σου ζησει!ελενες,μαεστρια,ερη μουπαστακια να στε καλα,σαντυ μου ευχαριστω παρα πολυκοριτσια!!!!κοριτσιθελωπαλι...ανμοιαζει στημικρη θα περασουμεσουπερ!αυπνη αλλα γλυκα!ευχαριστω παραπολυκοριτσια!!!!θα σαςενημερωνω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κισάκι ούτε 1,5 χρόνο διαφορά δε θα 'χουνε, ε; Πω, πω κορίτσι σα δίδυμα θα 'ναι. Κοίτα, αφού έτυχε, με το καλό να 'ρθει, θα ζοριστείς ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλά θα τα ξεπετάξεις κοντά κοντά και μετά θα τα χαίρεσαι. :D

Kαι να προσέχεις, μη σηκώνεις τη μικρή πολύ πολύ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, συν την αυξηση των εισφορών και την μείωση λόγω αφορολόγητου...μπουχουχου!!!!!:-(:sad::-(

Ωχ, κατάλαβα και του χάζμπαντ θα μειωθεί τότε. :mad: Γμτ, πως θα τα βγάλουμε πέρα; Ειδικά όταν θα 'ρθει και το σπόρι!

Ουφ, ουφ! Βαθιές ανάσες και βουρ για τον πλανήτη HAPPY!!! Όλα είναι καλύτερα εκεί! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωχ, κατάλαβα και του χάζμπαντ θα μειωθεί τότε. :mad: Γμτ, πως θα τα βγάλουμε πέρα; Ειδικά όταν θα 'ρθει και το σπόρι!

Ουφ, ουφ! Βαθιές ανάσες και βουρ για τον πλανήτη HAPPY!!! Όλα είναι καλύτερα εκεί! :mrgreen:

Άσε ρε συ.... Τώρα γελάμε αλλά τον επόμενο μήνα θα κλαίμε...

Σκεφτομαι σοβαρά να κάνω διακανονισμό με την τράπεζα γιατί προβλέπεται μεσα στον επόμενο χρόνο να το χάνουμε το σπίτι!

Αμα τον βρεις αυτόν τον πλανητη πες μου που είναι να έρθω κι εγώ!:tongue:

4Suap3.png

Αμα τον βρεις αυτόν τον πλανητη πες μου που είναι να έρθω κι εγώ!:tongue:

Έλααααααααααα, είμαστε πολλοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! :tongue:

Να κάνεις κορίτσι, μην το αφήσεις, έχω ακούσει ότι αρχίζουν και κάνουν διευκολύνσεις, γιατί απ' το να τα χάσουνε και να τους μείνουν τ' απούλητα σπίτια, το προτιμούν και οι τράπεζες. Άσε που πάλι κερδίζουν αυτοί από τους τόκους.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...