Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

το θέμα ειναι ότι αν πάρω όλο τον ένατο θα γίνει θηρίο.

Μην ανησυχείς, όσος κι αν είναι, θα βγει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ο δικός μου 4.020 kg βγήκε!! Ούτε φαινόταν για νεογέννητο. :tongue:

Καλημέρες κορίτσια.

GoodMorning5.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας, κορίτσια πώς είσαστε; Μ'ολις τώρα μπόρεσα να μπώ να δω τι κάνετε (από...πέρισυ ΧΙΧΙΧΙ)...είχαμε άλλη μία νύκτα ξενύχτι με τον μπεμπίνο και αποφάσιασα να τον ξυπνάω κατά το βραδάκυ και να τον κρατάω ξύπνιο, μέχρι το τελευταίο γεύμα της ημέρας που είναι γύρω στις 23.00-00.00, και αυτό να μην τον θηλάζω, αλλά να τρώει παράπανω συμπλήρωμα, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΑΑΑΑΜΑΙ....Δεν θέλω να τρώει ξένο, αλλά ειλικρινά τα ΄χω παίξει. Δεν πειράζει, τρώει τα υπόλοιπα γεύματα και απο εμένα.....ΝΥΣΤΑΖΩ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;);););)

γτ δεν μαζευεις με θηλαστρο οολη την μερα γαλα για του το δινεις με μπιμπερο το τελευταιο γευμα?οταν τελιωνεις τον θηλασμο μετα απο λιγο τραβα οσο γαλα μπορεις και μαζεψε το ετσι δεν θα χρειαζεσε να δινεις το μωρο ξενο αλλα το δικο σου και σε καλη ποσοτητα θα ξερεις οτι χορταινει κανε υπομονη θα μεγαλωσει και θα κοιμασε ειναι πολυ ζορικα το ξερω εγω 2 στα τρια πετυχα να μην κοιμαμε για 3 χρονια και.η κορη και ο τελευταιος τωρα αρχιζω και κοιμαμε και παλι κανα βραδακι σηκωνετε για νερο ξερουν τα κοριτσια και η αληθεια ειναι οτι αυτο ηταν που με πειραξε περισσοτερο απο ολα με τον ερχομο του μικρου.....μετα τα 35 δεν εχουμε τις ιδιες αντοχες κοοριιτσιααα!ρε μαεστρια τι ειναι αυτη η κοπελια που μας φορτσαρισες εντω?

921477wc2fyvv2y2.gif

ρε μαεστρια τι ειναι αυτη η κοπελια που μας φορτσαρισες εντω?

Άστα, μια εικόνα πήγα να βάλω και βγάζει το σάιτ που είναι η εικόνα μήνυμα ότι δεν μπορώ να πάρω την εικόνα (ενώ την έβλεπα οκ στην αρχή) :rolleyes:.

Μύλος!

Προσπάθησα να τη σβήσω, αλλά τζίφος! Αγνοήστε την παρακαλώ. Ευχαριστώ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχααχαχχαχαχαχα καλα κι εγω κανω διαφορα κουλα καταλαθος το παιζω το μηχανιμα στα δαχτυλα με φαινετε εγω κι εσυ χαχαχααχα κααλο μεσσιμεριιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

γτ δεν μαζευεις με θηλαστρο οολη την μερα γαλα για του το δινεις με μπιμπερο το τελευταιο γευμα?οταν τελιωνεις τον θηλασμο μετα απο λιγο τραβα οσο γαλα μπορεις και μαζεψε το ετσι δεν θα χρειαζεσε να δινεις το μωρο ξενο αλλα το δικο σου και σε καλη ποσοτητα θα ξερεις οτι χορταινει κανε υπομονη θα μεγαλωσει και θα κοιμασε ειναι πολυ ζορικα το ξερω εγω 2 στα τρια πετυχα να μην κοιμαμε για 3 χρονια και.η κορη και ο τελευταιος τωρα αρχιζω και κοιμαμε και παλι κανα βραδακι σηκωνετε για νερο ξερουν τα κοριτσια και η αληθεια ειναι οτι αυτο ηταν που με πειραξε περισσοτερο απο ολα με τον ερχομο του μικρου.....μετα τα 35 δεν εχουμε τις ιδιες αντοχες κοοριιτσιααα!ρε μαεστρια τι ειναι αυτη η κοπελια που μας φορτσαρισες εντω?

ναι, έχω θήλαστρο και μπορώ να μαζέψω, αλλά θα χορταίνει; Γιατί είμαι υποστηρικτής του μητρικού θηλασμού, αλάξέρω οτι το γάλα μας είναι ευπεμπτο και δεν τους κρατάει το στομαχακι για πολύ, όπως το ξένο. Γι' αυτό εγώ του δίνω 15'+15' στο στήθος + 90-120 cc ξένο, γιατί φοβήθηκα για την ανάπτυξή του. Και προχθές που πήγαμε στην γιατρό, μου είπε οτι είναι πολύ καλός (4,050 κιλά!!). Δεν θέλω να μου αδυνατίσει, γι' αυτό κοίταξα να το μετριάσω το θέμα. Και ξέρεις τι ωραία μαγουλάκια που έχουμε;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Παστάκια μου, μωρομάνα είσαι!!! Από την μία (και για λίγο) μου λείπει λίγο αυτή η περίοδος αλλά από την άλλην, ανυπομονώ για την στιγμή που θα τα πάμε στην εκκλησία να τα παραδώσουμε νύφη και γαμπρό!

Κισάκι!!! Πήρε φόρα η μπουμπού έτσι? Γιατί όμως να κόψεις τα χάπια για τις συσπάσεις την επόμενη εβδομάδα? Θα είσαι μόλις 34w σωστά?

Καλησπέρα κοριτσάκια....

Αγαπακι μου δεν το πιστευω οτι σε πετυχαινω,τι κανεις κοριτσακι μου;Δεν το πιστευω,τωρα που εγω δεν ειμαι για βραδυ,αλλα θα μεινω να μαθω νεα σου.Ολα καλα κοριτσακι μου,σημερα μιλησα με το κισακι και μου ειπε να σου δωσω χαιρετισματα και πολλα φιλακιααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ μωρε τζελενακι μου φοβαμαι οτι θα σε απογοητευσω....με το ζορι καθομουν μπας και πετυχω τη φιλεναδα μου και πουμε κατι στα γρηγορα.Εγω βαλει τη μικρη για υπνο και λυσσαει να ανεβω κι εγω πανω.:evil:

Καλα εισαι κουκλιτσα μου;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλά αυτό είναι έκπληξη...

Το τελευταία διάστημα μπαινοβγαίνω και μιλάω μόνη μου... Η μαγκούφα!!!

Αχ, τι κάνετε κουκλίτσες, πείτε μου νέα!!!

Ελενάκι, σου έστειλα φώτος των παιδιών μου...

καλά αυτό είναι έκπληξη...

Το τελευταία διάστημα μπαινοβγαίνω και μιλάω μόνη μου... Η μαγκούφα!!!

Αχ, τι κάνετε κουκλίτσες, πείτε μου νέα!!!

Ελενάκι, σου έστειλα φώτος των παιδιών μου...

Μπαααααααα καιρος ηταν,που εισαι παιδι μου τοση ωραα;;;;;:shock:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα μου χρονιαααααααααα πολλααααα,αυριο για τη Μυρτουλα σου να τη χαιρεσαι,γερο και ευτυχισμενο να ειναι παντα του πουλακι μου,και κυριως να μην παιδευει τη μανουλα:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Και τώρα που σας πέτυχα, ζητώ την βοήθειά σας σε κάτι...

αύριο γιορτάζει η Μυρτώ, ρώτησα στον σταθμό τι γλυκά επιτρέπονται να πάω και μου είπαν "τα πάντα!!!" Σοκαρίστηκα λίγο, εγώ δεν δίνω γλυκά στα παιδιά και η Μυρτώ το τελευταίο διάστημα τρώει μόνο κάθε Κυριακό ένα κιντεράκι... Τεσπα, ρωτάω "πόσα παιδάκια να υπολογίζω?" και μου λένε "55-60 είναι!!!!" και ξαναπαθαίνω σοκ μιας και αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιδάκια του σταθμού όταν γιορτάζουν ή έχουν γενέθλια κερνάνε όλα τα παιδάκια... Δηλαδή κάθε μέρα σχεδόν θα τρώνε γλυκό!

Μια φίλη από τις "μανούλες Μαϊου" πρότεινε σοκοφρέτες και χάρηκα όχι για την ιδέα της σοκοφρέτας αλλά σκέφτηκα το σούπερ μάρκετ που μέχρι τώρα δεν το είχα σκεφτεί!!!! πήγα λοιπόν στις 8μιση στο σούπερ μας το οποίο είναι υπο κατασκευή και γίνεται χαμός, αυγά Κίντερ είχαν μόνο 6 συσκευασίες των 3 (η υπάλληλος που ρώτησα αν υπάρχουν άλλα στην αποθήκη, από το ύφος που με κοίταξε κατάλαβα ότι μάλλον βαρέθηκε να με εξυπηρετήσει και είπε "όχι"), κίντερ μπουένο είναι πολύ χορταστικά και 2 ανά συσκευασία που δεν ανοίγονται και κατέληξα σε μπάρες κίντερ... Πήρα 15 συσκευασίες των 8, τα άνοιξα και θα τα πάω αύριο για τα παιδιά... Μπορούν να φάνε και 2 το κάθε παιδάκι... Για τις δασκάλες θα πάρω ταρτάκια... Εεεε, ο άντρας μου είπε ότι αυτό είναι γυφτιά!!! Είναι όντως γυφτιά? Δεν θέλω να πάρω κανονικά γλυκά για τα παιδιά, εμένα σαν μαμά δεν μου αρέσει αυτό!

Τα φώτα σας!!!!

Καλα ε δε σας πιστευωωωωωω,τωρα μαλλον εγω παιζω τη μαγκουφα:oops::oops::oops:

Λοιπον αφου δε μου μιλαει καμια,παω κι εγω να ξαπλωσω και να διαβασω το βιβλιαρακι μου,χαρηκα που τα ειπαμε κοριτσακια μου γλυκαα:rolleyes::rolleyes: Φιλακιαα

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...