Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KALHMERA κουκλες μου!εμεις αλλαξαμε παλιωραριο στον υπνο,κοιμαται 9 ξυπναει 11-1-3-8,,,,ωχ αμαν!τι αλλο τι κανετε?μπραβο για τιςπανεςελενηη ζητω τα βρακακια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

KALHMERA κουκλες μου!εμεις αλλαξαμε παλιωραριο στον υπνο,κοιμαται 9 ξυπναει 11-1-3-8,,,,ωχ αμαν!τι αλλο τι κανετε?μπραβο για τιςπανεςελενηη ζητω τα βρακακια!

Αμά ρε κίσα! Αυτό δεν είναι ύπνος ρε κορίτσι μου! Σκοπιά στην παραμεθώριο είναι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά για τα βρακάκια, έχουμε πάρει όλα τα χρώματα και όλα τα σχέδια!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

δεν πειραζει ελενη μου γερη να ειναι κι ας μην κοιμαμαι!εργαζομαι κιολας σουπερ εντατικα αλλα οκ!παλι καλα εστρωσε ξυπνουσε καθε ωρα...αντε να βγαλει αλλα δοντακια γιατι εχει μηνα που εβγαλε τα πρωτα 2,μπας και ηρεμησει!το καλο ειναι οτι δεν γκρινιαζει ολο με γελια ειναι!

πωπω βρακακια....παρε κανενα στριγκακι ν αφρικαρει ο μπαμπας!εγω αυτ περιμενωωωωωωωω!αχαχχαχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Hey girls!

Κουφετάκι μου, σου δίνω ένα μεγάλο φιλί!!! Θένκς ρε! Κι έχεις δίκιο!

Μαεστρία, αφού είδα ότι το συζητήσατε σήμερα, μπήκα και είδα ότι ο ένας από τους δύο παιδικούς που με ενδιαφέρει είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να μπεις? Ποια είναι τα δικαιολογητικά? Και ποιά η διαδικασία? Από ότι είδα, πρόκειται μόνο για δέκα θέσεις... Το μόνο καλό είναι ότι δεν το γνωρίζουν πολλοί (τουλάχιστον εγώ δεν το γνώριζα)...

Περιμένω να τελειώσει ένα πλυντήριο, να το απλώσω για να πάω να ξεραθώ. Δεν την παλεύω σήμερα, νυστάζω από το πρωί.

Φιλιά κούκλες και καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

Καλημερα.Δεν ειμαι καθολου καλα,χθες τα ξημερωματα,ο πατερας μου μπηκε εσπευσμενα στη Γενικη Κλινικη,γιατι ειχε δυσφορια.Του εκαναν εξετασεις και μας ειπαν πως ηταν ενα απερχομενο πνευμονικο οιδημα,κι ευτυχως που πηγαμε εγκαιρως.Του εκαναν εξετασεις και ηταν καλες,ειπαν να μεινουμε προληπτικα.

Σημερα μας ειπαν πως αυριο θα φυγουμε.Μετα ομως τον εκαναν ενα υπερηχο καρδιας και ειπε ο γιατρος στη μαμα μου,οτι ειδε μια βαλβιδα βουλωμενη και θα πρεπει συντομα να δουμε τι θα κανουμε.

Σημειωτεον οτι ειναι 82 ετων και εχει ηδη ενα 3πλο μπαιπας πριν 11 χρονια.Τωρα η μαμα μου δεν μπορουσε να μου μιλησει με λεπτομερειες,θα μου τα πει απο κοντα το μεσημερι.

Εχω τρομαξει πολυ ομως,δεν ξερω τι θα γινει,κι ανησυχω και για τη μαμα μου,γιατι ειναι και εκεινη με διαφορα θεματα υγειας και εχει και μια ηλικια.

Κοριτσια τα εχω χαμενα........προσευχομαι μονο να πανε ολα καλα....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!

Μόλις τώρα πήρα ανάσα! Απ'το πρωί έχω ρίξει το τρέξιμο της αρκούδας...

Μανού περαστικά κοριτσάκι μου...Ευτυχώς το προλάβατε εγκαίρως οπότε τώρα εξετάστε το άμεσα.

Κι εγώ μια από τα ίδια είμαι! Η μανούλα μου πάει σήμερα για περαιτέρω εξετάσεις γιατί κάποια πράγματα δεν άρεσαν στο γιατρό και κάθομαι σ΄αναμένα κάρβουνα.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι τίποτα...

Ελένη μου αν κατεβάσεις από την εεταα την δημόσια διαβούλευση σχεδίου προσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις μητέρες, θα δεις και τα δικαιολογητικά που θέλει και την αίτηση.

4Suap3.png

Ελενη2008 σε ευχαριστω κοριτσακι μου,μακαρι να πανε ολα καλα....

Ευχομαι καλα αποτελεσματα για τη μανουλα σου.Συγχαρητηρια κιολας για τη μικρουλα σου,που καταφερατε και κοψατε την πανα,αντε μεγαλωσατε κι εσεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ευχαριστώ μανου μου!

Χθες το βράδυ της έβαλα παμπερς και της ήρθε να κατουρήσει και μου λέει μαμα τσισακια! Δεν τα έκανε στο πάμπερς με τίποτα!!!

Ελπίζω σε καμιά βδομάδα να κόψουμε και το βραδυνο!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Μαεστρία, αφού είδα ότι το συζητήσατε σήμερα, μπήκα και είδα ότι ο ένας από τους δύο παιδικούς που με ενδιαφέρει είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να μπεις? Ποια είναι τα δικαιολογητικά? Και ποιά η διαδικασία? Από ότι είδα, πρόκειται μόνο για δέκα θέσεις... Το μόνο καλό είναι ότι δεν το γνωρίζουν πολλοί (τουλάχιστον εγώ δεν το γνώριζα)..
Ελένη μου αν κατεβάσεις από την εεταα την δημόσια διαβούλευση σχεδίου προσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις μητέρες, θα δεις και τα δικαιολογητικά που θέλει και την αίτηση.

Όπως σου είπε και η Ελένη είναι. Ακόμα δεν έχει βγει η πρόσκληση, οπότε μελέτα το προσχέδιο κι ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.

Δυστυχώς, το ξέρουν πολλές κορίτσι. :tongue:

Αααα, επίσης, Έλεν και Μαεστρία, ποια διαδικασία ακολουθείτε για το κόψιμο της πάνας?

Του βάζουμε βρακί, αρχίζει να γίνεται χάλια και σιγά σιγά τον ενοχλεί και αρχίζει να τρέχει στην τουαλέτα (αφού τον ρωτάμε εμείς 1459485783 φορές βέβαια). :tongue::tongue::tongue:

Καλημερα.Δεν ειμαι καθολου καλα,χθες τα ξημερωματα,ο πατερας μου μπηκε εσπευσμενα στη Γενικη Κλινικη,γιατι ειχε δυσφορια.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας και καλό κουράγιο!!!

Έχω κι εγώ τα νέα μου, σήμερα πήγαμε στον παιδοχειρούργο μας. Με λίγα λόγια, χρειάζεται διορθωτική επέμβαση σίγουρα, αλλά δε χρειάζεται να γίνει άμεσα, οπότε τα λέμε του χρόνου.

Ουφ, ανάσανα. :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι έγινε βρε παιδιά? Τι είναι αυτά που διαβάζω?

Μανού μου, ευτυχώς προλάβατε τα χειρότερα! Να πάει γρήγορα ο μπαμπάκας σου σπίτι... Περαστικά του και σιδερένιος!

Έλεν, να βγουν οι απαντήσεις της μανούλας πεντακάθαρες! Να περάσει κι αυτό και να μην ξανάρθει!

Μαεστρία, αν κατάλαβα καλά, τα νέα από τον παιδοχειρουργό δεν ήταν τα καλύτερα αλλά ούτε και τα χειρότερα, σωστά? Υπάρχει περίπτωση να αποφύγει ο μικρός το χειρουργείο??? Το εύχομαι ολόψυχα πάντως!

Τι να πω βρε κορίτσια??? Περαστικά και αγύριστα να είναι!

Μαεστρία, αν κατάλαβα καλά, τα νέα από τον παιδοχειρουργό δεν ήταν τα καλύτερα αλλά ούτε και τα χειρότερα, σωστά? Υπάρχει περίπτωση να αποφύγει ο μικρός το χειρουργείο??? Το εύχομαι ολόψυχα πάντως!

Καλά κατάλαβες Λενιώ.

Δεν θα το αποφύγουμε, όχι, αλλά μάλλον θα είναι πιο "ελαφρύ" απ' ότι το φοβόμασταν. Κι αφού δεν επείγει - και δεν υπάρχει φόβο για ουρολοιμώξεις πχ - ας περιμένει μέχρι του χρόνου, να ξεκουραστεί και το μωρό μου απ' τα νοσοκομεία, να μην είμαι κι εγώ γκάστρω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα!

Τα νέα μας μάλλον είναι καλά αλλά περιμένουμε τα αποτελέσματα το απογευμα.

Κατά τα άλλα, σημερα θα πάμε στο χωριό να κάνουμε ένα τρισάγιο στον θείτσο μου.

Αύριο το απόγευμα έχουμε την γιορτή της Λουκίας στο σχολείο και δεν σας κρύβω πως έχω αγωνία τι θα κάνει πάνω στην σκηνή!!!:tongue:

Μαράκι μου όλα καλά προς το παρόν!!! Μπράβο! Υπάρχει περίπτωση να καλυτερέψει η κατάσταση ή απλώς θα διατηρηθεί ως έχει;

Μανού έχεις νεότερα πουλάκι μου;

4Suap3.png

Μαράκι μου όλα καλά προς το παρόν!!! Μπράβο! Υπάρχει περίπτωση να καλυτερέψει η κατάσταση ή απλώς θα διατηρηθεί ως έχει;

Ελένη με το καλό η μανούλα! Γεροί να 'ναι όλοι, να μην ταλαιπωρούνται και μας τρέχουνε!

Η κατάσταση της τσουτσους :tongue: χρειάζεται διόρθωση μεν, δεν είναι επείγον δε, οπότε δε χρειάζεται να το ξανατρέχω το παιδί στα νοσοκομεία φέτος, ας ηρεμήσουμε λίγο, έλεος, έχουμε και γέννα μπροστά μας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...