Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενη2008 να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου,ειναι μια κουκλιτσα,γερες να ειμαστε βρε κοριτσια και να τα χαιρομαστε τα παιδακια μας.

Οι φωτο της γιορτης δεν ειναι ετοιμες,γιατι περιμενω τη νονα μας,να μου φτιαξει ενα σιντι και μετα να τις κατεβασω στον υπολογιστη μου.Οποτε επιφυλασσομαι;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ έχω σίδερο, και μαγείρεμα μόλις πάω και το απογευμα πρέπει να πάω στην λογίστρια.... Τα νεύρα μου!!!!

Ακόμα δεν κανονίσαμε αλλά αν είναι να έρθεις να το κάνουμε από βδομάδα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

λοιπον η μανου δεν εχει μικρουτσικο παιδι οποτε καλυτερα θα ταν να παμε για τσιπουρακι εμεις οι μεγαλες καποια στιγμη ε?την κισα δεν την πηρα τηλ ακομη πειτε να δουμε και τα λεμε.καλο βραδυ

921477wc2fyvv2y2.gif

κούκλες πέμπτη φεύγει η μάνα μου.τους κάναμε δώρο ταξίδι με tον μπαμπά μου γ Αν η μικρή είναι οκ την κοιμισω και πεταχτώ να χτυπήσω κανα τσίπουρο θα tο κάνω.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

χέι γκέρλς!

Κανονίζετε καφεδάκι, τσιπουράκι και κούνιες απ' ότι βλέπω!!! Αχ!!!! Θέλω φώτο από την συνάντηση!

Προσπαθώ να μαζέψω τα χαρτιά για να γράψω το κοριτσάκι μου στο νηπιαγωγείο... Στο δημόσιο νηπιαγωγείο... ΟΚ, η γραφειοκρατεία αναμενόμενη αλλά.... ήρθα αντιμέτωπη με τις ελληνίδες νηπιαγωγούς!!! Τόσα είχα ακούσει για αυτές! Και δυστυχώς δεν έπεσα στην εξαίρεση αλλά στον κανόνα... μόνο δικαιώματα και προνόμια έχουν και φυσικά το κάνουν σαφές με το καλημέρα σας (μην τυχόν και μπερδευτείς!!!), καμμία υποχρέωση!

Στον παιδικό σταθμό, πήρα άλλη πίκρα... Ο Βάγγος, γίνεται 2μιση στις 02/11. Μέχρι πέρισυ (όπως με ενημέρωσαν), όσα παιδάκια έκλειναν τα 2μιση μέχρι το τέλος του χρόνου, έκαναν εγγραφή κανονικά και τα έπαιρναν όταν συμπλήρωναν την ηλικία μιας και μιλάμε για παιδικό κι όχι για βρεφονηπιακό... Αλλά φέτος!!! Λόγω του ότι τις αναγκάζουν να δουλέψουν 8ωρο (!!!!!!!!!!!) χωρίς να αυξηθεί ο μισθός τους (αχ Παναγία μου, τί άκουσα και σήμερα!!!) δεν θα πάρουν άλλα παιδιά πέρα των όσων είναι ήδη 2μιση ετών τον Σεπτέμβρη!!!!! Πώς στέκει αυτό σαν δικαιολογία μην με ρωτήσετε, αναφέρω ό,τι μου είπαν! Είπαν βέβαια, 10 μέρες πριν κλείσει τα 2μιση ο Βάγγος να τους πάρω τηλέφωνο κι αν έχει αλλάξει κάτι...

Με λίγα λόγια... το έχουν κάνει τσιφλίκι τους... Και το ότι αυτοί είναι δυσαρεστημένοι πάλι την δική μας ζωή θα επηρεάσει... Πάλι πάνω μας ξεσπάνε... Όπως μου είχε πει άλλη δημόσια υπάλληλος "μου έκοψαν λεφτά από τον μισθό μου κυρία μου, δουλεύω λοιπόν λιγότερο!!!!!!!!!!!" Γιατί πριν δούλευε περισσότερο! Όσο λοιπόν η μονιμότητα κυλάει μες το αίμα...

Είμαι φοβερά απογοητευμένη σήμερα, νιώθω ότι μεγαλώνεις ένα παιδί προσπαθώντας να κάνεις το καλύτερο για αυτό μέχρι την ώρα που πρέπει να το πας σχολείο! Και παρακαλάς να πέσει σε κάποιον καλό επαγγελματία... Θέμα τύχης λοιπόν! Κι όσο μισώ να αφήνω θέματα στην τύχη... Και αισθάνομαι λίγο εγκλωβισμένη. Για καλό ιδιωτικό δεν το συζητάμε, είναι γύρω στα 10.000 τον χρόνο... Οικονομικά δεν μας παίρνει μιας κι έρχεται ο Βαγγέλης από πίσω, δεν είναι δυνατόν να κάνεις κάτι καλό μόνο για το ένα παιδί... Για ιδιωτικό ντεμέκ (χαχαχα είδατε? μαθαίνω εύκολα!) πάλι δεν το συζητάμε, είναι... ντεμέκ! Αχχχχχχχ!!!

Μαεστρία, δώσε στοιχεία για τους επιδοτούμενους παιδικούς σταθμούς μπας και μας παίρνει... Γιατί ο Βαγγέλης, παιδικό σταθμό θα πάει φέτος, δεν κρατιέται άλλο στο σπίτι αυτός...

Κατά τ' άλλα, ζέστη, ΠΟΛΥ ζέστη βρε παιδιά! Δεν παλεύεται άλλο!

Και τώρα, δεν μπορώ άλλο εδώ, πάω μπαλκόνι!!!

Πολλά φιλιά κόρες, καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

Αααααα, επίσης ξέχασα να πω, η οφθαλμίατρος βρήκε στην Μυρτώ 10/10 μεν αλλά με κάτι λιγότερο από 0,25 μυωπία και στα δύο μάτια!!! Στην περσινή πρώτη εξέταση ήταν όλα τέλεια, φέτος που ήμουν εντελώς ήσυχη μου ήρθε κεραμίδα! Έχουμε επανεξέταση σε έξι μήνες μιας και από ότι μου είπε είναι πολύ πιθανό να φύγει... Τέλος λοιπόν ο υπολογιστής για την Μυρτώ... Αν κι εκείνη είναι ευτυχισμένη, θέλει απεγνωσμένα να φορέσει γυαλιά!!! Μα τι άλλο θα ακούσω?

απο οτι καταλβες ειδα το πμ και τωρα καταλαβα διαβαζοντασε για το τους δ.υπαλλ.κλ τι να πω μπουρλωωωωτοοοοοοοοο!!!!!!!ωχ!!!με 0,25 ξεκινηε και ομεγαλος μην το ξεχασεις σε ενα 6μηνο δες το παιδι παλι!!!!!εγω ειμαι μαζοχα θελω και αλλη ζεστη.....πειραζει?!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Να παρει δεν προλαβα καμια,ειπα κι εγω να μπω βραδυ και επεσα στην περιπτωση.....

Ελενιτσα κ δικιο εχει το κουφετακι,να το κοιταξεις της μικρης,οσο ειναι νωρις.Αλλα καλα το παιδι σου δεν παιζεται,εμενα ηταν ο χειροτερος εφιαλτης μου οταν φορουσα γυαλια στο δημοτικο.Τωρα βεβαια που τα εβαλα μεγαλη στο διαβασμα,τιβι και υπολογιστη πηρα τα πανω μου γιατι με'καναν πιο intellectual....(τρομαρα μου)

Κισακι το γλυκο που κανατε δωρο το ταξιδακι στους δικους σου,νομιζω οτι το αξιζουν με το παραπανω.

Τελικα τι κανονισατε για την Πεμπτη,γιατι εγω δεν καταλαβα(μπας και κρυβω καμια ξανθια μεσα μου;;;;:tongue: )

Καληνυχτω αφου κατεληξα να μιλαω σαν το μικρο φαντασματι του καφε,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!

Ζέστη δεν έχει πολλή αλλά υγρασία στο φουλ και ατμόσφαιρα αποπνυκτική..

Ελένη_κ οι δημόσιοι παιδικοί είναι άστα να πάνε! Κι εγώ πήγα να δω κι έφυγα άρων άρων! Μέχρι που μου είπαν πως το παιδί θα το πάιρνω ή στις 12.45 ή στις 3.45 για να δικαιολογήσουν το 8ωρό τους! Έλεοοοοος δηλαδή!!!!

Τελικά θα βρεθούμε για καφεδάκι με τα μπεμπέ αύριο;

Πέτε με να ξέρω καλέ!!!!;);)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...