Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ενιμπαντι χιαρ?

Τι κάνετε καλέ;

Χθες πήγαμε τζάμπο και ψωνίσαμε για τα γενέθλια της Λουκίτσας.

Είναι τον άλλο μήνα αλλά επειδή η δασκάλα της σταματάει την Πέμπτη είπαμε να τα κάνουμε στον παιδικό την Τετάρτη για να είναι και με τα φιλαράκια της!

Πήραμε και στην δασκάλα της δώρο, αφου ξεποδαριάστηκα στο cosmos και στο apollonia, αλλά χαλάλι!! Της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί της εμπιστευθηκα το παιδί μου και το αγκάλιασε σαν να ήτανε δικό της...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ελενιώ!!! Καλημέρα κοπελιές, παρούσες κι απούσες.

Μα ΤΙ ΩΡΑΙΑ δροσούλα που έχει, ε;;;

Εγώ, λόγω απεργίας, κάθομαι σπίτι μου και - λέω ότι - κάνω απομαγνητοφώνηση. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εντωμεταξύ ξέχασα να σας πω...

Το Σάββατο πήγαμε με την Λουσυ για ψώνια σε πολύ γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ. Ξαφνικά κόβεται το ρεύμα και διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει γεννήτρια!

Τρελλάθηκα μιλάμε...γιατί ολα τα ψυγεία μένουν έτσι με 35 βαθμους ζέστη και αλοιώνονται και μετά τα τρώμε εμείς! Και συν τοις αλλοις δεν μπορούσαμε να ψωνίσουμε τίποτα γιατί δεν εκδίδουν χειρόγραφες αποδείξεις!!! Αν είναι δυνατόν!!! Και άντε πάρε το κιντερ από το χέρι της μικρής... Χαμός έγινε!!!

Δεν είναι απαράδεκτο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Δημοτικά συμβούλια κάνω Ελένη. Συνεργάζομαι με μια εταιρία εδώ και πολλά χρόνια.

Εμένα μ' αρέσει η δροσούλααααααααααααααααααααα!!!

Λογικό μαρή! Εσύ είσαι γκαστρούτσω!!!

4Suap3.png

Εντελώς! Λες και πήγατε σε μπακάλικο της γειτονιάς. Τουλάχιστον στο μπακάλικο θα στο 'δινε και βερεσέ. :mrgreen:

Σε πληροφορώ πως στο μπακάλικο που πήγαμε μετά είχε γεννήτρια κανονικότατα!!:tongue:

Βρήκες τελικά ποιους σταθμούς θα βάλεις;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...