Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Θα ξεκουραστείς κιόλας βρε Σάντι, δεν πειράζει, κάνε κι ένα διάλειμμα, θέλεις κι εσύ το χρόνο σου!

Πάντα έτσι είναι το καλοκαίρι, θεριεύουν κι άντε να τα συμμαζέψεις το φθινόπωρο! Είναι σε ωραία ηλικία τώρα πάντως, με τα "αμπού", μετά που αρχίζει το κυνήγι με ζόρισε εμένα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ξεκουραστείς κιόλας βρε Σάντι, δεν πειράζει, κάνε κι ένα διάλειμμα, θέλεις κι εσύ το χρόνο σου!

Πάντα έτσι είναι το καλοκαίρι, θεριεύουν κι άντε να τα συμμαζέψεις το φθινόπωρο! Είναι σε ωραία ηλικία τώρα πάντως, με τα "αμπού", μετά που αρχίζει το κυνήγι με ζόρισε εμένα.

Ωχ δε θελω να το σκεφτομαι....αλλα δε πειραζει θα κανω και σιλουετα χαχαχα...

Μενουμε κιολας σε μεζονετα και ειπα το συζηξ το χειμωνα να κανουμε μια σοβαρη κουβεντα για μετακομιση....Θελω να γυρισω καλαμαρια σε διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι...εκει που μενουμε στην Πυλαια ψηλα, μονο χωραφια και εντομα που δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου εχει....ωραιες οι αυλιτσες αλλα δεν ειναι για μενα....θελω ψηλα να ειμαι, θελω να μπορω να παω με τα ποδια στα μαγαζια, θελω διαμερισμαααααααα

Σοβαρά μιλάς; Εγώ σκοτώνω γι' αυλή!!!!

Θα δεις όταν θα μεγαλώσει πόσο βολική είναι η αυλή, να βγαίνει, να τρέχει, να κάνει ποδήλατο, να ξεδίνει! ΜΗΝ το κάνεις να πας σε διαμέρισμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας τσούπρες!!

Κουκλες τι κανετε;Βλεπω μιλατε για καλοκαιρινες διακοπες,μπραβο πουλακια μου.

only in our dreams!!!

Εγω παλι φετος δεν εχω καμια ορεξη,προς το παρον,εμεις συνηθως κανονιζουμε ενα 3ημερο και παμε καπου τα δυο μας,στις 16 Αυγουστου που εχουμε και επετειο ;)

Τι θα γινει με'κεινα τα τσιπουρα,ποτε θα τα πιουμε οεοοοοοοοοο;;;;

Εγώ αυτή τη βδομάδα είμαι φουλ!

Παντρέυεται η ξαδέργη μου και θα πάμε Κστοριά!

Τώρα, ακούμε Χριστουγεννιάτικα, συγκεκριμένα "στις αυλές μας πέφτει χιόνι, λαλαλαλαλαλα"... και πεθαίνουμε από την ζέστη! Δεν πάμε καλά!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Επειδή αυτή τη βδομάδα γέμισε πάλι η ατζέντα μου - τους γιατρούς μου μέσα - το βλέπουμε για κάποιο απόγευμα της επόμενης;;; Εεεεε; Φανταστικές μου φίλες;

Θα συμφωνήσω με Μαράκι!

Α, καλά, ναι, κι ο δικός μου κάτι βιβλία με κάλαντα ΑΚΟΜΑ τ' ακούει και φυσικά εμείς πρέπει να σχολιάζουμε αναλόγως.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΠΕΛΙΕΣ! :)

Κι εγώ νόμιζα πως είμαστε οι μόνοι που ακούμε και λέμε κάλαντα!!!!:tongue::tongue:

Καιιιιιιιι τελικά ο μικρός, αν και πήγε αποφασιστικά για ύπνο χωρίς πιπίλα... μου είπε με ύφος και φωνή.... "αααα, έλα σε παακαλώ, θέλω πιπίλα μου, ΤΩΡΑ"!!!!

χαχαχαχαχα!!!!! Απαιχτος ο πρώην μαλλιάς!!!!

Ο μπαμπας και η μαμα μου απλα εχουν ξεμωραθει εντελως αφου ο μικρος ακουει τη φωνης τους και αρχιζει και τσιριζει γιατι σου λεει αυτοι με παιζουνε..

Το χαιρομαι ομως πολυ ρε κοριτσια και ας μην εχω αποκλειστικοτητα απο το μωρακι μου, οταν βλεπω τα προσωπα των δικων μου.....απλα λεω αυτο ειναι το νοημα της ζωης και μακαρι να προλαβουμε να το ζησουμε κι εμεις....

Νομίζω ότι είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα!

Αχ, πέστα χρυσόστομη!!!!

Μενουμε κιολας σε μεζονετα και ειπα το συζηξ το χειμωνα να κανουμε μια σοβαρη κουβεντα για μετακομιση....Θελω να γυρισω καλαμαρια σε διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι...εκει που μενουμε στην Πυλαια ψηλα, μονο χωραφια και εντομα που δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου εχει....ωραιες οι αυλιτσες αλλα δεν ειναι για μενα....θελω ψηλα να ειμαι, θελω να μπορω να παω με τα ποδια στα μαγαζια, θελω διαμερισμαααααααα

Συμφωνώ 100% μαζί σου!

Κι εγώ σε μεζονέτα είμαι και την γνωρίζω καλά αυτή την πίκρα!!!

Καλαμαριά και πάλι Καλαμαριά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλησπερα κουκλες!!!τα ε αμου τα βλεπετε....μονο ο αντρας και η μαια το ξερουν....ακομη να το συνειδητοποιησω.............εχω να φαω κραξιμο απο ολους τους συγγενεις!καλα ποτε θα ξεκουραστεις?ηταν ααναγκητωρα?ποτε θα ηρεμησεις...κτλ κτλ...αυτο δεν μπορω ν ανατιμετωπισω....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κισακι μου συγχαρητηρια κοριτσακι,σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.Καλα μιλαμε δεν παιζεστε εσεις,ο αντρας σου πως ειναι;Αντε με το καλο και καλα κουραγια:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

να σαικαλα μανου!σοκ και οι 2 αλλα οκσυνηθιζουμεσ την ιδεα!

Κισακιιιιιιιι!!!!! Ειχα καιρο να μπω και διαβαζοντας τα νεα σας τι βλεπω??? Εισαι και παλι εγκυουλα??? Μπραβο κοριτσακι μου! Συγχαρητηρια! Σου ευχομαι μια υπεροχη κι απολαυστικη εγκυμοσυνη!!! Πολυ χαρηκα, αντε και με το γιο τωρα ;)

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ γεμίσαμε μωρά!!!!!!!!!!!!

Που να πρωτοευχηθώ η γυναίκα, θα το πάρω αλφαβητικά!!!

Ελενάκι μου, να σου ζήσει ο Φιλιππάκος από ότι βλέπω, να είναι πάντα γερός και τυχερός!!! Πωπω, λεχούδι μωρέ, ΘΕΛΩ να μυρίσω λεχουδάκι... Πώς πάει, πώς είναι η κατάσταση, ο Άλεξ πώς αντιδρά??? Πες τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!!

Κατερινάκι χαχαχαχα με το καλό βρε μωρό μου, μην λες βλακείες και μην σκέφτεσαι τους άλλους, λες και ποντάρεις πάνω τους για να μεγαλώσεις την μικρή!!! Μαρή, σε είχα σίγουρη αλλά με αυτά και με εκείνα ξεχάστηκα!!! Όλα καλά κούκλα, λίγο νωρίτερα λίγο αργότερα δεν έχει σημασία, το θέμα είναι να γεννηθεί γερό το μωρό!!!

Σάντυυυυυυ άσε τις βλακείες παιδάκι μου, κι εγώ δεν πολυγουστάρω την φύση (έντομα κτλ, θέλω να έχω πράσινο και δέντρα γύρω μου αλλά μάλλον μόνο σε πόστερ, να μπορώ να σφουγγαρίζω πάνω του) αλλά θα ήθελα σαν τρελλή ένα σπίτι με αυλή και κήπο!!! Διαμέρισμα? Ούτε με σφαίρες! Και... είσαι τρελλή χαζομαμά!!! χαχαχα, δέξου όποια βοήθεια μπορείς και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου!

Με αποσυντονίσατε, είναι βροχερή μέρα και δεν πάμε κούνιες οπότε είναι κρεμασμένα πάνω μου, μπήκα για ένα λεπτό αλλά τα νέα ήταν συγκλονιστικά!!!

Πάντα τέτοια κούκλες!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ γεμίσαμε μωρά!!!!!!!!!!!!

Που να πρωτοευχηθώ η γυναίκα, θα το πάρω αλφαβητικά!!!

Ελενάκι μου, να σου ζήσει ο Φιλιππάκος από ότι βλέπω, να είναι πάντα γερός και τυχερός!!! Πωπω, λεχούδι μωρέ, ΘΕΛΩ να μυρίσω λεχουδάκι... Πώς πάει, πώς είναι η κατάσταση, ο Άλεξ πώς αντιδρά??? Πες τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Ελενιτσα μου!!!

Οντως γεμισαμε λεχουδακια! Παντα τετοια! Να ερθεις κι εσυ προς Χαλκιδικη μερια οπως η Μανου να συναντηθουμε επιτελους για να τον μυρισεις οσο θελεις!!! Ο Αλεξανδρος σε γενικες γραμμες το εχει παρει καλα, κανει οτι ηταν αναμενομενο, δλδ το μωρο, κλαιει με το παραμικρο, θελει γαλα απο το στηθος, θελει πιπιλα...κλπ, κλπ, κλπ...Παντως επιθετικος με το μωρο δεν ειναι, για την ωρα τουλαχιστον!!! Θα δειξει!

Η Μυρτουλα τι κανει? Ο μαλλιας?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Κισσα να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη, σ΄οσους σε πρηξουν για το πως θ΄αντεξεις πες ειμαι νιατο και δεν εχω αναγκη!

Τζελενα δεν εχουμε μιλησει ποτε να σου ζησει το αγορακι σου!

Καλα κοριτσια μη φανταζεσται καμια αυλη αυλη, σαν μεγαλο σαλονι θα την ελεγες χαχαχα, ενταξει δε λεω καλα ειναι αλλα αυτο το πανω κατω της μεζονετας δε το παλευω και αργοτερα πως θα χαιρεται ο μικρος το δωματιο του αν εγω θελω να ειμαι κατω να μαγειρευω...και αντε βαζω προστατευτικα στη σκαλα ποσο θα τον κρατησουν αφου καποια στιγμη θα σκαρφαλωνει.....και και και πολλα αλλα, προτιμω διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι...εμενα σ΄ενα στη καλαμαρια που ειχε 80 τμ μπαλκονι, ε αυτο ειναι καλητερο απο αυλη!

Έλα, Πάτρα is here!!!

Τι βλέπουν τα ματάκια μου...ΜΑρή Κισούλα; κι άλλο Κισομωρό; μπράβο βρε....εύχομαι όλα καλά να πάνε καλά στεριώματα...και μην μασάς, με το συγνώμη, χ@στηκες αν ρωτάνε οι υπόλοιποι και κρίνουν...δική σας είναι η οικογένεια ό,τι θελετε εσείς κάνετε....στο καλό με τα σόγια συνέχεια...μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!

Jelena να σου ζήσει το μπεμπόνι σου, εύχομαι να είναι πάντα γερός και δυνατός..Μπραβο, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά..Τώρα λίγο υπομονή να κάνετε μέχρι να μπείτε στους ρυθμούς σας....

Μαεσρτούλι μου καλά είσαι; Πώς τα πάς με την ζέστη;

Sandy μου κι εγώ είμαι του διαμερισματος(έχω μεγαλώσει και σε αυλή και σε διαμέρισμα), αλλά αλλιώς μεγαλώνουν τα παιδάκια σε αυλή κι αλλιώς κλεισμένα σε 4 τοιχους....λέω εγώ τώρα...

Μανού μου τι κάνετε; όλα καλά; Σε ευχαριστώ για το μυν σου.Φιλάκια πολλά .....μμματς!

Ελένη_Κ βρέχει σε εσάς...τι λές τώρα; ζέστη κάνει...ε, η πιο σπαστική είναι αυτή....

Φιλάκια σε Ελένη2008 και κουφετάκι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα,τζελενα μου να σου ζησει κι απο εδω ο γιοκας σου,προσπαθω ειναι η αληθεια να την ψησω την ελενη κ,αλλα χλωμο το βλεπω.....θα σου τηλεφωνησω καποια στιγμη να τα πουμε.

Παστακια μου χρονια πολλα κι απο εδω για το συζυγο χθες(ξεχασα να το κανω διαδυκτιακα),αλλα βλεπεις με παρασυρθηκα απο τις ανακοινωσεις της κισας;)

Σαντυ μου εγω θα ερθω να συμφωνησω μαζι σου,εζησα και ζω σε μεζονετα και δεν παλευτεται......με το μωρο ηταν δυσκολο το πανω κατω,και αργοτερα μεχρι και προσφατα η κορη μου δεν πηγαινε για υπνο,αν δεν ημουν κι εγω στη δικη μου κρεββατοκαμαρα.

Δεν ξερω αλλα δε νιωθει ασφαλεια,ειναι σα να το νιωθει διαφορετικο σπιτι....για να μη μιλησω βεβαια για το παιδικο που οπως τα λες δεν το χαρηκε ιδιαιτερα.Μονο τα τελευταια χρονια που αρχισε το δημοτικο,που καθοταν και στο γραφειο της για διαβασμα.

Σιγουρα ειναι ωραιες οι αυλες και δινουν την ελευθερια στα παιδακια να παιζουν καλυτερα,αλλα αν δε τη ζησεις τη μεζονετα,κοριτσια,δεν μπορεις να καταλαβεις το ζορι της.....

Αυτα κουκλιτσες,οσο για τα ουζακια,οκ την αλλη βδομαδα ομως,σιγουρα γιατι μετα εχουμε αδεια,οποτε και θα χαθω,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ωστε εδώ βρίσκεστε Μανού και Κίσα ;;;;;Σας βρήκα!!!!!Επέστρεψε η κοπέλα από Φιλιππίνες, επέτρεψα και εγώ στη δουλειά και τώρα που βρήκα τους ρυθμούς μου θα μπορώ να μπαίνω όπως παλιά πιο συχνά στο καφέ.... Μπήκα λοιπόν στο καφέ της παλιοπαρέας και είδα τα ευχάριστα!!!!!Έψαξα να σας βρω και σας βρήκα!!!!Κίσα μου με το καλό!!!!!!Πολύ χάρηκα και μην ακούς κανέναν!!!!Είναι πολυ όμορφο να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας τα αδέλφια....Στην αρχή θα είναι δύσκολα αλλά μετά θα είναι σούπερ!!!!!Ελπίζω να σας πετύχω να τα πούμε σύντομα....Παστάκια, Μαεστρία όλα καλά;;;Μου λείψατε!!!!!!Ελπίζω να μην με έχετε ξεχάσει....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλησπερα κουκλες!!!τα ε αμου τα βλεπετε....μονο ο αντρας και η μαια το ξερουν....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βρε κοπελιάααααααααααααααααα!!!! Τυχαίο, ε; ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, καλή δύναμη και καλό κουράγιο!!! :D:tongue:

Μαεσρτούλι μου καλά είσαι; Πώς τα πάς με την ζέστη;

Καλά κορίτσι, ευτυχώς έχει δροσιά αυτές τις μέρες. Εσύ τι κάνεις;

Ουφ, τι θ' απογίνουμε ρε παιδιά μ' αυτά που ψηφίζονται, μου λέτε; Τέσπα, προσπαθώ να παραμείνω στον κόσμο μου, όπου είναι καλύτερα. Σήμερα πήρα και το τελευταίο χαρτί απ' τον ΟΑΕΔ και στέλνω τα χαρτιά για το επιδοτούμενο πρόγραμμα, να τελειώνω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...