Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μπα!!! Εγώ στην Αραβία δεν πάω... έχει ταραχές!

Αμα είναι για πουθενά πιο ιν, έρχομαι ακολουθία σου!!!! χαχαχα!!!

Μα σου λέω μην εκτείθεσαι σε κοινή θέα παιδί μου! Θα σε ματιάξουν!!!!

Φτου φτου!!!:P:p

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαεστρία, δώσε στοιχεία για τους επιδοτούμενους παιδικούς σταθμούς μπας και μας παίρνει... Γιατί ο Βαγγέλης, παιδικό σταθμό θα πάει φέτος, δεν κρατιέται άλλο στο σπίτι

www.eetaa.gr να βλέπεις τις ανακοινώσεις για το πρόγραμμα "Δράση εναρμόνισης οικογενειακής κι επαγγελματικής ζωής" (κάπως έτσι), τσέκαρέ το την άλλη εβδομάδα.

Μαρή μαεστρία που είσαι;
θα με αυτη με το γαρυφαλλο στο μαλλιιι καλε!!!

Εγώ θα είμαι η χοντρή, γκαστρωμένη με τη μοβ τούφα στα μαλλιά. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μαράκι η ώρα που είπαμε είναι οκ;

Nαι καλά είναι, μια χαρούλα. Τώρα, αν είναι γκολ ο μικρός (δεν κοιμάται τα μεσημέρια τελευταία), μπορεί να 'ρθω μόνη μου και να πιω με την ησυχία μου καφέ, ενώ εσείς θα κυνηγάτε. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι καλά είναι, μια χαρούλα. Τώρα, αν είναι γκολ ο μικρός (δεν κοιμάται τα μεσημέρια τελευταία), μπορεί να 'ρθω μόνη μου και να πιω με την ησυχία μου καφέ, ενώ εσείς θα κυνηγάτε. :tongue:

Κοίτα, κανονικά το αντίθετο θα πρέπει να γίνει (εμείς να καθόμαστε κι εσύ να κυνηγάς για να παίρνεις το κολάϊ), αλλά έχε χάρη που είσαι γκαστρούτσο!!!;)

4Suap3.png

Καλημέρα!!

Τι έγινε; Σειρά μου να το ανοίγω και να το κλείνω το μαγαζί;:tongue:

Θα ήθελα να σας πω ότι πολύ χάρηκα που σας γνώρισα, και το εννοώ αυτό, και ελπίζω να το επαναλάβουμε λίαν συντόμως μόνες γιατί χθες κυνηγούσε η μία, κυνηγούσε η άλλη και δεν μπορόυσαμε να τα πούμε!!;)

Κοριτσάρες μου αν δεν μπείτε μέχρι το μεσημέρι έυχομαι καλό τριήμερο και καλά να περάσετε!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ασε ρε! Κι εμένα στο πάρκο που πάμε μονίμως παίζει με τα κουβαδάκια της και χθες λύσσαξε με την τσουλήθρα και την κούνια!!!

Δεν πειράζει όμως! Χαλάλι τους!

Περιττό να σου πω ότι η δικιά μου επεσε τουφα μόλις φτάσαμε σπιτι!!

Γάλα και μπαμ!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Ασε ρε! Κι εμένα στο πάρκο που πάμε μονίμως παίζει με τα κουβαδάκια της και χθες λύσσαξε με την τσουλήθρα και την κούνια!!!

Δεν πειράζει όμως! Χαλάλι τους!

Περιττό να σου πω ότι η δικιά μου επεσε τουφα μόλις φτάσαμε σπιτι!!

Γάλα και μπαμ!!!:tongue::tongue:

Κι ο Γιάννος! Με το ζόρι τον κάναμε μπάνιο, έκλαιγε, δεν ήθελε απ' την κούραση!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...