Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια διαβαζω οσο μπορω τα νεα σας ευχομαι να πανε ολα καλα και να λυθουν ολα τα προβλημα αμεσα τι να πω!!!μανουτιτα η κουμπαρα μου και η κολλητη μου δουλευουν στην γενικη κλινικη νοσηλευτριες στον 2ο στο καρδιολογικο οτι θελεις πες μου!!!!στειλε πμ εγω κοριτσια λειπω συχνα στην μαμα μου και γι αυτο δεν μπαινω τοσο συχνα ειμαστε καλα αλλα ταλαιπωρουμαστε με δοντια κτλ φιλακια πολλα σε ολες

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,μπηκα για λιγο,γιατι τρεχω και δε φτανω.Ο μπαμπας θα μεινει και το Σ/Κ μεσα τελικα,γιατι δεν εχει υποχωρησει η λοιμωξη του αναπνευστικου και ο γιατρος θελει να το παρακολουθει.Αντε να δουμε πως θα το παρει,που ηθελε να μου παει και στο εξοχικο την Κυριακη.....ελεος κοριτσια,οι γονεις σε τετοιες ηλικιες δεν παλευονται....

Προσπαθω να συνεφερω και τη μαμα μου,η οποια οπως καταλαβαινετε,εχει αρχισει να σκεφτεται ολα τα δυσαρεστα.Τελοσπαντων ευχομαι να πανε ολα καλα.

Εγω ειμαι ενα ορθιο πτωμα,κοιμηθηκα στις 2 και ξυπνησα στις 6,συν των αλλων,χθες συνειδητοποιησα οτι ημουν και στην 29η μερα,το βραδυ πονουσα...ολα τα'χα η ελευση της "κοκκινοσκουφιτσας" με μαρανε...ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.Τουλαχιστον να καθυστερησει λιγο ακομα,να ερθει απο βδομαδα που θα εχουμε βγει.

Ελενη2008 μακαρι ολα καλα να πανε για τη μανουλα σου,καλη επιτυχια στη γιορτη της κορουλας σου,να περασετε υπεροχα.

Μαεστρια μου,τουλαχιστον ησυχασατε για λιγο με το θεμα του μικρου,αντε κοριτσακι μου,γιατι δεν εισαι κι εσυ για τρεχαματα τωρα.

Μπουκι μου,σου εστειλα πμ.και παλι σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον,σιγουρα ειναι αλλιως αν εχεις και καποια γνωριμια σε τετοια μερη.Να'σαι καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα,μπηκα για λιγο,γιατι τρεχω και δε φτανω.Ο μπαμπας θα μεινει και το Σ/Κ μεσα τελικα,γιατι δεν εχει υποχωρησει η λοιμωξη του αναπνευστικου και ο γιατρος θελει να το παρακολουθει.Αντε να δουμε πως θα το παρει,που ηθελε να μου παει και στο εξοχικο την Κυριακη.....ελεος κοριτσια,οι γονεις σε τετοιες ηλικιες δεν παλευονται....

ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Αδέλφια έχεις πουλάκι μου; Να μη παιδεύεσαι μόνη σου τουλάχιστον;

Μαεστρια μου,τουλαχιστον ησυχασατε για λιγο με το θεμα του μικρου,αντε κοριτσακι μου,γιατι δεν εισαι κι εσυ για τρεχαματα τωρα.

Όντως, κορίτσι, να ξερες πόσο ανάλαφρη νιώθω σήμερα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσια περαστικα σε μπαμπαδες και μαμαδες...δυσκολα τρεξιματα αυτα....

Μαεστρια αντε να ηρεμησεις και συ και να μην εχεις το αγχος της τσουτσους σας στην εγκυμοσυνη :):):)

Εμενα επιτελους αυριο ερχονται οι δικοι μου να μας μαζεψουν γιατι ο συζηξ τρεχει και δε φτανει με τη δουλεια....

Διαφημίσεις

Σου φαίνεται Μαράκι!

Το νινί τι κάνει; Ησύχασε ή συνεχίζει τις κολοτούμπες;:P:p

Μωρέ του δίνει και καταλαβαίνει!!! Κι άλλο ταρζανάκι.

Καλημερα κοριτσια περαστικα σε μπαμπαδες και μαμαδες...δυσκολα τρεξιματα αυτα....

Μαεστρια αντε να ηρεμησεις και συ και να μην εχεις το αγχος της τσουτσους σας στην εγκυμοσυνη :):):)

Εμενα επιτελους αυριο ερχονται οι δικοι μου να μας μαζεψουν γιατι ο συζηξ τρεχει και δε φτανει με τη δουλεια....

Αντε, τι καλά, να πας παραθαλάσσια, να δροσίζεσαι κιόλας!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Που θα πας καλέ;

Μωρέ του δίνει και καταλαβαίνει!!! Κι άλλο ταρζανάκι.

Λες; Άντε από βδομάδα θα μας λύσεις την απορία!

Εγώ πάντως επιμένω για κορίτσι!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Λες να μη φανεί και στη β' επιπέδου;;;;!!!

Τότε στη γέννα, μια και καλή! :D:D:D

Όχι ρε συ αποκλείεται!!!!

Κι εμένα σε λεω δεν φαινοταν και το είδε ογιατρός μου 1-2 βδομάδες πριν τη β-επιπέδου, και θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου είχε πει τα κοριτσια δυσκολα φαίνονται ενώ τα αγόρια τα βλέπουμε συνήθως από τον τρίτο μήνα!!;);)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Μανού, πως πάει ο μπαμπάς σήμερα?

Χτες είχαμε την γιορτή του σχολείου!!! Ήμουν συγκινημένη από την ώρα που ξύπνησα... Μετά βγήκαμε με τις φίλες της Μυρτούλας μου και το μεσημέρι είχα κλείσει νύχια/αποτρίχωση/μαλλιά... Κάποτε μου άρεσε αυτή η διαδικασία, τώρα την βαριέμαι... Τεσπα, σήμερα έχουμε γάμο, σε λίγο θα πάω τον Βαγγέλη στην μαμά μου, εγώ θα πάω να χτενίσω τα μαλλιά μου (χτες μόνο τα έβαψα μιας και δεν κάνουν τεχνικές εργασίες το Σάββατο γκρρρρ) και θα γυρίσω πίσω με την Μυρτώ μόνο. Είναι η δεύτερη φορά που ο μικρός θα κοιμηθεί βράδυ στην μαμά μου, αν και η πρώτη δεν πιάνεται, ήταν το βράδυ της βάφτισής του και στις 2μιση το βράδυ πήγα κι εγώ εκεί για ύπνο μιας και η Μυρτώ έκανε πυρετό και με ζητούσε (μεγάλες στιγμές και τότε)...

Την μεγάλη, θα την κρατήσει μια ξαδερφούλα μου στο σπίτι! Το τί αγωνία έχω και το πώς φοβάμαι ότι θα με γυρίσουν πίσω άρον άρον από την Βάρκιζα που είναι μακριά δεν λέγεται... Τέλος πάντων, ελπίζω να περάσουμε ΟΛΟΙ ωραία απόψε!

Ο μπαμπάς μας, πριν φύγει το πρωί για την δουλειά, πήρε πρωτοβουλία και έπλυνε το μπαλκόνι!!! Και τώρα, δεν μπορούμε να κάτσουμε έξω μιας και είναι όλα μούσκεμα! Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...

Καλό Σ/Κ κούκλες!

Καλημερα και καλη βδομαδα.Κι ευτυχως δοξα το Θεο,ξεκινησε καλα,ο μπαμπακας μου θα παρει εξιτηριο,περιμενω να με ειδοποιησει η μαμα μου,για να παω να κανονισω τα χαρτια.

Κοριτσια ηταν πολυ περιεργες μερες,με μεγαλη κουραση,σωματικη και ψυχικη,νομιζω οτι καποια στιγμη εφτασα στα ορια μου...

Boukie μου να σε ευχαριστησω παρα πολυ για τη βοηθεια,μπορει εγω να μη γνωρισα τη φιλη σου,λογω οτι ηταν νυχτερινη,κι εγω εφευγα λιγο πριν τις 11.

Τη γνωρισε ομως η μαμα μου και ηταν πολυ εξυπηρετικη η κοπελα,αντε με το καλο να γυρισεις και να κανονισουμε να βγουμε.

Φιλια στις υπολοιπες,ελπιζω να περασατε ενα ομορφο Σ/Κ.

Καλα για να φαντστειτε ποσο χαμενη ημουν,την Παρασκευη η μικρη μου θα επαιρναν ελεγχο και ενδεικτικο απο το σχολειο,κι εγω μεσα στην τρελα μου το ξεχασα τελειως.Το θυμηθηκα το απογευμα της ιδιας μερας,αλλα ηταν αργα.

Περιττο να σας πω,οτι εγινα κομματια,δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι το ειχα ξεχασει,αφηστε ενιωσα πολυ ασχημα για το κοριτσακι μου.Εννοειται οτι εκεινη δε θυμοταν τιποτα,κι οταν της το ειπα,εβγαλε μια φωνη απελπισιας,κατι σαν το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,που εκανε η Ζουμπουλια στο ΠΑΡΑ 5.

Ενταξει ομως μου ειπε,βρε μαμα δεν πειραζει θα το παρουμε απο βδομαδα....

Ελενη2008 πως τα περασατε στη γιορτη της Λουκιας σου,εριξες κλαμα;

Αυτα τα νεα,τα λεμε,καλημεραααααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!!!!

Που είστε καλέ όλες ; Θ'αρχίσω να βάζω απουσίες!!!!

Το Σάββατο πήγαμε στην γιορτή! Φύγαμε από το σπίτι με κλάματα γιατί δεν ήθελε να βάλει τη στολή(όλη τη βδομάδα ζητούσε να την βάλει την μινυ)!!!

Εγώ είπα θα ανέβει στη σκηνή και ή θα κάθεται σαν αγγούρι ή θα βάλει τα κλάματα!:tongue:

Ξεκινάει που λέτε η γιορτή και βγαίνανε σε γκρουπάκια! Εγώ με το που τα είδα, πολύ κλάμα! Να τρέχει το δάκρυ κορόμηλο και να μην μπορώ να σταματήσω!:oops::oops:

Ερχεται η σειρά της Λουκίτσας, βγαίνει. και κάνει ένα χορευτικό, ΟΛΑ τα λεφτά!!! Τρελάθηκα! Τι σκέρτσο, τι νάζι, τι να στέλνει φιλιά στον κόσμο!!:D:D Όλα τα έκανε τέλεια! Στο τέλος οι δασκάλες μου δώσαν συγχαρητήρια και μου είπαν να την γράψω στο χορό γιατί έχει πολύ ταλέντο!

Κουκουβα κουκουβά!

Τέλεια εμπειρία και εύχομαι πάντοτε να μας δίνουν χαρές!;)

Μανου επιτέλους ευχάριστα!! Περαστικά και σιδερένιος!!!

Μαέστρο μη ξεχνιόμαστε! Περιμένουμε αποτελέσματα σήμερα αν δεν κάνω λάθος!!

4Suap3.png

Καλημέρα κι απο μένα.

Εμείς περάσαμε ένα πανέμορφο σαβ/ριακο στη Χαλκιδική, να 'ναι καλά ο αδελφός της κουμπάρας μου που έκανε εκεί τον πανέμορφο γάμο τους και μας φιλοξένησαν και για μια βραδιά, όλη η παρέα μαζί, παίζανε όλοι με τον Γιάννη, κάναμε μπανάκια, καήκαμε απ' τον ήλιο, κουραστήκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ - γιατί και Παρασκευή ήμουν μόνη με τον μικρό κι ο χάζμπαντ σε συναυλία στη Μαλακάσα - αλλά χαλάλι, ωραία ήταν.

Μ' αρέσει που άρχισα νωρίς τα μπάνια φέτος, την έχω άχτι τη θάλασσα, δεν την χάρηκα στη ζωή μου.

Σήμερα πήγα, τζάμπα κι άδικα, στο Ιπποκράτειο για τον υπέρηχο - πλήρωσα και τη συμμετοχή πριν ανέβω πάνω - και ξαναγύρισα, καθότι ο γιατρός είχε γέννα. Να δούμε αν θα γίνει αύριο. Κι ότι είχα όρεξη να κουβαλιέμαι μέσα στη ζέστη!

Μανού μου, άντε, άλλο κακό να μη σας βρει!!!

Ελενάκι σούπερ, να χαίρεσαι τη χορευταρού! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευχαριστώ Μαράκι!;)

Απ'ότι βλέπω περάσατε σούπερ και πολύ χαίρομαι! Ο γάμος σε ξωκκλήσι;

Ρε Μαράκι, άλλος γιατρός δεν μπορούσε να σου τον κάνει τον υπέρηχο;

Ε, γμτ!!! Τζάμπα ταλαιπωρία! Συγνώμη πληρώνεις και συμμετοχή στο νοσοκομείο; Πόσο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...