Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

χαχχαχαχα, μα τι νούμερα που είστε!!! Έτσι, φτου φτου, πάντα καλά να γράφουμε/διαβάζουμε στο καφέ μας!

Καλημέρααααααααα!

NewFiat500_its-a-girl.gif

χαχαχαχαχα ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!! Και μην πεις τίποτα άλλο, ΔΙΑΒΑΣΕ κυρία μου προηγούμενα πόστς μου! Με το καλό Μαράκι μου να έρθει και η μπέμπα στις ζωές μας!

Nαι, όλα καλά φάνηκας και "πολύ ζωηρό" μου 'πε ο ντόκτορ (ένας ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!). Θα μας βγάλει το λάδι!!!

Μαρή τον γιατρό εννοείς? Με καταμπέρδεψες, σκέφτηκα "αγόρι ή κορίτσι έχει τελικά?"... Αφού μπορείς και βλέπεις τον γιατρό ως παίδαρο... χαλάλι σου!:tongue:

Ειλικρινά και δύο αγόρια δε με χαλούσανε καθόλου. Δε θέλω να ξαναχουμε παιδοχειρουργικά Ελένη μου, γερά να 'ναι, κι ότι να 'ναι! Δεν το 'χα δηλαδή καημό.

Βρε νούμερο, λες όποιο αγόρι γεννήσεις εσύ να χρειάζεται επεμβασούλα στο πουλάκι? Και στατιστικά να το πάρεις, δεν γίνεται βρε κοπελιά!

Γειά σας όμορφες 30ούλες και κατιτίς!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ!!!!!!

Να σου ζήσει Κατερινάκι μου ο Γιωργάκης σου!!! Πάντα γερός και τυχερός να είναι, μόνο χαμόγελα να έχει στην ζωή του!!! Κι εσύ να τον καμαρώνεις πάντα!

Toυλάχιστον να 'μασταν ωραίες γκόμενες ρε συ Ελένη! Πιάνει κι αυτό! :tongue::mrgreen:

χαχαχαχαχα... Στην δουλειά, σε έναν σιχαμένο που λιγουρεύεται συνέχεια τα κοριτσάκια (το πόσα από δαύτα έχουμε μαζέψει δεν λέγεται πλέον. Από τότε που ήρθε και το καλλυντικό τμήμα σε μας δεν μπορούμε να συνέλθουμε! Όλα δίμετρα, με πόδια που ξεκινούν από τον λαιμό... Το πρωί στο τσιγάρο έξω είναι σαν να έχουμε πασαρέλα!!!) κι εμένα με κράζει ότι έχω παχύνει πάρα πολύ λέω "τι θες βρε γελοίε? Εσύ με ανάγκασες να γίνω έτσι!!! Αν ερχόμουν "φυσική" θα μου την έπεφτες, μην σου πω ότι θα χαλούσες και το σπίτι σου, θα έπρεπε φυσικά να σε απορρίψω και θα χαλούσαμε τις καρδιές μας!!!" Χαχαχα, προχτές στην κουζίνα, ένας συνάδελφος έλεγε "μα πότε θα αρχίσουν να φορούν τα μίνι τους?" χαχαχα και πετάχτηκα "χμ, Τζιμ, φαντάζομαι ότι δεν περιμένεις εμένα, σωστά?"... Και άλλο καλό ήταν, περπατούσε μία δίμετρη κτλ μπροστά μου, της λέει ένας άλλος συνάδελφος "καλώς την Ελ (Μακφέρσον, και καλά the body)" και του λέω "εμένα δεν θα μας χαιρετήσεις? Εγώ είμαι οι Ελς Μακφερσονς!!! Τhe bodies"!!!!"

Ε, μα, δούλεμα θέλουν!!!

Σιγά Μαεστρία μου που θα κάτσεις να σκάσεις γιατί και πώς και τα λοιπά! Προχωράμε μπροστά λέμε, κάθε εμπόδιο για καλό! Και μακάρι να έχουμε μόνο τέτοιου είδους εμπόδια να αντιμετωπίσουμε!

Το πόσο όμως θα γούσταρα αν έμενες έγκυος λίγο καιρό πριν σε απολύσουν δεν λέγεται!!!

Γιατί; Δεν κατάλαβα, τι μας λείπει;;;;;);):confused:

Μερικοι πόντοι από το κεφάλι;:tongue: Τους έχουμε στα πωπουδάκια μας οπότε τα ισοφαρίζουμε!!!!:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχα

kalhspera koykles!τρεχω και δεν προλαβαινω!!!μανου μου στο ευχομαι μεσ ααπο την ψυχη μου!κοριτσια κι εγω καθυστερω μια εβδομαδα τωρα....πρωτη φορα τοσο πολυ...

Κισάκι, με το καλό κούκλα!!! Σιγουράκι κι εσύ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΏ!!!:tongue:

Μανού, να μην κάνεις τίποτα, αν όχι μέχρι την Δευτέρα, τότε ναι!!! Λες βρε φιλενάδα??? Μαρή, εγώ θα το βαφτίσω!!! Και θα του δώσω ό,τι όνομα θέλω!

Λοιπόν, προχτές ανέβασα τα ρούχα της Μυρτώς πάνω για να τα ξεχωρίσω και να δώσω κάποια σε μία φίλη... Βλέποντας τα ζιπουνάκια της και τα φορεματάκια της τα μικρά, αυτά τα 3μηνών (είχε και εσπαντρίγιες τρομάρα της) με έπιασε νοσταλγία... Στο μεταξύ, πριν τρια χρόνια τέτοια περίοδος ήταν που ξεκινούσαμε τις προσπάθειες για το δεύτερο μωρό, μετά την περίοδο του Ιουλίου... Κι ενώ μέχρι τώρα έλεγα ότι έκλεισα ως μάνα... Δύο μέρες τώρα αυτό σκέφτομαι... Πόσο ωραία θα ήταν αν είχαμε ένα ακόμα μωρό στο σπίτι... Κοριτσάκι κατά προτίμηση! Κι ότι αυτό θα το μεγάλωνα χωρίς πρόγραμμα, θα χαιρόμουν την κάθε στιγμή του χωρίς να αγχώνομαι μην κακομάθει ή πότε θα φάει μόνο του, ή πότε θα κάνει το ένα ή το άλλο (ψέμμαααααααααααα, ίδια υστέρω θα ήμουν)!!!

Μαζέψτε με, τρομάξαμε να συνέλθουμε με τα ψυχολογικά μου μετά την γέννηση του Βαγγέλη και πάλι τα ίδια σκέφτομαι!!! Καλέ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕ λέμε!!!!

Το Σάββατο στον γάμο περάσαμε σούπερ! Μόνοι μας εκτός σπιτιού!!! Είχε να συμβεί... ούτε που θυμάμαι! Η δεξίωση έγινε σε ένα καταπληκτικό μέρος, αν και από τα χλιδάτα κλαμπς της παραλιακής ήταν όλα σούπερ... Καταλήξαμε αργά σε ξαπλώστρες στην παραλία που ήταν μπροστά από το μαγαζί, με παρέα, ποτάκι και τσιγάρο! Κάτι σαν beach party χωρίς φωτιά και χωρίς ταλαιπωρία!!!

Αυτό βέβαια που δεν υπολόγιζα... Ρε κορίτσια, ΑΚΟΜΑ να συνέλθω από το ξενύχτι!!! Μα πως κατάντησα έτσι?

Κουφετάκι, πρέπει να πιάσουμε από ένα κρεβάτι και να ξεραθούμε για κανά μήνα!

Αυτό το Σάββατο, έχουμε καλέσει την κολλητή της κορούλας μου από το σχολείο στο σπίτι με τους γονείς της... Σήμερα της μιλούσε η μικρή στο τηλέφωνο και ο Τάκης συγκινήθηκε... Να δω την συγκίνησή του όταν θα έρθει ο λογαριασμός τηλεφώνου :D:D:D!!!

Στην δουλειά γίνεται χαμός, έχει αρχίσει η φουλ σαιζόν και τρέχω σαν τρελλή... Μέχρι ώρας δεν φεύγω πολύ αργότερα αλλά το πόσο πιέζομαι κατά την διάρκεια της ημέρας δεν λέγεται...

Ρε κόρες, αυτό με τα μόρια που λέτε είναι για τους παιδικούς σταθμούς??? Πρέπει να καταθέσουμε τώρα χαρτιά? Και τί χαρτιά? Καλά, πάω να διαβάσω και να έρθω να σας κλαφτώ κι εγώ με την σειρά μου που δεν θα έχω καταλάβει τίποτα!!! Βοήθεια καλέ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΧΡΙΣΤΟ!!!

Ρε σεις, έχω πρόβλημα, δεν τα πάω καλά με τέτοιου είδους προκυρήξεις!!! Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχω 35 μόρια (είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω μόρια!!!!!!!!!) και ότι θα πρέπει να πάω στο ΚΕΠ μέχρι αρχές Ιουλίου!

Κατεβάζω και την αίτηση μαζί? Συν τα δικαιολογητικά? Τα ένσημα που θέλει του 2010 απλά θα πάω στο ΙΚΑ και θα ζητήσω μια εκτυπωση? Έγώ τότε πληρωνόμουν από τον ΟΑΕΔ μιας και ήμουν στο εξάμηνο! Νομίζω ότι δεν μου έχει έρθει το έντυπο του τριμήνου από το ΙΚΑ (Νομίζω, δεν παίρνω και όρκο!)...

Λοιπόν, οι πρωινές, σας παρακαλώ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ!!!

Ευχαριστώ κόρες...

Και καλό σας ξημέρωμα!

Να'μαι πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......

Σας ευχαριστώ όόόλες για τις ευχέςς σας , να είσαστε καλά κι εσείς και οι άνδρηδες και τα πατουσάκια σας και όλοισας μηδενος εξαιρουμένου....μμματς!!!κι ένα φιλάκι από τον Γώγο μου...

Τα διάβασα τα νέα σας...καλέ όποτε μπαίνω λείπετε...κλαψ!!...

Μανού μου; τι διαβάζω;...μακάρι να είναι αυτό που θες και να βγεί έτσι όπως το θες....άντε περιμένουμε νέασου...ο πατέρας σου πώς πάει; καλύτερα;....

Αφήστε, πήρα στη δουλειά τώρα τηλέφωνο, για να ρωτήσω κάτι, ήταν η μια συνάδελφος απ' τις δύο που μείνανε κι έχουν πάρει και μία κοπέλα από ΤΕΙ, που κάνει πρακτική, μη χέσω.

Πειράζει που όποτε παίρνω στην παλιά δουλειά μου, μετά πέφτω σε κατάθλιψη; Αισθάνομαι ότι έχω μείνει στην απ' έξω, ότι προχωράνε χωρίς εμένα (ενώ ειλικρινά δε χώνευα σχεδόν κανένα εκεί μέσα), ότι δε θα βρω να κάνω τπτ στη ζωή μου.

Τι θέλω και παίρνω; Ανάθεμα την ανάγκη μου!!!!

Κι εγώ δεν χωνεύω ούτε χώνεψα κανέναν από την αρχή γκαστρούλα μου, γιατί εκεί είναι όλοι 45-50άρηδες που βαριόυνται την ζωή τους και πήγαμε 2 κοπέλες οπου η μία(η κοντή που λέω...σόρυ, αλλά το παιζει τόσο και είναι σαν ξόανο...και λίγα την λέω) είναι όπου γης και πατρις(και της ψάχνουν γαμπρό(μη χσ!!!) και από την άλλη εγώ, σχεδόν νιόπαντρη, πιο σοβαρή, πιο bitch(κατα την γνωμη τους...που ματαξαναλέω χέστηκ@) και μετά από 4 χρόνια κάνω και τον μπέμπη μου...εμ είχα μια πρόοδο στην ζωή μου ΧΙ και τους πείραξε....και τώρα η πρώτη που θα φύγω όταν και άν γίνει το μπαμ! είμαι εγώ, γιατί έχουμε ένα γενικό μ?@λ@κ@ (δ/ντη τον λένε οοι υπόλοιποι) που είναι γύρω στα 55 αγαμος(με όλη την σημασία της λέξεως) και οι παντρεμένες του ξνίζουν λίγο...ένας αξιολύπητος μισογυνης όμως...μπαίνει στο λογιστήριο και αγκαλιάζει την κοντή οτι και καλά εγώ εσένα στηρίζω(που στα τέτοια μας στην τελική...ευτυχώς που δεν με συμπαθεί τέτοιο άτομο!!!) επειδή είχα αίμα στην εγκυμοσύνη και έκατσε η κοντή κανά 3άρι μήνες μόνη της και έβγαλε την δουλειά και καλα, μιας και ο προϊστ μας ήταν στα αρχ..... του.....άστα μωρέ, παντού σκ$τ@!!!!

Θελω να πώ: μη σκάς! κάτσε όπως είσαι και μόλις ηρεμήσουν όλα, θα δούμε κι όλοι μας τι θα κάνουμε με την κ#λΟκρίση....υπομονήήήήή

Toυλάχιστον να 'μασταν ωραίες γκόμενες ρε συ Ελένη! Πιάνει κι αυτό! :tongue::mrgreen:

Και εγώ που είμαι τι κατάλαβα......;:P:p:p(ψωνάρα η Πατρινιά λέμεεεεε)

Να σου ζήσει Κατερινάκι μου ο Γιωργάκης σου!!! Πάντα γερός και τυχερός να είναι, μόνο χαμόγελα να έχει στην ζωή του!!! Κι εσύ να τον καμαρώνεις πάντα!

φιρστ οφ ολ θενκ γιου βέρυ μάτσ μουτσ

χαχαχαχαχα... Στην δουλειά, σε έναν σιχαμένο που λιγουρεύεται συνέχεια τα κοριτσάκια (το πόσα από δαύτα έχουμε μαζέψει δεν λέγεται πλέον. Από τότε που ήρθε και το καλλυντικό τμήμα σε μας δεν μπορούμε να συνέλθουμε! Όλα δίμετρα, με πόδια που ξεκινούν από τον λαιμό... Το πρωί στο τσιγάρο έξω είναι σαν να έχουμε πασαρέλα!!!) κι εμένα με κράζει ότι έχω παχύνει πάρα πολύ λέω "τι θες βρε γελοίε? Εσύ με ανάγκασες να γίνω έτσι!!! Αν ερχόμουν "φυσική" θα μου την έπεφτες, μην σου πω ότι θα χαλούσες και το σπίτι σου, θα έπρεπε φυσικά να σε απορρίψω και θα χαλούσαμε τις καρδιές μας!!!" Χαχαχα, προχτές στην κουζίνα, ένας συνάδελφος έλεγε "μα πότε θα αρχίσουν να φορούν τα μίνι τους?" χαχαχα και πετάχτηκα "χμ, Τζιμ, φαντάζομαι ότι δεν περιμένεις εμένα, σωστά?"... Και άλλο καλό ήταν, περπατούσε μία δίμετρη κτλ μπροστά μου, της λέει ένας άλλος συνάδελφος "καλώς την Ελ (Μακφέρσον, και καλά the body)" και του λέω "εμένα δεν θα μας χαιρετήσεις? Εγώ είμαι οι Ελς Μακφερσονς!!! Τhe bodies"!!!!"

Ε, μα, δούλεμα θέλουν!!!

χαχαχαχαχαχα καλό καλό...άντε ρε με όλους τους κομπλεξικούς...στο καλό

Κισάκι, με το καλό κούκλα!!! Σιγουράκι κι εσύ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΏ!!!:tongue:

Μανού, να μην κάνεις τίποτα, αν όχι μέχρι την Δευτέρα, τότε ναι!!! Λες βρε φιλενάδα??? Μαρή, εγώ θα το βαφτίσω!!! Και θα του δώσω ό,τι όνομα θέλω!

Βρε λές να ξαναγκαστρωθούμε όλα μας...ε ρε γλέντιααααααααα:-P:razz::-P

Λοιπόν, προχτές ανέβασα τα ρούχα της Μυρτώς πάνω για να τα ξεχωρίσω και να δώσω κάποια σε μία φίλη... Βλέποντας τα ζιπουνάκια της και τα φορεματάκια της τα μικρά, αυτά τα 3μηνών (είχε και εσπαντρίγιες τρομάρα της) με έπιασε νοσταλγία... Στο μεταξύ, πριν τρια χρόνια τέτοια περίοδος ήταν που ξεκινούσαμε τις προσπάθειες για το δεύτερο μωρό, μετά την περίοδο του Ιουλίου... Κι ενώ μέχρι τώρα έλεγα ότι έκλεισα ως μάνα... Δύο μέρες τώρα αυτό σκέφτομαι... Πόσο ωραία θα ήταν αν είχαμε ένα ακόμα μωρό στο σπίτι... Κοριτσάκι κατά προτίμηση! Κι ότι αυτό θα το μεγάλωνα χωρίς πρόγραμμα, θα χαιρόμουν την κάθε στιγμή του χωρίς να αγχώνομαι μην κακομάθει ή πότε θα φάει μόνο του, ή πότε θα κάνει το ένα ή το άλλο (ψέμμαααααααααααα, ίδια υστέρω θα ήμουν)!!!

Μαζέψτε με, τρομάξαμε να συνέλθουμε με τα ψυχολογικά μου μετά την γέννηση του Βαγγέλη και πάλι τα ίδια σκέφτομαι!!! Καλέ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕ λέμε!!!!

Και εγώ δεν πάω καλά...μάλλον την ξαναπερνάω...παίζει;

Στην δουλειά γίνεται χαμός, έχει αρχίσει η φουλ σαιζόν και τρέχω σαν τρελλή... Μέχρι ώρας δεν φεύγω πολύ αργότερα αλλά το πόσο πιέζομαι κατά την διάρκεια της ημέρας δεν λέγεται...

join the club, my friend

Ρε κόρες, αυτό με τα μόρια που λέτε είναι για τους παιδικούς σταθμούς??? Πρέπει να καταθέσουμε τώρα χαρτιά? Και τί χαρτιά? Καλά, πάω να διαβάσω και να έρθω να σας κλαφτώ κι εγώ με την σειρά μου που δεν θα έχω καταλάβει τίποτα!!! Βοήθεια καλέ!

εγώ κορίτσια τον έγραψα βρεφονηπιαγωγικό...με το πεθερίδιο να παρακαλάει να τον κρατήσει, αλλά δεν σφάξανε....δεν το'χω ψαξει αυτό που λέτε(δεν ξέρω άν είναι για Σαλόνικα μεριά), αλλά η εταιρεία μου καλύπτει το 1/3...είδομεν!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

elenh....δε θελω ακομη ρε συ...ειναι πολυ νωρις...μετρουσα και τις μερες...παπαρια...ευχομαι μανου μου να εισαι γκαστρουλ ακαι ναι ελενη...κανε κι αλλο,μην το μετανιωσει ςμετα...τα μωρα ειναι σουπερ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερουδια στις πιο γλυκες και κουκλες 30αρες(ακους μαεστρια μου;)

Δεν καταλαβα,μια χαρα κοριτσια ειμαστε,στο ανθος της ηλικιας μας κι η καθεμια με κατι το ξεχωριστο.Τι ηθελες παιδακι μου,να ημασταν οι καρακουκλαρες και να μην μπορουσαμε να κυκλοφορησουμε;;;;

Α πα πα,μια χαρα ειμαστε,οσο αρεσουμε στους συντροφους μας και στον εαυτο μας,αφηστε τους αλλους να κουρευονται:tongue:

Παστακια μου με το καλο να αρχισει το παιδακι σου το σταθμο,και να δεις μια χαρα θα ειναι,κι ας την πεθερα να βραζει στο ζουμι της:mad:

Κισακι μου λες να μας κανεις την εκπληξη;Αμαν,φωτια στα μπατζακια σας,τι να πω κοριτσακι μου,μακαρι η "κοκκινοσκουφιτσα" να κανει στροφη και να χασει το δρομο της για μενα και να ερθει σε σενα(αφου απ'οτι καταλαβα,για σενα ειναι καλοδεχουμενη)

Ελενιτσα κ,μην ανησυχεις αγαπακι μου και δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα το Σ/Κ,καθε μερα που περναει με φερνει και πιο κοντα στο ονειρο.Ας φτασουμε στη Δευτερα με το καλο και βλεπουμε.......;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

δεν το'χω ψαξει αυτό που λέτε(δεν ξέρω άν είναι για Σαλόνικα μεριά), αλλά η εταιρεία μου καλύπτει το 1/3...είδομεν!!

Είναι για όλη την Ελλάδα, να το ψάξεις, είναι εντελώς δωρεάν! Μπες στο www.eetaa.gr και δες εκεί που λέει για βρεφονηπιακούς, παιδικούς κλπ. Είναι μέχρι τις 11 Ιουλίου, προλαβαίνεις.

Ελένη Αθηναία, ανάθεμα κι αν κατάλαβα ΠΟΙΑ ακριβώς είναι η απορία σου!

Βεβαίωση εργοδότη ότι δουλεύεις δε ζητάει στην πρόσκληση; ΤΙ ζητάει για τις μισθωτές; Βεβαίωση και εκτύπωση ενσήμων, καλύτερα να πάρεις για τα τελευταία, σφραγισμένη απ' το ΙΚΑ. Δες λίγο καλύτερα την πρόσκληση. Για τα εισοδήματα θέλει εκκαθαριστικό. Το 6μηνο του ΟΑΕΔ που κολλάει βρε κορίτσι μου;

Δε θυμάμαι τι άλλο ρώτησες. Τα ξαναλέμε γι΄ αυτό το θέμα. ΜΗΝ πανικοβάλλεσαι, ΔΕΝ ειναι κινέζικα. :tongue:

Εμένα μου προέκυψαν κάτι απομαγνητοφωνήσεις και θα χαζοδουλεύω σήμερα το πρωί. Από το απόγευμα ξεκινάω για κοινωνικάς υποχρεώσεις (ποιος τρέχει μες τη ζέστη;).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

elenh....δε θελω ακομη ρε συ...ειναι πολυ νωρις...μετρουσα και τις μερες...παπαρια...ευχομαι μανου μου να εισαι γκαστρουλ ακαι ναι ελενη...κανε κι αλλο,μην το μετανιωσει ςμετα...τα μωρα ειναι σουπερ!

Δίκιο έχεις βρε Κισάκι. Κι εγώ τόσο νωρίς δεν ήθελα η αλήθεια. Εύχομαι να σου 'ρθει και να ξελαφρώσεις. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρια μου καλημερα,τι κανεις πως τα πας με τη ζεστη;Παλι γαμους εχεις πουλακι μου;

Έχω αρχίσει και δεν την παλεύω καθόλου με τη ζέστη, άσε, κι ακόμα δε μπήκα στο τελευταίο τρίμηνο!!!!

Έχω γάμο στην Καρδίτσα! Και σήμερα το απόγευμα γενέθλια, τα παιδιά μιας φίλης.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέραααα!!!!!!

Τι κάνετε τσούπρες;

Ελενάκι τα'χεις ψιλοπαίξει λίγο ή η ιδέα μου; Διάβασε προσεκτικά τα δικαιολογητικά που θέλει, δες εκεί που είναι οι δομές ποιοι σταθμοί σε βολέυουν, κατέβασε την πρόσκληση γαι μητέρες και στείλτο! Δεν είναι πολύπλοκο, λίγο προσοχή θέλει και θα είσαι οκ!

(Στη δουλειά σου όλοι ψώνια είναι;:tongue:)

Μανού ελπίζω την Δευτέρα να μας έχεις ευχάριστα!!!

Μαράκι πολύ ζέστη σήμερα! Βάλε κλιματιστικό και άραξε!

Παστάκια χώστα κι άλλο!!!! Μα τι π@π@ρες είναι αυτοί;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ελένη προς το παρόν την παλεύω άνευ. Δε τα συμπαθώ ρε γμτ ιδιαίτερα τα a/c, αλλά δεν αντέχω και τη ζέστη, οπότε..

Κάνω δουλίτσα σήμερα, οπότε περνάει η ώρα! :D

Τι θα κάνετε σαβ/ριακο κοπελιές; Αχ, γιατί να μην ήταν ΚΙ ΑΥΤΟΣ ο γάμος παραθαλάσσια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελένη προς το παρόν την παλεύω άνευ. Δε τα συμπαθώ ρε γμτ ιδιαίτερα τα a/c, αλλά δεν αντέχω και τη ζέστη, οπότε..

Κάνω δουλίτσα σήμερα, οπότε περνάει η ώρα! :D

Τι θα κάνετε σαβ/ριακο κοπελιές; Αχ, γιατί να μην ήταν ΚΙ ΑΥΤΟΣ ο γάμος παραθαλάσσια;

Κι εγώ δεν τα συμπαθώ!

Σήμερα λέμε να πάμε για μπανάκι και ΣΚ δουλειές και πιθανών να έρθει ένας φίλος για ούζάκι στο σπίτι οπότε ακόμη άγνωστο!

Εγώ την άλλη βδομάδα έχω γάμο στην Καστοριά!

4Suap3.png

Εγώ την άλλη βδομάδα έχω γάμο στην Καστοριά!

Τουλάχιστον είναι ψηλά και παραλίμνια, μπορεί να 'χει λίγη δροσιά. Εμείς που θα πάμε στο Θεσσαλικό κάμπο;;;;!!!!

Γμτ κι ο γαμπρός είναι απ' τη Χαλκίδα (Θεσ/νίκη μένουν αλλά και οι δύο είναι απο εκτός), δεν μπορούσαν να το κάνουν εκεί; Να κάναμε και μπάνιο ΣΙΓΟΥΡΑ! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τουλάχιστον είναι ψηλά και παραλίμνια, μπορεί να 'χει λίγη δροσιά. Εμείς που θα πάμε στο Θεσσαλικό κάμπο;;;;!!!!

Α, ναι! Και το ξενοδοχείο με θέα στη λίμνη!

Γμτ κι ο γαμπρός είναι απ' τη Χαλκίδα (Θεσ/νίκη μένουν αλλά και οι δύο είναι απο εκτός), δεν μπορούσαν να το κάνουν εκεί; Να κάναμε και μπάνιο ΣΙΓΟΥΡΑ! :rolleyes:

Έλα ντε; Στην Καρδίτσα πως βρέθηκαν;

Ετοιμάσου για πολύ ζέστη! Εγώ ήμουν στον 8ο και παντερευόταν ο καλυτερος φίλος του άντρα μου στα Μετέωρα! Περιττό να σου πω ότι τα είδα όλα η γκαστρωμένη!!!

Αααα!!!! Πάρε μαζί σου αντικουνουπικά!!!!! Μιλάμε για πολύ κουνούπι!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...