Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kαλημέρα όμορφες!

Τι κάνετε; Πως περάσατε;

Εμείς δεν πήγαμε πουθενα αλλά το Σαββατο είχαμε ουζοκαταστάσεις και την Κυριακή ψηστική!!!!!:tongue: Κοινώς την κάναμε ταράτσα!

Χθες καταφέραμε και κάναμε εναν αγιασμό, και σήμερα πήζω στην δουλειά!

Παστάκια έτοιμοι για μπλουμ;;; Καλέ τι χαζομάρες λες; Γιατι να παρεξηγηθούμε; Απλώς θέλουμε να θαυμάσουμε τον υιό μετά της οικογενείας!!!;)

Μαέστρο που είσαι; Κάνεις μπανάκια; Δροσίσου όσο μπορείς!!

Λενάκι μου φαίνεται πως έχεις μεγάλο ζόρι!!! Θα συμφωνήσω με τρόπο κουφέτου, αλλά μήπως να έβλεπες και κανέναν παιδοψυχολόγο για να σε βοηθήσει να το χειριστείς; Πάντως θέλει πολύ υπομονή και λεπτομερή χειρισμό.

Σου στέλνω και φωτό φρέσκια!

Κουφετού σε βλέπω πιο ήρεμη! Τα΄πες και ηρέμησες;:rolleyes:

Διακοπές θα αρχίσεις να κάνεις χωρίς τα παιδιά πλέον...Δυστηχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν από κοντά μας, όπως κάναμε κι εμείς! Αλλά ο Άγγελος έγραψε!!!:P:p

Μανού που είσαι; Το έκανες το νύχι;

Για πότε λέτε για το ουζάκι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να καλημερισω και εγω με τη σειρα μου.

Μαεστρια μου βλεπω τις εκανες τις βουτιες και δροσιστηκες με το παραπανω,καλα εκανες κοριτσακι μου.

Ελενιτσα κ αχ κοριτσακι μου μεγαλο ζορι εχεις,και δυστυχως δεν προλαβαμε χθες να τα πουμε,συγγνωμη που σε γειωσα,αλλα ειχε ηδη παρει αρκετες φορες η μαμα μου,και ανησυχησα.

Και τελικα δεν ηταν και χωρις λογο...εκεινη την ωρα ηταν ολα καλα,αλλα μετα.....και για να καταλαβουν κι οι υπολοιπες,εδω και μερικες μερες ο μπαμπας μου,διαμαρτυρηθηκε για το γονατο του,οτι τον πονουσε,σε σημειο που χρειαστηκε μπαστουνι.Την Κυριακη που πηγαμε ηταν και πρησμενο,θεωρησαμε οτι κουραστηκε και λογω ηλικιας,και εκλεισαν ραντεβου σημερα το απογευμα να ερθει να τον δει ορθοπαιδικος.

Στις 04:30 ομως τα ξημερωματα μας πηρε η μαμα μου,οτι πονουσε παρα πολυ και ειχε και πιεση και ερχοταν αρον-αρον να πανε νοσοκομειο.Εσκασα μεχρι να φτασουν,μετα πηγανε με τον αντρα μου.

Οπου εκει μετα απο ακτινες ειπαν πως υπααρχει μια τριβη στα κοκκαλα,λογω ηλικιας,αλλα το οιδημα προκληθηκε ισως γιατι κατι τον τσιμπησε ή τον περπατησε και μολυνθηκε.Του εδωσαν αντιβιωση και εφυγαν.

Ευτυχως τελικα δεν ηταν κατι σοβαρο,αλλα τι το θες πηρα μεγαλη τρομαρα....:confused:Θελω να ελπιζω,τελος καλο και ολα καλα με τις μερες και τη θεραπεια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλέ τα πάντα, δεν ήξερα καν τί πρέπει να κοιτάξω!!! Δεν τα πάω καλά με αυτά, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! Θέλω το ρεζουμέ με δικά σου λόγια!:tongue:

Με την πιπίλα πώς τα πάτε?

Κοπελιά όλο δύσκολα μου βάζεις! Θα δω τι θα κάνω.

Πιπίλα δεν τα πάμε, ένα ένα τα δύσκολα. :tongue:

Μαέστρο που είσαι; Κάνεις μπανάκια; Δροσίσου όσο μπορείς!!

Βούτηξα το Σάββατο στα παγωμένα Φλογητά!!! ΤΕΛΕΙΑ ήταν ΣΕ λέω!!!!

Δεν ξέρω για τη μανού, εγώ σήμερα πάντως ένα μανικιούρ πεντικιούρ το 'κανα, σ' επαγγελματία, δεν πιάνουν τα χέρια μου. Τώρα σπίτι, συμμάζεμα και ξεκούραση.

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kι εγω τα εκανα τα νυχακια μου,αλλα εμεινα σε πιο low profile χρωματα,εκανα το peach του ΚΟΡΡΕ.Η καλοκαιρινη σειρα ειναι τελεια κοριτσια,τη συνιστω και ειναι και σε καλη τιμη,6 ευρω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kι εγω τα εκανα τα νυχακια μου,αλλα εμεινα σε πιο low profile χρωματα,εκανα το peach του ΚΟΡΡΕ.Η καλοκαιρινη σειρα ειναι τελεια κοριτσια,τη συνιστω και ειναι και σε καλη τιμη,6 ευρω.

Αχ, Μανού εμένα μ' αρέσει να μου τα κάνουν οι επαγγελματίες! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια να'στε καλα,με κανατε και γελασα,ιχιχιχιχιχιχι.

Ελα μωρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο,εγω παλι εχω κανονικα απο ολα τα συνεργα,μεχρι και γαλλικο κανω με τα χερακια μου,αμ πως...:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ βρε κοριτσια να'στε καλα,με κανατε και γελασα,ιχιχιχιχιχιχι.

Ελα μωρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο,εγω παλι εχω κανονικα απο ολα τα συνεργα,μεχρι και γαλλικο κανω με τα χερακια μου,αμ πως...:tongue:

Εγώ πάντως κάθομαι όποτε θέλεις για να μάθες καλύτερα!!!:tongue::tongue:;)

4Suap3.png

Κι εμενα μου αρεσει μαεστρια μου,αλλα τωρα δε λεει να δινω λεφτα και γι'αυτο,εξαλλου νομιζω οτι καλα τα καταφερνω και μονη μου.;)

Όντως, τα καταφέρνεις!

Κι εμένα γιατί βάφω και το δάχτυλο μαζί!!! χαχαχα!!!

Τέτοια είμαι κι εγώ!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Aσε το προβλημα ειναι οτι δυσκολευομαι να κανω σε αλλους,καμια φορα μου ζηταει η πεθερα μου,και της τα κανω με αγχος,μη τα κανω μανταρα.

Παντως εχω παρει μανο,μεσω ιντερνετ σε τιμες πολυ χαμηλες,σε σχεση με το ποσο εχουν εδω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τέτοια είμαι κι εγώ!!!!

Είδες πως ταιριάζουμε;:D:D

Aσε το προβλημα ειναι οτι δυσκολευομαι να κανω σε αλλους,καμια φορα μου ζηταει η πεθερα μου,και της τα κανω με αγχος,μη τα κανω μανταρα.

Παντως εχω παρει μανο,μεσω ιντερνετ σε τιμες πολυ χαμηλες,σε σχεση με το ποσο εχουν εδω.

Καλέ εμείς δεν παρεξηγούμε!!!! Δεν είμαστε πεθερές!!!;);)

Πλάκα πλάκα πρέπει να κάνω καμιά εξόρμηση για όζες!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...