Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Παντως να ξέρεις κάνουν κρα για λογιστές εδώ 😂 γίνεται χαμός. Κ εμένα όλο μου το σόι είναι στα ναυτιλιακά και τα έβλεπα κ εγώ από μικρή αλλά έκανα το λάθος.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα, κορίτσι, στην κατάστασή μου δε νομίζω. :rolleyes: Δεν ξέρω αν πάει ο χάζμπαντ.

Δεν πειράζει. Εσυ θα διαδηλώνεις από το σπίτι κι εγώ από τη δουλειά!

Τώρα για το απόγευμα ίσως κατέβουμε καμιά βόλτα, να δούμε!

Στα φλογητά είχε κόσμο;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μπα! Ερημιά ΣΕ λέω!

Μου φαίνεται πως φέτος για πρώτη φορά η Θεσσαλονικη θα είναι γεμάτη!

Δε λέει να φτιάξει κι ο καιρός ρε παιδί μου... Μέχρι τέλος του μήνα έτσι θα πάει.:mad::-x

4Suap3.png

Κλησπερα κοριτσια εγραψα ενα τεραστιο μηνυμα και με πεταξε ωξο το κ@λοιντερνετ.....σας φιλω ολες δε μπορω να τα γραψω απ΄ την αρχη με φωναζει ο υιος! Αυριο εμβολιααααα......

Διαφημίσεις

Ελένη, πήρα σ' ενα για να κάνω μια ερώτηση και μου είπε ότι μέχρι τις 20/6 θα βγάλουνε λεπτομερή πίνακα με τις παροχές των δομών, αυτός είναι ο προσωρινός, μέχρι να γίνει και η διαδικασία των ενστάσεων.

Εσύ, θύμησέ μου, σε ποιο το στέλνεις; Εμένα μ' αρέσει ο φετινός, αλλά δεν παρέχει λεωφορείο και για του χρόνου - που θα 'χω και το μωρό - δε με βολεύει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφες! Τι κ@λοκαιρος ειναι αυτος!!!!!

Καναμε εμβολια το πρωι, γελουσαμε πριν και πατησαμε τσιριδες με το που μπηκε το φαρμακο αλλα το ξεπερασαμε γρηγορα και αρχισαμε παλι τα γελια κλεψαμε καρδιες χαχαχα. Εφτασε 7100κιλα και 66ποντους!

Σας φιλω ολες!!!!

Ελένη, πήρα σ' ενα για να κάνω μια ερώτηση και μου είπε ότι μέχρι τις 20/6 θα βγάλουνε λεπτομερή πίνακα με τις παροχές των δομών, αυτός είναι ο προσωρινός, μέχρι να γίνει και η διαδικασία των ενστάσεων.

Εσύ, θύμησέ μου, σε ποιο το στέλνεις; Εμένα μ' αρέσει ο φετινός, αλλά δεν παρέχει λεωφορείο και για του χρόνου - που θα 'χω και το μωρό - δε με βολεύει.

Στο παιδικόραμα.

Ποιος είναι ο φετινός που λες;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...