Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Η νύψη είναι απο 'κει!!!

Την παράδοσή μου μέσα. Δεν το κάνανε εδώ καλύτερα; Ή σ' ένα βουνό, στα 1200 μ. υψόμετρο; :tongue:

Ελα ντε! Δεν ρωτάνε, τι σας βολεύει;:tongue::tongue:

Θα μείνετε ή θα επιστρέψετε;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα μείνετε ή θα επιστρέψετε;

Θα μείνουμε, μας φιλοξενούν. Εμ, γι' αυτό πάω, σκλαβώθηκα, αλλιώς δεν πολυθέλω, ειδικά με τους πρώην συνάδελφους! :rolleyes:

Τι να κάνεις; Υποχρεώσεις!

Λοιπόν, ξεκινώ αύριο για την εξωτική Καρδίτσα. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάνα μπανάκι στο δρόμο του γυρισμού, γιατί θα ψηθούμε στον θεσσαλικό κάμπο!

ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΡΙΑΚΟ κοπελιές!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριταρες μου τι μου κανετε πολλα νεα βλεπω μανου μακαρι να μην ερθει η ακατανομαστη κισακι μου να ερθει αφου το θες αλλα με τοσο σεξ ενα κινδυνο το εχεις γκχμ!!λενι μου σε ξαναπιασε?θυμαμε πριιιιιν καιιιιροοοοο σε ειχε ακουμπησει η λαχταρα παλι απο μενα φυσικα θα ακουσεις το αν το λαχταρας κανε ακομη ενα.ειδες που μετα απο το 3 το και μετα απο 4χρονια σου φευγει η λαχταρα?χαχαχαχαχααχχα!!!πατρινια μου πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω παλι ομορφες ενωμενες ποτε νικημενες χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!καλο σκ κοριτσια και οσες πατε προς θαλασσα πλευρα καλες βουτιες

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετάκι μου, θα μου φύγει που θα πάει??? Το παν είναι να περάσει το καλοκαίρι, έχω κι ένα θέμα εγώ να γεννάω τον Μάιο... Όχι μωρέ, ΠΡΕΠΕΙ να μου φύγει λέμε!!!

Παλιοξινές Σαλονικιές (Έλεν και Μαεστρία) με αναγκάσατε να διαβάσω όλο το κατεβατό και τελικά δεν ήταν τόσο φοβερό...

Σας στέλνω πμ, νιώθω φοβερή ανασφάλεια με ό,τι έχει να κάνει με δημόσιο... Μόνο για να μου επιβεβαιώσετε ότι τα κατάλαβα όλα!!!

Αγαπημένες μου φίλες (μα δεν είναι απίστευτο το πόσο σταθερός τύπος είμαι?) σας έστειλα το πμ σεντόνι, σας παρακαλώ, ασχοληθείτε μαζί μου!!! Δευτέρα απόγευμα περιμένω να δω απαντήσεις!!!

Φιλιά!!!

Καλό ξημέρωμα και καλό Σ/Κ να έχουμε!

Διαφημίσεις

εεεεπ...περονόσπορος έπεσε πάλι...πάλι τσάρκες είσαστε...αααα!!!..εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο από μπανάκι στην Καλόγρια...είχε πολύ αερα, μας τρέλανε, αλλά ο ΓΙΩΡΓΟΣ μου δεν φοβόταν..ευτυχώς γιατί στο προηγούμενο μπανάκι μας, που ήταν και το πρώτο, μας άκουσε η παραλία στο Γιαννισκάρι, γιατί μάλλον είχε πάρει φόβο από τα βαφτίσια και πωωωω μας ακούσαν μέχρι την Καλαμάτα...χαχαχαχαχα...

..μμμμ...αυτά...καλέέέέ΄....

Καλά πάω κι εγώ...Καλό ΣΚ σε όλ του γιου....μάκια μούκια!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα,παστακια μου τι ωραια εχετε ηδη αρχισει τα μπανακια βλεπω κι εσεις,καλα κανετε.Εγω παλι φετος δεν εχω καμια διαθεση.

Κοριτσακια μου δυστυχως δε χρειαστηκε να περιμενω μεχρι τη Δευτερα,αδιαθετησα σημερα πρωι-πρωι,ξυπνησα γυρω στις εφταμιση απο τον πονο.Δεν πειραζει,παμε για αλλα....

Καλη Κυριακη,να περασετε ομορφα,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια.μανου παμε γι'αλλα κοριτσι μου.ποτε περνει αδεια ο χαμπι;)?εχτες τι τρελοαερας ηταν αυτος ρε παιδια?τα κανε ολα χαλια αφου μεσα στο σπιτι με κατεβασμενα παντζουρια τις σιτες κλ ανοιχτα παραθυρα και σκουπιζα χωμα απο κατω!!!μου τι δινει ο αεεεεραααας

921477wc2fyvv2y2.gif

Άσε κουφετάκι, κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, καλή η δροσιά, αλλά το σπίτι είναι ΜΕΣΑ στη σκόνη!!!

Κορίτσια εγώ πέρασα αναπάντεχα καλά! Ήμανε κιουρία με τα πρώην αφεντικά και συναδέλφους, έλαμπα, χαμογελούσε, χάρηκα πολύ (και καλά) που τους έβλεπα και κατάφερα να περάσω καλά. Ο μικρός, δε, έκανε θραύση!!! :D

Τώρα σπίτι, να πάρουμε λίγο κουράγιο και να κάνουμε ένα διάλειμμα απ' τους γάμους και τα βαφτίσια, γιατί έχουμε και συνέχεια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Υ.Γ. Μανού μη στενοχωριέσαι, καλοκαιράκι καρπερό έχουμε μπροστά.

Υ.Γ. Ελένη ΚΑΚΟΥΡΓΑ χθες μέσα στη μαύρη νύχτα σου απάντησα. Για να δεις, κακούργα επαναλαμβάνω, τι παιδιά είναι οι βόρειες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέραααααααα!!!!!

Καλή βδομάδα να έχουμε!

Εμείς την Παρασκευή κάναμε το πρώτο μας μπανάκι! Η Λουκία έδωσε ρεσιτάλ στην παραλία! Το τι χιλιόμετρο έριξε δεν λέγεται.... Εμείς τα φτύσαμε κι αυτή τίποτα! Ντούρασελ!!:tongue:

Αγαπημένες μου φίλες (μα δεν είναι απίστευτο το πόσο σταθερός τύπος είμαι?) σας έστειλα το πμ σεντόνι, σας παρακαλώ, ασχοληθείτε μαζί μου!!! Δευτέρα απόγευμα περιμένω να δω απαντήσεις!!!

Φιλιά!!!

Καλό ξημέρωμα και καλό Σ/Κ να έχουμε!

Καλά εσυ δεν παίζεσαι!:tongue:

Λοιπόν λατρεμένη και σιχαμένη γειτόνισσα, σου απάντησα στο σεντόνι σου!!;);)

Ότι άλλο θες εδώ είμαστε!

Κοριτσακια μου δυστυχως δε χρειαστηκε να περιμενω μεχρι τη Δευτερα,αδιαθετησα σημερα πρωι-πρωι,ξυπνησα γυρω στις εφταμιση απο τον πονο.Δεν πειραζει,παμε για αλλα....

Καλη Κυριακη,να περασετε ομορφα,φιλακια.

Φανούλα, μήπως το σκέφτεσαι πάρα πολύ και αυτό σε επηρρεάζει;

Μήπως να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο και να αφήσεις τον εαυτό σου τελείως χαλαρό; Ξέχασέ το για λίγο καιρό!

καλημερα κοριτσια.μανου παμε γι'αλλα κοριτσι μου.ποτε περνει αδεια ο χαμπι;)?εχτες τι τρελοαερας ηταν αυτος ρε παιδια?τα κανε ολα χαλια αφου μεσα στο σπιτι με κατεβασμενα παντζουρια τις σιτες κλ ανοιχτα παραθυρα και σκουπιζα χωμα απο κατω!!!μου τι δινει ο αεεεεραααας

Άσε ρε κουφετάκι! Καλά που δεν είχα καθαρίσει γιατί θα με έπιαναν τα νεύρα μου! Μιλάμε για πολύ χώμα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ πέρασα αναπάντεχα καλά! Ήμανε κιουρία με τα πρώην αφεντικά και συναδέλφους, έλαμπα, χαμογελούσε, χάρηκα πολύ (και καλά) που τους έβλεπα και κατάφερα να περάσω καλά. Ο μικρός, δε, έκανε θραύση!!! :D

Ετσι!!!! Είμαστε υπεράνω εμείς! Μπράβο σου που το κατάφερες!

Τώρα σπίτι, να πάρουμε λίγο κουράγιο και να κάνουμε ένα διάλειμμα απ' τους γάμους και τα βαφτίσια, γιατί έχουμε και συνέχεια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Υ.Γ. Μανού μη στενοχωριέσαι, καλοκαιράκι καρπερό έχουμε μπροστά.

Υ.Γ. Ελένη ΚΑΚΟΥΡΓΑ χθες μέσα στη μαύρη νύχτα σου απάντησα. Για να δεις, κακούργα επαναλαμβάνω, τι παιδιά είναι οι βόρειες!

Πέστα Μαράκι! Κι εγώ πρώτα στην κιουρία απάντησα και μετά εδώ!

4Suap3.png

Ρε συ είναι μεγαλύτερα φέτος κι απολαμβάνουν περισσότερο τη θάλασσα μάλλον! Ο δικός μου ξετρελάθηκε το περασμένο σ/κ!

Πέρσι φοβότανε πολύ, φέτος μπλουμ με τα μούτρα και να φτύνει τα νερά. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε συ είναι μεγαλύτερα φέτος κι απολαμβάνουν περισσότερο τη θάλασσα μάλλον! Ο δικός μου ξετρελάθηκε το περασμένο σ/κ!

Πέρσι φοβότανε πολύ, φέτος μπλουμ με τα μούτρα και να φτύνει τα νερά. :D

Μπα! Η δικιά μου η φοβίτσο γαντζώνεται στην αγκαλιά μου και δεν μ'αφήνει με τίποτα!

Δεν ξερω βέβαια αν το κάνει γιατί σαν πιο μέγάλη έχει πιο ανεπτυγμένη την αίσθηση του φόβου ή απλώς είναι κλάσας!!!!:tongue::tongue:

Πέρσι ήταν πολύ πιο άνετη μέσα στο νερό!

Καλά εσείς είστε πολύ άντρες!!!!;););)

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Γιάννος!!:P:p

4Suap3.png

Καλημερα κοριτσια. τι κάνετε???

Εμεις περναμε σουπερ, ολο στη βολτα ειμαστε...ο μικρος εχει ξεσαλωσει και πριν τις 11 δε κοιμαται για βραδυ με τιποτα, να δω πως θα τον σημαζεψω οταν γυρισω χαχαχα. Παντως ρε κοριτσια αλλο παιδι μεσα σε μια βδομαδα, κανει απιστευτα πραγματα, γελαει σ΄ολους, του βαζω τραγουδια και χτυπιεται σα χταποδι γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα, το κραταει ο μπαμπας μου απο τις μασχαλες και περπαταει πανω στη κοιλια του, μολις του απλωσεις χερια τα τραβαει και σηκωνεται καθιστος και αλλα πολλα...δηλαδη σε δυο μηνες πως θα τον κανω ζαφτι ε???????

Λατρεμένες μου, αγαπημένες μου φίλες, τί φίλες δλδ, ΚΟΛΛΗΤΕΣ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! μόνο... που σας ξαναέστειλα πμ, χαχαχα είμαι στόκος το ξέρω!!!

Ο μαλλιάς δεν την θέλει την θάλασσα... Και τώρα που το συζητάμε του έρχεται ο θάνατος! Ελπίζω φέτος να κάνουμε κανένα μπανάκι γιατί περισυ ήταν γατζωμένος πάνω μου και μου έδειχνε την ξαπλώστρα... Όλα τα παιδάκια τρέχανε προς το νερό, εκείνος μόλις πατούσε βρεγμένη άμμο γύριζε πίσω!

Ψάχνουμε μέρος για διακοπές, σας αφήνω λοιπόν και ..... ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ κούκλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...