Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

www.eetaa.gr να βλέπεις τις ανακοινώσεις για το πρόγραμμα "Δράση εναρμόνισης οικογενειακής κι επαγγελματικής ζωής" (κάπως έτσι), τσέκαρέ το την άλλη εβδομάδα.

:rolleyes:

χμ, δεν καταλαβαίνω τίποτα! Μπορεί βέβαια να κοιτάω λάθος, αλλά μου φάνηκαν όλα ακαταλαβίστικα!!! Αν και δεν θα έπρεπε να σε κουράζω στην κατάστασή σου (:tongue::tongue::tongue:), θα μου τα εξηγήσεις καλή μου γκαστρούλα???

μερααα!!!

αν δεν λαλισουν τα τζιτζικια εγω δεν μπαινω στην θαλασσα

κι εγώ, κι εγώ!!! Μην σου πω ότι θα πρέπει πρώτα να γίνουν παχιές οι μύγες!!!

Ax τι ωραια!Εχω ζησει τελεια beach party στην παραλια σας.Τι μου θυμισες τωρα..........:-P

WOWWWWWWWWW... Ρε σεις!!! Ένα beach party!!! Τελευταία φορά που κάναμε, είχα την Μυρτώ σχεδόν στην ηλικία του Βαγγέλη! Και τώρα που το καλοθυμάμαι, χαχαχαχαχα μέσα στην γκρίνια ήμασταν "πωπω πιάστηκα!", "κάτσε πιο κει να ξαπλώσω στα πόδια σου", "μα πως ανάβαμε την φωτιά παλιότερα???" "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ???" χαχαχαχα, μέσα στην ταλαιπωρία! Και μπορεί κανείς να μην το ευχαριστήθηκε τότε, τώρα όμως που το θυμήθηκα θα τους ξαναπάρω όλους τηλέφωνο να το κανονίσουμε! Να έχουμε να γκρινιάζουμε πάλι!

Έχω ζήσει όμως απίστευτα πάρτυ στην παραλία σαν έφηβη... Αααααχχχχχχ!!! Και μετά είδα "τα σαγόνια του καρχαρία" και αναθεώρησα!!! :tongue::tongue::tongue:

Λενιω μου θα σ'αφησω να κανω μανικιουρ μεχρι να γυρισει η μικρη απο το σχολειο.

:P

έλεος κοπελιά με αυτό το μανικιούρ, ΕΛΕΟΣ!!!

Αυτό το "καλό τριήμερο"... μα για όλους τριήμερο είναι εκτός από εμάς? Δουλεύουμε κανονικότατα, ποτέ δεν έχω άδεια στο "τριήμερο" του Αγ. Πνεύματος! Και η δουλειά αρχίζει και χτυπάει κόκκινο, δεν θέλω να σκέφτομαι τί έχει να γίνει τον Ιούλιο... Ήδη γυρνάω σπίτι μετά τις 8... φουλ σαιζόν βλέπετε...

Παστάκια, ελπίζω ο διαβήτης του πάστα να ρυθμίζεται μόνο με διατροφή. Κι ο άντρας μου πιθανόν να έχει προδιάθεση, η μανούλα του, πέρα των άλλων χαρισμάτων της έχει και σάκχαρο από προπολεμικά, αλλά ο Τάκης δεν έχει κάνει ποτέ εξέταση... Στις εγκυμοσύνες μου, όταν πήγαινα για καμπύλη τον παρακαλούσα να έρθει μαζί και το απέφευγε...

Αύριο είχαμε σκοπό να πάμε όλη μέρα στο McArthurGlen αλλά τελικά ανακάλυψα τυχαία μια εκδήλωση για τα παιδιά και θα πάμε εκεί. Η κατάσταση στο σπίτι θυμίζει μπαρούτι, έχω εκνευριστεί τόσο πολύ με τον άντρα μου... Ευτυχώς που δεν πολυβλεπόμαστε αυτές τις μέρες, νιώθω ότι θα κάνω μπαμ... Τεσπα, ελπίζω να μου περάσει...

Επιτέλους έγραψα το παιδί μου στο νηπιαγωγείο. Την ερχόμενη Παρασκευή είναι η γιορτή τους στον παιδικό, έχω συγκινηθεί ήδη! Θα πάρουμε άδεια κι έχουμε κανονίσει με τους γονείς των κολλητών της να βγούμε για φαγητό... Δεν της το έχω πει ακόμα, φοβάμαι μην στραβώσει κάτι και την ξεσηκώσω άδικα!

Αυτά τα συγκλονιστικά νιους, ξέρω μόνη μου μιλάω! Θα τα πούμε μετά το "τριήμερο" πάλι!!!

Καλά να περάσετε και καλό ξημέρωμα κοριτσάρες!!!

(Έλεν, εγώ στην απέξω!!! Φώτος της Λούσι δεν είδα!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κάνετε κούκλες;εγώ αύριο θα παω με φίλες να κοινωνησω τη μικρή. Ελπίζω να είστε καλά. Φιλία πολλά

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

με το καλο η πρωτη τη κοινωνια κισακι μου της κορακλας σου.να ναι παντα γερη και φωτισμενη!!!αχ!!!ενα αιθεριο ωραιο καλοκαιρινο πατρινο αερακι ακουμπησε την πλουσια χετη μου.τι κανεις πατρινια μου γλυκια?φιλακια πολλα.λενι μου ασε τους θαρραλεους να βουταν στα κρυα νερα!!!μα ο σκοπος ειναι να δροσιστεις αν δεν εχει καυσωνα γτ να βρεξεις το κορμι σου,το παραλια τσιπουρακι μεζεδακι ποδι στην αμμο δεν ειναι καλο?αααα δεν ξερουν αγαπη μου

921477wc2fyvv2y2.gif

να σαι καλα κουφετο η δευτερη ειναι!εφαγε το αντιδωρο ολοοοοο!ψιχα μονο,εφαγε φρουτα και την εχουν οι δικοι μου πανω!περασα πολυ ωραια χτες με φιλες [αρεακαλημερα σε ολο τον ντουνιαααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

να σαι καλα κουφετο η δευτερη ειναι!εφαγε το αντιδωρο ολοοοοο!ψιχα μονο,εφαγε φρουτα και την εχουν οι δικοι μου πανω!περασα πολυ ωραια χτες με φιλες [αρεακαλημερα σε ολο τον ντουνιαααα

perasan δυο βδομαδες απο το μυστηριο?ααα!κλ!!!δεν θυμαμε καθολου ....μην πυροβολεις τον πιανιστα εχει αλτσχαιμερ!!!ειδατε κοριτσια 3μερο 3μερο εμεις εδω!!!!:-(:roll::cool::lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδώ είμαι καλεεεεεεεεεε...Τελευταία Κυριακή που ο γουργουρέλος λέγεται γουργουρέλος....ααααχχ τι συγκίνηση.......

Κουφετάκι μου τι κάνεις; Πως είναι η μητέρα σου, ΟΚ;είσαστε όλοι καλά;

Κισάκι μου, τι συγκινητικό....Πω πω πως πέρασε ο καιρός ρε παιδί μου..θυμάμαι που περιμέναμε να γεννησεις.....και τώρα κοινωνάτε...πωπωπω...άντε μπράβο μωρέ....

Ελένη_κ εγώ πιστεύω οτι ο πάστας στεναχωρήθηκε πολύ από αυτό που 'εγινε με την μ'ανα του(που ρίξαμε χορό καλαματιανό εννοώ)...πιστεύω οτι επειδη δεν εξωτερικέυεται εύκολα του ανέβηκε το σακχαρο από την στεναχωρια...οτι δεν το περίμενε να αντιδράσει έτσι αυτή κι επειδή είχα δίκιο και της τα έχωσα δικαίως και δεν μπόρεσε να το αποτρέψει, γιατί της άξιζε, στεναχωρήθηκε και ξεσπασε ο οργανίσμός του έτσι....μετά την βάπτιση θα κάενι επαναληπτικές και θα δούμε...το καλό είναι οτι αρχισε γυμναστηριο και άλλαξε κάπως η ψυχολογία του....τι να σε πω; θα δέιξει...κακώς πάντως που ο Τάκης δεν κάνει εξετάσεις....λέω εγώ τώρα....

Μαεστρία μου τι κάνει το μπεμπέ; κλωτσάει καθόλου;είσαι καλαά;εεεεε;

Μανού μου σε σκεφτόμουν...σου ζητώ συγνώμη(και από τις υπόλοιπες φυσικά) ήθελα πολύ να σας καλέσω στα βαφτίσια, αλλά είναι μεγάλες οι υποχρεωσεις μας και δεν έβγαινα οικονομικά...εύχομαι να μην μου κρατήσετε κακια....έχουμε μαζέψει 100 άτομα!!!!ούτε να τον πάντρευα τον γουργούρη μου....έχουμε κατασκοτωθεί με τους γονείς του Πέτρου που ούτε λεφτά δίνουν, αλλά απαιτούν κιόλας...μη χΣ!!!!αλλά ευτυχώς ο πάστας τα χώνει μια χαρά....

Η Ελένη2008 τι κάνει καλέέέέέ; Φιλιά Λενιώ)2008 μου....

...μμμμ...δεν πιστεύω να ξέχασα καμία...μμμμ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα,καλη βδομαδα και χρονια πολλα,μερα που ειναι.

Κισακι μου μπραβο στο κοριτσακι σου,αχ μωρε μεγαλωσε και παει να κοινωνησει το πουλακι μου.Εχει στρωσει λιγο με τον υπνο,τουλαχιστον;Χαιρομαι που περασες ομορφα με τις φιλες σου,εσυ εισαι καλα,περασε ο λαιμος σου;

Παστακια μου,σε παρακαλω βρε πουλακι μου,αν ειναι δυνατον να ζητας συγγνωμη.Ουτως ή αλλως,δεν υπηρχε περιπτωση να κανουμε τετοιο ταξιδι.Δεν παρεξηγω κοριτσακι μου,αρκει να στειλεις με μειλ φωτο απο το προσκλητηριο και τη βαφτιση οταν γινει με το καλο(εντακει;θα σου στειλω μειλ).Τωρα οσο για τον παστα και το ζαχαρο,τι να πω....παιζει να ειναι και απο στεναχωρια.Αν υπαρχει ομως κληρονομικοτητα καλο θα ειναι να το ξανακοιταξετε.

Χαλια ο καιρος χαλια,χθες πηγαμε στο εξοχικο και το απογευμα,εριξε "καρεκλες".Κι απ'οτι βλεπω και σημερα,μαυρα χαλια........

Λοιπον Σαλονικιες ανασκουμπωθειτε και κανονιστε το ουζακι,αντε γιατι δεν το ευχαριστηθηκαμε το παρεακι στο παρκο.......;)

Φιλακια,καλα να περασετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

gmt εγραψα ενα μακροσυρτο μνμ και με πεταξε ωξω!!!!!

πατρινια μου γλυκια ξαναγραφω μην το σκεφτεσε καν το θεμα εμεις χαιρομαστε που θα μυρωθει το γουργουρακι μας ολα τα αλλα ειναι περιττα αγαπη μου.να προσεξεις τον χαμπι σου και μην στεναχωριεστε αφου το βλεπετε το θεμα.αχ!αυτες οι μανες τις μας κανουν!!!!θα χαρει με την βαφτιση τωρα θα ηρεμησετε πιστευω.μανου θα το πιουμε το τσιπουρακι κατσε να μας πληρωσουν γτ ημαστε ακομη με την προκαταβολη του .....μαιου νταρλινκγ και εχουμε ιουνιο ε?για τον χαμπι μιλαω γτ τα δικα μου τα 470 που να τα πρωτοκολησω η ερμη.θα το κανουμε ομως κορες ε!!!ο μεγαλος μου εφυγε χαλκιδικη απο χτες με φιλους σε ενα σπιτι ενος απο αυτους και φυσικα δεν κοιμηθηκα και ιδιαιτερα το βραδυ αφηστε δε που τον πηρα τηλ.(4φορες)και με δουλευανε ολοι τους γειας κ.μαριαννα και κλ ημαστε και δουλεμα γενικα.(σκατουλια γμ)ευτυχως τα ξερω ολα ειναι κλ παιδια αλλα 12-13αγουρια σε μια μεζονετα μονα τους δεν ειναι καλος συνδιασμος.αφηστε τα κορες πολυ δυσκολα τα πραγματα απο δω και περα.θελω να τον δεσω πανω μου να μην φευγει απο διπλα μου μπορω?του λεω προχτες που βλεπαμε μεσα στο οεε για που θα παμε αν παμε φετος διακοπες και μου λεει εγω δεν ερχχομαι μαζι σας,ρωταω την κορη μου ααα και εγω δεν ερχομαι μαζι σας(η τσουτσα οτι κανει ο μεγαλος)ρωταω και τον μικρο εσυ αγαπη μου που θες να παμε?απαντηση,εγω μαμα ζεν ερχομαι μαζι σας ΝΤΟΚΓ!!!!!!!!την ακουσατε την καμπανα?στο κεφαλι μου επεσε!!!!βεβαια θα τα μαζεψω και θα παμε αλλα θα δωσω πολεμο!!!!αχ!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

χμ, δεν καταλαβαίνω τίποτα! Μπορεί βέβαια να κοιτάω λάθος, αλλά μου φάνηκαν όλα ακαταλαβίστικα!!! Αν και δεν θα έπρεπε να σε κουράζω στην κατάστασή σου (:tongue::tongue::tongue:), θα μου τα εξηγήσεις καλή μου γκαστρούλα???

Nα σου εξηγήσω βρε κοπελιά, αλλά ΤΙ ακριβώς;;; :confused:

Μαεστρία μου τι κάνει το μπεμπέ; κλωτσάει καθόλου;είσαι καλαά;εεεεε;

Κλωτσάει κορίτσι και μ' έχει ξεπατώσει! Δεν μπορώ ένα απο έξω κι ένα απο μέσα, έλεος!

Εγώ βούτηξα πάντως χθες κοπελιές, στα Φλογητά, κι ας ήταν παγωμένα. Αχ, τη λατρεύω τη θάλασσα και άχτι την έχω γιατί δεν την έχω χαρεί ποτέ, αγροτική οικογένεια και τρελές δουλειές το καλοκαίρι γαρ.

Γι' αυτό το 'χω άχτι αυτό το καλοκαίρι πλάι στη θάλασσα (και σε καλύβα!!) αλλά δε μου κάθεται. :tongue:

Κατά τ' άλλα εδώ τριγύρω, σήμερα πήγαμε και στο χωριό μου, ο μικρός ξεπατώθηκε να τρέχει γύρω στο σπίτι και τις αυλές.

Α, ξεκινήσαμε να κόβουμε την πάνα. Καλά τα πάει! (λέμε τώρα)

Καλή εβδομάδα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Nα σου εξηγήσω βρε κοπελιά, αλλά ΤΙ ακριβώς;;; :confused:

Καλέ τα πάντα, δεν ήξερα καν τί πρέπει να κοιτάξω!!! Δεν τα πάω καλά με αυτά, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! Θέλω το ρεζουμέ με δικά σου λόγια!:tongue:

Καλησπέρες κόρες! Πως πήγε το τριήμερό σας?

Τελικά το Σάββατο πήγαμε στο McArthur και φάγαμε την ταλαιπωρία της αρκούδας! Τί σας τα λέω τώρα, λες και θα πάτε άμεσα... Τέτοια λαοθάλασσα ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα. Ευτυχώς που ο Βαγγέλης κάθησε στο καρότσι, αν δεν καθόταν θα έκλαιγα ακόμα (αν δεν τον είχα χάσει)! Χτες περάσαμε σούπερ στο σπίτι, δεν έκανα καμμία δουλειά και ασχολήθηκα με τα παιδιά. Ποια παιδιά δλδ, με την Μυρτώ μόνο ασχολήθηκα. Έχω πρόβλημα κοπελιές, ζηλεύει θανάσιμα (ξανά)... Ό,τι και να κάνω, όσο και να ασχοληθώ μαζί της, το 10λεπτο που θα αφιερώσω στον Βάγγο μετράει για αυτήν! Και αυτός ο κακομοίρης, τρέχει από πίσω μας και με κοιτάει στα μάτια, πως να μοιραστώ ρε γμτ και να είναι όλοι ευχαριστημένοι? Το βράδυ που "συζητάμε σαν οικογένεια" (αφού ο μικρός πέσει για ύπνο, τότε είμαστε οικογένεια για την Μυρτώ - ξένο σώμα ο Βάγγος) τα λέμε και τα ξαναλέμε... Σήμερα μου είπε "τι να κάνω βρε μαμά? Τον ζηλεύω, δεν τον θέλω εδώ μέσα, να τον αφήσουμε σε ένα άλλο σπίτι, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ?" κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Βρε κουφετάκι, πώς να το χειριστώ όλο αυτό? Και στα ξεσπάσματα που έχει, προσπαθώ να είμαι ήρεμη και σταθερή... Χτες όμως, την δέκατη φορά που τον έσπρωξε/τσίμπησε/ φώναξε την έβαλα τιμωρία... και το μετάνιωσα αμέσως... Με κοίταξε με τέτοιο μίσος! Και όλο το πρωινό που ασχολήθηκα μόνο μαζί της, φτιάξαμε ολόκληρη κολεξιόν με ρούχα για τις κούκλες της, πήγε περίπατο, ξαφνικά έγινα "η κακιά μαμά που αγαπάει μόνο το αγοράκι της"!!!

Σήμερα το μεσημέρι, την πήρα τηλέφωνο για να της πω πόσο μου λείπει και πόσο πολύ την αγαπάω... Αφού ήρθε με τα χίλια ζόρια στο τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν θέλει να μου μιλήσει, της είπα εγώ ό,τι είχα να της πω και όταν έδωσε το τηλέφωνο στην μαμά μου την ρώτησε "τι σου είπε η μανούλα?" και την ακούω να της λέει "ΑΗΔΙΕΣ"!!! Ρε σεις, έβαλα τα κλάμματα! Και πόσο αδικώ τον μικρό για να μην λιώνει από την ζήλεια της η μεγάλη! Τι να κάνω???

Κουφετάκι, μου ήρθε λίγο ο θάνατος που ο μεγάλος σου αρχίζει και κάνει αυτά που εμείς λίγα ποστς πριν (βλέπε beach party) νοσταλγούμε! Αλλά τί να γίνει? Αυτά θα του μείνουν στο τέλος... Οπότε... άστον ελεύθερο και απλά να παρακαλάς η καλή δουλειά που έχεις κάνει τόσα χρόνια να πιάσει τόπο τώρα...

Βρε παστάκια, είναι δυνατόν? Αυτό έλειπε να αρχίσουμε να νιώθουμε "υποχρώση" και στο ίντερνετ! Ηρέμησε κοριτσάκι, οργάνωσε τα βαφτίσια του γουργούρη όπως εσύ θέλεις και άσε τα κουλά! Σιγά μην παρεξηγηθούμε κιόλας!

Μαεστρία, βγάλατε εντελώς την ημερήσια πάνα? Καλά κάνεις και το προσπαθείς πριν γεννηθεί το μωρό (η μπουμπού πήγα να γράψω, βρε λες?), ίσως είναι δυσκολότερο μετά! Εγώ τελικά αποφάσισα ότι θα το ξεκινήσω μετά τις διακοπές αν και έχω ψιλοπαίξει με αυτό... Ο Βάγγος δείχνει να είναι έτοιμος, όσες φορές τον έχω βάλει να κάνει τσίσα το κάνει. Κι έχουμε καθιερώσει το κατούρημα στην μπανιέρα πριν το μπάνιο (το περιμένει πώς και τί)... Αλλά δεν είμαι έτοιμη εγώ! Κάθε απόγευμα πάμε στις κούνιες, αν ξεκινήσω το πρόγραμμα που ακολούθησα και στην Μυρτώ θα πρέπει να είμαστε σπίτι και να τον βάζω στο γιογιο ανά μία ώρα. Αφού λοιπόν δεν έχω κάτι να με πιέζει μιας και πιθανότατα θα πάει σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, θα το ξεκινήσω μετά τις διακοπές, δεν θέλω να κλειστούμε μέσα τώρα...

Με την πιπίλα πώς τα πάτε? Του Βάγγου του έγινε η πρώτη κρούση, όλη την ημέρα λέει "φτου παλιοπιπίλα, αμάν πια! Πετάτσω πιπίλα, πάρουμε τσάντα και πα(γ)ουρίνο (για το σχολείο και καλά)" αλλά μόλις έρχεται το βράδυ... "έλα μαμά σε παακαλώ, θέλω πιπίλα μου και πανάκια μου"... ένα βράδυ δεν του τα έδωσα και με φώναζε ανά τρίλεπτο.... "μαμά.... έλα εγιώ... (σ)υ(ζ)ητήσουμε..." Οπότε του την έδωσα... Μα που πήγε η πυγμή μου??? Για τίποτα δεν είμαι έτοιμη! Άσε που αυτές τις δύο εβδομάδες που νιώθει ότι κοντοζυγώνει ο καιρός που θα πετάξουμε την πιπίλα... την ζητάει και την ημέρα!!! Αυτό δεν το έκανε ποτέ, την είχε πάντα μόνο για τον ύπνο... Ε, σήμερα το πρωί, ήπιε το γάλα του και ξαναπήγε στην κούνια του για να πάρει την πιπίλα και τα πανάκια... Και γυρνούσε μέσα στο σπίτι σαν μωρό! Κι όσο δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα! Χτίκιασα για να τον πείσω να τα αφήσει πάλι πίσω...

Πάλι γράφω με τις ώρες... Σας φιλώ κοριτσάκια μου, καλό ξημέρωμα και... καλή μέρα να έχουμε!

σταθερες κινησεις απο πλευρα σου πρεπει να αποδεχτει την κατασταση που υπαρχει δηλ.εισαι εσυ ο μπαμπας η ιδια και ο βαγγος σε αυτη την οικογενεια,αν ελειπε καποιος απο ολους αυτους θα ησασταν πολυ στεναχωρημενοι.το 1ο σπιτι σου κοριτσι μου ηταν η κοιλιτσα μου και το ιδιο και του αδερφου σου,αυτο ειναικατι μοναδικο και υπεροχο γτ η μαμα σας αγαπαει το ιδιο εντονα και πολυ αλλα διαφορετικα οπως ειναι διαφορετικα και τα δαχτυλα των χεριων μου.κανενα ιδιο ομως ολα τοσο αναγκαια.δεν σου επιτρεπω ποια να σκεφτεσε ασχημα για τον αδερφο σου γτ απο σενα στηριζετε και μια ζωη θα εχετε ο ενας τον αλλο θα το καταλαβεις μεγαλωνοντας αυτο αγαπη μου.εισαι τοσο εξυπνη πανεμορφη και μοναδικη για μενα τον αδερφο σου τον πατερα σου και ειναι πολυ κριμα να χαλας τις ομορφες στιγμες μας με την ζηλια που νομιζεις οτι εχεις μυρτω μου.μπορεις πολυ καλυτερα απο αυτο και εγω ειμαι εδω για να σε βοηθησω σε οποια σκεψη σου ρχετε οποια στιγμη θελεις,ελα να κανουμε μια αγκαλιτσα μεγαλη τωρα αγαπημενη μονακριβη κορη μου.ελα να ακνουμε τωρα και τον μικρουλη που δεν καταλαινει τις προσωπικες μας συζητησεις αλλα κοιτα μεσα στα ματια σε κοιταει κοριτσι μου ποοοσο πολυ σ'αγαπαει μωρε!!!

εγω λενι ετσι θα της μιλουσα και πανω σε αυτο το μοτιβο ομως θα ημουν καθετη σε οποιαδηποτε κριση ζηλια απο την πλευρα της.και μετα απο καποιο καιρο θα αρχιζα και τις κυρωσεις λαιτι για να μην κοντραρω αλλα για να δειχνω οτι εγω εχω τον ελενχο.που και που θα εριχνα τον μικρο στην φαση ελα κοριτσι μου μονακριβο μου να σου δωσω μια αγκαλια χωρις να περνει χαμπαρι ο μαγκακος ή αχ!μυρτω μου βοηθαμε λιγο γτ ο βαγγος δεν ξερει ενω εσυ μπορεις καλυτερα σαν ποιο μεγαλη.καπως ετσι λενι μου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Αχ βρε κοριτσάκι!!!

Ναι, η λογική μου αυτό που λες μου λέει κι αυτό κάνω! Η Μυρτώ είναι το "ομορφότερο/εξυπνότερο κοριτσάκι μας" και ο Βαγγέλης το "ομορφότερο/εξυπνότερο αγοράκι μας" (πωπω, αν και ο Βάγγος ήταν κόρη... τι θα παθαίναμε!!!)... Ότι, "ό,τι κι αν γίνει, εσένα (την Μυρτώ) σε αγαπάμε τρία χρόνια περισσότερο" (αφού θέλει να ακούσει το "περισσότερο")... Ότι "αν φύγει ο Βαγγέλης από το σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι τόοοοσο πολύ στεναχωρημένοι" (η απάντηση που μου έδωσε σε αυτό ήταν "ε, κι εγώ θα στεναχωρηθώ... αλλά... μην στεναχωριέσαι, θα το ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ"!!!! Ωρες ώρες γελάω και ώρες ώρες είμαι σε απόγνωση!) Και άπειρες συζητήσεις πάνω στο θέμα... Όταν είμαστε μόνοι μας (χωρίς τον μικρό εννοώ) στο τέλος καταλήγει να λέει ότι τον αγαπάει, ότι λιώνει για αυτόν κι ότι λυπάται που τον ζηλεύει (τουλάχιστον εξωτερικεύει τα συναισθήματά της, για σκέψου να τα κρατούσε!)... Και πριν πάει για ύπνο, πάντα πάει να τον σκεπάσει ρε γμτ, ακόμα και τώρα που σκάει ο τζίτζικας! Αν τον μαλώσω, πέφτει στα πατώματα κι εκείνη! Αλλά, όταν όλα είναι καλά, όταν έχουμε καλή διάθεση όλοι μας και περνάμε καλά... τώρα τελευταία προσπαθεί να το χαλάσει... με το να μην θέλει ξαφνικά να συμμετέχει, ή με το να είναι άδικη απέναντί του... σαν να περιμένει να δει την αντίδρασή μου! Κι όσες φορές δεν αντέδρασα, όσες φορές τους άφησα να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους στο τέλος το τράβηξε τόσο πολύ, σαν να ήθελε να με κάνει να αντιδράσω με το ζόρι, σαν να θέλει να με φέρει στα όριά μου!

Σήμερα πήγαμε για ψώνια. Ο Βαγγέλης πήρε μόνο ένα καπέλο, όλα τα υπόλοιπα η Μυρτώ... Στο αυτοκίνητο κατά την επιστροφή, εκείνος της άπλωσε το χεράκι του, εκείνη το ανέφερε με έκπληξη και του έδωσε το δικο της!!! Της λέει "παπαπάω Μυτώ" κι εκείνη σχεδόν συγκινήθηκε (πωπω, με πήραν τα ζουμιά!!!) και λέει "μαμά άκουσες??? με αγαπάει μωρέ ο αντρούλης μας!!!" "Το ξέρω αγάπη μου, αυτός λιώνει για σένα! Είσαι η μεγάλη του αδερφή, του έχεις μάθει τόσα πολλά, τον έχεις βοηθήσει τόσο πολύ, είναι τόσο τυχερός που σε έχει και το ξέρει!!!" αρχίζει λοιπόν να λέει "ναι το αγοράκι μου! Μαμά, το ξέρεις ότι κάθε βράδυ όταν μπαίνω στο δωμάτιο με περιμένει και μετά κοιμάται? Και το πρωί, πάντα Μυτώ λέει πρώτα!!!" Αρχίσαμε εγώ με τον Τάκη να της θυμίζουμε διάφορα που έχει κάνει ή έχει πει ο μικρός και κατέληξε να του πει "κι εγώ σε αγαπάω Βαγγέλη μου, είσαι ο καλύτερος αδερφός μου!!! Μην με ζηλεύεις, θα μεγαλώσεις κι εσύ!!! Και θα σου παίρνει η μαμά κι εσένα ρούχα και παπούτσια, γιατί.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!" Πάλι σε μένα γύρισε όλο αυτό!

Ρε γμτ... έχουν πολλές καλές στιγμές μαζί... Οι άσχημες όμως, είναι απίστευτες... Κι εκεί το χάνω το παιχνίδι, όσο καλά προετοιμασμένη και να νιώθω ότι είμαι, την ώρα της κρίσης τις περισσότερες φορές αντιδρώ λάθος... Αυτό δεν ξέρω πως στην ευχή να κοντρολάρω! (ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω!!!)

λενι πρεπει να σε προσεχτικη στις κινησεις σου γτ ξερεις οτι τα παιδια τα πιανουν ολα.εδω προσπαθεις να κανεις μια ομαδα οχι να κανεις διαχωρισμους.ποιος βαζει τα σταθμα στο ποσο μεγαλος θα ειναι αρκετα ο μικρος που οταν θα αρχισει να καταλαβαινει θα εχει και αυτος τις απαιτησεις του?οταν πατε για ψωνια θα εισαι σωστη και δικαια οταν θα μοιραζεις χρονο θα ειναι ισαξιος γτ ετσι εξυψωνεις χωρις λογο την μυρτω της δινεις το μνμ οτι παντα θα ειναι αυτη που θα περνει τα περισσοτερα ειτε υλικα ειτε πνευματικα απο σενα γτ?γτ ειναι η μεγαλυτερη?οχι και να που νομιζω οτι βρηκαμε το λαθος στην σταση της μικρης αυτη την στιγμη.αλλο να νιωθει ποιο μεγαλη στις συζητησεις τωρα γτ ετσι ειναι αλλο να νιωθει χρησιμη οχι ομως και καλυτερη απο τον αδερφο της.επιβραβευετε για κατι λαθος?γτ απλα ξερει να απαιτει.ξαναδιαβασε τι σου ειπα και σκεψου πολυ η σταση σου την κανει να διαχωριζετε απο τον αδερφο της,και λογικο ειναι ολοι σαμπος δεν πεσαμε σε αυτη την παγιδα?με οχι αγριες κινησεις σιγα σιγα θα της μαθεις να ειναι δικαιη προστατευτικη (αφου το χει το παιδι)και τελικα να αποδεκτει οτι η μαμα και ο μπαμπας εχουν δυο μονακριβα παιδια σε αυτο τον κοσμο.ακου με λιγο.θυμασε οταν ηρθε ο μικρος μου που ο μεγαλος ειχε κρισεις ζηλιας?τα λεγαμε εδω!!περασαν μηνες μεχρι να αποδεχει την κατασταση ατελιωτες συζητησεις υπομονη αλλα και στο τελος του ειχα πει οτι η κατασταση της οικογενειας μας ειναι αυτη σας αγαπαω ολους ειστε ο λογος της υπαρξης μου ομως η ζηλια σου και η ανασφαλεια πλεον δεν ειναι αποδεκτη ξεπερασε το.και ολο αγκαλιες φιλια τρελιτσα τον ειχα και εχω ακομη.ηταν μεγαλος και του μιλησα ετσι,εσυ θα προσαρμοστεις στα 5χρονια της μυρτος δωστην χρονο αλλα αλλαξε και εσυ σταση.σκεψου και τα λεμε παλι.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...