Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ναι,εχουν οι δικοι μου εκει εξοχικο και εκει τα περναμε τα καλοκαιρια,εκτος και αν εχουμε παρει εισητηρια κοινωνικου τουρισμου ή πετυχουμε κανενα καλο πακετο σε προσφορα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τέλειωσα και τις δουλειές μου, τώρα λίγη ξεκούραση.

Αχ, καλέ εξορμάτε στα εξοχικά; Τι καλά! Εμείς αυθημερόν για μπάνια λέμε, αλλά και μόνο παρέα που θα 'μαστε, μια χαρά θα 'ναι. :D

Kαλά να περάσετε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

έλα μπήκα κι εγώ....εδέησε ο Θεός..τιιι κάνετε κούκλες; όλες ΟΚ; τα μπεμπόνια....

Πάντως για εμάας όλα είναι έτοιμα...παπούτσια θα πάω να πάρω αύριο, το ταμείο είναι μείον, γιατί πλάκωσαν ΔΕΗ, ασφάλειες, στεγαστικό, βαλαμε και πετρέλαιο για να μην μας πιάσει η αύξηση και πάθουμε κανα εγκεφαλικό του χρόνου και πάνε τα λεφτάαάάάάά΄....για τα βαφτίσια είμαστε οκ....να πέσει και κανα τζόκερ δεν θα μας χάλαγε....

Τι κάνετε καλέ; όλο για μπάνιο μιλάτε κι εμείς οι απέξω ζουλεύουμε....

Α!ξέχασα να σας πω...ο πάστας έχει σακχαρώδη διαβήτη αρχικού σταδίου και κάνουμε διατρόφη....εμ, τόσο γλυκούλης που ήταν έπαθε ζακχαρό...χιχιχιχ...εν τω μεταξυ τον έχει πάρει από κάτω...αφού είχαν προδιάθεση τι στεναχωριέται δεν καταλαβαίνω...απλά θα προσέχουμε και με ρεγουλο τα γλυκά.....άλλοι περνούν χειρότερες καταστάσεις....

Κατα τα άλλα(μανού μου ακούύύύς;) θα βάψω το μαλλί γιατί το είχα στο φυσικό του(με εχει πιάσει τώρα)...είχα 7 χρόνια που είχα σταματήσει ν τα βάφω και τώρα μου γύρισε...θα το κοψω κιόλας, γιατί πολύ κουβερλί το θέμα και λέμε για γενικό ρεκτικφιέ...θα γίνω άλλος άνθρωπος, να ανανεωθώ λίγο να αισθανθώ καλύτερα...

Φιλακια σε όλες τις αγαπημένες μου Σαλονικές, σε μία Καρδιτίώτισσα, μία Αθηναία κτλ κτλ...φιλάκια σε όλα τα πατουσάκια....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...