Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν απο 20 μέρες μου ανακοινώθηκε προειδοποιητικη απόλυση και όταν ζήτησα απο τον εργοδότη μου βεβαίωση εργοδότη για να καταθέσω τα χαρτιά μου για eetaa μου είπε ότι δεν μπορεί να γράψει κανονική βεβαίωση αλλά θα γράψει οτι τελώ υπο προειδοποιητικη απόλυση (όλα αυτα για να πάω με τους δικούς του όρους για να πάρω πολύ λιγότερα λεφτά στο τέλος)...τελικά δεν δέχτηκα τους όρους του και θα δουλεύω μέχρι και τέλος Αυγούστου κανονικά..Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής...Στα χαρτιά που κατέθεσα έχω βάλει ένσημα όλου του 2010 και 3 μήνες απο το 2011...Δεν ξέρω ....λέτε να υπάρχει πρόβλημα με την βεβαίωση που γράφει ότι είμαι υπο προειδοποιητική απολυση?

Είπα μήπως πάτε τίποτα διακοπούλες και σταματήσει νωρίτερα!

Αχχχχχχ!!!!!! Θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!!!:-(:sad::-(

Ακόμα δεν κλείσαμε διακοπές, ούτε ξέρουμε που και πότε θα πάμε. Μια απ' τις βδομάδες που 'χει άδεια ο χάζμπαντ βέβαια, αλλά εκκρεμεί ακόμα.

Κι εγώ θέλω, μια βδομαδούλα έστω στη Χαλκιδική, δε με χαλάει. Μα ΓΙΑΤΙ να μην έχουμε ένα ρημάδι εξοχικό, μου λες;

Μια παράγκα καλέ!!!

Κοπελιά mariaikon (καλά το γράφω;) δεν ξέρω για την περίπτωσή σου καθόλου. Μήπως καλύτερα να γράψεις ερώτημα στο αντίστοιχο θέμα του parents; Είναι πολύ περισσότερες κοπέλες εκεί και πολλές περιπτώσεις, ίσως υπήρξε κάποια αντίστοιχη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ακόμα δεν κλείσαμε διακοπές, ούτε ξέρουμε που και πότε θα πάμε. Μια απ' τις βδομάδες που 'χει άδεια ο χάζμπαντ βέβαια, αλλά εκκρεμεί ακόμα.

Κι εγώ θέλω, μια βδομαδούλα έστω στη Χαλκιδική, δε με χαλάει. Μα ΓΙΑΤΙ να μην έχουμε ένα ρημάδι εξοχικό, μου λες;

Μια παράγκα καλέ!!!

Αχ, αυτό το φετινό ρε γμτ... Μια φορά είπα κι εγώ να πάρω κοιν/κού τουρισμού κι εκείνη δεν μου δίνουν!:tongue::tongue:

Και θέλω αιγαίοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

A, μου θες κι Αιγαίο! Ρε συ ταλαιπωρία είναι με το μικρό. Απαπαπα, καλύτερα κοντά για τα επόμενα χρόνια.

Ναι, δεν κατάλαβες! Τα δυο μας θέλουμε να παμε! :mrgreen::mrgreen:

Η μικρή θα κάνει διακοπές στην Ηράκλεια και μαζί μας και με τους δικούς μου!

Αχ! Όνειρα καλοκαιρινής νυκτός βλέπω η έρμη....

4Suap3.png

Ναι, δεν κατάλαβες! Τα δυο μας θέλουμε να παμε! :mrgreen::mrgreen:

Αχ, θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Πρασίνισα απ' τη ζήλια μου τώρα!

Λοιπόν, για να σκάσεις, σ' αφήνω, πάω για μαμ και ξάπλα! :evil::twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Πρασίνισα απ' τη ζήλια μου τώρα!

Λοιπόν, για να σκάσεις, σ' αφήνω, πάω για μαμ και ξάπλα! :evil::twisted:

Για να σκάσεις κι εσύ, κι εγώ ετοιμάζομαι να την κοπανήσω!!!!:tongue::tongue:

Καλό μεσημέρι Μαράκι!!!!

4Suap3.png

Κουκλες τι κανετε;Βλεπω μιλατε για καλοκαιρινες διακοπες,μπραβο πουλακια μου.Εγω παλι φετος δεν εχω καμια ορεξη,προς το παρον,εμεις συνηθως κανονιζουμε ενα 3ημερο και παμε καπου τα δυο μας,στις 16 Αυγουστου που εχουμε και επετειο ;)

Τι θα γινει με'κεινα τα τσιπουρα,ποτε θα τα πιουμε οεοοοοοοοοο;;;;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Hey Κόρες!!!

Όπως θα δείτε, θα σας πρήζω και στο πάρεντς σχετικά με τους παιδικούς σταθμούς!!!

Έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα, δεν πολυπιστεύω γενικότερα στα "μόρια" και το "τσάμπα" αλλά σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω... Έτσι κι αλλιώς, ο μικρός θα πάει στον παιδικό σταθμό φέτος, αν είναι δωρεάν ακόμα καλύτερα!

Μία φίλη μου, γύρισε χτες από το Παρίσι που της είχα παραγγείλει διάφορα για τα παιδιά... Μέσα σε όλα, μία τσάντα - τρόλλεϋ Μίκυ από κατάστημα Disney - το ξέρετε ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν υπάρχει ένα επίσημο κατάστημα Disney??? - για τον παιδικό σταθμό! Είχα πάρει αντίστοιχη Μίνι της Μυρτώς από την Ιταλία και δεν θέλω να διαφέρει το αγοράκι μου! Ε, από εκείνη την στιγμή, πηγαινοέρχεται με την τσάντα του και λέει ότι θα πάει σχολείο! Του είπα ότι θα πάει αν πετάξουμε την πιπίλα και αν κάνει τσίσα στο γιογιό (από ... μόνο του θα γίνει όλο αυτό, εγώ δεν θα ασχοληθώ!!!!) Είπε - ΠΑΛΙ - ότι θα πετάξει την πιπίλα κι ότι είναι μεγάλος τώρα και θα πάει σχολείο!!! Η Μυρτώ ζήλεψε πάλι, είπε ότι η δική της τσάντα είναι πιο ωραία κι ότι αυτός δεν θα πάει σχολείο!!!

Τώρα, ακούμε Χριστουγεννιάτικα, συγκεκριμένα "στις αυλές μας πέφτει χιόνι, λαλαλαλαλαλα"... και πεθαίνουμε από την ζέστη! Δεν πάμε καλά!

Αχ, πάω να τα μαζέψω για μπάνιο μπας και ξεραθούμε νωρίς κι εμείς απόψε!!!

Αααααα, Πέμπτη τελειώνουμε για πάντα την λογοθεραπεία!!!! Νόμιζα ότι δεν θα τελειώσουμε ποτέ!!! Και φυσικά, θα πάμε να το γιορτάσουμε... Αρχικά στον Μουστάκα κι ύστερα βλέπουμε...

Πολλά φιλιά κούκλες και καλό ξημέρωμα!

Τι θα γινει με'κεινα τα τσιπουρα,ποτε θα τα πιουμε οεοοοοοοοοο;;;;

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Επειδή αυτή τη βδομάδα γέμισε πάλι η ατζέντα μου - τους γιατρούς μου μέσα - το βλέπουμε για κάποιο απόγευμα της επόμενης;;; Εεεεε; Φανταστικές μου φίλες;

Έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα, δεν πολυπιστεύω γενικότερα στα "μόρια" και το "τσάμπα" αλλά σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω... Έτσι κι αλλιώς, ο μικρός θα πάει στον παιδικό σταθμό φέτος, αν είναι δωρεάν ακόμα καλύτερα!

Κορίτσι εγώ όλη τη χρονιά τζάμπα τον έστελνα πάντως, οπότε πίστεψέ το! :D

Τώρα, ακούμε Χριστουγεννιάτικα, συγκεκριμένα "στις αυλές μας πέφτει χιόνι, λαλαλαλαλαλα"... και πεθαίνουμε από την ζέστη! Δεν πάμε καλά!

Α, καλά, ναι, κι ο δικός μου κάτι βιβλία με κάλαντα ΑΚΟΜΑ τ' ακούει και φυσικά εμείς πρέπει να σχολιάζουμε αναλόγως.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΠΕΛΙΕΣ! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ήταν που θα ξεραινόμουν!!!

Μαράκι, εσένα είδα και μπήκα στην διαδικασία! Αν δεν σε "έβλεπα" το πιθανότερο είναι να μην το ήξερα καν!

Καιιιιιιιι τελικά ο μικρός, αν και πήγε αποφασιστικά για ύπνο χωρίς πιπίλα... μου είπε με ύφος και φωνή.... "αααα, έλα σε παακαλώ, θέλω πιπίλα μου, ΤΩΡΑ"!!!!

είπε με ύφος και φωνή.... "αααα, έλα σε παακαλώ, θέλω πιπίλα μου, ΤΩΡΑ"!!!!

:lol::lol::lol::lol:

ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! Μη σου πω και ΗΜΙΘΕΟΣ δηλαδή!

Καλημέρα κοπελιές! Τι καλά που συνεχίζεται η δροσιά. Σήμερα σπίτι, απομαγνητοφώνηση, λίγες δουλειές, τα γνωστά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Καλα ελενη ο μικρος ολα τα λεφτα χαχαχαχα...

Εμεις αγκου μπορει να μη λεμε αλλα εδω και δυο μερες λεμε αμπου μπουμπουμπου και μετα τσιριζουμε σ΄ολες τις τονικοτητες απο μπασα μεχρι σοπρανο χαχαχα

Κοιμομαστε κατι χαζομισαωρα μεσα στη μερα και το βραδυ στις 11:30 μεχρι τις 5 σερι υπνος γιατι το υπολοιπο διαστημα πρεπει να λεμε το αμπου που μαθαμε...νομιζω οτι μεχρι τελος καλοκαιριου που θα ειμαι εδω απλα δε θα συμμαζευεται το μωρο μου!!!

Ο μπαμπας και η μαμα μου απλα εχουν ξεμωραθει εντελως αφου ο μικρος ακουει τη φωνης τους και αρχιζει και τσιριζει γιατι σου λεει αυτοι με παιζουνε..

Το χαιρομαι ομως πολυ ρε κοριτσια και ας μην εχω αποκλειστικοτητα απο το μωρακι μου, οταν βλεπω τα προσωπα των δικων μου.....απλα λεω αυτο ειναι το νοημα της ζωης και μακαρι να προλαβουμε να το ζησουμε κι εμεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...