Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ο μπεμπης πλεον διεκδικει, απαιτει και φυσικα κερδιζει την αμεριστη προσοχη μου...οταν δεν κοιμαται και δεν ασχολουμε μαζι του μου κανει ψευτο παραπονο και βουρκωνουν τα ματακια του, μολις του μιλησω μου σκαει το πιο τεραστιο φαφουτικο χαμογελο χαχαχα. Ο συζηξ εχει πια ξεκινησει για τα καλα η δουλεια του και φευγει στις 8 και γυρναει 10 το βραδυ....εγω ολη μερα μονη με τον μπεμπη τα χω παιξει , το κερασακι αδιαθετησα σημερα 5 μερες νωριτερα με τρελο πονο και αιμα...θα καταρρευσω που λεει και η Μανωλιδου χαχαχα! Αντε να ρθει 20του μηνα για να παω στη μανουλα λεμε γιατι δε τη παλευωωωωωωω!!!!!!!!

θα με αυτη με το γαρυφαλλο στο μαλλιιι καλε!!!χααχαχααχαχαχαχαχααχ

Εγώ θα το'χω στο αυτί!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια!

Ο μπεμπης πλεον διεκδικει, απαιτει και φυσικα κερδιζει την αμεριστη προσοχη μου...οταν δεν κοιμαται και δεν ασχολουμε μαζι του μου κανει ψευτο παραπονο και βουρκωνουν τα ματακια του, μολις του μιλησω μου σκαει το πιο τεραστιο φαφουτικο χαμογελο χαχαχα. Ο συζηξ εχει πια ξεκινησει για τα καλα η δουλεια του και φευγει στις 8 και γυρναει 10 το βραδυ....εγω ολη μερα μονη με τον μπεμπη τα χω παιξει , το κερασακι αδιαθετησα σημερα 5 μερες νωριτερα με τρελο πονο και αιμα...θα καταρρευσω που λεει και η Μανωλιδου χαχαχα! Αντε να ρθει 20του μηνα για να παω στη μανουλα λεμε γιατι δε τη παλευωωωωωωω!!!!!!!!

Αντε καλή αρχή Σαντυ!!!;)

Ο γιόκας σου άρχισε τα σκέρτσα του!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερααα,ζηλευω θελω κι εγω καφεδακι(την τυχη μου μεσα......)

Κοριτσια σημερα ειμαι πολυυυυ χαρουμενη,μια κοπελα που εκτιμω πολυ και εχει περασει κι αυτη τα δικα της.....μας ανακοινωσε την εγκυμοσυνη της!!!!:P

Αχ τι ωραια,παντα τετοια να γινονται :P

Σαντυ μου σιγουρα ειναι πολυ ομορφες οι στιγμες που ζεις με το μωρο,αλλα ειναι και λογικο που κοντευεις να τα παιξεις,υπομονη και μετα στη μανουλα θα χαλαρωσεις.

Βρε ελενη 2008 ειναι δυνατον να μη γνωρισεις το κουφετακι μας,θα ειναι μια ψηλη,σκετη γλυκα και κορμι θανατηφορο.....;)

Αχ τωρα εκατσα απο το πρωι,εκανα ενα γλυκακι και μια κολοκυθοπιτα και τωρα πρεπει και να μαγειρρψω:confused::confused::confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μανου το πληροφορήθηκα!!!! 90-60-90 απ'ότι έμαθα, οπότε θα ξεχωρίζει σαν κουφέτο!!!!!;););)

Εσύ δεν μπορεις με τίποτα;

Καλέ τι χρυσοχέρα που είσαι; Θελω κι εγώ κολοκυθόπιτα!!!!:D:D

4Suap3.png

Αχ μωρε δυσστυχως οχι,ειχα κανονισει να ερθει η νονα-θεια μου για το απογευμα,κι αλλη μερα δε μπορω,οποτε δε σηκωνει να το ακυρωσω....

Τελοσπαντων μακαρι να μπορεσουμε να πιουμε ουζακι την αλλη βδομαδα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ε καλα να μην τα παραλεμε,τωρα,ακου εκει χρυσοχερα,μη φανταστεις ειναι πανευκολα και τα δυο.Η δε πιτα ειναι χωρις φυλλο,με καλαμποκαλευρο,γιατι προσεχουμε και τη διατροφη μας(λεμε τωρα....)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ε καλα να μην τα παραλεμε,τωρα,ακου εκει χρυσοχερα,μη φανταστεις ειναι πανευκολα και τα δυο.Η δε πιτα ειναι χωρις φυλλο,με καλαμποκαλευρο,γιατι προσεχουμε και τη διατροφη μας(λεμε τωρα....)

Οτι την προσέχουμε την προσέχουμε....Μετά τα ουζάκια ή πριν;:lol::lol::lol:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

μην λειψω λιγο κουτσομπολες παλι για μενα μιλατε και ναι γτ να το κρυψω 90-60-90 καπως ετσι δηλαδης318999-miss1.jpg....σαντυ βαστα γερα και σε νιωθω απολυτα!!!!α ρε τι πασα εχεις που σε καμει και σκερτσα το τζουτζουκλερι μωρε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

κλ ειμαι μανου.γτ ρε ελενη κρυβετε τετοια ομορφια?μπααααα!ασε μην με δει και κανας αραβας και θελει να με βαλει στο χαρεμι του και αλλαξει το μοιρα μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...