Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον ρώτησα αν υπάρχει σχετικό αυτοάνοσο, αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε κ κατάλαβα πως όχι. Είναι μη αναστρέψιμο. Αρα τι το ψάχνουμε ; Τι σημαίνει αυτό εκ του αποτελέσματος; Ότι δεν έχει νόημα αυτό που κάνω; Μπορεί όντως να μην έχει.
      Οικονομικά δε με απασχολει γιατί έχουμε ήδη εξουθενωθεί. θα τα βρω τα χρήματα αν χρειαστεί από το να ταλαιπωρούμαι έτσι. Πραγματικά είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με αυτά που δίνουμε. 4 βλαστοκύστες στα 6 γονιμοποιημένα (εκ των 12) είναι σχεδόν 50% απώλεια. Σα νούμερο δεν είναι τραγικό. Η ταχύτητα που τις μαζεύω είναι το θέμα κ η ποιότητα που τις βαθμολογούν μετά.  
      Επισης στην αμνιοπαρακέντηση δε ξέρω αν μπορούν να τα δουν κ όλα τα νοσήματα.  Δε γνωρίζω καθόλου. 

Expand  

Ρε συ μην αναρωτιέσαι αν έχει νόημα να προσπαθείς με τα δικά σου ωάρια . Απτήν στιγμή που έχεις περίοδο φυσικά Κ πρέπει να δοκιμάσεις με δικά σου ωάρια... Τι ερώτηση είναι αυτή. 

Πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου οτι όλα αυτά που κάνεις τα κάνεις για εσένα μια προσπάθεια ποτέ δεν είναι στο κενό .. είναι στοίχημα με την συνείδηση μας. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

kalhmerakoritsia τι κανετε?εμεις δινυομε ματς τοβραδυ ,κατι παει να γινει 2βραδι ακοιμαται 23,00-07,30...αντε να δουμε,και κρεμα δοκιμασα μπας και δεντηνπιανει το γαλα και πιπιλα δεντην παιρνει με τιποτα.....ξυπνουσε 11-02-05,00-08,00...

περαστικα στις μανουλες σαςκουκλες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eleni2008 είπε:
Ε, γμτ!!! Τζάμπα ταλαιπωρία! Συγνώμη πληρώνεις και συμμετοχή στο νοσοκομείο; Πόσο;

Έλα ντε;;;; Ολόκληρο πανεπιστημιακό νοσοκομείο! :shock: Θα πάω αύριο, αφού αφήσω τον μικρό στον παιδικό και θα μπαστακωθώ.

ΦΥΣΙΚΑ κι έχει συμμετοχή, 73?, μάλλον θα πάρω ένα 30% (δεν το επιβεβαίωσα ακόμα) πίσω απ' το ΙΚΑ. Βέβαια απ' έξω είναι πιο φτηνά, αλλά αυτή η αβεβαιότητα και η ταλαιπωρία, αμάν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

eleni2008 είπε:
Ευχαριστώ Μαράκι!;)

Απ'ότι βλέπω περάσατε σούπερ και πολύ χαίρομαι! Ο γάμος σε ξωκκλήσι;

Ναι! Ένα πανέμορφο, μετά τη Ν. Σκιώνη. Αν έχεις φβ, να "γίνουμε φίλες", το 'χω βάλει στο προφίλ μου, θα το δεις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπερα κορες!!!πηγαμε παρ-σκ στο εξοχικο πεθανα ομως οοολο το σπιτι εφερα και πλυντηρια εδω και το μπαξε με το τηλ.κανε αυτο κανε εκεινο η μανα μου.πηγα ομως την κυριακη για μπανιο αχ καλοκαιρι ειναι καλε!!!μανου ελπιζω να ναι κλ ο μπαμπας τωρα σορι που δεν μιλησαμε περισσοτερο στο τηλ. θα σε παρω αυριο κοριτσια γιορτουλες βλεπω και σας νιωθω τι κλ που ναι.εμεις περασαμε την 2α λυκειου η σκεψη μας πια ειναι στο μηχανογραφικο και σε ποια σχολη θελουμε αν και μου πε ο μεγαλος εγω δεν ανχωνομαι ρε μανα εσυ γτ?ασε θα το δουμε.....δεν τον φοβαμε αυτονανε την ελλαδα φοβαμε ετσι που γιναμε κοριτσια.σημερα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου στν δουλεια εκτος του οτι πηγα ενα μισαωρο αργοτερα πολυ κουραση,μα κλ σε εξοχικο σπτι 6διαδρομους μου χε και 3 μεγαλα χαλια τα πλενα μεχρι και χριστουγεννιατικα σεμεδακια ειχε παντου,τι ενεργεια ειχε ρε κοριτσια αυτη η γυναικα!!!!!τελος παντον εχω γινει εξπερ στην περιποιηση ντοματων οποια θελει μοιραζομαι τις γνωσεις μου χαχαχαχα.φιλια σε ολες!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερούδια!!!!

kisha είπε:
αντε να δουμε,και κρεμα δοκιμασα μπας και δεντηνπιανει το γαλα

Κισακι τόσο φαγανή είναι που δεν κοιμάται τα βράδυα;

Πάντως όσο την ταΐζεις τόσο θα σε ταλαιπωεί. Δοκίμασες καθόλου τσάϊ;

maestria77 είπε:
ΦΥΣΙΚΑ κι έχει συμμετοχή, 73?, μάλλον θα πάρω ένα 30% (δεν το επιβεβαίωσα ακόμα) πίσω απ' το ΙΚΑ. Βέβαια απ' έξω είναι πιο φτηνά, αλλά αυτή η αβεβαιότητα και η ταλαιπωρία, αμάν!

Αυτό είναι! Τι πλωρώνουμε ρε κορίτσια το ικα; Για να το ξαναπληρώνουμε όταν χρειαζόμαστε κατι;Ελεοςςςς!!!!!

maestria77 είπε:
Ναι! Ένα πανέμορφο, μετά τη Ν. Σκιώνη. Αν έχεις φβ, να "γίνουμε φίλες", το 'χω βάλει στο προφίλ μου, θα το δεις! :tongue:

Δεν έχω μαρή! Αλλά θα με κάνετε να κάνω!!!:tongue::tongue:

koufetaki είπε:
καλησπερα κορες!!!πηγαμε παρ-σκ στο εξοχικο πεθανα ομως οοολο το σπιτι εφερα και πλυντηρια εδω και το μπαξε

Άμα είσαι προκομένη αυτά παθαίνεις!!!!:D:D

εμεις περασαμε την 2α λυκειου η σκεψη μας πια ειναι στο μηχανογραφικο και σε ποια σχολη θελουμε

Συγχαρητήρια!!! Επιτέλους μπορείς να ανασάνεις απ'αυτό!

τελος παντον εχω γινει εξπερ στην περιποιηση ντοματων οποια θελει μοιραζομαι τις γνωσεις μου χαχαχαχα.φιλια σε ολες!!!!!!

Σε λίγο που δεν θα φτάνουν για να αγοράσουμε θα χρειαστούμε τη γνώμη σου σε πολλά!

Που είσαι μαρή κουφετού και σε χάσαμε!!!!!

Μανού τι λέν τα νέα;

Κορίτσια η παστάκια αυτή την Κυριακή δεν θα βάφτιζε;

Που είναι να μας πει τα νέα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

maestria77 είπε:
Ναι, ναι, όλες προαίσθημα είχατε!

50-50 ήταν κυρία μου και το ιδανικό να τα σετάρω. ;)

Άντε να δούμε, γερά να 'ναι, να ολοκληρωθώ σαν μάνα.

Αααα!!!! Δεν θα μου φας την πρόβλεψη!!! Απ'την αρχή το φωνάζω!:tongue::tongue::tongue:

Γερά να είναι κι ότι θέλει ας είναι!

Τα υπόλοιπα όλα καλά τα αποτελέσματα;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Πήρες τα στοιχεία του καλέ;

Θέλω κι εγώ να πάω να μου κάνει υπέρηχο!!!!:lol::lol::lol:

Δεν πειράζει! Θα είναι λίγο τσαούσα η κόρη σου!!!

Πως αισθάνεσαι που θα τα έχεις σετάκι; Το ήθελες;

4Suap3.png

eleni2008 είπε:
Πως αισθάνεσαι που θα τα έχεις σετάκι; Το ήθελες;

Ειλικρινά και δύο αγόρια δε με χαλούσανε καθόλου. Δε θέλω να ξαναχουμε παιδοχειρουργικά Ελένη μου, γερά να 'ναι, κι ότι να 'ναι! Δεν το 'χα δηλαδή καημό.

Αλλά ότι θα το χαρώ, θα το χαρώ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα,μαεστρια με το καλο η κορακλαααααααα!!!!

Αντε κουκλα μου,γερο να ειναι το κοριτσακι σου,και ποιος τη χαρη της,θα'χει και το μεγαλο αδερφο να την προσεχει.Οποτε βουρ για κορδελες και φουξια κορμακια,ερχεται η μπεμπαααααααααααα.

Εμεις κοριτσια λεμε καλα για να το πιστευουμε...χθες βγηκε ο μπαμπακας μου,το μεσημερι.Πολυ κουραση σωματικη και ψυχικη ομως και μου βγηκε σημερα.Τοσες μερες ουτε κι εγω δεν το πιστευα οτι ειχα αντεξει,σημερα ομως....ευτυχως εχω το κοριτσακι μου,καναμε μαζι το παιδικο,γιατι ειχε γινει ζουγκλα....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Λογικό βρε μανού να σου βγει κούραση!!! Και μόνο το ζόρι που τραβάς το ψυχολογικό θα σου βγει μετά σε κούραση, όχι που 'χες και τα τρεχάματα!

Γεροί να 'ναι, άλλο κακό να μη σας βρει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...