Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερουδια,κουφετακι μου γλυκο,ολο ελεγα να σε ευχαριστησω κι ολο το ξεχνουσα,μα καλα τι γαιδουρα που ειμαι.....το γελιο ειναι οτι εκεινη τη μερα,ανοιξα πρωτα τα πμ.και δεν καταλαβαινα τι γινοταν.Λεω καλα τι μυγα την τσιμπησε και μου το'στειλε τωρα αυτο;Οταν μπηκα στο καφε τοτε καταλαβα;););)

Καλα σε τι αγορομανες εχω πεσει Θεε μου.........ηρεμηστε λιγο βρε κοριτσια,απαπα χαρα στις νυφες που θα σας κανουν πεθερουλες:tongue::tongue::tongue:

Και σταματηστε επιτελους να μιλατε για ηλικιες,μια χαρα ειναι η ηλικια μας δεν καταλαβααααα,να σκεφτειτε,εγω στην ταξη της μικρης ειμαι η μικροτερη μαμα,κι εκεινη το εχει ενα καμαρι:D:D:D

Λοιπον σας αφηνω,γιατι χθες ειχα παλι μια ελαφρια κριση ημικρανιας,και πρεπει να ηρεμησω σημερα,να εχετε μια ομορφη μερααααα.

Α και τζελενα μην ξανακουσω αν κανω 2ο παιδακι,γιατι θα κανεις κουκλα μου κι εδω θα ειμαστε για να μοιραστουμε τη χαρα σου,φιλακιααααααα:!:

γλυκια μου κορισταρα η ποιο νεα ε?κι εγω ημουν καποτε στην ταξη των παιδιων στα νηπια δε φαινονταν τραγικα η διαφορα εγω25 και ολες οι αλλες 30-35στις εκδρομες επαιζα με τα παιδια σαν το χαζο,θυμαμε 1η δημοτικου ημερησια και ολες πρωι πρωι με τα καφεδακια τους εγω μπασκετ με τους πιτσιρικαδες και με φωναζαν οι κουραδες εεελααα καφεεε ασ τα παιδιααα!!τωρα τις καταλαβαινω χαχααχαχααα!!ρε μανου μπορεις να φανταστεις τι πεθερα θα γινω?πω πω αν ειναι κανα κοριτσακι συνεσταλμενο την πατησε λεμε.το δωρακι σε αρεσε ε?και περαστηκα σου γμ τις ημικρανιες..

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα δύσκολα, γιατί είναι λίγο φυτό ο δικός μας κι έχει μείνει πίσω. ;)

Ξεπαίδιασες και μετά ξανά απ' την αρχή, ε; Χαρά στο κουράγιο σου. Δεν ξέρω αν θα το 'φτιαχνα.

Όλα αγόρια, ε; Να σου ζήσουν!!! :D

οχι αγαπη μου η 14 ειναι κοριτσαρος!!.τωρα για το ξαναμανα ναι το κανα ειναι ακποιες φορες ζορικα αλλα ανανεωση τρελη κοριτσι!ας ερθει να κανει παρεα μια βδομαδα με τον δικο μου να σου τον κανει αστερι...αστα!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ε οχι και την πατησε τετοιο κουκλο θα της δωσουμε,και την πιο κουλ πεθερα.....Μα καλα ηταν δυνατον να μη μου αρεσει τετοιο δωρο;;;;Ευχαριστω,ευτυχως αυτη τη φορα δεν ηταν πολυ εντονος ο πονος,και σημερα ειμαι καλα,οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε και μπαλετο,και πρεπει να πανε να ψωνισουμε για το μαθημα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

οχι αγαπη μου η 14 ειναι κοριτσαρος!!.τωρα για το ξαναμανα ναι το κανα ειναι ακποιες φορες ζορικα αλλα ανανεωση τρελη κοριτσι!

Α, εντάξει, έχεις "μι' απ' όλα" ;)!

Κοίταξε, για ανανέωση, θα πάω κάνα ταξιδάκι αν με πιάσει βαρεμάρα, και θα μου φύγει η όρεξης.

Με τίποτα 3ο σε λέω, εκτός αν έρθει απρόοπτα, θα το σκεφτώ!

ας ερθει να κανει παρεα μια βδομαδα με τον δικο μου να σου τον κανει αστερι...αστα!!

Άστον να είναι φυτούκλας, να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χαχααχαχαχααχααχα!!κλ για ποσο θα ναι φυτουλας?ειναι μεχρι να του την πεσει κανα κοριτσακι και θα σου πω.ασε που καλυτερα μπερμπαντης παρα να σε περπαταν;)μανου γλυκια μου εφυγα να παρω τα βιβλια αγγλικων της κορης μου μια υποθεση 1 τεταρτο το πολυ και τωρα γυρισα γτ η μανα μου δεν μου κρατησε το μικρο και φυσικα πηγαμε παρκο..σημερα που ημουν σκοτωμενη απο την δουλεια,θα την παρω τωρα τηλ. να τα ακουσει ενα χερακι να παω να ταισω τον μικρο και παω κι εγω να ξαπλωσω οι πατουσες μου φωτιες βγαζουν και εχω και ενα πλυντηριο για απλωμα φτου!

921477wc2fyvv2y2.gif

χαλλοου γκερλςςςςςςςςςς!πηγαγιατρο!το μωρο ειναι 2400 ρε σεις,τηνπροηγουμενη τριτη,μια εβδομαδ απριν ηταν 1950!αν συνεχισιε ν αμεγαλωνει με τετοι ο ρυθμο θ αφτασει τ 8 ΚΙΛΑ!!! μδεν ξερω ανπρεπει να χαιρομαι η οχι λογω σακχαρου....και μεγεθους παιδιου,ανκαι το ζαχαρο το ελεγχωμ ετηδιατροφη αρκετα καλα!εχει κεφαλικη προβολη και την αλλη εβδομαδα σταματαω τα χαπια για τις συσπασει ςτελειως!!!και οτι γινει!νμεποναει πολυ,δενκοιμαμαι το βραδυ,δενεχει χωρο και καθε κινηση οτυ ειναι αουτς!!!εσει ςτι νεα κουκλες????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

χαλλοου γκερλςςςςςςςςςς!πηγαγιατρο!το μωρο ειναι 2400 ρε σεις,τηνπροηγουμενη τριτη,μια εβδομαδ απριν ηταν 1950!αν συνεχισιε ν αμεγαλωνει με τετοι ο ρυθμο θ αφτασει τ 8 ΚΙΛΑ!!! μδεν ξερω ανπρεπει να χαιρομαι η οχι λογω σακχαρου....και μεγεθους παιδιου,ανκαι το ζαχαρο το ελεγχωμ ετηδιατροφη αρκετα καλα!εχει κεφαλικη προβολη και την αλλη εβδομαδα σταματαω τα χαπια για τις συσπασει ςτελειως!!!και οτι γινει!νμεποναει πολυ,δενκοιμαμαι το βραδυ,δενεχει χωρο και καθε κινηση οτυ ειναι αουτς!!!εσει ςτι νεα κουκλες????

σου γραψα και στο αλλο 2400?τι ειπε ο γιατρος ειναι φσς ο ρυθμος του?αν βαζει 400γρ σε μια βδομαδα..νομιζω ειναι φσ αυτο τοτε την αλλη θα ναι 2800 μια χαρα θα ναι και αν παρει και την παραλη θα ναι 3200 τελια παραπανω ομως θα ζοριστεις κοριτσι ομως θα το δεις με τον ντοκτορ αυτο.κι εσυ δεν γεννηθηκες λιγα κιλα οποτε τι περιμενεις?και γτ να βγαλουμε κυρα μου γατακι?παιδαρο κοριτσαρο θα βγαλουμε οτι κι οτι ημαστε?αντε μην μου στεναχωριεσε αφου σε παρακολουθει ο γιατρος μην μασας!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Πω πω πως μεγαλωσε!!! Αντε κισακι πλησιαζει η ωρα! Ρε συ πως περναει ετσι γρηγορα ο καιρος? Θυμαμαι σαν χτες που μας ανακοινωσες οτι εισαι εγκυος και τωρα γεννας! Απιστευτο! Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις για τιποτα!

Διαφημίσεις

Α και τζελενα μην ξανακουσω αν κανω 2ο παιδακι,γιατι θα κανεις κουκλα μου κι εδω θα ειμαστε για να μοιραστουμε τη χαρα σου,φιλακιααααααα:!:

Μακαρι μανου μου! Αντε να μεινουμε παρεουλα να ανοιγουμε διπλες σαμπανιες!!! :D

το θέμα ειναι ότι αν πάρω όλο τον ένατο θα γίνει θηρίο. Αχ τέλος πίστη στο θεό εμπιστοσύνη στο γιατρό κι όλα θα πάνε σούπερ. Να στε καλά κούκλες.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γειά σας, κορίτσια πώς είσαστε; Μ'ολις τώρα μπόρεσα να μπώ να δω τι κάνετε (από...πέρισυ ΧΙΧΙΧΙ)...είχαμε άλλη μία νύκτα ξενύχτι με τον μπεμπίνο και αποφάσιασα να τον ξυπνάω κατά το βραδάκυ και να τον κρατάω ξύπνιο, μέχρι το τελευταίο γεύμα της ημέρας που είναι γύρω στις 23.00-00.00, και αυτό να μην τον θηλάζω, αλλά να τρώει παράπανω συμπλήρωμα, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΑΑΑΑΜΑΙ....Δεν θέλω να τρώει ξένο, αλλά ειλικρινά τα ΄χω παίξει. Δεν πειράζει, τρώει τα υπόλοιπα γεύματα και απο εμένα.....ΝΥΣΤΑΖΩ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;);););)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...