Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερ ακουκλες...κι εγω θ απρεπει να αρχισω να την αφηνω για να δουλεψω και δε θελω καθολου!κι εκει στη δουλεια θελει χερια και μειναμε 3 και ο κουκος...θα μου λειπει το παιδακιμου θα χανω τα πιο σημαντικα της χρονια!!!!οτι θ ακανει γηια πρωτη φοραααααααααα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα!

Καλή εβδομάδα!

Μαράκι κούκλος ο γιόκας σου! Μα τι χαμόγελο.. τι χαρούμενο παιδί!!!:D

Βλέπω πέρασες μια χαρά με τα ανήψάκια!

Εμείς πήγαμε Αλεξ/πολη το ΣΚ. Ευτυχώς όλα καλά με την πεθερούλα μου!!!

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη απο Αλεξ/πολη ειναι τα πεθερικα;

Εκει μενουν οι δικοι μου!

καλημερ ακουκλες...κι εγω θ απρεπει να αρχισω να την αφηνω για να δουλεψω και δε θελω καθολου!κι εκει στη δουλεια θελει χερια και μειναμε 3 και ο κουκος...θα μου λειπει το παιδακιμου θα χανω τα πιο σημαντικα της χρονια!!!!οτι θ ακανει γηια πρωτη φοραααααααααα!

Αυτό ειναι γεγονός κισάκι μου, αλλά απ'τη στιγμή που δεν γίνεται διαφορετικά, αναγκαστικά κάποια πράγματα τα χάνουμε....

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη απο Αλεξ/πολη ειναι τα πεθερικα;

Εκει μενουν οι δικοι μου!

Από' κει Σάντυ μου! Κι εσύ από κει είσαι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αυτό ειναι γεγονός κισάκι μου, αλλά απ'τη στιγμή που δεν γίνεται διαφορετικά, αναγκαστικά κάποια πράγματα τα χάνουμε....

Από' κει Σάντυ μου! Κι εσύ από κει είσαι;

Η μαμα μου ειναι απο κει και γω εβγαλα γυμνασιο και λυκειο εκει!

γεια σας κορες!!!ελενη εγω μπηκα και ολα ειναι ψιλοχαζα ομως το κανα και αυτο.any way!!!κισακι μου καλο χαλαρωσε λιγο αν και εινα πολυ δυσκολο κα παντα θα εχεις-χουμε ενοχες για τις ωρες που δεν ημαστε στα παιδια μας κοντα ομως δεν πειραζει αφου ειναι μια αναγκη σε οποια μορφη της και να ναι δηλ.ειτε χρηματικη ειτε προσωπικη τα παιδια οταν εχουν καλο περιβαλλον δεν ζημιωνονται οσο θελουμε να νομιζουμε εμεις οι μανες,αν και ειμαι καθετα αρνητικη στους παιδικους μεχρι τα 4και.και σκεψου οτι αν τωρα χανεις πραγματακια τις ωρες που θα σε στην δουλεια οταν θα κανεις εγγονακια η κορη σου θα χανε αλλα εσυ θα τα ζεις!!!εκτος αν σου πεσει το τζοκερ και δεν χρειαστει να ξαναπας στην δουλεια ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

εκτος αν σου πεσει το τζοκερ και δεν χρειαστει να ξαναπας στην δουλεια ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μ' αρέσεις που είσαι αισιόδοξη!!! ΧεΧε!

Εγώ πάλι είμαι υπέρ των παιδικών, αγαπώ παιδικούς, λατρεύω παιδικούς, γιατί δεν αντέχω να 'μαι κλεισμένη σ' ενα διαμέρισμα όλη μέρα. Αχ, πως θα ξανακλειστώ κάνα δυο χρόνια πάλι με το μωρό Νο2;;; Ουφ, ουφ!

Κορίτσια νυστάζω σήμερα, με βγάλανε νοκ άουτ οι ανηψιές μάλλον!!! Μόλις έβαλα το φαί στο φούρνο και θέλω πάλι να κοιμηθώ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μ' αρέσεις που είσαι αισιόδοξη!!! ΧεΧε!

Εγώ πάλι είμαι υπέρ των παιδικών, αγαπώ παιδικούς, λατρεύω παιδικούς, γιατί δεν αντέχω να 'μαι κλεισμένη σ' ενα διαμέρισμα όλη μέρα. Αχ, πως θα ξανακλειστώ κάνα δυο χρόνια πάλι με το μωρό Νο2;;; Ουφ, ουφ!

Κορίτσια νυστάζω σήμερα, με βγάλανε νοκ άουτ οι ανηψιές μάλλον!!! Μόλις έβαλα το φαί στο φούρνο και θέλω πάλι να κοιμηθώ!!!

Εγώ όταν ήμουν έγγυος έριχνα τον ύπνο της ζωής μου πάντως!!!!

Μιλάμε για πολύ υπνηλία!!! Μέχρι που ήρθε ο μάστορας για να μας περάσει συναγερμό κι εγώ κοιμήθηκα όρθια!!! χαχαχα!!! Ευτυχώς ήταν φίλος!!!:tongue::tongue:

Μαράκι σου το'στειλα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ναι κανονιστε πειτε με ποιο μπροστα ομως γτ ο χαμπι ειναι συνεχεια απογευμα και θα χωσω καποιο παιδι για σιτινκγ.....γτ ειπαμε να ποιυμε καφε οχι να κυνηγαμε μωρα....εκτος και αν παμε κανα παρκο.....αχ!!δεν ξερω κανονιστε οτι θετε!!!και να πουμε και κισα και μανου και να .....ρε κορες κανα τσιπουρακι πουθενα δεν θα τανε κλ?αντε το τραβηξα εγω χχαχααχα!!!οχι ρε μαεστρια μου παιδικους σε μικρη ηλικια δεν περνει τπτ το παιδι ισα ισα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ε, δεν είναι και τόσο ήσυχα πλέον στο σπίτι για να κοιμάμαι. Τα μεσημέρια το παλεύω που 'μαι μόνη, αλλά τώρα με τη ζέστη άστα Ελένη.

Να πάμε, ναιιιιιιιιιιιιι!!! Πάμε Ν. Ελβετία ένα απόγευμα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οχι ρε μαεστρια μου παιδικους σε μικρη ηλικια δεν περνει τπτ το παιδι ισα ισα!!!!

Ίσα ίσα να δεις τι έχει μάθει!!! :D

Απ' αυτή την ηλικία και μετά δε με χαλάει καθόλου Κουφετάκι μου, ούτε παιδαγωγικά, ούτε για ιώσεις, που σιγά σιγά τα ξεπερνάμε. Κι ευτυχώς που υπάρχουνε, γιατί εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα όλη μέρα σπίτι με - δύο πλέον - μωρά.

Αλλά ότι μπορεί ο καθένας κάνει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ενα πολυ καλο ολοκληρωμενο αρθρο.και εδω ειναι οι ενδυασμοι μου.

Πότε είναι καλύτερα να στείλω το παιδί μου στον παιδικό σταθμό;

Αυτό είναι σχετικό και έχει να κάνει με τη δυνατότητα για φροντίδα του παιδιού συνολικά. Σε μια ιδανική κατάσταση μέχρι τα 2,5 χρόνια είναι καλύτερα τα παιδιά να μένουν στο σπίτι τους γιατί ως τότε δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες αποχωρισμού από τη μητέρα ή το υποκατάστατό της και το περιβάλλον τους. Είναι καλύτερη γιʼ αυτά η δυαδική σχέση με κάποιον ενήλικα και το παιχνίδι στο πάρκο με την παρουσία του δικού τους ανθρώπου.

Εξάλλου δεν ξέρουν ακόμη να μοιράζονται και δεν χαίρονται τα καλά της ομάδας γιατί η κοινωνικότητά τους δεν έχει αναπτυχθεί τόσο. Έτσι, τα παιδιά κάτω από τα 2 χρόνια και μέσα στον χώρο του παιδικού σταθμού είναι μόνα και το παιχνίδι με άλλα παιδιά είναι περιστασιακό και πάντως όχι συνεργατικό. Σε ένα σπίτι που του μιλούν και το φροντίζουν, ένα παιδί τα έχει όλα. Ακόμη και τα παιχνίδια του σπιτιού δεν υστερούν απέναντι στο παιδαγωγικό υλικό των παιδικών σταθμών.

Μετά τα 2,5 χρόνια το παιδί είναι έτοιμο, αλλά όχι υποχρεωμένο να ακολουθήσει πρόγραμμα παιδικών σταθμών. Έτσι, αν οι συνθήκες στο σπίτι δεν διευκολύνουν την παραμονή του εκεί, διαλέξτε έναν παιδικό σταθμό κατάλληλο.

Μετά από 3,5 χρόνια, η παρακολούθηση προγράμματος παιδικού σταθμού αρχίζει να γίνεται απαραίτητη. Το παιδί βοηθιέται να αποκτήσει με δομημένο τρόπο γνώσεις και νοητικές δεξιότητες. Να μάθει να συνυπάρχει, να συναναστρέφεται, να μοιράζεται, να συνεργάζεται. Να μάθει να χαίρεται με το παιχνίδι χωρίς την παρουσία του γονιού. Να ακολουθεί κανόνες και όρια της ομάδας, να πειθαρχεί σʼ αυτά. Να μάθει να υπάρχει χωρίς την κάλυψη των δικών του ή του δικού του χώρου.

http://www.fisher-price.com/gr/parentingsolutions/article_view.asp?articleid=321029&CatId=26689&CatName=%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+amp%3B+%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%91%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7&pId=&catCode=PS_SclEmtDvl

και καθοτι υποχονδρια πολυ με οτι αφορα την ψυχολογια τους λεω μετα τα 4και εδω στα νηπια να δεις τι θα γινει φετος οι καιμενες οι δασκαλες θα τα δουνε λιγο ολα μεχρι να ειμαι ηρεμη,ασε δε την 1η δημοτικου που ειμαι απο εξω τον 1ο καιρο για να τα βλεπω στα διαλειματα.με ξερω παιδακι μου το χω δει το εργο δυο φορες μεχρι τωρα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ε, δεν είναι και τόσο ήσυχα πλέον στο σπίτι για να κοιμάμαι. Τα μεσημέρια το παλεύω που 'μαι μόνη, αλλά τώρα με τη ζέστη άστα Ελένη.

Να πάμε, ναιιιιιιιιιιιιι!!! Πάμε Ν. Ελβετία ένα απόγευμα;

Τι λέτε για Πέμπτη με τα παιδια;

Εγώ για τσιπουράκι είμαι μέσα κουφετάκι αλλά χωρίς παιδια για να το ευχαριστηθούμε!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...