Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κι ο Γιάννος! Με το ζόρι τον κάναμε μπάνιο, έκλαιγε, δεν ήθελε απ' την κούραση!!!

Κι εγώ το ίδιο! Ενα ντουζάκι με το ζόρι γιατι το μπάνιο το ξεχναμε με τέτοια μαλλουρα, και μπουμ!!!

Τι θα κάνετε το τριήμερο;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχααχ!!!!αυτ ειναι εμενα παντος εκανε μπανιο και κοιμηθηκε κατα τις 10και. ειχε κοιμηθει το μεσσημερι ομως κατι που το εκοψε τωρα τελυταια.και φευγοντας χτες απο το παρκο ξεπροβοδιζοντας την μανου μετα κορης πηρε η κισα τηλ.σχολασε αργα απο την δουλεια το καλο ειναι οτι εστρωσε η φωνη,αντε να κανονισουμε για μονες κοριτσια.αχ!μαεστρια μου σε εκανε μασαζ ο χαμπι τα ποδαρακια μωλε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Κοριτσιααα,καλημερα και εγω πολυ το χαρηκα που τα καταφερα να ερθουμε,γιατι βρε παιδι μου δεν ειναι δυνατον να ζουμε στην ιδια πολη και να βρισκομαστε αραια και που.

Οποτε κανινστε λειαν συντομως,να το επαναλαβουμε(διχως ζουζουνια)

Κι εμεις φυγαμε κατα τις εννια και τεταρτο,καναμε και κανα 20λεπτο να παμε σπιτι.Και το μονο που θελαμε κι οι δυο μας,ηταν ντους και ξαπλα,αλλα οταν φτασαμε,ηταν εκει η κουμπαρα μου,οποτε τα ειπαμε για καμια ωριτσα και μετα κατευθειαν....καλα η μικρη κοιμηθηκε σε ενα δευτερολεπτο.....(τελικα κανει καλο η παιδικη χαρα :tongue:)

Εμεις μαλλον αυριο θα κανουμε καμια βολτα για ψωνια,και μετα θα παμε Καλλικρατεια και στα πεθερικα,θα το μοιρασουμε το 3ημερο,οπως καταλαβαινετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχααχ!!!!αυτ ειναι εμενα παντος εκανε μπανιο και κοιμηθηκε κατα τις 10και. ειχε κοιμηθει το μεσσημερι ομως κατι που το εκοψε τωρα τελυταια.και φευγοντας χτες απο το παρκο ξεπροβοδιζοντας την μανου μετα κορης πηρε η κισα τηλ.σχολασε αργα απο την δουλεια το καλο ειναι οτι εστρωσε η φωνη,αντε να κανονισουμε για μονες κοριτσια

Ναι ρε! Να γνωρίσουμε και την κισα!

.αχ!μαεστρια μου σε εκανε μασαζ ο χαμπι τα ποδαρακια μωλε?και το νεο της ημερας στην ελενη το πα!σημερα με ζητησε συγνωμη ο μλκς και μας αφησε να φυγουμε και ποιο νωρις .φυσικα ξερουμε γτ ετσι?μα γτ δεν μπορει να τα κανει μονος του και μας εχει αναγκη.αχ!!αλλους δυομισοι μηνεεεεεεεες

Υπομονή!!! Τώρα θα τον χορέψεις εσυ!!

Κατά 'δω κι εδώ κοντά για κάνα μπάνιο.

Λέτε να είναι ζεστή η θάλασσα;

4Suap3.png

Εμενα παντως καποιοι γνωστοι που μπηκαν το προηγουμενο Σ/Κ ειπαν οτι ηταν λιγο για τα νευρα.....και απο οτι ειπαν το Σ/Κ δεν θα εχει πολυ καλο καιρο και θα πεσει κι η θερμοκρασια.:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσιααα,καλημερα και εγω πολυ το χαρηκα που τα καταφερα να ερθουμε,γιατι βρε παιδι μου δεν ειναι δυνατον να ζουμε στην ιδια πολη και να βρισκομαστε αραια και που.

Οποτε κανινστε λειαν συντομως,να το επαναλαβουμε(διχως ζουζουνια)

Κι εμεις φυγαμε κατα τις εννια και τεταρτο,καναμε και κανα 20λεπτο να παμε σπιτι.Και το μονο που θελαμε κι οι δυο μας,ηταν ντους και ξαπλα,αλλα οταν φτασαμε,ηταν εκει η κουμπαρα μου,οποτε τα ειπαμε για καμια ωριτσα και μετα κατευθειαν....καλα η μικρη κοιμηθηκε σε ενα δευτερολεπτο.....(τελικα κανει καλο η παιδικη χαρα :tongue:)

Εμεις μαλλον αυριο θα κανουμε καμια βολτα για ψωνια,και μετα θα παμε Καλλικρατεια και στα πεθερικα,θα το μοιρασουμε το 3ημερο,οπως καταλαβαινετε.

Να το κανονίσουμε όμως! ¨οχι όπως τον καφέ που τον παλεύαμε ένα εξάμηνο!!!:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

μην παραβαρυνει κι η μαεστρια και την τρεχουμε την κοπελα....:P

Ναι, ναι, γιατί μετά με γερανό!!! :tongue:

Να πάμε κοπελιές, αναγκαστικά καθημερινή βέβαια, γιατί τα επόμενα δύο σαβ/ριακα έχω γάμους εκτός έδρας!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα μανού!

Κοίτα Ελένη, με τις κάψες που 'χω εγώ, θέλω να 'ναι και λίγο δροσερή η θάλασσα!!!

Ε ναι, εσύ έχεις κάθε λόγο!

Πάντως ακόμη δεν μου χει κάνει κλικ για μπάνιο! Μήπης είμαι πολύ κρυωνιάρα!!! χαχαχα!!!

4Suap3.png

Καλημέρα κουφετού!

μερααα!!!

Εμενα παντως καποιοι γνωστοι που μπηκαν το προηγουμενο Σ/Κ ειπαν οτι ηταν λιγο για τα νευρα.....και απο οτι ειπαν το Σ/Κ δεν θα εχει πολυ καλο καιρο και θα πεσει κι η θερμοκρασια.:(

αν δεν λαλισουν τα τζιτζικια εγω δεν μπαινω στην θαλασσα

Καλημέρα μανού!

Κοίτα Ελένη, με τις κάψες που 'χω εγώ, θέλω να 'ναι και λίγο δροσερή η θάλασσα!!!

εσυ να μπεις το χεις αναγκη

Να το κανονίσουμε όμως! ¨οχι όπως τον καφέ που τον παλεύαμε ένα εξάμηνο!!!:tongue:

χαχααχαχαχχαχαχαχαχααχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...