Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τι λέτε για Πέμπτη με τα παιδια;

Εγώ για τσιπουράκι είμαι μέσα κουφετάκι αλλά χωρίς παιδια για να το ευχαριστηθούμε!!!

Συμφωνώ για το τσίπουρο (αν και δεν πίνω τσίπουρο, αλλά τρώω μεζέδες :tongue:) και για Πέμπτη νομίζω ότι με βολεύει. :D

Καλές οι θεωρίες βρε κουφέτο μου, αλλά αν δεν έχεις καθόλου βοήθεια - όπως εγώ π.χ. - δε νομίζω ότι έχεις επιλογή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ συμφωνώ και με τις δυο!

Αγαπώ παιδικό γιατί μαθαίνει πάρα πολλά και παίζει με συνομίληκου της, αλλά αν είχα την δυνατότητα θα την έστελνα 3 χρονων γιατί έχει ωριμάσει πιο πολύ το ανοσοποιητικό της και δεν θα περνούσαμε ότι περάσαμε φετος.

Από την στιγμή όμως που δεν υπαρχει αυτή η δυνατότητα τότε το στέλνεις και κοιτάς τα θετικά του σταθμού!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ασε δε την 1η δημοτικου που ειμαι απο εξω τον 1ο καιρο για να τα βλεπω στα διαλειματα.με ξερω παιδακι μου το χω δει το εργο δυο φορες μεχρι τωρα!!!

Α, εσύ είσαι απ' αυτές;;; ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

Εγώ είμαι απ' τις άλλες, δεν με αγχώνει τόσο πολύ, θέλω να 'ναι πιο ανεξάρτητο το παιδί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχαχαχχα!!απο αυτες απο εκεινες δεν ξερω και οτι χτυπιεμε μονη μου το κανω στα κρυφα γτ μια χαρα ανεξαρτητα ειναι τα παιδακια μου......καλα εκτος απο τον μικρο που κρεμετε απο το παντελονι μου γτ τον εκανα λιγο μαμακια αλλα φταιει που ναι το 3το μαλλον γκχμ!!!!και ναι αν δεν εχεις εναλακτικη το στελνεις το παιδι παιδικο τι να κανεις αν υπαρχει ομως το προτιμω το σιτινκγ!!τελικα τι θα κανουμε παρκο με παιδια καφε χωρις παιδια ή τσιπουρακι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κανονίστε και τα λέμε αύριο!

Πάω να πάρω την μικρή γιατί βισματώσανε τον χαζμπαντ!

Φιλιά κούκλες!!

Άντε, να πας Λενιώ. Κι εγώ πάω για μαμ και ξάπλα, γιατί κουράστηκα με φαγητό, ξεσκόνισμα, σκούπα, ζέστη (%$#^%^#).

Καλή συνέχεια κοπελιές. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τελικα τι θα κανουμε παρκο με παιδια καφε χωρις παιδια ή τσιπουρακι?

Είπε η Ελένη για πάρκο Πέμπτη απόγευμα. Δες αν σε βολεύει, εμένα μάλλον με βολεύει και λέμε και της Μανούς. Η Κίσα λες να μπορεί;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, εσύ είσαι απ' αυτές;;; ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

Εγώ είμαι απ' τις άλλες, δεν με αγχώνει τόσο πολύ, θέλω να 'ναι πιο ανεξάρτητο το παιδί.

Εγώ θα ήθελα να είμαι σαν εσένα αλλά τείνω προς κουφέτο μεριά!:tongue::tongue:

Κλάμα που έριξα έξω από τον παιδικό!!!!:oops::oops::oops:

Μη γελάτε!!!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια,τι κανετε κοριτσακια μου;

Κουφετακι μου μπραβο για το σιντι κουκλιτσα μου,κανατε δουλεια,αλλα ελπιζω να ωφελειθετε ομως κι εσεις που τραβηξατε τοσο κουραση.....

Καλα σημερα ειχαμε την ημερησια εκδρομη μας εχουμε καμια ωριτσα που γυρισαμε,καλα ηταν,ευτυχως ημασταν καλη παρεα.Τα παιδια εννοειται οτι ξεσαλωσαν,μεχρι και μπουγελο επαιξαν....αχ μεγαλωσανε τα βλασταρια μας....

Ειδατε οτι κανονιζετε για Πεμπτη απογευμα,αλλα δυστυχως εγω δεν μπορω:-(:-(:-(,πατε ομως εσεις μην ακυρωσετε,γιατι την τελευταια φορα εγω την ειχα κανει την κουτσουκελα και δεν ειχαμε βρεθει........

Φιλακια τα λεμε αυριο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημερούδια!

τι κάνετε σήμερα; Άρχισε η ζέστη μου φαίνεται....

Μαράκι βάλε το κλιματιστικό και άραξε!

Μανού, έπαιξες κι εσύ μπουγέλο;:tongue::tongue:

Αχ, ημερήσιες εκδρομές... Τι μου θύμησες τωρα... Τι τέλεια που περνούσαμε ρε κορίτσια..

4Suap3.png

Καλημέρααααααααααααα!

Να σου πω Ελένη δε μου λείπουνε οι εκδρομές. Δε μου λείπουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα μαθητικά χρόνια. Μου λείπουν αρκετά τα χρόνια πριν κάνω οικογένεια, εκεί στα 25-28, που περνούσα πολύ ωραία και ξένοιαστα. Τα μαθητικά πάντως με τίποτα, φαντάζεσαι να έχουμε πάλι διάβασμα; Απαπαπαπαπαπα! :D

Δε θέλω να βάλω ρε συ κλιματιστικό από τώρα!!! Νωρίς δεν είναι; Ιούλιο - Αύγουστο δηλαδή τι θα κάνω;

Αχ, θα περάσει κι αυτό το καλοκαίρι, που θα πάει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μου λείπουν από την άποψη της ξενοιασιάς και όχι του διαβάσματος βεβαίως βεβαίως!!!:tongue::tongue:

Το 25-28 που λες είναι το τέλειο δεν το συζητάω! Μακάρι να μπορούσαμε να το ξαναζήσουμε!!!

Τελικά δεν έχει τόση ζέστη σήμερα, οπότε δεν χρειάζεται το κλιμα!

4Suap3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε,πως τα περνατε;

Τι εγινε σας επιασαν οι ζεστες;Εγω απο το πρωι σιδερωνα και τα ειδα ολα,αλλα τωρα ειναι καλα.

Κανονισατε τελικα κατι για την Πεμπτη;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...