Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εννοειται βρε κουφετακι μου,δε λεει να τραβατε εσεις ολο το ζορι και να παιρνει τα ευσημα,ο "τυπος".Νομιζω οτι στο τελος θα δικαιωθειτε,αντε βρε κοριτσακι μου,μακαρι μπας και αλλαξουν τα πραγματα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται βρε κουφετακι μου,δε λεει να τραβατε εσεις ολο το ζορι και να παιρνει τα ευσημα,ο "τυπος".Νομιζω οτι στο τελος θα δικαιωθειτε,αντε βρε κοριτσακι μου,μακαρι μπας και αλλαξουν τα πραγματα.

απ το στομα σου και στου θεου το αυτι μανου

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσια!

Πολυ σας ζηλευω που πηγατε παιδικη χαρα, εμεις του χρονου...

Αν κανονισετε καμια εξοδο χωρις τεκνα θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω, αν θελετε και σεις φυσικα :):):)

Διαφημίσεις

Ναι, ναι, γιατί μετά με γερανό!!! :tongue:

Να πάμε κοπελιές, αναγκαστικά καθημερινή βέβαια, γιατί τα επόμενα δύο σαβ/ριακα έχω γάμους εκτός έδρας!!!

Τότε Παρασκευή γιατί ξυπνάω 05,30. Να μπορώ να κοιμηθώ λίγο το Σάββατο!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

παω να κανω κανα φαγητο καλο τριημερο κοριτσια και αν δεν τραβηχτουμε κατα εξοχικου μερια(που μαλλον θα μας τα χαλασει ο καιρος και η μαμα θελει προσοχη θα τα πουμε μες στο 3μερο κλ μεσσημερι

921477wc2fyvv2y2.gif

Λοιπόν! Είχα ψοφήσει στην πείνα!!

Μόλις χτύπησα ένα κομμάτι τυρόπιτα και ένα μον αμούρ γιατί έπαθα μια υπογλυκαιμία!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ εχω και γω ηπογλυκαιμια, αλλα εχει να μπει γλυκο στο σπιτι εδω και μια βδομαδα μπας και χασω κανα κιλο, γιατι θα βγω στη παραλια και θα φωναξουν την greenpeace χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Mην ανησυχεις σαντυ γλυκεια μου,κι η greenpeace θα εχει να ασχοληθει μαζι μου,οποτε φαε ησυχη το γλυκακι σου.:tongue:

Κουφετακι μου καλο 3ημερο πουλακι μου,καλα να περασετε οτι κι αν κανετε,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

παω να κανω κανα φαγητο καλο τριημερο κοριτσια και αν δεν τραβηχτουμε κατα εξοχικου μερια(που μαλλον θα μας τα χαλασει ο καιρος και η μαμα θελει προσοχη θα τα πουμε μες στο 3μερο κλ μεσσημερι

Καλο μεσημέρι κουφετου!

Αχ εχω και γω ηπογλυκαιμια, αλλα εχει να μπει γλυκο στο σπιτι εδω και μια βδομαδα μπας και χασω κανα κιλο, γιατι θα βγω στη παραλια και θα φωναξουν την greenpeace χαχαχαχα

Άντε καλέ! Φρέσκια μανούλα είσαι! Όποιος κοροϊδευει ας κάνει παιδι να δούμε πως θα είναι!

4Suap3.png

Mην ανησυχεις σαντυ γλυκεια μου,κι η greenpeace θα εχει να ασχοληθει μαζι μου,οποτε φαε ησυχη το γλυκακι σου.:tongue:

Κουφετακι μου καλο 3ημερο πουλακι μου,καλα να περασετε οτι κι αν κανετε,φιλακια.

Χαχαχα, λεω να κρατηθω ασε που δεν εχω και τιποτα και δω που ειμαι που να το βρω!

Ωχ σας αφηνω ο μικρος εχει αγριες διαθεσεις!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...