Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέραααααααααα!

Πατρινιά να σας ζήσει ο Γιώργαρος!!! :D Γερός και καλότυχος!

Ελενάκι εγώ σχεδόν έτοιμα τα 'χω, αλλά λόγω ανεργίας, δεν έχω πολλά μόρια φέτος γμτ. :( Θα τα κάνω όμως, κι ότι κάτσει. Απλά δεν ξέρω ποιους παιδικούς να δηλώσω.

Κατά τ' άλλα ησυχία. Σήμερα σπίτι, στη σκιά, αφού πήγα τον μικρό παιδικό κι έκανα λίγα ψώνια και συμμάζεψα όταν γύρισα, τώρα καθισιό, γιατί με τους γάμους εκτός έδρας (έχω κι άλλο το σ/κ) τα 'χω παίξει η γκαστρωμένη!

Ο μπαμπάς μας το παίζει ψύχραιμος Ελένη, αλλά όταν αρχίζει να του κάνει γλύκες η κόρη, θα χ*στεί πάνω του κι ας λέει τώρα. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενάκι εγώ σχεδόν έτοιμα τα 'χω, αλλά λόγω ανεργίας, δεν έχω πολλά μόρια φέτος γμτ. :( Θα τα κάνω όμως, κι ότι κάτσει. Απλά δεν ξέρω ποιους παιδικούς να δηλώσω.

Θα τα πας εσύ ή θα στείλεις κανέναν;

Κατά τ' άλλα ησυχία. Σήμερα σπίτι, στη σκιά, αφού πήγα τον μικρό παιδικό κι έκανα λίγα ψώνια και συμμάζεψα όταν γύρισα, τώρα καθισιό, γιατί με τους γάμους εκτός έδρας (έχω κι άλλο το σ/κ) τα 'χω παίξει η γκαστρωμένη!

Κάτσε για ριλάξ τώρα!

Ο μπαμπάς μας το παίζει ψύχραιμος Ελένη, αλλά όταν αρχίζει να του κάνει γλύκες η κόρη, θα χ*στεί πάνω του κι ας λέει τώρα. ;)

Ναι, καλά!!! Μόλις βγει θα δεις αντίδραση! Θα τα παίξει!

Κι εσύ το ίδιο!!!:P

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κουκλες καλημερα,τι κανετε πως πανε τα κεφια;

Παστακια μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος,να ειναι παντα γερος,καλοτυχος και ευτυχισμενος και εσεις να τον καμαρωνετε.Εννοειται οτι περιμενουμε φωτος.

Κοριτσια τα'χω παιξει ολιγον τι,σημερα συνειδητοποιησα οτι εχω φτασει την 36η μερα του κυκλου,κι η "κοκκινοσκουφιτσα",αφαντη,προς το παρον....η μεγαλυτερη καθυστερηση που ειχα ηταν 34 μερες.Λεω εγω τωρα μηπως λογω αγχους και κουρασης,τρελαθηκαν οι ορμονες μου;

Για πειτε κι εσεις τη γνωμη σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπορεί να είναι λόγω κούρασης, αλλά κάνε ένα τεστ, γιατί να μένεις με την απορία;;;!!! :D

Ελένη, είναι και το Παιδικόραμα φέτος, ε; Εκεί δε τη στέλνεις; Άντε, έχει πολλές θέσεις, μακάρι να μπείτε! Βάλτο πρώτο!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κι εγώ πιστεύω ότι θα τον κάνει ότι θέλει η κόρη, κι ας λέει τώρα.

Σκέφτομαι να τα στείλω με συστημένο ρε συ Ελένη, μην ταλαιπωρούμαι τώρα!

Και πολύ καλά θα κάνεις γιατί φαντάζομαι πως θα γίνεται πανικός!

Κουκλες καλημερα,τι κανετε πως πανε τα κεφια;

Παστακια μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος,να ειναι παντα γερος,καλοτυχος και ευτυχισμενος και εσεις να τον καμαρωνετε.Εννοειται οτι περιμενουμε φωτος.

Κοριτσια τα'χω παιξει ολιγον τι,σημερα συνειδητοποιησα οτι εχω φτασει την 36η μερα του κυκλου,κι η "κοκκινοσκουφιτσα",αφαντη,προς το παρον....η μεγαλυτερη καθυστερηση που ειχα ηταν 34 μερες.Λεω εγω τωρα μηπως λογω αγχους και κουρασης,τρελαθηκαν οι ορμονες μου;

Εγώ στη θέση σου θα έτρεχα στο φαρμακείο για τεστ!!!!!

Απορω πως αντέχεις Μανου μου!:tongue:

4Suap3.png

Ελενη2008 η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες με το τρεξιμο,το ειχα ξεχασει εντελως,και το θυμηθηκα χθες που με ρωτησε η κουνιαδα.Τωρα να πω,οτι αντεχω θα'ναι ψεμα....αλλα καλυτερα να περιμενω λιγο ακομα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπορεί να είναι λόγω κούρασης, αλλά κάνε ένα τεστ, γιατί να μένεις με την απορία;;;!!! :D

Ελένη, είναι και το Παιδικόραμα φέτος, ε; Εκεί δε τη στέλνεις; Άντε, έχει πολλές θέσεις, μακάρι να μπείτε! Βάλτο πρώτο!!!!

Το έβαλα Μαράκι μου αλλά χλωμό το βλέπω! Μακάρι να καθότανε κάτι τέτοιο!

Πέρσι με χαμηλότερο εισόδημα ήμουν στις επιλαχούσες οπότε φέτος....

4Suap3.png

Ελενη2008 η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες με το τρεξιμο,το ειχα ξεχασει εντελως,και το θυμηθηκα χθες που με ρωτησε η κουνιαδα.Τωρα να πω,οτι αντεχω θα'ναι ψεμα....αλλα καλυτερα να περιμενω λιγο ακομα.

Χαρά στο κουράγιο σου!!!!

Εγώ πάντως εύχομαι να σε προσπεράσει η άτιμη!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Το έβαλα Μαράκι μου αλλά χλωμό το βλέπω! Μακάρι να καθότανε κάτι τέτοιο!

Πέρσι με χαμηλότερο εισόδημα ήμουν στις επιλαχούσες οπότε φέτος....

Άστα κι εγώ έχω κάτω από 30 μόρια, οπότε χλωμό! Ευελπιστώ ότι ίσως γίνει κάτι, γιατί δεν είναι πολύ δημοφιλείς οι σταθμοί που βάζω. Τέσπα, ότι κάτσει. :D

Άσε ρε, με το εισόδημα, τα έξοδα δε τα μετράνε, ούτε τη φοροδιαφυγή. Εμείς οι μισθωτοί δε τη γλιτώνουμε ποτέ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοιτα τις τελευταιες δυο φορες που ημουν εγκυος τα τεστ μου εβγαιναν αρνητικα,ενω η χοριακη την ιδια μερα ηταν θετικη.Τοτε ο γιατρος μου,μου ειχε πει οτι επειδη ηταν χαμηλη η γοναδοτροπινη μου,δεν την επιανε το τεστ,οποτε κι εγω ειπα οχι ξανα τεστ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Το Clear Blue είχες κάνει; Να ξέρεις και να το προτιμάς πάντως, είναι πολύ καλό.

Περίμενε μέχρι τη Δευτέρα, αλλά καλύτερα τεστ βρε, παρά να τρέχεις για χοριακή, πιο φτηνό, εύκολο κι άμεσο είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσια!

Χτες βγηκα βολτα παραλια με τους γονεις μου και ο φαδερ ειχε τσακωσει το καροτσι με το μπεμπη και δε τ΄αφηνε με τιποοτα, εκανε μοστρα το εγγονι χαχαχαχα, ρε κοριτσια δε μπορειτε να φανταστειτε πως ελαμπε το προσωπο του, σαν να ξανανοιωσε ενα πραμα...η δε μανα μου να της λενε αχ μικρουλα εγινες και συ γιαγια και δωστου τα χαχανητα πολυ φαση λεμε!

Μανουτιτα ευχομαι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!

Μαεστρια βλεπω να παιρνετε τις πανες δεκα δεκα γιατι δε θα προλαβαινεις να αλλαζεις τον συζηξ χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...