Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις κοριτσια λεμε καλα για να το πιστευουμε...χθες βγηκε ο μπαμπακας μου,το μεσημερι.Πολυ κουραση σωματικη και ψυχικη ομως και μου βγηκε σημερα.Τοσες μερες ουτε κι εγω δεν το πιστευα οτι ειχα αντεξει,σημερα ομως....ευτυχως εχω το κοριτσακι μου,καναμε μαζι το παιδικο,γιατι ειχε γινει ζουγκλα....

Χαλάλι το τρέξιμο και η κουραση μανου μου! Αφού είναι καλά ο άνθρωπος μην το συζητάς καθόλου!

Τον έλεγχο τον πήρατε τελικά;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Να'σαι καλα Μαρακι μου,αντε τωρα θα δεις και τη γλυκα που εχουν τα κοριτσακια.

Αχ κοριτσια βαλσαμο οι κορες,εμενα να'ναι καλα το πουλακι μου,με βοηθησε πολυ σημερα,συμμαζεψαμε μαζι,αλλα εκεινη ξεσκονισε και σφουγγαρισε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα μου καλησπερα και σενα κοπελα μου,παρασυρθηκα απο τα νεα της μαεστριας και δε σε χαιρετησα.

Οχι δεν το πηραμε γιατι ειναι μονο απο το πρωι μεχρι της 15:30 και σημερα ειχα αλλα στο προγραμμα.Ειναι και στην αλλη ακρη το σχολειο,οποτε μονο ο αντρας μου πρεπει να μας παει,τελοσπαντων μαλλον θα παμε αυριο.Μια φορα αγωνια για τους βαθμους δεν εχουμε....:tongue:

Η μικρη σου τι κανει,αληθεια ποτε κλεινουν οι παιδικοι;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να'σαι καλα Μαρακι μου,αντε τωρα θα δεις και τη γλυκα που εχουν τα κοριτσακια.

Αχ κοριτσια βαλσαμο οι κορες,εμενα να'ναι καλα το πουλακι μου,με βοηθησε πολυ σημερα,συμμαζεψαμε μαζι,αλλα εκεινη ξεσκονισε και σφουγγαρισε.

Αλλο πράγμα τα κορίτσια....

Το λέω και το εννοώ!

Μαράκι θα δεις την διαφορά... Ερωτας (απ'ότι λενε) τα αγόρια με τις μανούλες, αλλά τα κορίτσια είναι πιο ναζιάρικα πιο ευαίσθητα πιο...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μου καλησπερα και σενα κοπελα μου,παρασυρθηκα απο τα νεα της μαεστριας και δε σε χαιρετησα.

Οχι δεν το πηραμε γιατι ειναι μονο απο το πρωι μεχρι της 15:30 και σημερα ειχα αλλα στο προγραμμα.Ειναι και στην αλλη ακρη το σχολειο,οποτε μονο ο αντρας μου πρεπει να μας παει,τελοσπαντων μαλλον θα παμε αυριο.Μια φορα αγωνια για τους βαθμους δεν εχουμε....:tongue:

Η μικρη σου τι κανει,αληθεια ποτε κλεινουν οι παιδικοι;

Μια χαρά είναι!Τέλος Ιουλίου κλεινουν αλλά επειδή η δασκάλα της σταματάει τέλος Ιουνίου, αποφασίσαμε να της κάνουμε γενέθλια την άλλη βδομάδα στον παιδικό και περιμένει πότε θα πάμε στο τζάμπο να ψωνίσουμε!!;)

4Suap3.png

Κι εγώ στον παιδικό τα 'κανα Ελένη και ωραία περάσανε. Τους έδωσα και τη φωτογραφική και βγάλανε κάτι τέλειες φώτο, να χορεύουν όλα μαζί, να κοιτάζει ο Τζόνυ την τούρτα με μια χαρά! Ωραία ήταν, οικονομικά και ξεκούραστα! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ στον παιδικό τα 'κανα Ελένη και ωραία περάσανε. Τους έδωσα και τη φωτογραφική και βγάλανε κάτι τέλειες φώτο, να χορεύουν όλα μαζί, να κοιτάζει ο Τζόνυ την τούρτα με μια χαρά! Ωραία ήταν, οικονομικά και ξεκούραστα! ;)

Οικονομικά δεν θα το λεγα γιατί σε έναν μήνα θα το ξανακάνουμε αλλά αν πρόκειται να το ευχαριστηθεί χαλάλι της! Θα στείλω και την κάμερα να το έχουμε και live! Πόσο σου βγήκε η τούρτα;

4Suap3.png

Η τούρτα στα 40? και κάτι - δε θυμάμαι - από την Εστία. Με μπαλόνια και κλόουν, πανέμορφη ήταν! :D

Να ξέρω περίπου τι παίζει γιατί μας είπαν οτι ο σταθμός μας συνεργάζεται με plaisir κι έχουμε έκπτωση.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.μ,αεστρια μπραβο γερο παιδι να ναι κοριτσι μου γλυκο πανω απο ολα εγω παντος οταν εκανα την κορη μου χ@στηκα και ολοι μας οικογενειακος αλλο πραμα η κορη για!!!και οταν ειναι ζευγαρακι ειναι πολυ κλ.ολα κλ μπραβο στην κορη που ρχετε!!!!!!κοριτσια εχτες κοιμομουν σχεδον ολη μερα δεν αντεχω ευτυχως ειχε ρεπο ο χαμπι σημερα δεν σερνομαι τοσο αλλα και παλι ειμαι καπως,δεν την παλευω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!θελω επειγοντος διακοπες

wCMaVNvLmNc&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Γειά σας όμορφες 30ούλες και κατιτίς!!!!

Τιιιι κάνετε.....εμείς; αααα

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ!!!!!!

Περάσαμε τέλεια....κάηκε το πελεκούδι...λίγο τα χρειάστηκα τα χάπια μου με τον παπά και την πεθερα, ο μεν πήγε να το πνίξει και τον τρόμαξε και η δε μου χώθηκε όταν τον έντυνα και σε μια στιγμή μια τον έπαιρνε αγκαλιά, μια τον άφηνε και με άκουσε ο κόσμος να λέω "άσε το παιδί¨(εεεε μα μου'χε σπάσει τα νεύρα...σαν κοκοράκι έκανε).....τον τραγόπαπα τον έγραψα, αλλά το πεθερίδιο το έκανα τούρμπο μετά στο γλέντι.....κατά τα άλλα περάσαμε τέλεια....ο γουργουρίνος ντύθηκε(εεεπ!!!Γιώργος λέμε) σαν μαφιόζος...χαχαχ το έντυσε η νονά τέλεια....λευκό λινάκι, ασπ΄ρομαυρο καρό πουκάμισο με κόκινες λεπτομέρειες και καπελάκι μαφιόζου ασπρόμαυρο και παπουτσάκια Allstar κόκκινα δερμάτινα....μιλάμε καταπληκτικός!!!!...να'ναι καλά τοπαιδάκι μου...εκατσε και καλά στο γλέντι(αφού έσκασε στο κλάμα από τον τραγόπαπα)...και χορέψαμε αγκαλιά...σούπερ λέμε σούπερ!!!

Κατα τα άλλα σήμερα πήγαμε τα λαδόπανα στη θάλασσα και κάναεμ και το πρώτο μας μπανάκι στο Γιαννισκάρι...τέλεια....

Διάβασα και τα νεάκια σας...

Μανού μου πώς είναι ο πατέρας σου ; έυχομαι περαστικουλάκια σας...η πρίμα μπαλαρίνα δεν ρωτάω πώς πήγε στο σχολείο...σίγουρα τέλεια...να της δώσεις ένα φιλάκι από εμένα και τους πάστες μου....

Κουφετάκι; Η μαμά ΟΚ;...όσο για τον MARTAKIS...πεθαίνω λέμεεεεεεε

Μαρή μαεστρία κοράκλααααα; έ ρεεε γλέντια ώπα ώπα ώπα...άντε βρε με το καλό...

Ελένη μου 2008 είδα οτι με έψαχνες ...πώς πάτε εσείς;

Η ΕλένηΚ είναι καλά; Φιλιά ωρ'εεεεεε...

Η Σάντυ1980 πώς πέρασε στην Αλεξ/λη;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα κορίτσια απ' την μαγευτική Αλεξ/πολη χαχαχαχα!!!!

Παστακια να σου ζήσει ο Γιωργάκης σου και γώ τη Κυριακή ήμουν σε βαφτιση και το καημένο το μωρό το σέρναν απ' τη μια αγκαλιά στην άλλη σα σακι....το πετουσαν στον αέρα και μιλάμε για 5 μηνων μωράκι....και του λέου του χαζμπαντ αν κανει κανεις καμμια τετοια μλκ στον δικο μας στην βαφτιση θα βγαλω νυχια οποτε προειδοποιησε για να μην εχουμε δραματα χαχαχα!

Μαεστρια κοριτσακι ε? Σουπερ με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλια σου!

φιλακια σ΄ολα τα κοριτσια δεν εχω διαβάσει νεα θα προσπαθησω αργοτερα!

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες μου;

δεν την παλευω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!θελω επειγοντος διακοπες

Κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα έχω παίξει φέτος μιλάμε!!!!

Γειά σας όμορφες 30ούλες και κατιτίς!!!!

Τιιιι κάνετε.....εμείς; αααα

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ!!!!!!

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!!!!!!

Να είναι γερός και να τον καμαρώσετε άντρα 2 μέτρα Κατερινα μου!

Μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες έτσι!

Περιμένουμε να δούμε φωτος!!!

Εμείς κλά είμαστε.Τρέχω με τα χαρτιά για τον παιδικό αυτές τις μέρες και έχει και αρκετή δουλίτσα στο γραφείο και στο σπίτι οπότε είμαι κομμάτια!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...